Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 184

Θέμα: Για κατόχους ss και hayabusa

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αμα δε, το σαμάρι είναι καλόγουστο ..........

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img_8622.jpg 
Προβολές:	376 
Μέγεθος:	76,9 KB 
ID:	206040

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Είναι η Ελλάδα και η Κρήτη .
    Είναι η Ισπανία και η Καταλονία .
    Είναι η Ιταλία και η Σικελία .
    Είναι Μηχανές και το Busaaaa !!!

Το απόλυτο . Που δεν είναι αρκετά 10κ για να το αποκτήσεις όπως ειπώθηκε ,αλλά πολλά περισσότερα πράγματα .

Αν και δεν έχω ,γράφω για να σας πω πως , όπως όλοι μας κάνουμε όνειρα σε αυτή τη ζωή ,έτσι και εγώ με έχω δει ντυμένο , με σαμάρια και τανκ μπαγκ , με τη γυναίκα από πίσω ...Στο δρόμο για κάποιο gp ...πάνω σε ένα μπούσα .

Αυτό μπορείς να το πεις και καύλα .

Ακούγεται κοινό στα αφτιά κάποιου ότι ένα μηχανάκι κολάει στο δρόμο . Είναι όμως ακριβώς έτσι.
    Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό ,αλλλά από κάτοχο ξέρω ότι αυτό ακριβώς κάνει . Μετά τα 200 λες και κάθεται στην άσφαλτο.
    Έχει ένα δούλεμα κινητήρα και επιδόσεις που αν πάς με 250 δεν έχεις την αίσθηση ότι τόσο πας .

Τόσα ξέρω ,τόσα λέω . Και τα λέω σε αυτούς που δεν έχουν .

Αυτοί που έχουν ,να είναι καλά , να τα χαίρονται και να μην δίνουν σημασία σε μαλακίες .

Έυχομαι το όνειρό μου κάποια μέρα να γίνει πραγματικότητα . ΟΛΟ !

αχ αυτος ο μουργος....
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Καλα ο καθενας τα λεφτα του τα κανει οτι θελει, δεν θα σας πει κανενας τι θα αγορασετε, μη ζητατε ομως κ μεταλειο εξυπναδας που πηγαινετε για ψωνια στο lidl με το busa η οποιοδηποτε ss.

Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
    Ρε παιδια καλα ολα τα αλλα που λετε αλλα το αναρχικος που κολλαει?

+599

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    και για να τελειωνουμε σχετικα με το θεμα για το οποιο ανοιχτηκε το τοπικ αυτο.

σε αυτο το βιντεο http://www.facebook.com/profile.php?...50137&ref=sgm#!/video/video.php?v=138223079545689

δε ξερω αν μπορειτε να το δειτε. ειναι το τελευταιο με διαρκεια 0,16.

ειναι ενα 1000 κ7 με τελικο χωρις καταλυτη και φιλτρο αυτα μονο μηχανικα. χαμηλωμενο κλπ κλπ

το μπουσα δε ξερω τι ειναι παντως ειναι το καινουργιο

στην εκκινηση επειδη ο οδηγος του Κ φημηζεται για κοντρες το μπουσα ειναι στημενο πιο μπροστα δειτε τι εγινε.

οταν λεω εγω οτι ο οδηγος παιζει ρολο

και οταν λεω εγω οτι το μπουσα δεν ειναι για 400αρι.
    Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650

δεν ειναι για 400αρι αλλα εγω αυτο θα επαιρνα εναντι του 1000
    Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650

οχι απλα ειναι για 400αρι,αλλα ειναι και το καλυτερο σε αυτη την δουλεια...οι λογοι απειροι,αλλα οι βασικοι ειναι ροπη, μεταξονιο και αεροδυναμικη...

μην το συζητησεις περαιτερω αυτο...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ρε συ Panopticon7 πρεπει να τρως τρελα ζορια ρε αγορι μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    οχι απλα ειναι για 400αρι,αλλα ειναι και το καλυτερο σε αυτη την δουλεια...οι λογοι απειροι,αλλα οι βασικοι ειναι ροπη, μεταξονιο και αεροδυναμικη...

