Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: Δεν έχει δουλειά, δεν έχει και το φόρουμ κίνηση...

Δεν έχει δουλειά, δεν έχει και το φόρουμ κίνηση...

..κοιτάζω και την μπέμπα (CBFα ) στο δωμάτιο που αναπαύεται δίπλα μου, και σκέφτομαι...

Αλλάξανε πολύ οι εποχές, μέχρι πέρισυ ότι μου πέρναγε απ'το μυαλό μπορούσα να το πραγματοποιήσω, ας είναι καλά οι τράπεζες και οι δόσεις, υλικά αγαθά και περισσότερο μηχανάκια.. μια ζωή στα παπάκια δηλαδή αλλά πριν 3 χρόνια που έπεσε στα χέρια μου "η μικρή" μετά το Transalp, είχα την εντύπωση ότι δεν θα μείνει δίπλα μου για πάνω από δυο.. ή πάνω από 21000 χιλιόμετρα! Λες και έχω βάλει μέσα στο υποσυνείδητό μου αυτά τα όρια, σαν να αισθάνομαι μετά ότι το "πράγμα" πάλιωσε, ώρα για νέα αρχή..

Πέρασε πολλές φορές απ'το μυαλό μου η αντικατάστασή της φέτος, πάτησε 3ο χρόνο εξάλλου! ..μέχρι και αγγελία την έβαλα εδώ (άσχετα αν κατέληξε στ'ανέκδοτα ), πέρασα από μαγαζιά, είδα βιτρίνες και ρώτησα τιμές χωρίς ποτέ όμως να ρωτήσω πόσο παίρνουν την "μικρή". Όχι γιατί θα με πείραζε η τιμή, ειδικά τώρα που το πράγμα με τα μεταχειρισμένα γαμήθηκε τελείως. Απλώς γιατί ότι και να μου λέγανε ήμουν σίγουρος ότι θα πήγαινε για σκότωμα. ΌΤΙ και να μου λέγανε. Λες και δεν την άξιζε να φύγει από τα χέρια μου..

Ονειρεύτηκα πολλά! CBR600, ξέρει η Maira
    CB1000R, το ξέρει όλος ο ντουνιάς
    Το τι Χαγιαμπούσες (γεια σου αρχαίε!), το τι Varadero δεν λέγεται.. Toυόνα, Τρανσαλποεφτακοσσάρες, υπερσκούτερ, μέχρι και ΒεΣτρόμια.. ε ρε μυαλό!

Δεν έχει σημασία όμως, μέσα στο καλοκαίρι η μικρή ζήτησε πολλά. Ασφάλειες, λάστιχα (γιατί είμαι κολλημένος όχι για τους γνωστούς λόγους), σέρβις 24000 χιλιομέτρων (ναι, πέρασα τα ίδια μου τα όρια), τώρα στα 25,400 ζαχαρώνω αλυσιδογράναζα (πάλι επειδή είμαι κολλημένος κι όχι για τους γνωστούς λόγους... ) όλα πριν την ώρα της..

Την κοιτάζω και σκέφτομαι αυτό που δεν πέρασε ποτέ από την κούφια μου την γκλάβα, "είσαι άσχημη, δεν έχεις τίποτα απ'όλα αυτά που θα κοιτάξω ή που θα το δοκιμάσω πάνω σου και θα με κάνει να καυλώσω, είσαι σε όλα λίγη μωρέ.. αλλά σε 3 και κάτι χρόνια μου πρόσφερες τόσα που σου άξιζε ότι μάσησες αυτό το καλοκαίρι στις δύσκολες τούτες εποχές κι ας ήταν πριν της ώρα σου.. χαλάλι σου τα πάντα. Κι ακόμα περισσότερο γιατί μ'έκαναν να σε νοιώσω ακόμα περισσότερο δική μου. Δεν σ'ευχαριστώ ακόμα, γιατί μαζί έχουμε ακόμα να μοιραστούμε πολλά.. πέρα από κάθε όριο που περιφέρεται στο χαζό υποσυνείδητό μου..

Αυτή τη στιγμή όλες οι άλλες είναι υλικά αγαθά, εσύ για μένα είσαι κάποια.."

