Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: Γιατί όχι διαφημήσεις μοτοσυκλετών στην τηλεόραση???

Ταξιδιάρικο μέλος... Το avatar του/της trumpet

Γιατί όχι διαφημήσεις μοτοσυκλετών στην τηλεόραση???

Με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν βλέπω διαφημήσεις μοτοσυκλετών στην τηλεόραση....

Τα υπέρ θεωρώ πως είναι τα εξής:
    1. Θα ήταν ένα πιο προσφιλές μέσο μεταφοράς
    2. Οι οδηγοί αυτοκινήτων θα έδιναν μεγαλύτερη σημασία στους μοτοσυκλετιστές και δε θα τους θεωρούσαν τόσο "κάγκουρες κ αλήτες" (τέτοια μηνύματα παίρνω από τους δρόμους)
    3. Ίσως, παρά το κόστος της διαφήμισης, οι τιμές να ήταν καλύτερες λόγω μεγαλύτερου ανταγωνισμού παρά τα εξωφρενικά ποσά που δαπανούν στις διαφημίσεις οι εταιρείες.

Παρακαλώ όσοι έχουν χρόνο ας γράψουν τους δικούς τους προβληματισμούς επί του θέματος.
    Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    πολυ απλα στην τηλεοραση βλεπουμε παντα αυτο που πουλαει....διστυχως τα αυτοκινητα κατεχουν το μεγαλυτερο μεριδιο πωλησης......

και κατι αλλο......αυτος που εχει στο μυαλο του να παρει μηχανη δεν περιμενει να δει την διαφιμιση στην τηλεοραση......

ενω στην περιπτωση αυτου που θελει να παρει αυτοκινητο....του πετανε στην οθονη χιλιες δυο διαφιμησεις π.χ πρωτη δοση 2030.....κερναμε το φ.π.α κ.τ.λ......γιατι υπαρχει μεγαλη κοντρα μεταξυ των αυτοκινητοβιομιχανιων........

αυτη ειναι μια δικη μου σκεψη......
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Φίλε θεωρώ ότι τα πάντα πουλάνε αρκεί να αυτό που θέλεις να πουλήσεις να το πλασάρεις με τον τρόπο που πρέπει...

Έπειτα, για τα αυτοκίνητα που λές έχεις δίκιο αλλά σε ένα μεγάλο ποσοστό, αν όχι εξ ολοκλήρου, κ για τη μηχανή κ για το αυτοκίνητο τίθενται θέματα σωστής κ ολόπλευρης παιδείας που λίγοι διαθέτουν (νομίζω)...

Πάντως τα υπέρ που έβαλα στην πρότασή μου δεν έχουν σχέση με εμένα ή εσένα ή τον οποιοδήποτε άλλο που είναι αποφασισμένος να πάρει μοτοσυκλέτα.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Θα συμφωνήσω πως το κόστος μιας διαφήμισης μηχανής δεν συνφέρει σε σχέ4ση με την τιμή της και τις πωλήσεις της. Θα είχε σαν τελικό αποτέλεσμα να ανέβει κατά πολύ η τελική της τιμή!

Όμως το πρόβλημα δεν είναι οι διαφημίσεις. Η μόνη ευκαιρία που έχει κάποιος να οδηγήσει κάποιο νέο μοντέλο είναι σε κάποια έκθεση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, σε πολύ λίγες περιπτώσεις να γνωρίζουμε την οπδηγηκή συμπεριφορά ενός νέου μοντέλου!

Ίσως θα έπρεπε οι αντιπρωσοπείες να καθιερτώσουν το τεστ νταιβ!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Φίλη Maira

οι περισσότερες αντιπροσωπείες έχουν test ride αλλά για να σου δώσουν να δοκιμάσεις κάποιο μοντέλο τους πρέπει να έχεις για πάνω από 1 δίπλωμα ανάλογο τις ισχύος της μοτοσυκλέτας. Έτσι αδικούνται οι αρχάριοι δικυκλιστές όμως.

Όσον αφορά το κόστος της διαφήμισης έμαθα τελευταία από άνθρωπο με πολλά κονέ σε αντιπροσωπείες πως οι αντιπροσωπείες δεν κερδίζουν από την πώληση αυτοκινήτων ή μοτοσυκλετών αλλά με τις πωλήσεις τους επενδύουν κυρίως στα έσοδα των service......

GSX-R1000
    Edo kanoun akires diafimiseis gia xalia kai moketes kai den mporoun na kanoun gia mixanes gia auto to logo? ego ipopsiazomai pos mporei na iparxei kapoios nomos pou to apagoreuei opos kai ta tsigara... etsi nomizo toulaxiston alla den to exo psaksei.

Παλαιό μέλος
    Παίζουν διαφημίσεις μοτό, αλλά φυσικά πολύ λιγότερες από αυτοκινήτων και σχεδόν πάντα γύρω από εκπομπές μοτοσυκλέτας. Πχ στις εκπομπες της ΕΤ3 για το motogp. Μάλλον είνααι θέμα πολιτικής των εταιριών, οι πωλήσεις δεν δικαιολογούν το κόστος τηλεοπτικών διαφημίσεων ή προτιμούν διαφήμιση από άλλα μέσα (ειδικό τύπο κυρίως). Έχει μια λογική αυτό γιατί συνήθως οι υποψήφιοι αγοραστές μοτοσυκλέτας είναι πιο "ψαγμένοι" και θα ενδιαφερθούν να ενημερωθούν με δική τους πρωτοβουλία σε μεγαλύτερο βαθμό από τους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτου.