μην το συζητησεις περαιτερω αυτο...
    βασικα εχεις δικιο σε αυτα που λες σε ολα βασικα. αλλα

ειναι και το βαρος με το οποιο θα πρεπει να παιξεις. πρεπει να φτασει σε αλλο επιπεδο το πειραγμα του μοτερ για να μπορει να ανταγωνιστει στα ισα ενα 1000 με τα ιδια πειραγματα (περιφεριακα κυριως). αυτο ειδα αυτο λεω μεσα απο εμπειριες και οχι απο λογια του αερα και δεν ειμαι με κανεναν απλα μου αρεσει αυτη η μοτο

δε το συζηταω περαιτερω μετα απο αυτο που εγραψα απλα ενημερονω γιατι το ειδα με τα ματια μου

φιλικα προς ολους οσους αγαπανε την μοτοσυκλετα

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis113
    βασικα εχεις δικιο σε αυτα που λες σε ολα βασικα. αλλα

ειναι και το βαρος με το οποιο θα πρεπει να παιξεις. πρεπει να φτασει σε αλλο επιπεδο το πειραγμα του μοτερ για να μπορει να ανταγωνιστει στα ισα ενα 1000 με τα ιδια πειραγματα (περιφεριακα κυριως). αυτο ειδα αυτο λεω μεσα απο εμπειριες και οχι απο λογια του αερα και δεν ειμαι με κανεναν απλα μου αρεσει αυτη η μοτο

δε το συζηταω περαιτερω μετα απο αυτο που εγραψα απλα ενημερονω γιατι το ειδα με τα ματια μου

φιλικα προς ολους οσους αγαπανε την μοτοσυκλετα
    ο λογος που το ειδες ειναι απλος...το 1000 ειναι πολυ πιο ευκολο να ξεκινησει, απο κουλο,σε σχεση με το μπουσα...

σε ικανα χερια ομως απλα δεν υπαρχει συγκριση...αν τσεκαρεις παγκοσμιο dragster που δεν ειναι κουλοι θα καταλαβεις τι εννοω...
    frankly my dear, i dont give a damn...

ρε σεις τι λεει εδω ο μπαγλαμάς, έχει το "γερμανικο γελάδι" παραπάνω τελική απο το μπούσα? αφού μας δείχνει 186 μίλια την ώρα=299.33 χιλ την ώρα.
    Πάντως είναι απιστευτο πως ακούγονται τα τζαπαν και πως τα ευρωπαικά.
    Το kawasaki σαν να βαριέται να ανεβάσει μου φαίνεται...:rotflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=85A7ZRcSmEI

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
    ρε σεις τι λεει εδω ο μπαγλαμάς, έχει το "γερμανικο γελάδι" παραπάνω τελική απο το μπούσα? αφού μας δείχνει 186 μίλια την ώρα=299.33 χιλ την ώρα.
    Πάντως είναι απιστευτο πως ακούγονται τα τζαπαν και πως τα ευρωπαικά.
    Το kawasaki σαν να βαριέται να ανεβάσει μου φαίνεται...:rotflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=85A7ZRcSmEI
    Δεν με πείθει ........ αν δε δω μετρήσεις από το GPS .........

Αξιοπιστία θίξαμε ;;;
    Τιμή αγοράς ;;; Στα λεφτα του BMW αγοράζεις 2 ΗΑΥΑ !!!

Το BMW το έχω δει από κοντά και το θεορούσα πανέμορφο ......... δεν είχα δει την μ@λ@κια με το 1 στρογγυλό και 1 τραπεζοειδές φανάρι :hypnotize

Αμάν αυτοί οι γερμανοί !!! ......... ΕΛΕΟΣ !!!

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Aντώνη, πες σε όλους τι είναι τα BMW

ο που πάει Το avatar του/της ariona
    Ο ήχος με πρώτη τέρμα, στο μπούσα είναι τρελα, ακόμα και με μαμά εξατμίσεις!
    ariona

ο λογος που το ειδες ειναι απλος...το 1000 ειναι πολυ πιο ευκολο να ξεκινησει, απο κουλο,σε σχεση με το μπουσα...

σε ικανα χερια ομως απλα δεν υπαρχει συγκριση...αν τσεκαρεις παγκοσμιο dragster που δεν ειναι κουλοι θα καταλαβεις τι εννοω...
    ναι σωστος τωρα το ποιασα. το θεμα ειναι να εκμεταλευτει η δυναμη του μπουσα απο χαμηλα.

σιγουρα προκειται για ενα μοτερ 1300 κυβικα αναλογο του 1000 δηλαδη υψηλης αποδοσης.

αλλα οτι και να λεμε αυτες οι μηχανες ειναι κατασκευασμενες για αλλη χρηση. για να στηθουν για 400αρι πρεπει να αλλαξουν ολα πανω τους

Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό? Ένας κουλός να είναι θεωρητικά πιο εύκολο να ξεκινήσει ένα 1000ss, από μία hayabusa?
    Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ

Σελίδα 11 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προτάσεις για Ss και γιατί..
    από Egle στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2011, 13:12
  2. Για κατόχους KLE 500 και για 400 more power
    από haldaios στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2006, 18:12
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2004, 12:33
  4. Για τον Ισάακ και την Κύπρο
    από sourtaggias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2004, 13:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία