Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 54

Θέμα: ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΑΤΕ?

beer drinker Το avatar του/της nakedorange

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΑΤΕ?

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΟΥΜ-ΒΡΟΥΜ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ 8ΤΑΚΟΣΑΡΙΑ..ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΙΛΟΤΟΥΣ..

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ "ΧΡΥΣΟ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΦΟΡΤΕ ΤΟΥΣ..

ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΑΤΕ?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	12090rossi (custom).jpg 
Προβολές:	652 
Μέγεθος:	81,7 KB 
ID:	78518

Σ ΑΥΤΟΝ?

Όνομα:	30394capirex (custom).jpg 
Προβολές:	628 
Μέγεθος:	89,6 KB 
ID:	78519

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΝ?

Όνομα:	99460edwards (custom).jpg 
Προβολές:	603 
Μέγεθος:	85,4 KB 
ID:	78520

Ο BARROS?

Όνομα:	barros_brazil (custom).jpg 
Προβολές:	568 
Μέγεθος:	81,6 KB 
ID:	78521

O HOPKINS?

Όνομα:	10100suzuki (custom).jpg 
Προβολές:	543 
Μέγεθος:	90,1 KB 
ID:	78522

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΑΧΩΝΑ Σ ΑΥΤΟΝ..

SORRY VALE..

Όνομα:	58354stoner (custom).jpg 
Προβολές:	517 
Μέγεθος:	86,5 KB 
ID:	78523

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    δν μπορεις να προβλεψεις τπτ...ποτε δν ξερεις τι γινεται....ποιος θα περιμενε να παρει ο χευντεν πρωταθλημα?
    ελπιζω κ θελω να το παρει ο ροσσι.αλλα οι αντιπαλοι θα ειναι ολοι παρα πολυ δυνατοι.

πεντροζα...καπιροσσι...ειδικα αυτοι οι δυο κ ιδιαιτερα ο πρωτος πιστευω θα παιξουν πολυ δυνατα για του χρονου.

μελαντρι ,στονερ κ χευντεν θα ακολουθουν.ετσι θα στοιχηματιζα για το πρωταθλημα για φετος.

ο στονερ ρε συ ειναι κ αυτος γρηγορος....αλλα ο πεντροζα φαινεται πολυ πιο ικανος για να παρει πρωταθλημα ...δν ξερω εχω αυτη την αισθηση...δες το σαν ρεινι - σβαντς....

το σιγουρο ειναι πως ανεμενεται να εχουμε ενα γαματο πρωταθλημα με πολλα φαβορι ,τα σουζουκια πιο δυνατα απο ποτε ,κ σε καθε αγωνα να βλεπουμε διαφορετικους αναβατες στο βαθρο!!

μακαρι να μην υπαρξουν φαινομενα τυπου ζιμπερναου-μοντμελο ή μηχανικα προβληματα σε κανενα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    δν μπορεις να προβλεψεις τπτ...ποτε δν ξερεις τι γινεται....ποιος θα περιμενε να παρει ο χευντεν πρωταθλημα?
    ελπιζω κ θελω να το παρει ο ροσσι.αλλα οι αντιπαλοι θα ειναι ολοι παρα πολυ δυνατοι.

πεντροζα...καπιροσσι...ειδικα αυτοι οι δυο κ ιδιαιτερα ο πρωτος πιστευω θα παιξουν πολυ δυνατα για του χρονου.

μελαντρι ,στονερ κ χευντεν θα ακολουθουν.ετσι θα στοιχηματιζα για το πρωταθλημα για φετος.

ο στονερ ρε συ ειναι κ αυτος γρηγορος....αλλα ο πεντροζα φαινεται πολυ πιο ικανος για να παρει πρωταθλημα ...δν ξερω εχω αυτη την αισθηση...δες το σαν ρεινι - σβαντς....

το σιγουρο ειναι πως ανεμενεται να εχουμε ενα γαματο πρωταθλημα με πολλα φαβορι ,τα σουζουκια πιο δυνατα απο ποτε ,κ σε καθε αγωνα να βλεπουμε διαφορετικους αναβατες στο βαθρο!!

μακαρι να μην υπαρξουν φαινομενα τυπου ζιμπερναου-μοντμελο ή μηχανικα προβληματα σε κανενα..

δεν διαφωνω σε τιποτε απ οτι λες,σκεφτομαι (διαισθηση?) οτι ο Stoner ειναι γρηγορος ,νεος φιλοδοξος ,ικανος ακομη και στα δυσκολα..(βλεπε βρεγμενα γηπεδα) και το κυριοτερο..
    τρεχει με DUCATI με οτι αυτο συνεπαγεται...

θα δουμε...

τρομοκρατης .... Το avatar του/της babishondakias
    Εγω αν και θέλω να το πάρει ο VALE πίστευω ότι φέτος θα ναι η χρόνια του capirossi.

