εμ δε θυμασαι τι γινοταν περυσι το καλοκαιρι με τις αγγελιες?Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
και ψυχολογικά πως θα μαστε??![]()
δεν νομίζω να αντέχει κανείς ΜΕΣΑ στην πόλη με 30τόσους βαθμούς και δερμάτινο..![]()
εμ δε θυμασαι τι γινοταν περυσι το καλοκαιρι με τις αγγελιες?Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
και ψυχολογικά πως θα μαστε??![]()
δεν νομίζω να αντέχει κανείς ΜΕΣΑ στην πόλη με 30τόσους βαθμούς και δερμάτινο..![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Μονο αν δουλευεις σε βουλκανιζατερ.Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
δεν μιλάω για ταξίδια.. εκεί οκ, λογικό.. μιλάω για μέσα στην πόλη! ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ!!?!?!?!??!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!??!!![]()
Γιατι και να θες να μπεις σε χωρο γραφειου....θα σε πετάξουν εξω![]()
Οποτε με τους καυσωνες και σικ ενδυμασία ,προτιμήστε το αυτοκίνητο με AC.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ή τίποτα και σε μια πτωση εγκαυματα απο την τριβη στην 50+ βαθμους ασφαλτο!
Διαλεγεις!
Πονάει το β παντως, ΠΟΛΥ!
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν μίλισα για καθόλου.. μίλησα για δερμάτινο, κι εγώ με condura κυκλοφορώ![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
οποιος αντεχει να οδηγησει με καυσωνα με κοντομανικο τον παραδεχομαι...με τους καυσωνες ουτε τη ζελατινα του κρανους δεν αντεχω να εχω ανοιχτη μιας και ο καυτος αερας ειναι ανυποφορος...
επισης μια ασπρη φανελα ΠΑΝΩ απο το δερματινο(ειδικα αν ειναι μαυρο) βοηθαει παρα πολυ
Το σημαντικότερο πράγμα το καλοκαίρι είναι το πόσο δροσερό είναι το κεφάλι μας.....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
![]()
![]()
![]()
δεν μίλισα για καθόλου.. μίλησα για δερμάτινο, κι εγώ με condura κυκλοφορώ![]()
και σου απαντησα!
(αν και εγω τις προαλλες σε ειδα με το κοντομανικο και ας μην ειχε 35 βαθμους!)![]()
Οπως και να το κανεις, το δερματινο ειναι δερματινο!
Τα υπολοιπα ειναι "υποκαταστατα"!
Εγω τουλαχιστον ετσι τα θεωρω!
Τωρα, με το παπι, κι εγω το διατρητο φοραω μεσα στην πολη.
επισης, ολοι μιλατε/με για το πανω μερος του σωματος!
Με το κατω? τπτ?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
επισης, ολοι μιλατε/με για το πανω μερος του σωματος!
Με το κατω? τπτ?
![]()
![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
ποιες ήταν αυτές οι προάλλες??Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
(αν και εγω τις προαλλες σε ειδα με το κοντομανικο και ας μην ειχε 35 βαθμους!)![]()
Οπως και να το κανεις, το δερματινο ειναι δερματινο!
Τα υπολοιπα ειναι "υποκαταστατα"!
Εγω τουλαχιστον ετσι τα θεωρω!
Τωρα, με το παπι, κι εγω το διατρητο φοραω μεσα στην πολη.4-5 φορές έχω βγει με κοντομάνικο φέτος (προφανώς είχα κι άλλο λόγο πέρα απο τη ζέστη) και δεν σκοπεύω να ξαναβγώ..
κι εγώ με το παπί κυκλοφορώδεν είπα οτι παίρνω το ss και βγαίνω με διάτρητο :o
Εγω αγορασα το πρωτο μου (και τελευταιο) διατρητο περυσι το καλοκαιρι.
Σε μια εβδομαδα τραβαγα ενεσεις λογο πνευμονιας. Τυχαιο ? Δεν ξερω αλλα εγω δεν το ξαναβαζω. Ισως να μην κανει για την δικια μου περιπτωση στην οποια απο την πολυ κινηση/μποτιλιαρισμα βγαινω κατευθειαν εθνικη με 120-150.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
ποιες ήταν αυτές οι προάλλες??4-5 φορές έχω βγει με κοντομάνικο φέτος (προφανώς είχα κι άλλο λόγο πέρα απο τη ζέστη) και δεν σκοπεύω να ξαναβγώ..