Φωτό δεν βάζω γιατί θα παίξει κράξιμο

Παλαιό μέλος
    Εσυ θα με κανεις να το κρατησω κι εγω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

"είσαι άσχημη, δεν έχεις τίποτα απ'όλα αυτά που θα κοιτάξω ή που θα το δοκιμάσω πάνω σου και θα με κάνει να καυλώσω, είσαι σε όλα λίγη μωρέ.. "

Μέτα από τέτοια εισαγωγή νομίζεις ότι έκατσε να ακούσει τα υπόλοιπα; Ακόμα σου χώνει αλλά δεν τ' ακούς... :rotflmao:
    safety doesn't happen by accident

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Εσυ θα με κανεις να το κρατησω κι εγω....
    Όλα αυτά είναι σκέψεις και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσαν να σταματήσουν μια αναλαμπή αν και όταν εμφανιστεί.. χαζό παιδί χαρά γεμάτο εξάλλου..

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η "μικρή" αξίζει το χρόνο και την εκτίμησή μου πολύ περισσότερο από το πόσο άξιζε την φετινή της ανανέωση, κοίταξε την δική σου κι ο καθένας σας την δική του "μικρή". Αφιερώστε της λίγο χρόνο και θα καταλάβετε πολλά, άσχετα με το που θα καταλήξετε στο τέλος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Μέτα από τέτοια εισαγωγή νομίζεις ότι έκατσε να ακούσει τα υπόλοιπα; Ακόμα σου χώνει αλλά δεν τ' ακούς... :rotflmao:
    Δεν την συμφέρει, της έχω τάξει αλυσιδάρα ! :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Όταν στα 8 posts τα 5 είναι δικά σου, μάλλον μόνος σου τα λες, μόνος σου τ' ακούς...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Όταν στα 8 posts τα 5 είναι δικά σου, μάλλον μόνος σου τα λες, μόνος σου τ' ακούς...
    :rotflmao: :rotflmao:
    Άει ρε !

Αυτοκαταστρέφεται σε 5,4,3,....

Γειά σου ρε Μάκη!

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick

Re: Δεν έχει δουλειά, δεν έχει και το φόρουμ κίνηση...

..Αυτή τη στιγμή όλες οι άλλες είναι υλικά αγαθά, εσύ για μένα είσαι κάποια.."
    Οσο μεγαλώνει ο άνθρωπος και αρχίζουν οι συγκινίσεις για τα απλά και καθημερινά.....
    (εδώ κολλάει το άσπρα μαλιά στην κεφαλή κλπ κλπ :rotflmao: :rotflmao: )

+1000 ρε μουρλέ - όλες οι άλλες είναι προιόντα
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

:a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Μάκουλα, καλά τα λές ρε.

Καμιά φορά είναι σαν να έχουν ψυχή, σαν να έχουν και αυτά συναισθήματα, κάτι πέρα από μια κρύα μεταλλική μάζα...

Μια ακόμα μπύρα για όλους εσάς που τα έχετε ζήσει αυτά, που καταλαβαίνετε απόλυτα και που έχετε μάθει να εκτιμάτε ακόμα και τα λίγα, αυτά τα λίγα που τις περισσότερες φορές μπορούν να προσφέρουν πολλά περισσότερα στις δικές σας τις ψυχές..

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Κουμπάρε νομίζω ότι ήρθε η ώρα ..............

Να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας.............

Ρε εσύ αγαπάς :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ειςςςς ωραίος ρε φίλε
    Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

Μια ακόμα μπύρα για όλους εσάς που τα έχετε ζήσει αυτά, που καταλαβαίνετε απόλυτα και που έχετε μάθει να εκτιμάτε ακόμα και τα λίγα, αυτά τα λίγα που τις περισσότερες φορές μπορούν να προσφέρουν πολλά περισσότερα στις δικές σας τις ψυχές..

Γούτσου - γούτσου μωρέ κι εγώ μαζί σου, είναι άλλο πράγμα η γυναίκα και άλλο η γκόμενα.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2010, 12:41
  2. Δεν εχει δωρα φετος (ουτε και του χρονου)
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2007, 07:21
  3. Ρε τι κανει ο ΑνθρωπΑς αν δεν εχει δουλεια...
    από devil's animal στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2007, 10:19
  4. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2007, 16:02
  5. Τι Τρωει Και Τι Δεν Το Φορουμ?
    από Tigas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2005, 14:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε