αχ αυτος ο μουργος....Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Είναι η Ελλάδα και η Κρήτη .
Είναι η Ισπανία και η Καταλονία .
Είναι η Ιταλία και η Σικελία .
Είναι Μηχανές και το Busaaaa !!!
Το απόλυτο . Που δεν είναι αρκετά 10κ για να το αποκτήσεις όπως ειπώθηκε ,αλλά πολλά περισσότερα πράγματα .
Αν και δεν έχω ,γράφω για να σας πω πως , όπως όλοι μας κάνουμε όνειρα σε αυτή τη ζωή ,έτσι και εγώ με έχω δει ντυμένο , με σαμάρια και τανκ μπαγκ , με τη γυναίκα από πίσω ...Στο δρόμο για κάποιο gp ...πάνω σε ένα μπούσα .
Αυτό μπορείς να το πεις και καύλα .
Ακούγεται κοινό στα αφτιά κάποιου ότι ένα μηχανάκι κολάει στο δρόμο . Είναι όμως ακριβώς έτσι.
Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό ,αλλλά από κάτοχο ξέρω ότι αυτό ακριβώς κάνει . Μετά τα 200 λες και κάθεται στην άσφαλτο.
Έχει ένα δούλεμα κινητήρα και επιδόσεις που αν πάς με 250 δεν έχεις την αίσθηση ότι τόσο πας .
Τόσα ξέρω ,τόσα λέω . Και τα λέω σε αυτούς που δεν έχουν .
Αυτοί που έχουν ,να είναι καλά , να τα χαίρονται και να μην δίνουν σημασία σε μαλακίες .
Έυχομαι το όνειρό μου κάποια μέρα να γίνει πραγματικότητα . ΟΛΟ !
![]()
![]()
![]()
![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Καλα ο καθενας τα λεφτα του τα κανει οτι θελει, δεν θα σας πει κανενας τι θα αγορασετε, μη ζητατε ομως κ μεταλειο εξυπναδας που πηγαινετε για ψωνια στο lidl με το busa η οποιοδηποτε ss.
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
Ρε παιδια καλα ολα τα αλλα που λετε αλλα το αναρχικος που κολλαει?
+599
και για να τελειωνουμε σχετικα με το θεμα για το οποιο ανοιχτηκε το τοπικ αυτο.
σε αυτο το βιντεο http://www.facebook.com/profile.php?...50137&ref=sgm#!/video/video.php?v=138223079545689
δε ξερω αν μπορειτε να το δειτε. ειναι το τελευταιο με διαρκεια 0,16.
ειναι ενα 1000 κ7 με τελικο χωρις καταλυτη και φιλτρο αυτα μονο μηχανικα. χαμηλωμενο κλπ κλπ
το μπουσα δε ξερω τι ειναι παντως ειναι το καινουργιο
στην εκκινηση επειδη ο οδηγος του Κ φημηζεται για κοντρες το μπουσα ειναι στημενο πιο μπροστα δειτε τι εγινε.
οταν λεω εγω οτι ο οδηγος παιζει ρολο
και οταν λεω εγω οτι το μπουσα δεν ειναι για 400αρι.![]()
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
δεν ειναι για 400αρι αλλα εγω αυτο θα επαιρνα εναντι του 1000![]()
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
οχι απλα ειναι για 400αρι,αλλα ειναι και το καλυτερο σε αυτη την δουλεια...οι λογοι απειροι,αλλα οι βασικοι ειναι ροπη, μεταξονιο και αεροδυναμικη...
μην το συζητησεις περαιτερω αυτο...
frankly my dear, i dont give a damn...
ρε συ Panopticon7 πρεπει να τρως τρελα ζορια ρε αγορι μου...![]()
βασικα εχεις δικιο σε αυτα που λες σε ολα βασικα. αλλαΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
οχι απλα ειναι για 400αρι,αλλα ειναι και το καλυτερο σε αυτη την δουλεια...οι λογοι απειροι,αλλα οι βασικοι ειναι ροπη, μεταξονιο και αεροδυναμικη...
μην το συζητησεις περαιτερω αυτο...