κι εγώ με το παπί κυκλοφορώδεν είπα οτι παίρνω το ss και βγαίνω με διάτρητο :o
τη μέρα που ήρθες στο μαγαζι!![]()
πολύ πιθανων! Παιζει!Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Εγω αγορασα το πρωτο μου (και τελευταιο) διατρητο περυσι το καλοκαιρι.
Σε μια εβδομαδα τραβαγα ενεσεις λογο πνευμονιας. Τυχαιο ? Δεν ξερω αλλα εγω δεν το ξαναβαζω. Ισως να μην κανει για την δικια μου περιπτωση στην οποια απο την πολυ κινηση/μποτιλιαρισμα βγαινω κατευθειαν εθνικη με 120-150.
![]()
Επισης, εσυ ο αποπάνω με τα αραβοσιτια...![]()
για πες... εχω την αίσθηση ότι το απο τη μέση και κατω κομματι του σωματος μας, δεν του δινουμε και πολυ σημασια!
Λάθος?
Εδω το χειμώνα και ούτε καν μπότες δεν...
Γιατί? Μόνο με τους ωμους "σκάμε" κάτω?
ήταν τυχαίοΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
τη μέρα που ήρθες στο μαγαζι!![]()
![]()
![]()
8800 χλμ...με δερματινη διαιρουμενη στολη τις probiker (ειναι ανοιξιατικη/δεν εχει αφαιρουμενες επενδυσεις απλα ενα υφασμα)....με 40+ βαθμους πολλες φορες (ιδιος στην ''ερημο'' της νοτιοκεντρικης Ισπανιας)...οσο ειμουνα εν κινηση ηταν υποφερτο...με το που σταματαγα η μπαιναμε σε κινηση της πολης η θερμοκρασια ανεβαινε επικινδυνα και γινοταν αφορητα ενοχλητικη...οταν σταματαγαμε και πηγαινα σε σκιερο σημειο καπως διορθωνοταν η κατασταση...βασικοτατη προυποθεση...ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ...καταναλωση 3 με 4 λιτρα νερο την ημερα ανετοτατα...οδηγηση 6-10 ωρες την ημερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Τι λέτε; Τι λένε οι ταξιδιώτες μας που τιμήσαν ερήμους; Και τι γίνεται/αλλάζει μέσα στην πόλη;
χτες πηγα μια Τριπολη...αποφασησα να φορεσω ενα διατρητο (bering)...με 38 βαθμους (οπως μετρησε το θερμομετρο ενος bmw) η δυσφορια σε καποια κομματια ηταν αρκετη...οπως και βεβαια η μην αισθηση σιγουριας του υφασματος σε μια πτωση με 150+ χλμ...
νομιζω οτι σε μακρινα ταξιδια/βολτες θα προτιμω απο εδω και μπρος τα δερματινα και μεσα στην πολη (οπου δεν αναπτυσονται και μεγαλες ταχυτητες)το διατρητο...δεν εχω γνωμη για της cordures μιας και δεν εχω...
![]()
για ταξιδι,
δερματινο μπουφαν, κορντουρα παντελονι και δερματινες μποτες μηχανης κ ας εχει καυσωνα
για την αθηνα,
κοντομανικο, βερμουδιτσα, και διατριτα(!) αθλητικα παπουτσακια ...
αν εχεις ικανοποιητικα* χλμ δεν σε επηρεαζει τοσο η ζεστη φορωντας δερματινο και κανοντας πορεια.
εγω με θερμοκρασιες γυρω στους 33 φορουσα την χειμωνιατικη cordura χωρις την επενδυση κανοντας ταξιδι, μπορω να πω οτι ζεσταινομουν μονο σε στασεις.
γενικα αν υπαρχει ροη αερα επανω σου και σωστος αερισμος δεν εχεις τοσο προβλημα.
με δερματινα στον Αγιο νταλα καλοκαιρι με πολλους βαθμους απλα πινεις 2 λιτρα παραπανω νερο.
τωρα για μεσα στην πολη που εχει πολλα "σταματα-ξεκινα" και πολλα φαναρια που καθεσαι κατω απο τον ηλιο περιμενοντας... ενα διατρητο ειναι μια χαρα. μολις ξεκινησεις απο το φαναρι ή απο την κινηση αμεσως δροσιζεσαι και δεν εχεις τοσο προβλημα.
*πανω απο 100.
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
για την αθηνα,
κοντομανικο, βερμουδιτσα, και διατριτα(!) αθλητικα παπουτσακια ...
κριμα!