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Εγώ τις μόνες διαφημήσεις που έχω δει είναι για τα Modenas και κυρίως στο ΕΤ3.

Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Παίζουν διαφημίσεις μοτό, αλλά φυσικά πολύ λιγότερες από αυτοκινήτων και σχεδόν πάντα γύρω από εκπομπές μοτοσυκλέτας. Πχ στις εκπομπες της ΕΤ3 για το motogp. Μάλλον είνααι θέμα πολιτικής των εταιριών, οι πωλήσεις δεν δικαιολογούν το κόστος τηλεοπτικών διαφημίσεων ή προτιμούν διαφήμιση από άλλα μέσα (ειδικό τύπο κυρίως). Έχει μια λογική αυτό γιατί συνήθως οι υποψήφιοι αγοραστές μοτοσυκλέτας είναι πιο "ψαγμένοι" και θα ενδιαφερθούν να ενημερωθούν με δική τους πρωτοβουλία σε μεγαλύτερο βαθμό από τους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτου.
    σωστος!!
    Οντως μονο στην ΕΤ3 εχω δει διαφημισεις μοτο!

Στο eurospοrt πάντως έχω δει πολλές.

Αλλά κυρίως Suzuki.

Και γενικά όμως δεν έχω δει κάποια ιδιαίτερα έξυπνη διαφήμιση μοτοσικλέτας. Όλες είναι το κλασικό μοτίβο τρέχουμε πάνω κάτω με το μηχανάκι....
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    παιζουν διαφημισεις και σε μικροτερα καναλια κυριως για scooter και μαλιστα ''μικρων και αγνωστων'' εταιρειων που προσπαθουν να εδραιωθουν στην ελληνικη αγορα......

απο την αλλη γιατι να κανουν διαφημιση οι εταιρειες;
    στο πρωτο εξαμηνο του '06 η αγορα ειχε αυξηση +7,5 σε σχεση με το '05 (περ. ΜΟΤΟ τευχος 1 Σεπτ.) τρομερη αυξηση αν σκεφτεις τα δεδομενα τις οικονομιας/αγορας κτλ. αφου λοιπον αυξανουν οι πωλησεις χωρις το κοστος των διφημισεων γιατι να κανουν οεο;
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    pistevo pos an paizoun oli mera kai oli nixta diafimiseis gia mixanes me katallilo tropo, pou na prospathoun na kataripsoun ta stereotipa peri asfaleias, talaiporias klp klp, oi mixanes tha ginoun poio oikies sto mialo tou katanaloti me apotelsesma na afksithoun poli oi poliseis..

to giati den ginete den ksero..
    sigoura einai parakseno afou profanos oles oi etairies theloun na xoun to megalitero dinato kerdos
    pithanologontas, mporei akoma kai na paizoun simfonies metaksi aftokinitoviomixanion kai etairion mixanon pou na xoun na kanoun me meridia agoras..

Kapios pou exei zisei eksoteriko tha itan xrisimo na mas pei ti ginete ekei ekso, dioti edo stin ellada eimaste kai periptosi..:rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

pistevo pos an paizoun oli mera kai oli nixta diafimiseis gia mixanes me katallilo tropo, pou na prospathoun na kataripsoun ta stereotipa peri asfaleias, talaiporias klp klp, oi mixanes tha ginoun poio oikies sto mialo tou katanaloti me apotelsesma na afksithoun poli oi poliseis..

Το αυτό.....

μπλα μπλα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
    Εγώ τις μόνες διαφημήσεις που έχω δει είναι για τα Modenas και κυρίως στο ΕΤ3.
    βαζει και για το Honda-FunLove-FMX

περισσοτερες διαφημισεις για λαδια μηχανης εχω δει παρα για μηχανες..

Αρχικά δημιουργήθηκε από trumpet
    Φίλη Maira

οι περισσότερες αντιπροσωπείες έχουν test ride αλλά για να σου δώσουν να δοκιμάσεις κάποιο μοντέλο τους πρέπει να έχεις για πάνω από 1 δίπλωμα ανάλογο τις ισχύος της μοτοσυκλέτας. Έτσι αδικούνται οι αρχάριοι δικυκλιστές όμως.

Όσον αφορά το κόστος της διαφήμισης έμαθα τελευταία από άνθρωπο με πολλά κονέ σε αντιπροσωπείες πως οι αντιπροσωπείες δεν κερδίζουν από την πώληση αυτοκινήτων ή μοτοσυκλετών αλλά με τις πωλήσεις τους επενδύουν κυρίως στα έσοδα των service......

Ο άνθρωπος με τα κονέ σου είπε την μαλακία του αιώνα.

Σε περιοδικό γράφει?

You BETA believe...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βόλτα Κυριακάτικα!!!! Γιατί όχι????
    από periklisk στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 325
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2011, 21:33
  2. Για γυναίκες και γιατι οχι ...και ανδρες
    από kapeos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2004, 11:27