ειναι και το βαρος με το οποιο θα πρεπει να παιξεις. πρεπει να φτασει σε αλλο επιπεδο το πειραγμα του μοτερ για να μπορει να ανταγωνιστει στα ισα ενα 1000 με τα ιδια πειραγματα (περιφεριακα κυριως). αυτο ειδα αυτο λεω μεσα απο εμπειριες και οχι απο λογια του αερα και δεν ειμαι με κανεναν απλα μου αρεσει αυτη η μοτο![]()
δε το συζηταω περαιτερω μετα απο αυτο που εγραψα απλα ενημερονω γιατι το ειδα με τα ματια μου
φιλικα προς ολους οσους αγαπανε την μοτοσυκλετα
ο λογος που το ειδες ειναι απλος...το 1000 ειναι πολυ πιο ευκολο να ξεκινησει, απο κουλο,σε σχεση με το μπουσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis113
βασικα εχεις δικιο σε αυτα που λες σε ολα βασικα. αλλα
ειναι και το βαρος με το οποιο θα πρεπει να παιξεις. πρεπει να φτασει σε αλλο επιπεδο το πειραγμα του μοτερ για να μπορει να ανταγωνιστει στα ισα ενα 1000 με τα ιδια πειραγματα (περιφεριακα κυριως). αυτο ειδα αυτο λεω μεσα απο εμπειριες και οχι απο λογια του αερα και δεν ειμαι με κανεναν απλα μου αρεσει αυτη η μοτο![]()
δε το συζηταω περαιτερω μετα απο αυτο που εγραψα απλα ενημερονω γιατι το ειδα με τα ματια μου
φιλικα προς ολους οσους αγαπανε την μοτοσυκλετα
σε ικανα χερια ομως απλα δεν υπαρχει συγκριση...αν τσεκαρεις παγκοσμιο dragster που δεν ειναι κουλοι θα καταλαβεις τι εννοω...
frankly my dear, i dont give a damn...
ρε σεις τι λεει εδω ο μπαγλαμάς, έχει το "γερμανικο γελάδι"παραπάνω τελική απο το μπούσα?
αφού μας δείχνει 186 μίλια την ώρα=299.33 χιλ την ώρα.
![]()
Πάντως είναι απιστευτο πως ακούγονται τα τζαπαν και πως τα ευρωπαικά.![]()
Το kawasaki σαν να βαριέται να ανεβάσει μου φαίνεται...:rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=85A7ZRcSmEI
Δεν με πείθει ........ αν δε δω μετρήσεις από το GPS .........Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
ρε σεις τι λεει εδω ο μπαγλαμάς, έχει το "γερμανικο γελάδι"παραπάνω τελική απο το μπούσα?
αφού μας δείχνει 186 μίλια την ώρα=299.33 χιλ την ώρα.
![]()
Πάντως είναι απιστευτο πως ακούγονται τα τζαπαν και πως τα ευρωπαικά.![]()
Το kawasaki σαν να βαριέται να ανεβάσει μου φαίνεται...:rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=85A7ZRcSmEI
Αξιοπιστία θίξαμε ;;;![]()
![]()
Τιμή αγοράς ;;; Στα λεφτα του BMW αγοράζεις 2 ΗΑΥΑ !!!![]()
Το BMW το έχω δει από κοντά και το θεορούσα πανέμορφο ......... δεν είχα δει την μ@λ@κια με το 1 στρογγυλό και 1 τραπεζοειδές φανάρι:hypnotize
![]()
![]()
![]()
Αμάν αυτοί οι γερμανοί !!! ......... ΕΛΕΟΣ !!!
Aντώνη, πες σε όλους τι είναι τα BMW
![]()
![]()
![]()
Ο ήχος με πρώτη τέρμα, στο μπούσα είναι τρελα, ακόμα και με μαμά εξατμίσεις!![]()
ariona
ναι σωστος τωρα το ποιασα. το θεμα ειναι να εκμεταλευτει η δυναμη του μπουσα απο χαμηλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ο λογος που το ειδες ειναι απλος...το 1000 ειναι πολυ πιο ευκολο να ξεκινησει, απο κουλο,σε σχεση με το μπουσα...
σε ικανα χερια ομως απλα δεν υπαρχει συγκριση...αν τσεκαρεις παγκοσμιο dragster που δεν ειναι κουλοι θα καταλαβεις τι εννοω...
σιγουρα προκειται για ενα μοτερ 1300 κυβικα αναλογο του 1000 δηλαδη υψηλης αποδοσης.
αλλα οτι και να λεμε αυτες οι μηχανες ειναι κατασκευασμενες για αλλη χρηση. για να στηθουν για 400αρι πρεπει να αλλαξουν ολα πανω τους![]()
Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό? Ένας κουλός να είναι θεωρητικά πιο εύκολο να ξεκινήσει ένα 1000ss, από μία hayabusa?Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ο λογος που το ειδες ειναι απλος...το 1000 ειναι πολυ πιο ευκολο να ξεκινησει, απο κουλο,σε σχεση με το μπουσα...
Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