Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 64

Θέμα: Μου μειωσαν ωραριο και μισθο.....

Παλαιό μέλος

Μου μειωσαν ωραριο και μισθο.....

Παιδια καλημερα......τα εχω παρει στην κρανα......εχθες με φωναξε το αφεντικο στο γραφειο και μου ειπε οτι δεν βγαινει οικονομικα και πρεπει να δουλευω πλεον 5ωρο με 600ευρω και μισο ενσημο ΙΚΑ απο 8ωρο με 900ευρω και ολοκληρο ενσημο.........εαν δεν δεχτεις την μειωση απολυεσαι..........εφαγα κεραμυδα στο κεφαλι παιδια αλλα τι να κανω ο ερμος δεχτηκα.........οποτε απο σημερα ψαχνω για να φυγω απο το 5ωρο και να παω σε κανονικο 8ωρο...........πιστευω οτι καλως επραξα...τι λετε?

Α και κατι ακομη.......μου κλειδωσανε το ιντερνετ στην δουλεια και δεν μπορω να μπω πλεον σχεδον πουθενα......... (ξερει καποιος κανενα τροπο να το ξεκλειδωσω?)

Εαν καποιος εχει γνωστο που να ψαχνει επαγγελματια πωλητη αυτοκινητων (ναι ναι αυτος ειμαι εγω) παρακαλω να με βοηθησει............

Σας ευχαριστω!!!!
    1992-1994 HONDA C50 6V
    1994-1995 PIAGGIO SFERA 80
    1995-1998 PIAGGIO SKIPPER 150
    1998-2002 YAMAHA VIRAGO 250
    2004-2009 PIAGGIO BEVERLY 250
    2009-2100 KYMCO DOWNTOWN 300i

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Εγώ πιστεύω ότι έκανες αρχικά τη σωστή επιλογή.

Από το να σηκωθείς να φύγεις και να ψάχνεσαι, είναι 1000 φορές καλύτερο το να μείνεις έστω και με λεφτά λιγότερα.

Από κει και πέρα όμως (μετά το αρχικά), αυτό που θα πρέπει να κάνεις, είναι να αρχίσεις να ψάχνεσαι για εναλλακτικές λύσεις, όπως αναζήτηση νέας δουλειάς. Και μόλις βρεις, αφήνεις το 600άρι και φεύγεις για άλλες πολιτείες.....

Ταπεινή μου άποψη....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreth
    Κρίμα ρε φίλε... Ελπίζω για ένα διάστημα τουλάχιστον να τα βγάζεις πέρα έτσι... Και σύντομα να βρεις κάτι καλύτερο!!!

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Καλή τύχη Ηλία, εύχομαι να βρεις γρήγορα κάτι καλύτερο.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Και που σαι: άλλαξε επάγγελμα, μιας και δεν παίζει και πολύ μέλλον στο συγκεκριμένο
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος
    περαστικα Ηλια!τελικα ο Βαγγελης μαλλον ειχε δικιο
    για τον μαλακα

Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
    Καλή τύχη Ηλία, εύχομαι να βρεις γρήγορα κάτι καλύτερο.

Σε λίγο το καλύτερο που θα ψάχνουμε θα μοιάζει με αυτό που κλωτσάγαμε μέχρι χτες σαν χειρότερο και θα προσευχόμαστε να μην το χάσουμε κιόλας...
    Ηλία κουράγιο.

Re: Μου μειωσαν ωραριο και μισθο.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias integra R
    Παιδια καλημερα......τα εχω παρει στην κρανα......εχθες με φωναξε το αφεντικο στο γραφειο και μου ειπε οτι δεν βγαινει οικονομικα και πρεπει να δουλευω πλεον 5ωρο με 600ευρω και μισο ενσημο ΙΚΑ απο 8ωρο με 900ευρω και ολοκληρο ενσημο.........εαν δεν δεχτεις την μειωση απολυεσαι..........εφαγα κεραμυδα στο κεφαλι παιδια αλλα τι να κανω ο ερμος δεχτηκα.........οποτε απο σημερα ψαχνω για να φυγω απο το 5ωρο και να παω σε κανονικο 8ωρο...........πιστευω οτι καλως επραξα...τι λετε?

Α και κατι ακομη.......μου κλειδωσανε το ιντερνετ στην δουλεια και δεν μπορω να μπω πλεον σχεδον πουθενα......... (ξερει καποιος κανενα τροπο να το ξεκλειδωσω?)

Εαν καποιος εχει γνωστο που να ψαχνει επαγγελματια πωλητη αυτοκινητων (ναι ναι αυτος ειμαι εγω) παρακαλω να με βοηθησει............

Σας ευχαριστω!!!!

Φίλε μην αγχώνεσαι,μέινε στη δουλειά αυτή ενώ παράλληλα ψάχνεις για κάτι άλλο και όταν το βρεις τον χαιρετάς και φεύγεις.Δυστυχώς πολλοί (κι εγώ μέσα σε αυτούς) δείχνουμε υπερβάλλοντα ζήλο στη δουλειά και αυτό γυρίζει μπούμερανγκ.Αν δουλειά που θέλει 8 ώρες για να γίνει την κάνεις σε 5 δύο μπορεί να συμβούν ή να σε φορτώσει με επιπλέον δουλειά ή να σε πληρώνει για τις 5 αυτές ώρες δυστυχώς.Κανείς καλός δεν χάνεται φίλε,μην ανησυχείς
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της George20vt
    Το θέμα δεν είναι τόσο απλό πάντως...

Επειδή πέρασα από αυτό το στάδιο πριν ένα χρόνο ακριβώς, όπου η εργοδοσία ανακοίνωσε μείωση του ωραρίου από 8ωρο σε 6ωρο με αντίστοιχη μείωση αποδοχών, υπάρχει ένα "παράθυρο" μεν που τους επιτρέπει αυτή την αλλαγή αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το οποίο δε μπορεί να υπερβαίνει τα 2 εξάμηνα.

Ψάξε - ρώτα και παράλληλα κράτα τη δουλειά σου μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο, δυστυχώς η αγορά εργασίας έχει κυριολεκτικά νεκρωθεί.

Εγω δεν θα σου πω τι να κανεις μιας και δεν ξερω τι σχεσεις εχεις με την τωρινη σου δουλεια.

Απλως αν αποφασισεις να φυγεις, μην παραιτηθεις, ζητα να σου κανει απολυση για να δικαιουσαι αποζημιωση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    υπομονη....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe 77
    περαστικα Ηλια!τελικα ο Βαγγελης μαλλον ειχε δικιο
    για τον μαλακα
    Δικιο ειχε Μιχαλη...δυστυχως αλλα και εγω απο την πλευρα μου θα κανω ολα τα προβλεπομενα και τιποτε παραπανω.........

hidefnick
    Επιτρεψε μου να διαφωνισω μαζι σου.......Το επαγγελμα μου εχει μελλον γιατι απο του χρονου ερχονται τα ηλεκτρικα αυτοκινητα και θα αλλαξει η κατασταση.......αλλα εαν ευρισκα κατι αξιολογο σε αλλο κλαδο δεν θα ελεγα οχι.......

Παιδια σας ευχαριστω που με στηριζετε με τα λογια σας γιατι αυτη την στιγμη ειμαι λιγο θολωμενος και δεν μπορω να σκεφτω καθαρα......μην κανω καμια μ@λ@κι@ και το μετανοιωνω μετα!!!!!
    1992-1994 HONDA C50 6V
    1994-1995 PIAGGIO SFERA 80
    1995-1998 PIAGGIO SKIPPER 150
    1998-2002 YAMAHA VIRAGO 250
    2004-2009 PIAGGIO BEVERLY 250
    2009-2100 KYMCO DOWNTOWN 300i

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ωχ ρε ηλια...ευχομαι να βρεθει ακρη γρηγορα ρε φιλαρακι.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias integra R
    Δικιο ειχε Μιχαλη...δυστυχως αλλα και εγω απο την πλευρα μου θα κανω ολα τα προβλεπομενα και τιποτε παραπανω.........

hidefnick
    Επιτρεψε μου να διαφωνισω μαζι σου.......Το επαγγελμα μου εχει μελλον γιατι απο του χρονου ερχονται τα ηλεκτρικα αυτοκινητα και θα αλλαξει η κατασταση.......αλλα εαν ευρισκα κατι αξιολογο σε αλλο κλαδο δεν θα ελεγα οχι.......

Παιδια σας ευχαριστω που με στηριζετε με τα λογια σας γιατι αυτη την στιγμη ειμαι λιγο θολωμενος και δεν μπορω να σκεφτω καθαρα......μην κανω καμια μ@λ@κι@ και το μετανοιωνω μετα!!!!!
    Σου είπα και πριν: Καλύτερα just a few money, παρά no money......

Δυστυχώς μερικές φορές η οργή και ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος....

Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
    Σου είπα και πριν: Καλύτερα just a few money, παρά no money......

Δυστυχώς έχεις δίκιο σε αυτό που λες και δυστυχώς αυτό εκμεταλλεύονται οι εργοδότες...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2008, 19:38
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2007, 13:30
  3. Ομορφη +odige μου Χρόνια Καλά και Ευτυχισμένα....
    από Nostra στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2007, 19:19
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