.... μιας και για δευτερη φορα, η πρωτη ηταν 4 χρονια πριν, τρακαρα σημερα με ενα σκουτερ καθως κατεβαινα την Λ. Αλεξανδρας. Ευτυχως ΔΕΝ εσπασα τιποτα , παρα μονο απ το συρσιμο στην ασφαλτο απεκτησα γδαρσιματα (εγκαυματα) και στα δυο χερια καθως επισης γερο χτυπημα στο αριστερο γονατο, δεξι αστραγαλο και αριστερο ωμο τα οποια εχουν πρηστει. φτηνα τη γλυτωσα.... φορουσα μονο το κρανος και δυστυχως τις τελευταιες μερες ειχα αποχωριστει το condura μπουφαν μου καθως η φυση της δουλειας ηταν τετοια που δεν μπορουσα να κινηθω στις υπηρεσιες της Αθηνας μ αυτο ( λογο ζεστης και βαρους ) , 3 χρονια δεν το εχω βγαλει απο πανω μου , τωρα που το χρειαστηκα![]()
πως εγινε:
Κινουμουν στην αριστερη λωριδα της Αλεξανδρας και ηταν αδεια , ομως απ τη μεσαια λωριδα αναμεσα απο 2 αυτοκινητα που μολις ειχαν σταματησει μου βγηκε το παλικαρι με το σκουτερ χωρις να κοιταξει καθολου αν ερχεται οχημα στην αριστερη λωριδα , ηταν καθετος στην λωριδα και μπαινοντας στην λωριδα μου αρχισε να το ισιωνει 5 μετρα πριν γινει το μπαμ. Δεν ειχα κανενα περιθωριο αντιδρασης , λιγ να τον αποφυγω πιο αριστερα καταφερα να κανω αλλα ειχε ηδη βγει αρκετα.
Ευχαριστω τα παιδια με τα μηχανακια που σταματησαν και με βοηθησαν καθως το παπι ηταν κυριολεκτικα πανω στο ποδι μου , το κανανε στην ακρη και φεραν τα σχετικα νερα. Το παλικαρι με πηγε στο νοσοκομειο , εμεινε μαζι μου για τις ακτινογραφιες και με επεστρεψε πισω στο παπι . Ζητησε συγνωμη και ηταν τιμιος καθως μετα απο 1 ωρα τηλεφωνησε να μου πει οτι εκανε δηλωση με 100% υπαιτιοτητα , και να μαθει πως ειμαι. Τον ευχαριστω πολυ γι αυτο και μακαρι να ταν ολοι ετσι. Αν ημουν με αυτοκινητο θα τον ειχα στειλει στον αλλο κοσμο οπως βγηκε αυτο μονο του ειπα. Εψαχνε να βρει ενα νουμερο στη λεωφορο και δεν προσεχε τον δρομο , βρηκε εμενα.
το παπι εχει σπασμενο αριστερο καθρεφτη και αριστερα τα πλαστικα εχουν σπασιματα, και στραβωμενο μαρσπιε ε την πρωτη ματια, το οδηγησα και νομιζω οτι παει ευθεια ...
Αντε περαστικα μου και ευχομαι να μη τριτωσει ουτε με σκουτερ ουτε με τιποτε αλλο...
![]()