παιδια κι εγω ψηνομαι για γραμματια ειμαι απο σαλονικα ... αν εχει κατα νου του τιποτα κανεις ... εχω 5000 στο χερι και ψαχνω να κανω 1.500 με 2000 γραμματια ... για να παρω κανα R1 ευχαριστω προκαταβολικα...
παιδια κι εγω ψηνομαι για γραμματια ειμαι απο σαλονικα ... αν εχει κατα νου του τιποτα κανεις ... εχω 5000 στο χερι και ψαχνω να κανω 1.500 με 2000 γραμματια ... για να παρω κανα R1 ευχαριστω προκαταβολικα...
Wild Ride
ασε ρε καραγκιοζη που θελεις και μηχανη... χαχαχαχαχαχαχΑρχικά δημιουργήθηκε από Garcinho
θα βρουμε Γιώργο που θα παει...
αχαχχαχαχαχαα λεραααααα
Wild Ride
Τωρα που τα γιαπωνεζικα σπανε σαν κλαδακια, τα γραμματια ειναι η καλυτερη εγγυηση για να μην κλαις οταν θα δεις την μπιελα στην κωλοτσεπη.![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
ε νταξ.. αφου ειπαμε οτι ειχε ανοιχτει το μοτερ 2 φορες μπορει καποιος λαθος να εγινε απο τον προηγουμενο..Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Τωρα που τα γιαπωνεζικα σπανε σαν κλαδακια, τα γραμματια ειναι η καλυτερη εγγυηση για να μην κλαις οταν θα δεις την μπιελα στην κωλοτσεπη.![]()