Κάθε χρόνο ξυπνάγε στο τέλος. Φέτος πιστεύω θα κάνει το μέγαλο μπαμ.

Ο pedrosa ναι μεν είναι κάλος όδιγος αλλά για μένα δεν έχει τ @ρχιδι@ να το πάρει.

Μένει να τα δούμε όλα στην πράξη.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Εγώ σε κανέναν.. Να εξηγήσω γιατί..Eγώ πιστεύω οτι θα το πάρει ο Ρόσσι..Τα στοιχηματζίδικα δίνουν μόνο ποιός θα βγεί πρωταθλητής και όχι άλλα γεγονότα πχ ποιός θα βγεί 2ος,αν κάποιος θα μπεί 4δα κλπ..Ο Ρόσσι παίζεται στο 1.70-1.85..Δεν αξίζει να βάλω τα λεφτά μου και να περιμένω μέχρι το Νοέμβρη για να τα πάρω x1,8 (υπ'όψιν,παντού δίνεται 2ος ο Πεντρόζα γύρω στο 4,5 και και 3ος ο Καπιρόσι εκτός από καναδυό που δίνουν το Χέιντεν..).Να δίνανε κανα πιο σύνθετο στοίχημα να το βλέπαμε..Αγώνα με αγώνα το ποντάρισμα (αν ποντάρουμε) και βλέπουμε..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Re: ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΑΤΕ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΟΥΜ-ΒΡΟΥΜ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ 8ΤΑΚΟΣΑΡΙΑ..ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΙΛΟΤΟΥΣ..

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ "ΧΡΥΣΟ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΦΟΡΤΕ ΤΟΥΣ..

ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΑΤΕ?
    Σε ποιόν άραγε; Σίγουρα στον καλύτερο χωρίς αυτό να υποτιμάει τους υπόλοιπους οδηγούς που είναι κορυφαίοι αλλά απλά ο VALE δεν παίζεται επι ίσης όροις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Εγώ σε κανέναν.. Να εξηγήσω γιατί..Eγώ πιστεύω οτι θα το πάρει ο Ρόσσι..Τα στοιχηματζίδικα δίνουν μόνο ποιός θα βγεί πρωταθλητής και όχι άλλα γεγονότα πχ ποιός θα βγεί 2ος,αν κάποιος θα μπεί 4δα κλπ..Ο Ρόσσι παίζεται στο 1.70-1.85..Δεν αξίζει να βάλω τα λεφτά μου και να περιμένω μέχρι το Νοέμβρη για να τα πάρω x1,8 (υπ'όψιν,παντού δίνεται 2ος ο Πεντρόζα γύρω στο 4,5 και και 3ος ο Καπιρόσι εκτός από καναδυό που δίνουν το Χέιντεν..).Να δίνανε κανα πιο σύνθετο στοίχημα να το βλέπαμε..Αγώνα με αγώνα το ποντάρισμα (αν ποντάρουμε) και βλέπουμε..
    Ναί, αυτή είναι η αλήθεια. Πιστεύω πως αυτή είναι πολύ σωστή προσέγγιση στοιχηματικά.

Τώρα για το ποιός πιστεύω να το πάρει κι εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Εμένα πάλι, μου αρέσει να ποντάρω στα outsider. Θαυμάζω τη προσπάθεια. Αυτό αξίζει, για μένα, σε έναν αγώνα!

Πάντως θα ήθελα να περιμένω μέχρι το ντεμπούτο, για να δω τα 800άρια σε δράση, σε συνθήκες αγώνα!

SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    η ερώτηση είναι ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα
    ή ποιός θα κάνει γαμάτους με συγκινήσεις αγώνες ?

εννοώ όπως πέρσυ (χέιντενς - ρώσης) ?

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Αφού πέρισυ με όλα τα στραβά το έχασε στο τσακ, δεν νομίζω να έχει και δεύτερη γκαντεμοχρονιά. Κανείς δεν έχει 2 συνεχόμενες. Και επειδή είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και όχι μεμονωμένοι αγώνες δεν θα πρέπει μάλλον να αμφιβάλουμε για τον ROSSI.

Ο Pedrosa πιστεύω θα δυσκολευτεί περισσότερο για να έχει σταθερή απόδοση παρ΄οτι πάλι θα κερ΄δισει κάποιους αγώνες. Οι αναβάτες της Ducati είναι μεγάλο ερωτηματικό. Αν η μηχανή δεν τους προδώσει πάνε έως και να χτυπησουν το πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Η Suzuki τα πάει super αλλά θα αντέξει στο πρωτάθλημα να έχει πρόοδο? Έχουν το budget?

ROSSI λεω εγώ και μάλιστα χωρίς πολλά ζόρια

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2007, 08:22
  2. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 10:21
  3. Σε λίγο θα ανοίξω...
    από Stomu Yamashta στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2006, 23:06
  4. Απαντήσεις: 29