Με κίνδυνο να εκτεθώ αλλά δεν μπορούσα να το αφήσω να περάσει έτσι, ήταν η πρώτη φορά που καρφώθηκα τόσο πολύ σε θέμα εφημερίδας. Διάβασα σήμερα στα Χανιώτικα Νέα ότι η Δημοτική Αστυνομία των Χανίων απέκτησε 6 σκούτερ SYM HD200i EVO τα οποία σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του Γκοργκόλη κοστίζουν 2995ευρώ, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δημάρχου κ.Βιρβιδάκη όμως το συνολικό κόστος των 6 αυτών δικύκλων κόστισαν στον Δήμο Χανίων περίπου 45000 ευρώ.
3(σε περίπτωση που δεν αγοράστηκαν σε τιμή προσφοράς) επί 6 ίσον 18 μου μάθανε εμένα στο σχολειό, τι μπορεί να κόστισε 27χιλιάρικα γι'αυτά τα σκούτερ ώστε να φτάσουν τα 45;;
Αναφέρθηκε ότι τα σκούτερ "είναι φιλικά προς το περιβάλλον", μήπως βγαίνουν και ηλεκτρικά και μου διαφεύγει, κάτι που σημαίνει ότι θα κόστιζαν και αρκετά περισσότερα απ'τα 18 που υπέθεσα πριν;
27 χιλιάρικα που πήγαν; Στους ασυρμάτους (αλήθεια, τι κοστίζει κάτι τέτοιο; ), τις μπαγκαζιέρες, τους φάρους και τις ζελατίνες; Υπάρχει μήπως κάποιου είδους "πακέτο" που περιλαμβάνει κόστος συντήρησης για Χ χρονικό διάστημα στους Δήμους σε κάθε μηχανάκι ξεχωριστά;