αυτο που πρεπει να κανουν οι φιλοι του ειναι να τον κανουν να καταλαβει οτι αυτο που εγινε(καλος η κακος)εγινε και δε μπορει να αλλαξει τιποτα με αυτη τη συμπεριφορα του......
αυτο που πρεπει να κανουν οι φιλοι του ειναι να τον κανουν να καταλαβει οτι αυτο που εγινε(καλος η κακος)εγινε και δε μπορει να αλλαξει τιποτα με αυτη τη συμπεριφορα του......
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Φιλε extailee να τον βοηθησεις , να του μιλησεις ...Θελει παρεα και τιποτα αλλο!!!
Ειναι καλο παλικαρι αν κρινω απ την περιγραφη εστω και μεσα απο forum...
και οι ξεκρανωτοι που γυρνουν (σαν να μην πω τι) , ξεκρανωτοι ας αναλογιστουν οτι δεν θα παρουν μονο τον εαυτο τους στο λαιμο τους...
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
το στομαχι μου κόμπος έγινε...
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
και βαρύς μάλισταΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
το στομαχι μου κόμπος έγινε...
![]()
![]()
τι να του πεις αυτού του ανθρώπου, και κυρίως, πως να τον κάνεις να σε ακούσει?![]()
Δεν ακουει πια ρε Χρηστο.Εχει παει σε δικο του κοσμο δυστυχως.Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
και βαρύς μάλιστα![]()
τι να του πεις αυτού του ανθρώπου, και κυρίως, πως να τον κάνεις να σε ακούσει?![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό από να νιόθεις την ψυχή σου ελαφριά![]()
Travel, Grow, Share
ειναι λυπηρο πραγματικα η καλοσυνη και η ευαισθησια της ψυχης να καταληγουν μπουμερανγκ.
![]()
![]()
.....εδω ειναι που δεν ξερεις τι να γραψεις.......![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
μαζεψε ολα αυτα τα post και οταν θα ειναι σε θεση να σε ακουσει διαβασε του τα.ετσι θα καταλαβει οτι ο περιγυρος ξερει οτι δεν φταιει.τοτε και με τη βοηθεια του χρονου θα μπορεσει να συγχωρησει τον εαυτο του και να προχωρησει τη ζωη του...
Bρεθήκαμε σήμερα το απόγευμα και μιλήσαμε 5 ώρες περίπου.
Τι να πω...ο άνθρωπος περνάει κόλαση. Και μόνο η όψη του προκαλεί τον πόνο.
Και οι περισσότεροι "φίλοι" του του έκλεισαν και το τηλέφωνο και την πόρτα. Και βγήκαν και λογής-λογής καθίκια που τον φθονούν επειδή δεν είναι σαν όλους τους άλλους και διαδίδουν ότι (επειδή έχει μακριά μαλλιά και παλιά ρούχα) είναι χασικλής και ρεμάλι.
Ποιός; Ο άνθρωπος που δεν έχει βάλει ούτε τσιγάρο στο στόμα του.
Τουλάχιστον πείστηκε και γύρισε σήμερα στο σπίτι του, κάτι είναι και αυτό.
Όπως μου τα περιέγραψε, το κοπέλι που σκοτώθηκε (θα παντρευόταν σε κάνα μήνα ρε γμτ) πρέπει να πήγαινε με πολλά...Κράνος φόραγε τελικά αλλά όχι κανονικά, το είχε απλά τοποθετήσει σαν περικεφαλαία (μόδα εδώ τριγύρω τελευταία) γιατί έφυγε μακριά κατά την πρόσκρουση...
Η οικογένεια του άτυχου νέου δεν θα κινηθεί δικαστικά αναγνωρίζοντας (πάνω στον πόνο τους οι άνθρωποι) το φταίξιμο του σκοτωμένου. Και φαίνεται να κατανοούν και το τι περνάει ο δικός μου...
Τι δύσκολες καταστάσεις, τι πόνος...
Και μονάχα τον εαυτό του κατηγορεί, μονάχα τον εαυτό του...
![]()
Δε θα γράψω κάτι άλλο, σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράστασή σας.
Καλά να είστε και υγεία να έχετε...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Πάντα οι καλοί φεύγουν νέοι και πάντα οι καλοί δοκιμάζονται,ελπίζω ο φίλος σου να το ξεπεράσει μιας και απ'ότι κατάλαβα είναι ψυχή μάλαμα,παλλικάρι και τα παλλικάρια τα χρειαζόμαστε.Κρίμα για τον λεβέντη που σκοτώθηκε,ο θάνατος όσο συχνά και να συμβαίνει τελευταία,πάντα σοκάρει κ ας μην ξέρεις τον νεκρό...
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Αν ειναι να παθει ο Κωστης απ'την καλοσυνη της ψυχης του ας ' το παθει. Δεν ειναι τσαμπα η καλοσυνη. Παει να βρει την ειρηνη του ο ανθρωπος ή την καταδικη του .Τι μπορουμε εμεις να ξερουμε για την καρδια του? Μα μηπως και αυτο τον δρομο που πηρε δεν τον προετοιμαζε απο καιρο? .Οικογενεια δεν εφτιαξε. Οτι ειχε δεν ηταν αρκετο για να τον κρατησει εκει.
Θυματα και θυτες ? Δε πολυπιστευω σ'αυτα.
Ο μπορχες λεει: "Αυτος που πεθανε ηταν αυτος που πηγε να συναντησει το θανατο του"
καπου ισχυει κι αυτο. (με σεβασμο...)ποσο μου χει λειψει αυτο το παιδι απο δω μεσα...!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Σημερα εμαθα απο τους γονεις μου οτι το παιδι που σκοτωθηκε το ηξερα φατσικα.Ηταν 28 χρονων και τα τελευταια 14 χρονια βοηθουσε στην λειτουργια της εκκλησιας (Παπαδοπαιδι?-συγνωμη για την εκφραση) της περιοχης των γονιων μου (Αγ. Γεωργιος Χρυσοπηγης).Να πω οτι δεν ηταν κανενας πιτσιρικας με τρελα για τα μηχανακια που εκανε καγκουριες κτλ, αντιθετα ηταν ενα παρα πολυ σοβαρο παιδι.Ενα μεγαλο μπραβο στους γονεις του που απ΄οτι μου ειπαν οι δικοι μου δωρισανε τα οργανα του γιου τους και βοηθησανε παρα πολλους ανθρωπους.