Αρχικά δημιουργήθηκε από dennis74
οι κλησεις απο δημοτικη αστυνομια για παρκαρισμα ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΤΕ
ποσα ? βαζεις σ'αυτο που λες?
Αρχικά δημιουργήθηκε από dennis74
οι κλησεις απο δημοτικη αστυνομια για παρκαρισμα ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΤΕ
ax ti ora 8imi8ika to pali palio kalo moto.grΑρχικά δημιουργήθηκε από gong
Ευχαριστώ για την απάντηση. Όταν λες δικαστικώς τι εννοείς; Σου ήρθε χωρίς άλλη προειδοποίηση κλήτευση να παραστείς σε δίκη;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
katarxin pao stixima oti exi tdm![]()
gia na pigenis gia vafles ti alo 8a exis....![]()
ke meta xestika ti efages pou evales tin saxlamara sou
ego enas super spamer ime:rotflmao:
ke fisika den ksero ke ton lakama dimarxo ke xestika pou vazi o ka8e enas to prapra tou
ke afto gia to epipedo mou arese
pao stixima oti ise olokliromenos an8ropos
akros enimeromenos diavasteros
exis diavasi sigoura filosofia
gnorizis apo texnes
ise toulaxiston se epipedo ekpresionismou
gnorizis ke apo astrofisiki
sigoura an se sinantiso 8a milisoume gia ta kouark
toulaxiston ke tin anti ili.
ke sigoura protou pioume ta tsai keilanis 8a analisoume logia tou kavafi
:rotflmao: :rotflmao:
den mas xezis re epipede![]()
me tis vlakies pou les tin ixes anagki tin klisi mou fenete![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
ego enas super spamer ime:rotflmao:
Ένας super βλάκας είσαι
Λοιπόν συνοπτικά...
1) Οι κλήσεις Δημοτικής αστυνομίας δεν πάνε δικαστικώς. Αντίθετα μια χαρά πάνε στην εφορία και τις πληρώνουμε όλοι διπλά και τρίδιπλα απο το αρχικό ποσό.
2) Οι κλήσεις της Δημοτικής αστυνομίας που δεν αφορούν παρκόμετρα (άρα είναι για ιδιωτικές εταιρίες το φέσι που μας βάζουν) είναι αντισυνταγματικές και αν κάνετε ένσταση δεν μπορούν να σας κάνουν να τις πληρώσετε. Το θέμα αυτό έχει λήξει απο το 1997 με απόφαση του Αρείου Πάγου.
3) Αντίθετα για πεζοδρόμια , πινακίδες στάσης/στάθμευσης κτλ.. μια χαρά ισχύουν και ισχύει μάλιστα και το σε 10 μέρες πληρωμή -50% όπως και σε αυτές τις Τροχαίας.
Τώρα όσον αφορά αυθαιρεσίες απο Δημάρχους και δεν συμμαζεύεται... είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και δεν μπαίνω σε αυτή την συζήτηση.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
apo ton tropo pou grafis ise tipos TDM paradeksouto...Αρχικά δημιουργήθηκε από gong
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
na mpo ego:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και δεν μπαίνω σε αυτή την συζήτηση.
Gandalf
e?:wacko:
e?:wacko:
na mpo?![]()
:rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
oxi pite oli na psifisoumeΑρχικά δημιουργήθηκε από gong
pios ine super vlakas
ego![]()
i to palikari pou plirose mia vafla 50 euro?
![]()
![]()
afrotwin
εσύ.......Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
oxi pite oli na psifisoume
pios ine super vlakas
ego![]()
i to palikari pou plirose mia vafla 50 euro?
![]()
![]()
![]()
εχω 2 κλησεις απο παρκαρισμα στη θεσσαλονικη η μια ειναι απο το 1999 και η αλλη απο το 2001.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
κατα καιρους εχουν ερθει κατι χαρτια απο τον δημο οτι αν δεν πληρωσω θα προβουνε σε αλλες ενεργειες.ουτε εφορια πηγανε ουτε με ενοχλησε ποτε κανεις.αν ηταν να πανε γιατι δεν πηγαν τοσα χρονια?εχουν περασει σχεδον 10 χρονια
proigoume kata ena psifo yeaaaaaaaaaaaa baby:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
εσύ.......![]()
afrotwin
Εμενα μου εχουν στειλει χαρτι οτι χρωσταω κλησεις γυρω στα 150,00? απο ενα οχημα το οποιο δεν μου ανηκε ποτε...Αρχικά δημιουργήθηκε από dennis74
κατα καιρους εχουν ερθει κατι χαρτια απο τον δημο...
Οτι ναι...στελνουν και αμα πιασει επιασε...
ρωτωντας ενα φιλο μου δικηγορο για τις κλησεις αυτες κατι μου ειχε πει που δεν θυμαμαι σχετικα με το αν οι δημοι καταθετουν στην εφορια δικαιολογητικα εισερχομενων και γενικα αν κανουν δηλωση.
μπορει και να λεω βλακεια αλλα κατι τετοιο μου ειχε πει και σε καποιους δημους δεν παει στην εφορια η κληση για αυτο το λογο. εγω εχω κληση απο τροχαια για σταθμευση η οποια παει στον δημο απο το 2006 και εκτος απο ενα σημειωμα δεν ξαναειχα ποτε ειδοποιηση. μιλαω για τον Δημο Καρδιτσας αλλα το φερνω σαν παραδειγμα!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από gong
[B]Ευχαριστώ για την απάντηση. Όταν λες δικαστικώς τι εννοείς; Σου ήρθε χωρίς άλλη προειδοποίηση κλήτευση να παραστείς σε δίκη;
Ναι.
Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι και κλήτευση για δικαστήριο να σου 'ρθει μπορείς να πας στα γραφεία τους πριν τη δικάσιμο ημερομηνία, να πληρώσεις το πρόστιμο (στο πολλαπλάσιο εννοείται) και να καθαρίσεις.
....και ερωτω κι εγω...
Παω να παρω το αμαξι, που ηταν παρκαρισμένο σε χωρο ΜΟΝΟ για τους κατοικους της περιοχης, και...Ω, ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ... Δεν βρηκα την κληση που μου εκοψαν γιατι την πηρε ενα γυφτακι* να παιξει...αρα ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ποτε κληση απο την Δημοτική Αστυνομια!
Τι γινεται? Αφου δεν την βρηκα και ως εκ τουτου αγνωω την υπαρξη της, εγω φταιω???
![]()
*τυχαιο το παραδειγμα!![]()
εγω εφαγα μια κληση δημοτικης αστυνομιας σε νησακι, για παρκαρισμα
και ειναι 80 ευρω..και σε 10 μερες 40..
τωρα αν ειναι "κανονικες ή οχι" οι κλησεις θα το μαθω σε μερικους μηνες
![]()
![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy