+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Ισα ισα κριμα ειναι που χαθηκαν τα παντα απο ενα ολοκληρο forum!
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Ισα ισα κριμα ειναι που χαθηκαν τα παντα απο ενα ολοκληρο forum!
.H
Εκτός forum, το moto έχει διαφημίσεις και κατάλογο καταστημάτων για κάθε είδος που το bikenet δεν είχε ποτέ. Αν δεις λίγο καλύτερα θα βρεις και άλλα καινούργια πράγματα και θάματα που λένε που δεν υπάρχουν στο moto.gr. Δεν κάνω σύγκριση καλύτερου-χειρότερου btw
H Παρατηρηση μου αφορουσε το forum του bikenet, και οχι το site του bikenet.Kala giati emena moy fenetai oti to forum tou bikenet, einai antigrafh tou moto.gr?
ΟΥΛΑ...με αυτά που λες..ειναι πολυ ευκολα να σταματήσεις ξαφνικα να εισαι μέλος και αυτού του φλόρουμ!!
μπορεις φυσικά να γινεις μέλος μετά στο cosmopollitan forum...
και να κανεις συγκριτικα με το μανινα φορουμ.
οκ λάκη?:a31:
kala ime gia ta mpaza leme toso kero ixame edo tou bikenetistas ke den to ixa pari xampari na tous xoropidiso ligo tora pou tous ixa mazemenous edo.....
kala 8elo restore leme...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
re si bibiko kopse to posmopolitan agori mou 8a xazepsis sto telos exis pa8i eksartisi lemeΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΟΥΛΑ...με αυτά που λες..ειναι πολυ ευκολα να σταματήσεις ξαφνικα να εισαι μέλος και αυτού του φλόρουμ!!
μπορεις φυσικά να γινεις μέλος μετά στο cosmopollitan forum...
και να κανεις συγκριτικα με το μανινα φορουμ.
οκ λάκη?:a31:
Εγω φιλε μου, διαβαζω μοτο.γρ μονο, και θα αφησω κατι τυπους σας εσενα, να παρακολουθουν το Cosmopolitan, και να μας ενημερωνω για τις best of the best μαμακιες που διαβαζετε και κανετε forward κατα καιρους!μπορεις φυσικά να γινεις μέλος μετά στο cosmopollitan forum
![]()
na simplirosoΑρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Εγω φιλε μου, διαβαζω μοτο.γρ μονο, και θα αφησω κατι τυπους σας εσενα, να παρακολουθουν το Cosmopolitan, και να μας ενημερωνω για τις best of the best μαμακιες που διαβαζετε και κανετε forward κατα καιρους!
![]()
parea me gay agorakia vorion proastion
ke gkomenes me guzzi sevietes..
Προς oulas δεν παρχει περιπτωση να μπεις σε οποιοδηποτε μοτοσυκλεττιστικο forum σε ολο το κοσμο και να μην δεις τις ιδιες θεματικες ενοτητες!!
Οποτε η παρατηρηση σου ειναι τελειως αστοχη και δειχνει μια ανωριμοτητα απο μερους σου...για αυτο σε παρακαλω ανακαλεσε γιατι δεν ειναι ωραιο το μυνημα ...μπορει να ηθελες να πεις κατι αλλο ...μπες και αλλαξε λιγακι το νοημα σε παρακαλω πολυ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
...Οποτε η παρατηρηση σου ειναι τελειως αστοχη και δειχνει μια ανωριμοτητα απο μερους σου...για αυτο σε παρακαλω ανακαλεσε γιατι δεν ειναι ωραιο το μυνημα ...μπορει να ηθελες να πεις κατι αλλο ...μπες και αλλαξε λιγακι το νοημα σε παρακαλω πολυ!![]()
![]()
![]()
Ρε σεις, λοβοτομή έκανε ο Στάθης και άρχισε τα "σεις" και τα "σας" ???
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ηοrnet μη το κάνουμε θέμα, τη γνώμη του είπε το παλικάρι μη τον φάμε!
Πάντως εγώ προτίνω όχι στο πούλο από το Moto.gr, άρχισε να μου αρέσει ντε!![]()
Λοιπον παππου μιας και το ανεφερες…. Σε μερικα μοτοσυκλετικα φορουμς εχουν ενότητα με φωτογραφίες κορασιδων περιστοιχισμενες με μοσυκλετες ή ακομα και με ασεμνο περιεχόμενο χωρις ρουχα κτλ….Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Προς oulas δεν παρχει περιπτωση να μπεις σε οποιοδηποτε μοτοσυκλεττιστικο forum σε ολο το κοσμο και να μην δεις τις ιδιες θεματικες ενοτητες!!
Οποτε η παρατηρηση σου ειναι τελειως αστοχη και δειχνει μια ανωριμοτητα απο μερους σου...για αυτο σε παρακαλω ανακαλεσε γιατι δεν ειναι ωραιο το μυνημα ...μπορει να ηθελες να πεις κατι αλλο ...μπες και αλλαξε λιγακι το νοημα σε παρακαλω πολυ!
Ε τι λες?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a44:
![]()
Hornet, εκανα μια παρατηριση η οποια εφερε την αναστατωση απο οτι βλεπω. Δεν το ειπα για να προσβαλω κανεναν απο το bikenet. To μονο site για μηχανες που εχω μπει ποτε ειναι το moto.gr. Ετσι δεν ηξερα οτι παντου ειναι ολα τα αναλογα foroumσ, ιδια. Αφου το λες ετσι ειναι. Αρα δεν υπαρχει και θεμα αντιγραφης.
Οσο για παραπανω ποστ, οτι νομιζεις οτι πρεπει να φυγει, σβηστο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από grsart
εγω συμφωνω με τον idi.
IDI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και εγω!! αλλά να είναι ιδιοπαραγωγή οι φψτό όχι ετοιματζίδικες![]()
.H
re sta8i exis pa8i mia tasi gia giouvarlakia gialatzi anepanor8ota leme
ase to pedi na pi tin malakia tou
giati diladi na min pi tin malakia tou to pedi
ke ti tou les tora diladi
afou tin epekse ke ekspermatose na to vali anapoda na ksana mpi to sperma mesa?
ma ise kala ?
ginonte afta ta pragmata?
esi ise ikanos na pas pano apo ton m@l@k@ pou tin pezi ke na to xtipisis to morio me kana ravdi:rotflmao: :rotflmao:
imarton re
i m@l@ki@ in2 orea sta8i
kanis mpratsa se omorfeni iremis ke to spoudeotero vlepis ton kopo sou na vgeni
min tou to xalas tou pediou
oula pextone min ton akous alakse tou ta fota
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: