Μπορεί απλά να μαζεύει μπιχλίτσα και να καίγεται... Ειδικά αν το βγάζεις βροχή. Μετά από βόλτα το έχεις παρατηρήσει αν δακρύζει; Αν χάνει από εκεί πάντως είναι κατασκευαστικό λάθος, μιά που αυτή η φλάντζα πρακτικά δεν ανοίγεται ποτέ για τακτική συντήρηση...
αν πηγαινες και συ στον μηχανικο που πηγαινα και γω παλια το δικο μου θα ηταν τελειως φυσιολογικο.![]()
GSF 650 N
τι να πω ρε παιδια,έχω πέσει απο τα σύννεφα...ιταλική ασθένεια σε bandit???είναι δυνατόν???άσε,και έχω σαν ευαγγέλιο την ιαπωνική αξιοπιστία και τώρα έχω μείνει μ@@@@@@ με όλα αυτά..ούτε ο Νείλος δ μας ξεβγάζει...
Amyroukai η μηχανή κυκλοφορεί με βροχές,χιόνια,ομίχλη,τυφώνες....θα το ξαναπαρακολουθήσω αυτό που μου λες,αλλά έχω δυστυχώς την εντύπωση πως είναι διαρροη....Αρχικά δημιουργήθηκε από aAmyroukai η μηχανή κυκλοφορεί με βροχές,χιόνια,ομίχλη,τυφώνες....θα το ξαναπαρακολουθήσω αυτό που μου λες,αλλά έχω δυστυχώς την εντύπωση πως είναι διαρροη....myroukai
Μπορεί απλά να μαζεύει μπιχλίτσα και να καίγεται... Ειδικά αν το βγάζεις βροχή. Μετά από βόλτα το έχεις παρατηρήσει αν δακρύζει; Αν χάνει από εκεί πάντως είναι κατασκευαστικό λάθος, μιά που αυτή η φλάντζα πρακτικά δεν ανοίγεται ποτέ για τακτική συντήρηση...
είχες και συ αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα φίλε μου???πως αντιμετωπίστηκε???Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
αν πηγαινες και συ στον μηχανικο που πηγαινα και γω παλια το δικο μου θα ηταν τελειως φυσιολογικο.![]()
γιατί εφταιγε ο μαστοράς σου???
Αυτό ήθελα να το ρωτήσω, σε μιά φλάντζα που δεν ανοίγεται, ο μάστορας τι μπορεί να κάνει λάθος;Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
Είναι κλασικό παράδειγμα χαλάρωση τσιμούχας των μπεκ της βενζίνης. Αυτ΄΄ο που υπάρχει εκεί είναι καμένη βενζίνη. Σφίξε με alen τις τσιμούχες και θα λυθεί το πρόβλημα (σφίγγουν ταυτόχρονα και οι 4 μαζί)
..................Το λέω όχι γιατί είμαι μηχανικός απλά μου συνέβει ακριβώς το ίδιο περιστατικό.,
Κατά 99% λοιπόνσυμβαίνει το ίδιο
Kαι ποιές είναι αυτές οι 4 allen???μπορώ να το κάνω και γω???
Βενζίνη???δ θα μύριζε ρε συ???συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι λάδι παντως...
Φιλαράκι,
όπως και στα τεχνικά που έχεις το θέμα σου είπαν, προτείνω να το καθαρίσεις επισταμένως και να παρακολουθήσεις εαν και πόσο θα ξαναδακρύσει.
Αν το ξανακάνει , το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε έναν μάστορα και να το συζητήσετε.
Πάντως για αλλαγή φλάντζας, δεν νομίζω πως τίθεται θέμα, το πολύ πολυ να θέλει σφίξιμο στις συναρμόδιες.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Οπα sorry δεν πρόσεξα ότι έχουν δακρύσει οι φλάντζεςΑρχικά δημιουργήθηκε από akisjg
..................Το λέω όχι γιατί είμαι μηχανικός απλά μου συνέβει ακριβώς το ίδιο περιστατικό.,
Κατά 99% λοιπόνσυμβαίνει το ίδιο
Η Εισαγωγη ειναι εκει αλλα οχι αερα!Αρχικά δημιουργήθηκε από kagelos1
Παιδιά έχω και εγώ ένα Bandit 1250 SA ABS με 15.000 χλμ. Έχει αρκετό καιρό που έκανε μια "στάμπα" στην εισαγωγή αέρα και τώρα τελευταία στάζει πάνω στον κινητήρα, πίσω από τους κυλίνδρους. Τι είναι αυτό; Αναθυμιάσεις; Βενζίνη; Πως λύνεται;
Προφανος η εισαγωγη θελει σφίξιμο εκτος αν βλεπεις *ραγισματακια* οποτε εχει ξεραθει και θελει αλλαγη..αυτο που σταζει ειναι βενζινουλα...
Θα το στρωσω που θα παει..
Ναι έκανα λάθος. Το μίγμα δεν είναι αυτό;
Οκ θα δοκιμάσω να το σφίξω.
Είναι πιθανό να έχει ξεραθεί σε αυτά τα σχεδόν 2 χρόνια που το έχω;
Ευχαριστώ