Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: Προτάσεις για Ss και γιατί..

Wanted Dead Or Alive Το avatar του/της Egle

Question Προτάσεις για Ss και γιατί..

Λοιπον παιδες..Ανοιγω αυτο το post για να ακουσω γνωμες για ss,σε τιμη εως 6000..

Οποιαδήποτε γνωμη καλο θα ηταν να τεκμηριωθεί κιολας , αν εχετε την καλοσυνη και τον χρονο..
    Let it roll baby R O L L . . . ! ! !

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Προτάσεις για Ss και γιατί..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Egle
    Λοιπον παιδες..Ανοιγω αυτο το post για να ακουσω γνωμες για ss,σε τιμη εως 6000..

Οποιαδήποτε γνωμη καλο θα ηταν να τεκμηριωθεί κιολας , αν εχετε την καλοσυνη και τον χρονο..
    Θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος;

Το χρήμα δεν προσδιορίζει και την ικανότητα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Re: Re: Προτάσεις για Ss και γιατί..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος;

Το χρήμα δεν προσδιορίζει και την ικανότητα.
    Ναι σωστα..Μιλαω για 1000 κυρίως και οχι για suzuki απο Κ5 και μετα..Εχει τυχει να περασει απο τα χερια μου ενα και λόγω του κοντου μεταξόνιου δεν με βολευει καθοτι λιγο ψηλος..Και απο οσο ξερω ολα τα επομενα πλην Κ8 και δωθε ειναι λιγο πολυ το ιδιο..Για αλλες μαρκες δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Re: Προτάσεις για Ss και γιατί..

το σωστο ειναι....

adrenaline junkie

Κατα τα άλλα CBR 1000RR 04-07

Re: Re: Προτάσεις για Ss και γιατί..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    το σωστο ειναι....

adrenaline junkie

Κατα τα άλλα CBR 1000RR 04-07

Και γιατι??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: Re: Re: Προτάσεις για Ss και γιατί..

Ναι σωστα..Μιλαω για 1000 κυρίως και οχι για suzuki απο Κ5 και μετα..Εχει τυχει να περασει απο τα χερια μου ενα και λόγω του κοντου μεταξόνιου δεν με βολευει καθοτι λιγο ψηλος..Και απο οσο ξερω ολα τα επομενα πλην Κ8 και δωθε ειναι λιγο πολυ το ιδιο..Για αλλες μαρκες δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω..

αν εισαι σε θεση να καταλαβαινεις τις διαφορες του μεταξονιου τοτε πρεπει να καβαλησεις για να δεις τι σε βολευει..

επισης μην μπερδευεις το μεταξονιο με την γωνια των ποδιων και την θεση του σωματος πανω στην μηχανη...
    μπορει να εισαι ψηλος και να μην σε βολευε καθως σου εφερνε τα ποδια στο στηθος...αλλα η πλειονοτητα των ss, ετσι ειναι...

η γνωμη μου ειναι να καβαλησεις και να αποκτησεις γνωμη γιατι οτι και να σου πουμε απο το πληκτρολογιο, ακρη δεν θα βγαλεις.

υπ'οψιν: οτι το ss δεν μπορει σε καμια περιπτωση να γινει all around μηχανακι. ειναι κατασκευασμενο για συγκεκριμενη χρηση and that's it.

Re: Re: Re: Re: Προτάσεις για Ss και γιατί..

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    αν εισαι σε θεση να καταλαβαινεις τις διαφορες του μεταξονιου τοτε πρεπει να καβαλησεις για να δεις τι σε βολευει..

επισης μην μπερδευεις το μεταξονιο με την γωνια των ποδιων και την θεση του σωματος πανω στην μηχανη...
    μπορει να εισαι ψηλος και να μην σε βολευε καθως σου εφερνε τα ποδια στο στηθος...αλλα η πλειονοτητα των ss, ετσι ειναι...

η γνωμη μου ειναι να καβαλησεις και να αποκτησεις γνωμη γιατι οτι και να σου πουμε απο το πληκτρολογιο, ακρη δεν θα βγαλεις.

υπ'οψιν: οτι το ss δεν μπορει σε καμια περιπτωση να γινει all around μηχανακι. ειναι κατασκευασμενο για συγκεκριμενη χρηση and that's it.
    Συμφωνω για την χρηση τους και το γνωριζω..Οσο για το μεταξονιο , δεν εχω προβλημα τοσο με τα ποδια μου και την θεση σωματος , αλλα με το οτι η αποσταση σελας-τιμονι ειναι πολυ ορθη λογω του μεγαλου μου κορμου..και υποθετω πως για αυτο ευθυνεται το μεταξονιο μιας και με Κ4 ή R1 `03 δεν ειχα τετοιου ειδους προβλημα..Απο εκει και περα θα ηθελα πιο πολυ να ακουσω διαφορες γνωμες πιο πολυ κατασκευαστικα..Σιγουρα εφοσον καταληξω σε καποιες μηχανες θα δοκιμαστουν για το αν βολευουν..

εγω θα σου ελεγα r1 απο 06 και πισω
    για τα κυβικα σου ειναι μια χαρα.
    απο γκαζι οσο θες και αξιοποιστο

Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
    εγω θα σου ελεγα r1 απο 06 και πισω
    για τα κυβικα σου ειναι μια χαρα.
    απο γκαζι οσο θες και αξιοποιστο

Ναι το σκεφτομαι σοβαρα το συγκεκριμενο....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    με 1500 ε ακομα παιρνεις το μωρο μου,,,, 750 Κ9

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ilia 003.jpg 
Προβολές:	377 
Μέγεθος:	68,2 KB 
ID:	228202

@geotriada:Ευχαριστω φιλαρακι αλλα δεν με παιρνει οικονομικα..

Αλλα ειναι πανεμορφο...

ρε σεις, τι δουλειά έχει το μεταξόνιο με τη θέση οδήγησης και την απόσταση σέλας τιμονιού?

Θες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?

μιας και έχεις οδηγήσει Κ5 και R1, τι σου άρεσε και τι δε σου άρεσε στο καθένα απο αυτά τα δύο?
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ρε σεις, τι δουλειά έχει το μεταξόνιο με τη θέση οδήγησης και την απόσταση σέλας τιμονιού?

Θες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?

μιας και έχεις οδηγήσει Κ5 και R1, τι σου άρεσε και τι δε σου άρεσε στο καθένα απο αυτά τα δύο?
    Το R1 σε γενικες γραμμες εμεινα ικανοποιημενος..Αν εξαιρεσουμε το κιβωτιο το οποιο πασχει λιγο στα συγκεκριμενα...Το K5 και το K6 (απλα δεν το αναφερω πιο πανω γιατι θεωρω οτι ειναι τα ιδια) που εχω οδηγησει για ουκ ολιγα χλμ δεν με βολευαν επειδη η θεση μου ηταν αρκετα ορθη οσο λυγισμενοι και αν ηταν οι αγκωνες μου..Αυτο το αναφερω προς αποφυγη απαντησεων τυπου ¨ε, λυγισε και λιγο τα χερακια σου..Δεν οδηγας virago.." :rotflmao:

Δεν παιρνω και ορκο αλλα απ'οσο γνωριζω το μεταξονιο ευθυνεται για αυτο λιγο-πολυ..

Αν κανω λαθος με χαρα να με διορθωσετε για να μην ξεφτιλιστω και πουθενα αλλου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Το R1 σε γενικες γραμμες εμεινα ικανοποιημενος..Αν εξαιρεσουμε το κιβωτιο το οποιο πασχει λιγο στα συγκεκριμενα...Το K5 και το K6 (απλα δεν το αναφερω πιο πανω γιατι θεωρω οτι ειναι τα ιδια) που εχω οδηγησει για ουκ ολιγα χλμ δεν με βολευαν επειδη η θεση μου ηταν αρκετα ορθη οσο λυγισμενοι και αν ηταν οι αγκωνες μου..Αυτο το αναφερω προς αποφυγη απαντησεων τυπου ¨ε, λυγισε και λιγο τα χερακια σου..Δεν οδηγας virago.." :rotflmao:

Δεν παιρνω και ορκο αλλα απ'οσο γνωριζω το μεταξονιο ευθυνεται για αυτο λιγο-πολυ..

Αν κανω λαθος με χαρα να με διορθωσετε για να μην ξεφτιλιστω και πουθενα αλλου...

βασικα το νοημα ειναι να σκυψεις και μετα ολα τ'αλλα ερχονται αυτοματα...

περα απο την πλακα, τραβας τον κωλο σου προς τα πισω, βρισκεις τοιχο και προσπαθεις να κρυψεις το κεφαλι σου πισω απο την ζελατινα.το νοημα ειναι οι πηχεις σου να ειναι, οσο το δυνατον, παραλληλοι με το εδαφος. αν δεν βολευτεις παρε v-strom...

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Δεν φταιει το μεταξονιο μονο για το ''προβλημα'' σου και σιγουρα αυτο που θες ειναι σπορτ τουρινγκ αν θες γρηγορη γεομετρια και να μην ασθανεσε σαν αγγουρι πανω στην μηχανη.

Ολα τα ss εχουν σχεδον ιδια γεωμετρια με ελαχιστες διαφορες......................εκτος βεβαια απο το αγγλικο 3κυλινδρο (τι διαολο, για ανατολικες χωρες προοριζοταν μονο η παραγωγη του ).

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2009, 12:59
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2009, 08:37
  3. Ποιά ss να αγορασω και γιατι
    από djchech στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2005, 12:57
  4. Ομαδική για πολυεστερικά και fiberglass κοστούμια για SS
    από stako στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2005, 12:37
  5. Για γυναίκες και γιατι οχι ...και ανδρες
    από kapeos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2004, 11:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα