καλησπερα.
λεω μιας που αρχιζει και ψιλοχειμωνιαζει μηπως να βγαλουμε χειμερινα μπλουζακια moto.gr?να μας συντροφευουν το χειμωνα
καλησπερα.
λεω μιας που αρχιζει και ψιλοχειμωνιαζει μηπως να βγαλουμε χειμερινα μπλουζακια moto.gr?να μας συντροφευουν το χειμωνα
Συγνωμη αλλα νομιζεις οτι ο Νοστρας θα το ξανακανει?Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
καλησπερα.
λεω μιας που αρχιζει και ψιλοχειμωνιαζει μηπως να βγαλουμε χειμερινα μπλουζακια moto.gr?να μας συντροφευουν το χειμωνα![]()
Το βαζουμε πανω απο το μακρυμανικο και ειμαστε και τρεντυμπο ι δες.![]()
δεν ξερω απλα ειπα μια προταση,μαλλον ξερω οτι δεν 8α το κανει γιατι ορισμενοι πεταξανε διαφορες παπαριες απο τι θυμαμε,εκτος αμα κανω λαθος.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
γνωστος μαζοχας... ευκολακι!Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Συγνωμη αλλα νομιζεις οτι ο Νοστρας θα το ξανακανει?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για κοιτα απο πανω σου , εχει πεσει κατω απο το ανεκδοτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
γνωστος μαζοχας... ευκολακι!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι απο την επηρεια των διακοπων. μολις προσαρμοστει, να δεις πως θα το προτεινει απο μονος του!Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Για κοιτα απο πανω σου , εχει πεσει κατω απο το ανεκδοτο.![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Συγνωμη αλλα νομιζεις οτι ο Νοστρας θα το ξανακανει?![]()
Το βαζουμε πανω απο το μακρυμανικο και ειμαστε και τρεντυμπο ι δες.![]()
μες το μυαλο μου εισαι εσυ...![]()
φαντασου τωρα φουτερακι και μοτο μπλουζακι κοντομανικο απο πανω να αλονιζουν ολα μαζι πανω σε ενα τρελοπαπο 80αρι παπακι!
![]()
τελικα ειμαι δυσφημιση οχι διαφημιση...![]()
![]()
Ρες σεις, άμα είναι να βγει και με γούνινο γιακά, θα προτιμούσα να είναι ερμίνα !!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
jacket αεροπορικο κι ετσι θα προτεινα εγω,Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρες σεις, άμα είναι να βγει και με γούνινο γιακά, θα προτιμούσα να είναι ερμίνα !!!![]()
καφε σκουρο με ξεθοριασμενα τυπου wild west γραμματα μοτο.γρ πισω και ραμμενα στην εσωτερικη γουνινη επενδυση!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
μες το μυαλο μου εισαι εσυ...![]()
φαντασου τωρα φουτερακι και μοτο μπλουζακι κοντομανικο απο πανω να αλονιζουν ολα μαζι πανω σε ενα τρελοπαπο 80αρι παπακι!
![]()
τελικα ειμαι δυσφημιση οχι διαφημιση...![]()
![]()
που σε εσει ρε χαμενο κορμι![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
που σε εσει ρε χαμενο κορμι![]()
![]()
μπαντιτακοοοοοοο
που σε ρε μουρη?![]()
![]()
![]()
Κατι σε πιο αναλαφρο παιζει;
Για μετα το ντους ας πουμε.....![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Κατι σε πιο αναλαφρο παιζει;
Για μετα το ντους ας πουμε.....![]()
υπαρχουν και οι πετσετες σωματος με επιβραδυντικο![]()