Εγώ έτσι για να σας κάνω να ζηλέψετε, την Κυριακή είχα πάει Μονεμβάσια![]()
![]()
![]()
Εγώ έτσι για να σας κάνω να ζηλέψετε, την Κυριακή είχα πάει Μονεμβάσια![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
.................και πολλές ζέστες.Αρχικά δημιουργήθηκε από GAS NICK
καλως τον Μορφεα με τις γεμισμενες μπαταριες![]()
εχει ακομα καλοκαιρι μπολικο ΤΥΧΕΡΑΚΙΑΚαφέ θα πιούμε πουθενά κάπου κάποτε;;;;
![]()
![]()
Εγω σαν 'εργενης' που ειμαι απο εχθες και για τις επομενες 12 μερες, ειμαι ανοιχτος σε προτασεις...![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Άντε ρε...ξυπνήσατε????![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αντε ρε εργενηδες και μη κανονιστε το ΣΚ για Επιδαυρο μερια
θα κατεβει και εμπεριστατομενη προταση στα επομενα ποστ:wacko:
gas......N
Παιζει καμια θαλασσοβολτα για Σαββατο η Κυριακη???
Επειδη ειμαι αντρας και δεν φοβαμαι παντοφλα γιατι την εχω σκισει τη γατα γυρναμε οτι ωρα γουσταρετε..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Εγώ προτείνω καμμιά βόλτα βραδυνή... προς Γλυφάδα κλπ κλπΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Παιζει καμια θαλασσοβολτα για Σαββατο η Κυριακη???
Επειδη ειμαι αντρας και δεν φοβαμαι παντοφλα γιατι την εχω σκισει τη γατα γυρναμε οτι ωρα γουσταρετε..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για πες το αυτο στον Μπιλλυ...Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Εγώ προτείνω καμμιά βόλτα βραδυνή... προς Γλυφάδα κλπ κλπ![]()
![]()
![]()
![]()
Nαι ρε Μπιλλυ, φερε και την γυναικα σου μαζι να παρει λιγο αερα και να δει σε τι ωραια μερη συχναζεις οταν βγαινεις με τους φιλους σου...:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Καλή η πρόταση για βόλτα, αλλά............................................................
ΜΕ ΤΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΘΑ ΠΑΜΕ, με τις απεργίες και στεγνά βενζινάδικα![]()