Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 59

Θέμα: ΓΕΛΑΣΤΕ ΑΦΟΒΑ

GEORGE NO BRAKES Το avatar του/της SAM46

ΓΕΛΑΣΤΕ ΑΦΟΒΑ

http://www.tfrc.gr/forums/index.php?showtopic=36&st=340

εκει που λεει για το fazer
    George no brakes

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR

..XoXoXo...

....To diavolaki apo ata aristera mou psi8irizei---> Wkso re grigore me to ceicento vts 350 alogata kai anaptira pou den doulevei...

...Apo thn alli yparxei kai to aggeloudi--->Sidrofoi oloi ton dromo moirazomaste kai 8eloume na pame kapou..xwris tsakwmous kai kodres pio meso einai kalitero...

...Auta!

PS..Oi mixanes omos einai oi kaliteres! :rotflmao:
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    diabasa kai kati alla topic kai lene oloi oti se kleista kommatia to amaksi mpainei kalytera stis strofes kai genika exei pio grigoro rythmo kai mono stis eftheies exoun oi moto pleonektima. ETSI EINAI????
    (i etsi tha thelane aftoi na einai?)

Δεν πειραζει ρε παιδια,αφηστε τους να νομιζουν!

Ετσι η εκπληξη θα ειναι πιο μεγαλη!

Αλλα απο την αλλη λυπαμαι να ξεφτιλιζω saxopuνταραλλα που τα παιδακια εχουν ριξει ολα τους τα λεφτα να τα κανουν 235,6 ιππους, με λαμπες φθοριου κατω απο το καρτερ και με σιδεροστρες για αεροτομες με τις οποιες οι κακομοιρες εκεινες μαναδες τους, τους σιδερωνουν τα κατουρημενα σεντονια(και τα ασπρισμενα καμια φορα)....

:a029:

Παντως για το σοβαρο της υποθεσης,υπαρχουν πολυ λιγα αμαξια που θα εριχναν σε ενα fazer 600,και αυτα, μετα απο κανα 2 χιλιομετρα δρομο και 200+

..Mi to psaxneis..

....diavasa kati post kai mou pesane ta mallia...

Den 8a sta8w sto pio einai pio grigoro...alla stin nootropia twn palikariwn...

"Ασ'το stefane, οι φιλοι σου με τα ΚΤΜ ηταν και κοντευα να τους περασω απο πανω. Οταν φυσικα ισιωσε ο δρομος ξαφνικαμε αφησαν πισω με σουζες...Μπυ βγαζανε και γονατο στις στροφες επειδη "εστριβαν". Εσυ λεγε οτι θες, παντως και μαρτυρα εχω (οπως και οταν πηγα να περασω πανω απο ενα vtr με το mondeo)"

..Malista..o magas 8a perasei apo panw tou...na meta ta 166 na tous pigenoun sta asklipia....e re ti kikloforei eksw eleu8ero!!

Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

Σιγα τους σκερβελεδες... ολο λογια ειναι...

http://www.tfrc.gr/modules.php?name=...article&sid=76

και γω εβαλα το Μονστερακι Μεγαρα, που δεν ειναι σουπερσπορτ, ειναι αγεροψυκτο διβαλβιδο με 73 αλογακια, και μαλιστα με ΜΟΝΟ 400 χιλιομετρα ειχα μαζι του στο κοντερ, με μονη εμπειρια απο το μικρο Μονστερ 600, 8 μηνες δηλαδη αναβατης, και γυρισα -1:14, και με σπορ-τουρινγκ λαστιχακια.....................

στην δοκιμη με το περιδικο Drive(?) και ΜΟΤΟ, γυρισε το τετρακινητο "supercar" Subaru Impreza στης Σερρες 1:39, και γω ΠΡΩΤΗ φορα στις Σερρες με το παλιο Μονστερ με 48 αλογακια τροχο, 1:38 (about)...

απλα πανε μονιμα σε μια στροφη στο πεταλο στα λιμανακια, δεν ξερουν και τιποτε αλλο και καμια αλλη, που ειναι εντελως γυαλι κατω, χωρις ιχνος προσφυσης, και κατι κανουν νομιζουν....

για γελια πολλα λεμε..................

"Κυριακή 7/7/2002 στην πίστα των Μεγάρων έγινε το πρώτο TFRC Track Day.
    Διαβάστε όλες τις λεπτομέριες ...

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ (11 ΠΡΩΤΟΙ)
    1ος Bugs-Peuguot 106 1:15:80 B
    2ος Καραδημήτρης-Honda CRX 1:16:00 B
    3ος SoundBuster-Peuguot 106 1:16:40 B
    4ος Πλέμης-Honda Civic 1:17:60 B
    5ος Mike16V-Citroen Saxo 1:18:40 B
    6ος Wrx1-Porsche 911 Carrera 1:18:60 Γ
    7os Taz106GTI-Peuguot 106 1:19:10 Β
    8ος Carkinos-Fiat Punto 1:19:90 A
    9ος Chrisbmw150-BMW Z3 1:20:19 Γ
    10ος Ροϊνιώτης-Toyota Corolla 1:20:70 A
    11ος Προϊμάτης 1:20:70 Β

Kai to Anekdoto...

..To kalo!!

""επισης ξαναλεω, εγω ειδα 3 αναβατες, και οι τρεις με ΚΤΜ motard να κυνηγανε ο ενας τον αλλον και να βγαζουν και γονατο για να στριψουν. Αφου λοιπον πατησα φρενο για να μην σκασω πανω τους, τους φωναζα να κανουν ακρη να περασω. αυτα με το lada και εχω και μαρτυρα.""

Fadasou ton typo..me to lada GTi (stavlo leme) na einai pisw apo ta KTM kai na exei vgalei mouri apo para8iro na tous fwnazei
    :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    leei enas typos

υπάρχουν άτομα με ΖΧ12-R ή R1 που ακόμα και μετά από 2-3 σεμινάρια αγωνιστικής οδήγησης θεωρούν τους εαυτούς τους ότι είναι σε φάση εκμάθησης

edo o doohan elege pos de stamatise pote na mathainei.

InsaneDriver Posted: Apr 1 2005, 14:59
    Είναι απλό το θέμα βρε παιδιά...Μια μηχανή από τη φύση της είναι στημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να στρίβει υπό ιδανικές συνθήκες(άσφαλτος, σωστή κλίση ασφάλτου κτλπ)...οπότε είναι αδύνατον να κινηθεί σε δημόσιο δρόμο με τον ίδιο τρόπο που κινείται σε μια πίστα προδιαγραφών.
    Είναι σαν να βάζεις ένα Elise ή ένα Catertham να στρίψει στα Λιμανάκια ή στον Διόνυσο. Αδύνατον...

Επίσης ελάχιστοι μηχανόβιοι έχουν τα @@ρια ώστε να ακολουθούν αυτοκίνητο με γρήγορο ρυθμό σε δημόσιο δρόμο.

Σχολιαζοντας μονο αυτο (επειδη εχω εμπειρια ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, που μου εχετε ζαλισει τα @@...), ενα εχω να πω....

"ΚΑΝΤΕ ΑΚΡΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ" φωναζα σε 3 ΚΤΜ supermotard που μου εβγαζαν και γονατο για να στριιιιιψουν στα λιμανακια...και δεν οδηγαω καμμια porsche...και εχω και μαρτυρα για τους δυσπιστους...

Σε ενα κανονικο δρομο (οχι ελληνικη ασφαλτος, κανονικη) τα μηχανακια δεν πατανε κατω λεμε....ισως και απλα να το φοβονται, παντως μηχανακι που να στριβει σε μεσαιες-κλειστες στροφες πιο καλα απο ενα απλο σπορ αυτοκινητο, δεν εχω δει...

....
    Εαν βρεθεί μηχανόβιος με @ρχίδια και ένα CBR 600 κάνει άλογα τους περισσότερους από εμάς. Αν κολώσει έστω και σε 1 στροφή έχεις φύγει μπροστά γιατί λόγω 4τροχών και λαμαρίνας μπαίνεις πιο εύκολα ταυτότητες.

Να κάνω μια άλλη ερώτηση. Όλα τα μηχανάκια που σπάνε καθρέπτες, τσακίζουν πόρτες και δεν σταματάνε ποτέ. Αυτοί που κάθονται μπροστά στα φανάρια και δεν με αφήνουν να καρφώσω 1η στις 6000 τι πρέπει να τους κάνουμε?
    Εγώ έχω επιλέξει να παίρνω από κάτω κόσμο γιατί όταν δεν σέβεται κάποιος δεν τον σέβομαι κι εγώ. Κι ας καβαλάω μηχανάκι από τα 15 μου...

εγω κατι ειπα για στησιμο...και εσεις μου λετε στην ευθεια θα εχεις φαει Χ κολωνες που δεν θα προλαβεις να μαζεψεις στην στροφη...
    stefane αμα στην στροφη απο λουνα για ribas μπορεις να μπεις με "πολλα παραπανω", θα σου κανω το τραπεζι στον ζαχο. προσεχε μονο μην σε μαζευουμε απο καμμια μπαριερα...εγω προτεινω να φτασουμε με τα ιδια χλμ εκει και να δουμε ποιος θα στριψει πιο γρηγορα.

αυτο που δεν μπορειτε να καταλαβετε ειναι οτι ενα αντικειμενο που παταει σε δυο σημεια (δυο τροχοι) και μαλιστα στην ιδια ευθεια και τα δυο, ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πιο επηρεασιμο απο μια ανωμαλια του δρομου απο οτι ενα αλλο αντικειμενο που παταει σε 4 σημεια στο εδαφος. Για αυτο λεω οτι σε ΔΡΟΜΟ, δεν υπαρχει μηχανακι που να κραταει οσο ενα καλο σπορ αυτοκινητο. Γιατι στην παραμικρη ανωμαλια εχεις καταστρεψει την στροφη για το μηχανακι.

επισης ξαναλεω, εγω ειδα 3 αναβατες, και οι τρεις με ΚΤΜ motard να κυνηγανε ο ενας τον αλλον και να βγαζουν και γονατο για να στριψουν. Αφου λοιπον πατησα φρενο για να μην σκασω πανω τους, τους φωναζα να κανουν ακρη να περασω. αυτα με το lada και εχω και μαρτυρα.

Το πόρισμα είναι έαν δεν γίνονται σιγκρίσεις αλλού υπερτερεί η μηχανή και αλλού το αύτοκινητο. Πάντως οποιος καβαλάει μηχανή φλερτάρει με τον θάνατο.

Απο τα παραπανω συμπεραινουμε τα παρακατω:

1)Τι route66 και via condoti,αυτην η διαδρομη απο λουνα παρκ μεχρι το ribas πρεπει να ειναι το πιο INN μερος στον κοσμο!!!

2)Στα supermotard βγαζεις γονατο,ο νεος επαναστατικος τροπος οδηγησης!

3)Οποιος οδηγαει μηχανη φλερταρει με το θανατο,ενιοτε πεταει και κανα χαμουρεμα!

4)Δεν εχουμε @@,το ειπε και το παλικαρι πιο πανω.Εμπρος λοιπον πουληστε ολοι τα μοτορια σας και αγοραστε SMART!

.
    .
    .
    .
    .

..

.
    .
    .
    .
    .
    .
    Ε ΡΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ,ΠΑΛΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Χαχαχα μιλαμε.
    Ρε μην ασχολειστε με τους γρηγορους.
    Τα παιδια το εχουν παρει πατριωτικα το πραγμα.
    Δεν εχουν ομως οδηγησει ποτε μηχανη, να βιωσουν τι ειναι να ψαχνεις μια νορμαλ στροφη με ασφαλτο που δεν θα σε στειλει αδιαβαστο, μετα απο 10 χλμ αναζητηση, να στριψεις, (κανονικα ομως, οχι με τον τροπο που νομιζουν αυτοι οτι στριβουν με τα αυτοκινητα τους), και εκει που σου καθεται να βλεπεις τον κεφτε με το Ελ-Ει-Ντι-Ει (LADA) να ερχεται καταπανω σου.
    Και νομιζουν οτι σου εριξαν κιόλας που θες μετα απο αυτο, 3 τσιγαρα να ερθεις στα ισια σου.
    Και εμεις καποτε ειχαμε φτιαγμενο αμαξι, και εχουμε μια μικρη ιδεα, του πως ειναι να στριβεις με το μεν, και το δε
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Εγω ενα πραγμα θα πω!

Οταν τα βαζω με καμια μηχανη,στην επομενη σταση καθομαστε και μιλαμε σαν φιλαρακια και εχει τυχει και να σταματησουμε για κουβεντα!

Οταν κοντραρονται 2 αμαξια θελει ο ενας να καρφωθει σε καμια κολονα ο αλλος και δεν νοιαζονται μια!
    Και μην μου πειτε οτι υπερβαλω γιατι το εχω δει και το εχω ακουσει με τα ιδια μου τα αυτακια!

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Εγω ενα πραγμα θα πω!

Οταν τα βαζω με καμια μηχανη,στην επομενη σταση καθομαστε και μιλαμε σαν φιλαρακια και εχει τυχει και να σταματησουμε για κουβεντα!

Οταν κοντραρονται 2 αμαξια θελει ο ενας να καρφωθει σε καμια κολονα ο αλλος και δεν νοιαζονται μια!
    Και μην μου πειτε οτι υπερβαλω γιατι το εχω δει και το εχω ακουσει με τα ιδια μου τα αυτακια!

EXEIS ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ;;ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΕΞΟΔΟΣ

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Προσωπική μου εκτίμηση είναι σε όλες αυτές τις γελοίες συγκρίσεις, παραβλέπουμε τον κυριότερο παράγοντα που δεν είναι άλλος από τον οδηγό.
    Πόσοι οδηγοί κουτιών ή μοτό έχουν την ικανότητα να οδηγήσουν το όχημά τους στο όριο ????? ελάχιστοι λέω εγώ.
    Εάν ο άλλος έχει χέρια είτε στο αυτοκίνητο είτε στη μοτοσυκλέτα άντε φτάσε τον.
    Triple 1050

Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    Προσωπική μου εκτίμηση είναι σε όλες αυτές τις γελοίες συγκρίσεις, παραβλέπουμε τον κυριότερο παράγοντα που δεν είναι άλλος από τον οδηγό.
    Πόσοι οδηγοί κουτιών ή μοτό έχουν την ικανότητα να οδηγήσουν το όχημά τους στο όριο ????? ελάχιστοι λέω εγώ.
    Εάν ο άλλος έχει χέρια είτε στο αυτοκίνητο είτε στη μοτοσυκλέτα άντε φτάσε τον.
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ...ΑΠΛΑ ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΟΤΟ GP KAI MIA FORMULA 1 TO AΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ

Μα εδω δεν συγκρινουμε αμαξια-μηχανες!

Εγω μοτοσυκλετα μ'αρεσει να οδηγω γιατι νιωθω ελευθερος.
    Γουσταρω να φοραω το πετσινο μου,τα γαντια μου, το κρανος μου και να με χτυπαει ο αερας.

Αυτο δεν θα μου το προσφερει κανενα αμαξι ειτε γκαζωνει καλυτερα ειτε στριβει καλυτερα!

Εδω απλως σχολιαζουμε την ξεφτιλα τους,που οπως δηλωνουν και οι ιδιοι, δεν θα διστασουν να πεταξουν κανεναν μας κατω επειδη ''δεν μπορουν να ανοιξουν την πρωτη 6000'' στο φαναρι, ή επειδη δεν καναν στην ακρη οι supermotardαιοι οταν τους φωναζε ο τυπος με το lada.
    Να σου παρουμε μια ντουντουκα ρε φιλε να σε ακουμε, και αμα λαχει την κυριακη πας και στην λαχαναγορα να κονομησεις να βαλεις ''προγραμμα'' στ'αμαξι.

Ενταξει ρε παιδια ολοι εχουμε μια δωση ζηλια μεσα μας αλλα δεν κανουμε ετσι.

ΑΜΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ

Τοσα παλικαρια 17 χρονων δουλευουν σαν τα χαμαλια πιτσαδοροι για να αγορασουν το μηχανακι των ονειρων τους,δεν περιμενουν απο το μπαμπα να τους αγορασει το ''rallye''!

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κλεψτε αφοβα
    από iosif στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2008, 09:49
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2008, 11:40
  3. Διαβάστε και γελάστε ...
    από TokTok στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2008, 08:45