Άμα ακούς φωνές από μηχανάκι (και μάλιστα από honda..), δεν την γλυτώνεις την πυρά ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Μας μιλάει ξανά το χοντάκι ....![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Τα Χόντα κελαϊδάνε κύριος, όχι σαν κάτι άλλα που ξεροβήχουν και τις Τριτο-Τετάρτες θέλουν Λιζοπαϊνες για να ξαναζωντανέψουν τη φυματίωση..Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Άμα ακούς φωνές από μηχανάκι (και μάλιστα από honda..), δεν την γλυτώνεις την πυρά ...!!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Άμα ακούς φωνές από μηχανάκι (και μάλιστα από honda..), δεν την γλυτώνεις την πυρά ...!!!![]()
καλά εγώ ακούω φωνές εδω και χρόνια απο όλα ....
(και αν ακούσω φωνή και από Laverda να με κάψτε σαν την Ιωάννα της Λωραίνης ... )
![]()
![]()
![]()
Λογοδιάρροια το χει πιάσει....:rotflmao:
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Ρε γαταρχοντα κανα Γιαμαπα θα μιλησει η τσου?
Τασο γραψε λοττο![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Και τι λεει ρε μαστορα??ΘΑΨΤΕΕΕ ΜΕΕΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩ...ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ..![]()
:rotflmao:
:no suitable gif: :no suitable gif: :no suitable gif:
You BETA believe...
Μλκς..Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Και τι λεει ρε μαστορα??ΘΑΨΤΕΕΕ ΜΕΕΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩ...ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ..![]()
Άκη, για λέγε γιατί δεν προλαΜΒΑνω νά'ρθω σήμερα...
κελαιδάει, ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ..?
ή να πάρω κανά ματσούκι και νά'ρθω από κεί..?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παρε ματσουκι.Μολις μπεις μεσα αριστερα εχει ενα ασπρομαυρο χρεπι.Διπλα ειναι ενα ρημαδοπαπι.Κοπανα τα και τα δυο κι ερχομαι.Ετσι κι αλλιως μηχανακι εχω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Άκη, για λέγε γιατί δεν προλαΜΒΑνω νά'ρθω σήμερα...
κελαιδάει, ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ..?
ή να πάρω κανά ματσούκι και νά'ρθω από κεί..?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Ή έχεις κάνει προέκταση με 2 κόκκινα καλώδια (οπότε είσαι λαλάκας) ή χρησιμοποιείς κόκκινο αντί για μαύρο καλώδιο (οπότε είσαι λαλάκας) ή έχεις παρατήσει στην μοίρα του ένα άσχετο κόκκινο καλώδιο (οπότε είσαι λαλάκας) ...Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
χρησιμοποιεί και κόκκινο και μαύρο κανονικά.
(ίσως το μαύρο να έχει μικρότερη διατομή...)