Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 64

Θέμα: Μου μειωσαν ωραριο και μισθο.....

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Η καλύτερη λύση για το νετ, είναι remote proxy.
    Μονο να μην έχουν κλειδώσει το κεντρικό router.
    Αν έχουν κλειδώσει την πρόσβαση στην δική σου ip, googlaρε ''remote proxies'''

Οτι σου βγάλει, μπες στο πρώτο site.
    Αναλόγως παρόχου, θα σου βγάλει διάφορες ip και ports, που θα πρέπει να δοκιμάσεις ποια από όλες δουλέυει στον browser σου.

Με mozilla, θα πας Επιλογές/Για προχωρημένους/Δίκτυο/Σύνδεση.
    Θα επιλέξεις ''Χειροκίνητη Ρυθμιση Διαμεσολαβητή'' και θα εισάγεις στο πρώτο πεδίο την ip και την port που βρήκες στα παραπάνω site.

Αν δεν τα καταφέρεις, πμ me!

ΥΓ: Για την δουλειά, υπομονή μέχρι να αλλάξεις δουλειά, ή βρες προσωρινά ακόμα μια part time απογευματινή να συμπληρώνεις

Θα σε βοηθήσω ψυχολογικά εγώ....Υπάρχουν και χειρότερα,δες την όποια θετική πλευρά της ιστορίας...Πχ δεν έμεινες άνεργος...

Το ίδιο έκαναν λοιπόν με ξαδέρφη μου που έχασε τον σύζυγο το καλοκαίρι σε τροχαίο ... Δεν της έφτανε ο πόνος της και που έμεινε με 2 μικρά παιδιά μόνη της,έπαθε το ίδιο με την δουλειά της ενώ η Commercial Value που ήταν να πάρει κάποια χρήματα να βγάλει καμιά υποχρέωση έκλεισε πάνω που είχε πάρει χαρτιά για πληρωμή...Τώρα,για το κερασάκι στην τούρτα,δεν θα της δώσουν και την σύνταξη χηρίας,περίπου 500Ε,που ΘΑ έπερνε αφού είναι μόλις ~40 και για την οποία μόλις τελείωσε το τρέξιμο μηνών και απίστευτης γραφειοκρατίας....

κΑι ΤωΡα Τι...?? Το avatar του/της aisxos

Re: Μου μειωσαν ωραριο και μισθο.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias integra R

Α και κατι ακομη.......μου κλειδωσανε το ιντερνετ στην δουλεια και δεν μπορω να μπω πλεον σχεδον πουθενα......... (ξερει καποιος κανενα τροπο να το ξεκλειδωσω?)

Σας ευχαριστω!!!!

φιλε μου συνηθως το κλειδωνουν απο το κεντρικο ρουτερ κλεινοντας την θυρα (80)του ιντερνετ http.
    οποτε δεν μπορεις να κανεις κατι σαν απλος χρηστης.ελπιζω να βρεις κατι καλυτερο!!

Re: Μου μειωσαν ωραριο και μισθο.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias integra R
    Παιδια καλημερα......τα εχω παρει στην κρανα......εχθες με φωναξε το αφεντικο στο γραφειο και μου ειπε οτι δεν βγαινει οικονομικα και πρεπει να δουλευω πλεον 5ωρο με 600ευρω και μισο ενσημο ΙΚΑ απο 8ωρο με 900ευρω και ολοκληρο ενσημο.........εαν δεν δεχτεις την μειωση απολυεσαι..........εφαγα κεραμυδα στο κεφαλι παιδια αλλα τι να κανω ο ερμος δεχτηκα.........οποτε απο σημερα ψαχνω για να φυγω απο το 5ωρο και να παω σε κανονικο 8ωρο...........πιστευω οτι καλως επραξα...τι λετε?
    Στο ίδιο (σχεδόν) καζάνι βράζουμε...
    Έκλεισα χρόνο ανασφάλιστος μπροστά στο ξερό "δέχεσαι η τον πούλο"
    Μπάρεμου δε μου έκοψαν το νετ
    Υπομονή, θα βρεις κάτι άλλο. Έστω και κάτι τελείως διαφορετικό.
    Μέχρι τότε...υπομονή. Μικρός μισθός = καλύτερα από καθόλου μισθός.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Δεν υπάρχουν λόγια.

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    χτες ειχα παρομοια συζητηση με φιλο. τα εδινε ολα στη δουλεια του και τωρα δεν εχει διαθεση ουτε να πατησει εκει.
    στο εξης.........αυτοι κανουν οτι με πληρωνουν και εγω κανω οτι δουλευω................και δεν του δινω αδικο.
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi

στο εξης.........αυτοι κανουν οτι με πληρωνουν και εγω κανω οτι δουλευω................
    Σοφη κουβεντα!!!αυτο ισχυει για ολους μας :rotflmao:

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Ω ρε γμτ...

καλή επιτυχία σου εύχομαι στην αναζήτηση νέας εργασίας!

Παλαιό μέλος
    Παιδια σας ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση.....πραγματικα την εχω αναγκη και οι κουβεντες σας μου δινουν κουραγια και ελπιδες για να παω ενα βημα παραπερα........παντα προσπαθουσα να κανω το καλυτερο για την επιχειρηση που ειμαι αλλα αφου βλεπω τετοια αντιμετωπιση και εγω αρχισα απο σημερα κιολας εναν γλυκο πολεμο...................πως λεμε τον τρωει και δροσιζεται

Λεω δηλαδη σε οτι μου λεει το αφεντικο ναι και μετα κανω αυτο που προλαβαινω μονο.........σημερα του κακοφανηκε που ηταν η πρωτη φορα που εφυγα just στις 17 00.......τι να κανουμε...αφου η συμβαση λεει 5ωρο να της χαλασουμε το χατιρι....ΟΧΙ βεβαια!!!!!

Σπαταλες για την επιχειρηση ε? χμμμμ.....τωρα που το σκεφτομαι αυτη η θεια μου στην Γερμανια τι να κανει αραγε...........κατσε να της κανω ενα υπεραστικο

Να ειστε καλα παιδια και οτι συμβουλη δεκτη.............θα σας δω απο κοντα ΦΡΙΝΤΕΥ ΝΑΙΤ!!!!!!!!!!!!
    1992-1994 HONDA C50 6V
    1994-1995 PIAGGIO SFERA 80
    1995-1998 PIAGGIO SKIPPER 150
    1998-2002 YAMAHA VIRAGO 250
    2004-2009 PIAGGIO BEVERLY 250
    2009-2100 KYMCO DOWNTOWN 300i

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Η αποθέωση θα είναι να σε απολύσει επειδή φεύγεις στις 5 και όχι αργότερα!!!

(Παίζω με τον πόνο σου, αλλά λέμε και καμιά μλκ μπας και συνέλθεις από το πατατράκ...)

Σε μία τεράστια Ξενοδ/κη μονάδα που εργάζομαι (από το 2002) και αριθμεί τρία ξενοδοχεία τα προβλήματα άρχισαν από πέρισι.

Μας είπαν τον μήνα Ιούνιο πως για τον Μάη θα πληρωθούμε σαν να έχουμε πάρει 8 ρεπό όσα και να έχουμε πάρει και στην συνέχεια θα τα βρούμε με πληρωμένα ρεπό.
    Έτσι και έγινε .Μπαίνοντας ο Ιούνιος εγώ ξαναπληρώθηκα σαν να είχα πάρει 8 ρεπό ,αλλά πήρα 11.
    8+3 που μου χρωστάγανε . Η διοίκηση μας είπε ότι λόγο της δόσης του δανείου που πρέπει να δώσει αυτή την περίοδο ψάχνει φράγγα στο μαχαίρι ...Και η δόση τους ξεπερνάει το μύριο.

Φέτος η ιστορία επαναλαμβάνεται μόνο που τώρα η μισθοδοσία του Απρίλη θα μας καταβληθεί τέλη Ιούνη ή αρχές Ιούλη.

Όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα έχουν αρχίσει και ζορίζουν άσχημα από τη μία ,ενώ από την άλλη η επιχείρηση δεν έχει απολήσει κανέναν .
    Ο μόνος λόγος που συνεχίζουμε όλοι να εργαζόμαστε εκεί είναι ότι ποτέ ,μα ποτέ δεν έχουμε χάσει μισό ένσημο ή κάποια χρήματα . Τώρα όμως ;;;

Φίλε μου αυτό που έκανα εγώ είναι ότι πήγα και βρήκα 2η δουλειά για να μπορώ να τα βγάλω πέρα .
    Δουλεύω 12 ώρες τη μέρα ,αλλά ελπίζω πως δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα τον χειμώνα που μας έρχεται μιας και τότε δεν δουλεύω.
    Νομίζω πως αν είναι να δουλεύεις 5-6 ώρες σε μία δουλειά (σχετικά εύκολη ) έχεις χρόνο να ασχοληθείς και με κάτι άλλο για να βελτιώσεις το εισόδειμά σου .

Περαστικά μας .....................Αλλά δύσκολο το κόβω .

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    M αρεσουν πολυ οι συμβουλες που δινουν μερικοι
    Καλα αυτο το μαμημενο χουντομνημονιο μεταξυ ΔΝΤ-ΧΟΥΝΤΑΣ δε εκανε κανεις τον κοπο να διαβασει?Τοσο πολυ σας εχουν πλυνει το μυαλο τα πορνοκαναλα?Τι ακριβως καλυτερο να αρχισει να ψαχνει ο ανθρωπος με την ανεργια να καλπαζει.Παλι καλα που του εκοψε μονο 300 γιουρια(αν και για το εξαωρο εχω τις αμφιβολιες μου ως προς την τηρηση του).
    Εχουμε εισελθει ,για οσους ακομα δεν πηραν χαμπαρι,σε ενα σπειροειδη κυκλο υφεσης (στασιμοπληθωρισμος)που οδηγει στην απολυτη εξαθλιωση.

http://www.casss.gr/PressCenter/Articles/2104.aspx
    +1, καντε οτι μπορειτε παιδες ... ειναι πολεμος κει εξω, πλεον δεν εχουμε δει τιποτε
    Ban 'em all

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    M αρεσουν πολυ οι συμβουλες που δινουν μερικοι
    Καλα αυτο το μαμημενο χουντομνημονιο μεταξυ ΔΝΤ-ΧΟΥΝΤΑΣ δε εκανε κανεις τον κοπο να διαβασει?Τοσο πολυ σας εχουν πλυνει το μυαλο τα πορνοκαναλα?Τι ακριβως καλυτερο να αρχισει να ψαχνει ο ανθρωπος με την ανεργια να καλπαζει.Παλι καλα που του εκοψε μονο 300 γιουρια(αν και για το εξαωρο εχω τις αμφιβολιες μου ως προς την τηρηση του).
    Εχουμε εισελθει ,για οσους ακομα δεν πηραν χαμπαρι,σε ενα σπειροειδη κυκλο υφεσης (στασιμοπληθωρισμος)που οδηγει στην απολυτη εξαθλιωση.

http://www.casss.gr/PressCenter/Articles/2104.aspx
    Άμα είναι έτσι να πηγαίνουμε στην δουλειά με κατεβασμένα παντελόνια και βαζελίνη στον κώλο, μην τους κάνουμε να περιμένουνε κιόλας...

Αν ψάξει κανείς μπορεί και να μην βρει. Αν δεν ψάξει είναι σίγουρο πως δεν θα βρει.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

αυτο θα ειναι το άμεσο αυριανό μέλλον μας!!
    Και το άσχημο δεν είναι οτι θα έρθει-ήρθε, το άσχημο είναι οτι το συνηθίζουμε και το θεωρούμε δεδομένο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mtsop
    Φίλε μου μια χαρά είσαι,

εγώ δεν είχα μείωση αλλά έχω να πληρωθώ 4 μήνες!! Μακάρι να μου έλεγε και μένα έτσι το boss

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2008, 19:38
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2007, 13:30
  3. Ομορφη +odige μου Χρόνια Καλά και Ευτυχισμένα....
    από Nostra στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2007, 19:19
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