Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600:rotflmao:
![]()
Εγώ οδηγούσα όταν τραβήχτηκε η φωτό![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
:rotflmao:
![]()
Τα τρελλά σου αλλού μαν.![]()
![]()
![]()
![]()
Εδώ είναι το επίσημο thread για τα συγχαριλίκια για το καινούριο μοτό του Μάκη?![]()
![]()
![]()
Καλορίζικο Μάκηηηηη!!!!! Καλοτάξιδο και αγρατζούνιστοοοο!!!!
(Και επίσημα...)
"Qu ils mangent de la brioche"
μεγιες!!!καλές βόλτες πάντα όρθιοι και οι δυο σας!πρέπει να είχα δει το μοτόρι αραγμένο καλογιαλισμένο!αλλά που μάτια για άλλη κοίταγα την δικιά μουάμα πετύχεις έναν περιέργο "αστάκο" χερέτα!
Moto.gr Persona για τον firefox!
http://www.getpersonas.com/el/persona/236816
Καλοτάξιδο makis!![]()
![]()
![]()
Να είστε όλοι καλά παίδες, ευχαριστώ και ανταποδίδω με ευχές για ευχάριστα χιλιόμετρα σε όλους μας!
Το ΣΚ τη χάρηκα αρκετά πάντως, σίγουρα θα μπορούσα και καλύτερα αλλά 300 χιλιόμετρα σε εθνική και επαρχιακό μου άφησαν αρκετά ευχάριστες εντυπώσεις, οι σκέψεις ότι ίσως έκανα χαζομάρα που άφησα το CBF για το Transalp είναι πια παρελθόν. Όχι ότι είναι καλύτερη μοτοσυκλέτα, σίγουρα πάντως είναι αυτή που καλύβει περισσότερο τις ανάγκες μου οπότε όποιες παραχωρήσεις κι αν γίνουν -πάντα συγκριτικά με το CBF- δεν μπορούν παρά να ξεπερνιώνται χωρίς να τους δίνω ιδιαίτερη σημασία. Μένει να μπουν 2-3 πραγματάκια, να φορτωθεί όπως πρέπει και τότε θα έχω 100% την εικόνα του πράγματος, κατά τ'άλλα μένω με το χαμόγελο της πρώτης βόλτας κι εύχομαι η ίδια γεύση να μένει στον καθέναν σας μετά από κάθε σας βόλτα!
![]()
Συντεκνάκι κι εσύ Δημητρό; Ελπίζω σύντομα σε ρακοκατάσταση, προς το παρόν ευχαριστώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Dhmitris
μεγιες!!!καλές βόλτες πάντα όρθιοι και οι δυο σας!πρέπει να είχα δει το μοτόρι αραγμένο καλογιαλισμένο!αλλά που μάτια για άλλη κοίταγα την δικιά μουάμα πετύχεις έναν περιέργο "αστάκο" χερέτα!
![]()
![]()
το χαμόγελο ειναι που μετράει! φοιτητης στο πολυτεχνειό κατα ταλλα Μυτιληνιός!ρακές και ούζα πάντα μέσαΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να είστε όλοι καλά παίδες, ευχαριστώ και ανταποδίδω με ευχές για ευχάριστα χιλιόμετρα σε όλους μας!
Το ΣΚ τη χάρηκα αρκετά πάντως, σίγουρα θα μπορούσα και καλύτερα αλλά 300 χιλιόμετρα σε εθνική και επαρχιακό μου άφησαν αρκετά ευχάριστες εντυπώσεις, οι σκέψεις ότι ίσως έκανα χαζομάρα που άφησα το CBF για το Transalp είναι πια παρελθόν. Όχι ότι είναι καλύτερη μοτοσυκλέτα, σίγουρα πάντως είναι αυτή που καλύβει περισσότερο τις ανάγκες μου οπότε όποιες παραχωρήσεις κι αν γίνουν -πάντα συγκριτικά με το CBF- δεν μπορούν παρά να ξεπερνιώνται χωρίς να τους δίνω ιδιαίτερη σημασία. Μένει να μπουν 2-3 πραγματάκια, να φορτωθεί όπως πρέπει και τότε θα έχω 100% την εικόνα του πράγματος, κατά τ'άλλα μένω με το χαμόγελο της πρώτης βόλτας κι εύχομαι η ίδια γεύση να μένει στον καθέναν σας μετά από κάθε σας βόλτα!
![]()
Συντεκνάκι κι εσύ Δημητρό; Ελπίζω σύντομα σε ρακοκατάσταση, προς το παρόν ευχαριστώ!
![]()
![]()
![]()
![]()
Moto.gr Persona για τον firefox!
http://www.getpersonas.com/el/persona/236816
Να τη χαίρεσαι ρε μαν και να σε γυρίσει σε όσο πιο πολλά μέρη μπορείτε .
Καλλά χιλιόμερα .
![]()
![]()
Μακουλη....
![]()
Transalp ρε Μήτσο;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μακουλη....
![]()
![]()
Γιατί;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Transalp ρε Μήτσο;![]()
Γιατί;![]()
Εχουμε πει πολλακις
Ο Χ Ι ! ! !
![]()
Καλλιο να καβαλησω βερσυς!![]()
![]()
![]()
Απλως χαιρομαι για τον φιλο μας! :smilea:
Κουμπάρε καλορίζικη η νέα κούκλα.
Να την χαρείς για πολλά χιλιόμετρα με ασφάλεια
Πιστεύω το ιδανικό μηχανάκι για το νησί και για την καθημερινή σου μετακίνηση.
![]()
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
Αν και λιγο καθυστερημενα...![]()
...ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ αγορινα και καλα χιλιομετρα...![]()
![]()
![]()
Καλό είναι το ΤΑ...
Έχει και σχάρα για τα τσουρέκια... :wacko:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Περιμένω και τις βάσεις για τις πλαϊνές για να φορτώνω σε όλες τις γεύσεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Καλό είναι το ΤΑ...
Έχει και σχάρα για τα τσουρέκια... :wacko:![]()
Παιδιά να είστε όλοι καλά!
![]()
![]()
![]()
![]()
@: Μητσούλη;![]()