Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: 2006 R6

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Ρε παίδες χαλαρώστε, το θέμα είναι το καινούργιο R6......... Αυτά είναι για τις διαμάχες......

Εμένα εκ πρώτης άποψης μου αρέσει........

1. Η μπούκα του RamAir χτυπάει λίγο περίεργα αλλά τουλάχιστον έτσι ξεχωρίζει.
    2. Ο λασπωτήρας-βάση πινακίδας είναι πολύ περίεργος! Προσέξατε την μεταλλική προέκταση? Επίσης το κάνει να ξεχωρίζει αλλά το βασικότερο είναι ότι κάτι μου λέει ότι αν αφαιρεθεί πρέπει να έχει κωλ@ρ@ !
    3. Τα χρώματα μου αρέσουν και σε συνδυασμό με την μούρη όντως θυμίζει το πρώτο R1, πράγμα που δεν είναι κακό γιατί θυμίζει και ποιός ξεκίνησε την ιστορία χάρη στην οποία έχουμε τώρα 1000άρια τέτοιας νοοτροπίας και όχι βάρκες......
    4. Φαίνεται πολύ μαζεμένο σε διαστάσεις.
    4. Βρε λέτε να περνάει η μόδα με τις εξατμίσεις κάτω από τη σέλα....? Καινούργιο μοντέλο χωρίς εξάτμιση στο κώλο? Βρε γιατί άραγε.....? Μήπως γιατί προσθέτουν τζάμπα βάρος και έχουν και δυσκολότερη κυκλοφορία καυσαερίων........? (Και ζεσταίνουν και τον (σπάνιο βέβαια) συνεπιβάτη) Βρε μήπως η Suzuki δεν έκανε λάθος που δεν υπέκυψε ποτέ στη μόδα.........? Λέτε? Μπααααα.........?

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    MHΠΩΣ ΟΜΩΣ Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΒΟΗΘΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΑΛΟΓΑΚΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΒΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ HONDA .
    ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΜΑ ΦΑΣ ΤΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    MHΠΩΣ ΟΜΩΣ Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΒΟΗΘΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΑΛΟΓΑΚΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΒΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ HONDA .
    σιγα το βαρος ρε... τα τελικα τιτανιου ειναι κοντα 1 κιλο....

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    Επίσης βοηθάει και την αεροδυναμική συμπεριφορά της μοτό καθώς "γεμίζει" τον κενό χώρο που δημιουργείται πίσω από την μοτό.....

Για το αν συμφέρει να χάσεις λίγο σε κατανομή (αν και μάλλον είναι ελάχιστο) και να κερδίσεις πάλι λίγο σε απόδοση/βάρος δεν ξέρω να πω με απόλυτη σιγουριά. Αλλά νομίζω καλύτερο το δεύτερο καθώς η κατανομή "φροντίζεται" και αλλιώς.

Εκτός από τα Ζ που τραβάνε δεξιά όταν βάλεις ελαφρύτερο τελικό......... Μην αρχίσετε, αστειεύομαι, απλά θυμήθηκα το σχετικό post.

Για την τούμπα (φτου φτου) έχεις δίκιο συνονόματε αλλά αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται στα τεχνικά πλεονεκτήματα μιας μοτό

Στο ER6n λένε την έβαλαν εκεί για να ζεσταίνει και το πίσω λάστιχο.......... Λέτε για αυτό να μαμάνε και τα Buell???

Βλέπω καπάκι στο σελάκι του συνεπιβάτη.
    Τα μαρσπιέ του, που πήγαν;;
    Κατά τ΄άλλα κουκλί.

Quiz: Το μπουκαλάκι μπροστά από την μπότα του ανάποδου (3 πόντους πάνω από τον άξονα) τι είναι;;;; (antidive λέει)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. R6 2006
    από mirrorofsorrow στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 119
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2007, 12:13
  2. αυτο ειναι ενα R6 2006....
    από idi στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2007, 09:09
  3. r6 2006
    από tassosrr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2006, 11:46
  4. R6 2006 ψαχνει μανιταρακια...Προτασεις??
    από Frezas στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2006, 16:18
  5. new R6, 2006
    από ruyjin στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2005, 14:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •