Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 184

Θέμα: Για κατόχους ss και hayabusa

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    ΕΓΩ δεν έχω παπί ούτε και δεύτερη μηχανή !!!
    Και για ψώνια με το μπούσα πάω και σούπερ μάρκετ και ΠΑΝΤΟΥ !!!
    Απλά ζω σε πόλη που μπορώ και κινούμαι κυρίως στην παραλιακή ......

Αυτο το thread θα ξεπερασει σε γελιο κ το αλλο με τον τυπο που γεμισε τις εξατμισεις με νερο..

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Τι να σου πω εγώ μια χαρά βολεύομαι στα ταξίδια με το hornet, ούτε σβερκος πονάει ούτε κώλος. Μόνο όταν έχω συνεπιβάτιδα πιάνομαι λίγο. Δεν συγκρίνω τις τουριστικές ικανότητες των δυο απλά δεν είναι τόοοσο άσχημο το hornet. Άσε μην βάζεις και τα motard τώρα μέσα γιατί αύριο θα τελείώσετε.

Όταν είπα για στροφές δεν εννοούσα μόνο ποιος πάει πιο γρήγορα αλλά κ πόσο "άνετα"... Καταλαβαίνεις πιστεύω.

Απόλυτα
    Το hornet είναι ένα μηχανάκι για λίγο από όλα

Αλλά δεν θα δουλευει μονο αυτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7

Αυτο το thread θα ξεπερασει σε γελιο κ το αλλο με τον τυπο που γεμισε τις εξατμισεις με νερο..

Καληνύχτα κοπελιά
    (Σαν πικραμένη πρώην του τιτανομεγιστοτεράστιου κάνεις...βρε λες...)

ΕΓΩ δεν έχω παπί ούτε και δεύτερη μηχανή !!!
    Και για ψώνια με το μπούσα πάω και σούπερ μάρκετ και ΠΑΝΤΟΥ !!!
    Απλά ζω σε πόλη που μπορώ και κινούμαι κυρίως στην παραλιακή ......
    Ακριβώς ότι γουστάρεις.. Βάλτο και σε μια πίστα MX να οργώνεις από μπερμ σε μπερμ..
    Το hornet πάντως κάνει καλύτερα ψώνια γιατί κόβει πιο πολύ το τιμόνι, άντε γιατί τα πήρα τώρα....

Πλακίτσα ε..:rotflmao:

εμ δεν εχει φαση...θα χε αν ο γκατζολος ειχε οδηγησει κατι που να μπορει να γραψει με τερμα πρωτη συμπλεκταρισμενη πανω σε λαδια...

μεχρι τοτε απλως χαλιεστε αδερφια μου αλητες πουλια,που ασχολειστε μαζι του...

και για να απαντησω και στο αρχικο ερωτημα...

το 1000 αν ειναι ρυθμισμενο απο θεο , δηλαδη εμενα , θα μεινει ενα κενο μπροστα μεχρι να κουμπωσει το μπουσα 5η...τελειωματα 5ης το μπουσα θα ειναι ενα κενο μπροστα...τελειωματα 6ης το μπουσα θα ειναι 4-5 κενα μπροστα...

αν και τα δυο φορανε τα ιδια πραγματα και ειναι εξισου καλα ρυθμισμενα,το μπουσα θα ειναι αμεσως διπλα ,ισως κι ελαχιστα μπροστα...τελειωματα 4ης θα αρχισει να ξεκολαει...τελειωματα 5ης θα ειναι 5-6 κενα μπροστα...τελειωματα 6ης θα κανουν κοντρα σε διαφορετικες συνοικιες...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    εμ δεν εχει φαση...θα χε αν ο γκατζολος ειχε οδηγησει κατι που να μπορει να γραψει με τερμα πρωτη συμπλεκταρισμενη πανω σε λαδια...

μεχρι τοτε απλως χαλιεστε αδερφια μου αλητες πουλια,που ασχολειστε μαζι του...

και για να απαντησω και στο αρχικο ερωτημα...

το 1000 αν ειναι ρυθμισμενο απο θεο,(δηλαδη εμενα), θα μεινει ενα κενο μπροστα μεχρι να κουμπωσει το μπουσα 5η...τελειωματα 5ης το μπουσα θα ειναι ενα κενο μπροστα...τελειωματα 6ης το μπουσα θα ειναι 4-5 κενα μπροστα...

αν και τα δυο φορανε τα ιδια πραγματα και ειναι εξισου καλα ρυθμισμενα,το μπουσα θα ειναι αμεσως διπλα ,ισως κι ελαχιστα μπροστα...τελειωματα 4ης θα αρχισει να ξεκολαει...τελειωματα 5ης θα ειναι 5-6 κενα μπροστα...τελειωματα 6ης θα κανουν κοντρα σε διαφορετικες συνοικιες...

Μάλλον αναλώνεσαι άδικα...
    Όποιο έχει μεγαλύτερη τελική θα νικήσει (τελικά), απλό δεν είναι??
    Εκτός αν μιλήσετε κ με κανόνες οπότε κάντε μια κόντρα dragster όπου και συγκεκριμένους κανόνες έχει και ορισμένα μέτρα διαδρομής..

Τελειωματα 6ης θα τελειωσει ο αεροδιαδρομος γμτ

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

Κάηκα με τον μλκ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Ακριβώς ότι γουστάρεις.. Βάλτο και σε μια πίστα MX να οργώνεις από μπερμ σε μπερμ..
    Το hornet πάντως κάνει καλύτερα ψώνια γιατί κόβει πιο πολύ το τιμόνι, άντε γιατί τα πήρα τώρα....

Πλακίτσα ε..:rotflmao:
    Αυτά που λέω υπάρχουν πολλοί να τα επιβεβαιώσουν .........
    ΚΑΙ ΑΝ γουστάρω να κάνω και ΜΧ ......... δικόμου είναι και το κάνω ότι θέλω !!!

Αν πιστεύεις ότι στα 22 έχουμε την ίδια πείρα ........

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios

Ρε κακόμοιρο ........... πέρα από το να γράφεις ότι να 'ναι ........ και να ειρωνεύεσαι ............. άποψη έχεις ;;;

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!

Δεν με καταλαβαίνεις παρά την πείρα σου..Αυτό είπα κ γω. Ότι γουστάρεις το κάνεις, δικό σου είναι κ κανείς δεν μπορεί να σε κρίνει για αυτό. Στον panopticon προσπαθούσα να το εξηγήσω.
    Δεν χρειάζεται όμως πάντα η πείρα αν έχεις κρίση

Τι να επιβεβαιωσουν καλε μου ανθρωπε, οτι πηγαινεις για ψωνια με το μπουσα ?
    Εγω το πιστευω παντως

Χρειαζεται πειρα για να μπεις στο παργκινκ του lidl κ να βγεις με σακουλες ?... αχαχαχαχα

Εδω ο reanklain ο τρισμεγιστος μας ελεγε πριν απο λιγο καιρο οτι το μπουσα στριβει τελεια, αρκει να αλλαξεις ψαλιδι σταυρο κ οτι αλλο αλλαζεται πανω εκτος απο το πλαισιο

1000ρι εχω οδηγησει κ σε στροφες, μου φανηκε τραγικο που ο κοσμος το αγοραζει μονο κ μονο επειδη εχει 0-200, ποσο μαλλον για το μπουσα...

1000ρι εχω οδηγησει κ σε στροφες, μου φανηκε τραγικο που ο κοσμος το αγοραζει μονο κ μονο επειδη εχει 0-200, ποσο μαλλον για το μπουσα...

κι εμενα μου φαινεται τραγικο το γεγονος οτι υπαρχεις εδω μεσα ,αλλα ετσι ειναι η ζωη...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Τα σημερινα μηχανακια στριβουν για πλακα ολα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι, πως η καθε κουλατζα που δεν μπορει να στριψει ενα μηχανακι, αντι να σκεφτει οτι μεχρι εκει φτανουν οι ικανοτητες του, λεει απλα οτι δεν στριβει το εργαλειο.

Ο καθε μλκς λοιπον που δεν μπορει να στριψει με το Χαγια, ας παρει καποιο μικροτερο.

Αλωστε για αυτο το λογο υπαρχουν 125 - 250 -400 -600 -750 -1000 -1300+

Αν λοιπον σε καποιον ειναι ικανοποιητικο ενα 125, εκει πρεπει κ να μεινει.

Καθε φορα οι ιδιες αηδιες. Οτι εχει ο καθενας ειναι υπεργρηγορο και αρκετο για τα παντα. Μεχρι να ανεβει βαθμιδα και λεει μλκιες για την προηγουμενη και την επομενη.

Δεν γραφω ποτε σε αυτο τον τονο αλλα αηδιασα...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προτάσεις για Ss και γιατί..
    από Egle στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2011, 13:12
  2. Για κατόχους KLE 500 και για 400 more power
    από haldaios στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2006, 18:12
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2004, 12:33
  4. Για τον Ισάακ και την Κύπρο
    από sourtaggias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2004, 13:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία