Ακριβώς αυτό !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ριχτο σε πραγματα που δεν εκανες οσο ησασταν μαζι, αλητεψε, βγες για μπυρες, φλερταρε!
Παμε γι αλλα...
![]()
Ακριβώς αυτό !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ριχτο σε πραγματα που δεν εκανες οσο ησασταν μαζι, αλητεψε, βγες για μπυρες, φλερταρε!
Παμε γι αλλα...
![]()
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Κατέβηκες από το ένα λεωφορείο, και θα ανέβεις στο άλλο, σιγά τα λάχανα δηλαδή. Μέχρι τα πρώτα άντα έχεις καιρό μπροστά σου,..... άλλωστε πλέον το βρίσκεις στο πιάτο έτοιμο. και σε μεγάλη ποικιλία
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Trzb1eQEQI8
μελετα το και περνα γρηγορα τις πρωτες σκηνες
κρατα τα καλα απο τη σχεση που ειχες σε μια γωνια του μυαλου σου
και παμε για αλλα
![]()
οι παντρεμενοι δεν εχουν δικαιωμα να μιλουν :PΑρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
άλλωστε πλέον το βρίσκεις στο πιάτο έτοιμο. και σε μεγάλη ποικιλία
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Τά'πε όλα το ρεμάλι..!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ριχτο σε πραγματα που δεν εκανες οσο ησασταν μαζι, αλητεψε, βγες για μπυρες, φλερταρε!![]()
Από προσωπική εμπειρία.. πριν λίγο καιρό τελείωσε μία σχέση 10 ολόκληρων χρόνων, ακολούθησα το παράδειγμα του Ντιμ, γνώρισα άλλη, είμαι καλά, ξεπέρασα, ζω.
'ντάξει η καινούργια θέλει Βεστρόμ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...
Πέρνα χρόνο με τους φίλους σου κι όλα θα πάνε καλά! Άνθρωποι υπάρχουν αμέτρητοι τριγύρω και σίγουρα ακόμα καλύτεροι για εμάς, θα το δεις..
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
οι παντρεμενοι δεν εχουν δικαιωμα να μιλουν :P
Και οι παντρεμένοι έχουν Ψυχή ρετι? παντρεύτηκαν δεν έκαναν λοβοτομή ουυυυυυ
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
[...]μία σχέση 10 ολόκληρων χρόνων[...]![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τά'πε όλα το ρεμάλι..!![]()
Από προσωπική εμπειρία.. πριν λίγο καιρό τελείωσε μία σχέση 10 ολόκληρων χρόνων, ακολούθησα το παράδειγμα του Ντιμ, γνώρισα άλλη, είμαι καλά, ξεπέρασα, ζω.
'ντάξει η καινούργια θέλει Βεστρόμ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...
Πέρνα χρόνο με τους φίλους σου κι όλα θα πάνε καλά! Άνθρωποι υπάρχουν αμέτρητοι τριγύρω και σίγουρα ακόμα καλύτεροι για εμάς, θα το δεις..
![]()
αργησες να με ακουσεις!
τουλαχιστον μου το αναγνωριζεις!
![]()
![]()
![]()
![]()
Με το Στρομ συμφωνεί δηλαδή...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
Σειρά του φίλου που άνοιξε το θρεντ τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
αργησες να με ακουσεις!
τουλαχιστον μου το αναγνωριζεις!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειναι απείρως καλύτερο απο το TransalpΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Με το Στρομ συμφωνεί δηλαδή...![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Θα περάσει...
Όλα μέσα στη ζωή είναι και όλα θα σε βοηθήσουν στο μέλλον να εκτιμήσεις και να κατανοήσεις καλύτερα καταστάσεις...! Παρόλα αυτά έχε στο μυαλό σου ότι με τον καιρό θα περάσει!
Άντε, εκμεταλλεύσου τώρα τον ελεύθερό σου χρόνο και ζήσε εργένικα το καλοκαιράκι και ξαναστεναχωριέσαι από χειμώνα πάλι!![]()
Ευκαιρια για λιγο ποιοτικο χρονο για τον εαυτο σου, χωρις να σκεφτεσαι καποιον αλλον.
Μπυρες, Ξενυχτια, καμακι και βολτες με τους φιλους σου. Ελα στην επομενη θα σαι πιο εμπειρος και κοιτα μην την βρεις αμεσως. Δωσε λιγο χρονο να ανασανεις.
done.
οσες ΜΑ ΟΣΕΣ φορες και αν διαβασω ερωτικες απογοητευσεις εδω μεσα,μου φαινεται τοσο ΜΑ ΤΟΣΟ γελοιο....
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
....εφτυσε, σκαλισε τα καρβουνα με το παπαρι του, πεταξε το κόκκαλο της αρκουδας στο σκυλο που κοιμοταν διπλα και με το καθαριστικό της κανης καθαρισε τα δοντια του απο το κρεας....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
οσες ΜΑ ΟΣΕΣ φορες και αν διαβασω ερωτικες απογοητευσεις εδω μεσα,μου φαινεται τοσο ΜΑ ΤΟΣΟ γελοιο....
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
nai einai gegonos oti oi mixanovioi de polygamane ..Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER