Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
Σου είπα και πριν: Καλύτερα just a few money, παρά no money......
![]()
Για την ξεκουραση δε μιλαει κανεις ε?
αφου δεν σου μειωσαν τον μισθο και να κρατησουν ΙΔΙΟ το ωραριο.... κατι ειναι κι αυτο
Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
Σου είπα και πριν: Καλύτερα just a few money, παρά no money......
![]()
Για την ξεκουραση δε μιλαει κανεις ε?
αφου δεν σου μειωσαν τον μισθο και να κρατησουν ΙΔΙΟ το ωραριο.... κατι ειναι κι αυτο
Accipere quam facere praestat injuriam
Δε λες παλι καλα που μαζι με την μειωση του μισθου , μειωθηκε και το ωραριο ?
Φανταζεσαι να σου ελεγε λιγοτερα λεφτα , αλλα το 8ωρο , 8ωρο ???
Μεινε εκει , και παραλληλα ψάχνε για κατι καλυτερο.
Ε ρε τι μας περιμενει..............
Οσο για το μπλοκαρισμα του net , δοκιμασε το UltraSurf.
Αλλα αν εισαι ηδη μπλοκαρισμενος , δεν θα μπορεις να το κατεβασεις.
Στειλε π.μ. το email σου να σου το στειλω αν θες.
![]()
Προσωπικα αν η αποζημιωση ηταν πανω απο 1000 ευρω, θα επαιρνα την αποζημιωση και θα κανα κατι αλλο (υπαρχουν αρκετες δουλειες διαβαζοντας τισ αγγελιες που θα μεδιναν ενα 800 ευρω το μηνα τουλαχιστον). Βεβαια και εσυ με το 5ωρο τωρα θα εχεις απλετο χρονο να βρεις αλλη δουλεια (γιατι εννοειται οτι αυτο πρεπει να κανεις), αλλα τεσπα αυτη ειναι η αποψη μου.
1. Απο την στιγμή που σου μείωσε ωράριο , προσπάθησε να βρείς ενα ακόμα part time προς το παρόν να συμπληρώνεις εισόδημα. Απο αυτό θα βρείς σίγουρα, έστω και προσωρινά.
2. Γενικά ο χώρος του αυτοκινήτου έχει τελειώσει, ακόμα και 5τροχα να φέρουν. Απο την στιγμή που μόνο μετρητά μπορείς να πάρεις κάτι ή να έχεις τόσο καλό τραπεζικό ιστορικό που να μπορείς να βγάλεις δάνειο , οι υποψήφιοι αγοραστές είναι το 1/20 απο οτι ήταν. Ψάξε ώς πωλητής σε άλλο αντικείμενο.
3. Για το web, πάρε μια ασύρματη κάρτα δικτύου δανεική απο φίλο και ψάξε για κανά free δίκτυο της περιοχής για να συνδεθείς. Μην παρακάμψεις το δίκτυο όσον αφορά την ασφάλεια του, καθώς πλέον αποτελεί βάσιμο λόγο απόλυσης. Ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο καλό είναι να μην δώσεις βάσεις για κάτι τέτοιο.
Kariera.gr, Skywalker.gr δύο σελίδες με αγγελίες εργασίας. Καλή τύχη φίλε μου.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
να προτεινω: λουκέτα , συναγιΑρμους + ΧραΠα ΧροΥπες....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ψάξε ώς πωλητής σε άλλο αντικείμενο.
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Ηλια καλα εκανες...προς το παρον....θα στριμωχτεις σιγουρα αλλα κατσε να δεις που θα παει το θεμα, ψαχνωντας παραλληλα για κατι αλλο...
Σκεψου και την σχεση σου με τον συγκεκριμενο εργοδοτη...αν εισαι καποια χρονια εκει, ισως μπορεσετε να βρειτε μια λυση λιγο αργοτερα....
Για το ιντερνετ πρεπει να εχεις προσβαση στον server....
Υπομονη...
![]()
Κουραγιο μας φιλε ειμαι στην ιδια κατασταση εδω και 1 μηνα προοπτικες λιγες στην πολη,εκμεταλευση αρκετη δουλεια λιγη μαλλον περιμενουν τα καινουργια μετρα που θα σε απολυουν χωρις αποζημιωση(εχω 10 χρονια στην δουλεια).Στην αρχη θυμωνεις μετα απογοητευεσε,στο τελος συμβιβαζεσαι οπως σε πολλα πραγματα.
Δυστυχως το μελλον ειναι δυσοιονο και οι ελπιδα δυστυχως δεν βλεπω να εχει πολλες ανασες![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
κριμα ρε ηλια.δεν σε φοβαμαι ομως εσενα γιατι εισαι σωστος χαρακτηρας και κατι θα βρεθει.θα εχω και εγω το νου μου...![]()
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Σε λίγο το καλύτερο που θα ψάχνουμε θα μοιάζει με αυτό που κλωτσάγαμε μέχρι χτες σαν χειρότερο και θα προσευχόμαστε να μην το χάσουμε κιόλας...
Ηλία κουράγιο.
υπομονη φιλε Ηλια
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Μην είσαι και τόσο σίγουρος γι'αυτό.... όσο δεν κυκλοφορούν χρήματα, δε πα να έρθει και αυτοκίνητο που να καίει νερό....Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias integra R
Το επαγγελμα μου εχει μελλον γιατι απο του χρονου ερχονται τα ηλεκτρικα αυτοκινητα και θα αλλαξει η κατασταση.......
Μείνε εκεί που είσαι ψάχνοντας παράλληλα για κάτι άλλο... νομίζω ότι δεν έχεις κι άλλη λύση αυτή τη στιγμή. ΥΠΟΜΟΝΗ (υπάρχουν και χειρότερα, γι'αυτό μην κάνεις βιαστικές κινήσεις).
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Νομίζω ότι έπραξες σωστά..
Είναι δύσκολες εποχές, οπότε μείνε για την ώρα εκεί κι αν βρεις κάτι άλλο του λες ευχαριστώ για την συνεργασία μας.
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες
καλα εκανες,ψαξε στο μεταξυ για κατι αλλο και μολις το βρεις,φευγεις
η σκεψη να κινηθεις σε εντελως αλλον τομεα επαγγελματικα δεν ειναι καθολου ασχημη
απτο να παραιτηθεις καλυτερα να απολυθεις να παρεις και αποζημιωση τουλαχιστον,σε περιπτωση που σκεφτεσαι κατι τετοιο
στελνε βιογραφικα,χτυπα πορτες,παρε τηλεφωνα,τσεκαρε στην χρυση ευκαιρια και αλλου,μιλα με φιλους και γνωστους
ολο και κατι θα βρεθει
καλη τυχη και καλο κουραγιο
φιλικα
γιαννης
ω ρε φιλε! υπομονη!
![]()
M αρεσουν πολυ οι συμβουλες που δινουν μερικοι![]()
Καλα αυτο το μαμημενο χουντομνημονιο μεταξυ ΔΝΤ-ΧΟΥΝΤΑΣ δε εκανε κανεις τον κοπο να διαβασει?Τοσο πολυ σας εχουν πλυνει το μυαλο τα πορνοκαναλα?Τι ακριβως καλυτερο να αρχισει να ψαχνει ο ανθρωπος με την ανεργια να καλπαζει.Παλι καλα που του εκοψε μονο 300 γιουρια(αν και για το εξαωρο εχω τις αμφιβολιες μου ως προς την τηρηση του).
Εχουμε εισελθει ,για οσους ακομα δεν πηραν χαμπαρι,σε ενα σπειροειδη κυκλο υφεσης (στασιμοπληθωρισμος)που οδηγει στην απολυτη εξαθλιωση.
http://www.casss.gr/PressCenter/Articles/2104.aspx
Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
M αρεσουν πολυ οι συμβουλες που δινουν μερικοι![]()
Καλα αυτο το μαμημενο χουντομνημονιο μεταξυ ΔΝΤ-ΧΟΥΝΤΑΣ δε εκανε κανεις τον κοπο να διαβασει?Τοσο πολυ σας εχουν πλυνει το μυαλο τα πορνοκαναλα?Τι ακριβως καλυτερο να αρχισει να ψαχνει ο ανθρωπος με την ανεργια να καλπαζει.Παλι καλα που του εκοψε μονο 300 γιουρια(αν και για το εξαωρο εχω τις αμφιβολιες μου ως προς την τηρηση του).
Εχουμε εισελθει ,για οσους ακομα δεν πηραν χαμπαρι,σε ενα σπειροειδη κυκλο υφεσης (στασιμοπληθωρισμος)που οδηγει στην απολυτη εξαθλιωση.
http://www.casss.gr/PressCenter/Articles/2104.aspx![]()