Oλη η περιοχή που αναφέρεις προσφέρεται για ήσυχες ,ήρεμες διακοπές ! Τιμές λογικότατες .........
Μην ξεχάσεις τις πηγές της Νέδας ,Ανω Πόλη Κυπαρισσία ,Καρτελάς Κυπαρισσίας ,Στόμιο παραλία ,Λαγκούβαρδο !
Oλη η περιοχή που αναφέρεις προσφέρεται για ήσυχες ,ήρεμες διακοπές ! Τιμές λογικότατες .........
Μην ξεχάσεις τις πηγές της Νέδας ,Ανω Πόλη Κυπαρισσία ,Καρτελάς Κυπαρισσίας ,Στόμιο παραλία ,Λαγκούβαρδο !
φιλε μου για αυτα που θες ειναι ιδανικο το καμπινγκ της κουρουτας μιας και ολες οι περιοχες που αναφερεις ειναι πανευκολα επισκεψιμες απο εκει και η παραλια διπλα ειναι πολυ καλη.τωρα για γιαλοβα που λες ειναι πολυ κατω και θες σιγουρα πανω απο μιαμιση ωρα για να επισκεφτεις τα μερη που θες.Αν και εδω που τα λεμε ο νομος μεσσηνιας ειναι πολυ πιο ομορφος...![]()
http://www.couchsurfing.org/index.html
http://www.advrider.com
αν καταληξεις στην Κουρουτα καλυτερα να πας διπλα στο Παλουκι, εχει 2 καμπινγκ και ειναι πολυ πιο ησυχα
στην κουρουτα σκαει ολη η Αμαλιαδα χωρις να ειναι κακο, απλα εχει πολυ κοσμο μεσα στο καμπινγκ
Αρχικά δημιουργήθηκε από ανωνυμος
Αν και εδω που τα λεμε ο νομος μεσσηνιας ειναι πολυ πιο ομορφος...![]()
το καλυτερο ποιος το εχει![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
μην ξεχάσεις να επισκεφτείς την Πύλο και τα δύο κάστρα της, καθώς και μια βόλτα με βαρκούλα στον κόλπο και κατάληξη στην βοιδοκοιλιά είναι απαραίτητα.![]()
![]()
![]()
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας!!!![]()
Αν και στη φάση που είμαι δεν ψάχνω για κάμπινγκ αλλά για δωμάτια, κρατάω τις ιδέες σας!
Να είστε όλοι καλά και καλές διακοπές σε όλους! (κι αν έχετε υπόψη σας τίποτα παραθαλάσσια ενοικιαζόμενα δωμάτια εκεί γύρω μπορείτε να μου πείτε!)
+1 για Νέδα. Έχει ένα χωματόδρομο σχετικά βατό και κατεβαίνεις μέχρι το ποτάμι, μετά κανά 20λεπτό περπάτημα και βρίσκεσαι στον καταράκτη και στην λιμνούλα που σχηματίζει, τρελό τοπίο, μην το χάσεις.
Ναός επίκουρου Απόλλωνα, επίσης ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το χάσεις με τίποτα περίπου 1 ώρα απο ζαχάρω... Είναι τρελό ψάρωμα και σε πολύ καλή κατάσταση. google it (αν και οι εικόνες δεν λένε μια μπροστά στο θέαμα)
Ναός επίκουρου Απόλλωνα.
Ήταν σκεπασμένος και γίνονταν εργασίες αναστήλωσης όταν πήγα και δεν μπορούσα να πάρω μια φωτό της προκοπής. Αλλά τότε ήταν χειμώνας, τώρα δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι.
Τους καταράκτες δεν κατάφερα να τους βρω. Κατέβηκα τον χωματόδρομο μέχρι κάτω. Πέρασα και το ποτάμι απ' το γεφυράκι με την μηχανή και συνέχισα στην αρχή δεξιά παράλληλα με το ποτάμι μετά προς τα επάνω. Τίποτα. Μου είπαν πως υπάρχουν 2 καταράκτες. 1 μικρός και 1 μεγάλος. Φωτογραφίες δεν ξέρω γιατί δεν έχω από εκεί.
Sent from me using a computer.
Αν περάσεις από Πύργο ρίξε κανά π.μ.Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Καταβλακιώτες ετοιμαστείτε σε καμιά εβδομάδα θα κατηφορίσω.![]()