Θα παμε με το τραμ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
Καλή η πρόταση για βόλτα, αλλά............................................................
ΜΕ ΤΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΘΑ ΠΑΜΕ, με τις απεργίες και στεγνά βενζινάδικα![]()
![]()
![]()
![]()
Θα παμε με το τραμ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
Καλή η πρόταση για βόλτα, αλλά............................................................
ΜΕ ΤΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΘΑ ΠΑΜΕ, με τις απεργίες και στεγνά βενζινάδικα![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Σάββατο απόγευμα ως το βράδυ είμαι ελεύθερος για καγκουρο-οικογενειαρχο-βόλτες.![]()
Γλυφάδα την προηγούμενη φορά που πήγαμε με τον ταμία, έφυγα με πιασμένο σβέρκο...![]()
Σάββατο απόγευμα, βενζίνης θέλοντος, πάμε όπου γουστάρετε!!![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Συνάδελφοι (μπαμπάς με δυο αγοράκια γράφει),
Μήπως να δημιουργήσουμε ένα ταμείο αρωγής για εκείνους που όπως εγώ είχαν μηχανή και δεν μπορούν να πάρουν γιατί είναι χρεωμένοι και δεν τους βγαίνει με τίποτα ο λογαριασμός; Πέρσι πούλησα το Βέρσυς μου και από τότε έχω πάθει κατάθληψη. Έχω σκούτερ το οποίο το πήρα αμέσως μετά και δεν μπορώ να πουλήσω γιατί το πήρα με χρηματοδότηση και έχει παρακράτηση. Το μετάνοιωσα γιατί θα μπορούσα να είχα πάρει μια μεταχειρισμένη μηχανή αλλά με έψησε ένας πρώην μηχανόβιος ότι με το σκούτερ τα έξοδα θα είναι μηδενικά. Και όντως είναι ελάχιστα αλλά άλλο σκούτερ άλλο μηχανή.
Κοινώς έχω επιστρέψει στη φάση που ήμουν πριν από 11 χρόνια όταν ακόμα ξερογλυφόμουν στα φανάρια κοιτάζοντας τις μηχανές των άλλων ενώ στεκόμουν δίπλα τους με το παπί μου. Δακρύβρεχτο ξέρω. Ας πρόσεχες ξέρω. Με μ***σε η κρίση και να δούμε πότε θα επανακάμψω. Χαζεύω το thread σας εδώ και καιρό και ζηλεύω. Άντε να δούμε. Από Σεπτέμβρη θα πιάσω και δεύτερη δουλειά μήπως και τα καταφέρω τελικά.
Πάντα όρθιοι
Αμα το ξοφλησεις μπορεις να κανεις ενεργειες για την αρση της παρακρατησης...Αρχικά δημιουργήθηκε από advblack
Έχω σκούτερ το οποίο το πήρα αμέσως μετά και δεν μπορώ να πουλήσω γιατί το πήρα με χρηματοδότηση και έχει παρακράτηση.
Καλως ηρθες!!!
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Εγω παντως θα εχω βενζινη για καμια 200αρια χιλιομετρα σιγουρα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Σάββατο απόγευμα ως το βράδυ είμαι ελεύθερος για καγκουρο-οικογενειαρχο-βόλτες.![]()
Γλυφάδα την προηγούμενη φορά που πήγαμε με τον ταμία, έφυγα με πιασμένο σβέρκο...![]()
Σάββατο απόγευμα, βενζίνης θέλοντος, πάμε όπου γουστάρετε!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Εγώ Παρασκευή απόγευμα, γυρνώντας απ' τη δουλειά, θα'μαι στα 300χλμ με ένα τεπόζιτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Εγω παντως θα εχω βενζινη για καμια 200αρια χιλιομετρα σιγουρα!!!![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Οπότε... ..... ..... ..... .
Ζαχαρώνω το 26λιτρο τεπόζιτο για την XTR... αλλά 1000 ευρώ ρε πστμ...![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
με αυτα τα λεφτα παρε ενα παπι μεταχειρο, γεμισε το βενζινη και δεστο πισω απο το ΧΤ για ωρα αναγκης...Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Εγώ Παρασκευή απόγευμα, γυρνώντας απ' τη δουλειά, θα'μαι στα 300χλμ με ένα τεπόζιτο.![]()
Οπότε... ..... ..... ..... .
Ζαχαρώνω το 26λιτρο τεπόζιτο για την XTR... αλλά 1000 ευρώ ρε πστμ...![]()
![]()
ακου 1000 ευρω οι λαλακες...![]()
Για λεφτά διαβάζω εδώ μέσα και έχει να πέσει καιρό πρόστιμο![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Για σας φιλαρακια. Πίσω στη βάση μου μετά απο 10 ημέρες με την οικογένεια.
Στρατηγός και τέκνα. Πρώτη φορά σε camping στα Σύβοτα.
Καλό χειμώνα και καλές βόλτες σε όλους μας.
![]()
![]()
![]()
Εμαθα οτι θα επιστρατεύσει τους οδηγούς και ιδιοκτήτες βυτιοφόρων.
gate 7
red or dead
Advblack καλώς ήρθες φίλε.![]()
Boldor900f καλό χειμώνα ρε μάγκα !!!![]()
Στρατούλη, μαμώ τα 23λιτρα τεπόζιτα μαμώ !!!:a66:
XR
XTR
XJR
Ελα ρε, μη φοβασαι, θα βρουμε βενζινη στο δρομο, οπου και να παμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Advblack καλώς ήρθες φίλε.![]()
Boldor900f καλό χειμώνα ρε μάγκα !!!![]()
Στρατούλη, μαμώ τα 23λιτρα τεπόζιτα μαμώ !!!:a66:
Το πολυ πολυ αν μεινουμε παιρνουμε και μια οδικη βοηθεια και μας φερνουν.
Αυτοι παντα εχουν...![]()
Λοιπον μαγκες εγω φευγω για Σοφικο (Αμονι) σημερα στις 5
αν κατεβειτε προς τα κατω ,αφου απεργια δεν υπαρχει, θα αφησω
τηλ στον Μπιλυ με ΠΜ μπας και συνεννοηθουμε.Θα ειμαι κατω για
το 4 ημερο Αντε πε κανονιστε κια για μπανιο σε φοβερες παραλιες
καθαριζω εγω![]()
ΞΕΚΟΥΝΑΤΕ ΞΕΚΟΥΔΟΥΝΑ![]()
![]()
![]()
gas......N
Αρχικά δημιουργήθηκε από GAS NICK
Λοιπον μαγκες εγω φευγω για Σοφικο (Αμονι) σημερα στις 5
αν κατεβειτε προς τα κατω ,αφου απεργια δεν υπαρχει, θα αφησω
τηλ στον Μπιλυ με ΠΜ μπας και συνεννοηθουμε.Θα ειμαι κατω για
το 4 ημερο Αντε πε κανονιστε κια για μπανιο σε φοβερες παραλιες
καθαριζω εγω![]()
ΞΕΚΟΥΝΑΤΕ ΞΕΚΟΥΔΟΥΝΑ![]()
![]()
![]()
Εγώ θα ξεκινήσω προς τας Αρκαδίας την Παρασκευή το απογευματάκι. Μπορεί να σου τηλ/σω μπας και περάσω για κανά απογευματινό γκαφέ και να συνεχίσω μετά προς το συζυγοχώριον.
Βάλε κανά στίγμα στο google maps για το Αμόνι...
.......................Άλλος για Χίο τράβηξε άλλος για Μυτιλήνη................![]()
Καλά να περάστετε.![]()