Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
@zoropatra:
Ποιά δικαιώματα;... έκανε μαλακία .. θα πληρώσει.. όπως πληρώνουμε όλοι όταν τις κάνουμε (γιατί τις κάνουμε όλοι! ). Στην τελική δεν τον πλάκωσαν στο ξύλο... έλεγχος και απόδοση κλήσης ήταν η ιστορία!
Σιγά δηλαδή μην του έδιναν όπως είπα και ομπρελίτσα και καφέ για να μην νιώσει άσχημα ενώ τιμωρείται για την μαλακία που έκανε. Και δεν νομίζω να του είπαν "κάτσε πελαργός στην βροχή με το ένα πόδι επάνω". Θα μπορούσε να πάει απο εκείνη την μεριά του οχήματος που θα βρεχόταν λιγότερο... είναι δυνατόν δηλαδή να ζητάτε ευθύνες απο το πλήρωμα των αστυνομικών γιατί ενα μαλακισμένο έκανε μια παπαριά και ενώ ελεγχόταν , βρεχόταν;
Τι άλλο θα διαβάσουμε ρε πστ μου ακόμα εδώ; ΕΛΕΟΣ δηλαδή...
@SVX:
Οχι δεν θα έχω πρόβλημα , γιατί όταν οδηγώ μηχανή στην βροχή φοράω πάντα κράνος , πάντα αδιάβροχο και πάντα μπότες γάντια... αν με πιάσει στην μέση και πάλι έχω πάντα κράνος, πάντα μπουφάν και πάντα όλα τα υπόλοιπα που φοράμε γενικά όταν οδηγούμε τον διάολο που καβαλάμε.
ή εισαι αστυνομικος ή προφανως ειχες αποθημενο να γινεις αστυνομικος και δεν σου εκατσε........αυτο καταλαβαινω εγω!
ειπα εγω να μην πληρωσει για τις παρανομιες του?αφου λοιπον ηθελαν να τον γραψουν ή θα επρεπε να κατεβουν και οι μπατσοι και να βραχουν και αυτοι ή να πανε σε καποιο υποστεγο.....
και ξαναλεω παλι οτι και ενας δολοφονος εχει δικαιωματα!!!!!!