Giorgh , giorgh ...
βλεπω να χαράζεις καινουριους μοτοσυκλετιστικους προορισμούς και το thread να γινετε κορυφαίο souxe στο moto !!!!!!!!!!!!!
with all myto both of you
αντε στην υγειά του επόμενου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Giorgh , giorgh ...
βλεπω να χαράζεις καινουριους μοτοσυκλετιστικους προορισμούς και το thread να γινετε κορυφαίο souxe στο moto !!!!!!!!!!!!!
with all myto both of you
αντε στην υγειά του επόμενου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Volando vengo, volando voy
Deprisa deprisa a rumbo perdido
Μερικές φορές φίλε μου, από το να έχουμε σε όλο το ταξίδι γκρίνια, με στενεύει το μπουφάν, με σφίγγει το κράνος, κρυώνω, πιάστηκε ο κώλος μου, θέλω πιπί μου δις την ώρα, θέλω τσιγάρο και εκεί που είσαι πάνω σε μια προσπέραση ή σε μια στροφή να σε σκουντάει για να σου δείξει ένα πουλί που είδε ή μια παπαρούνα, ε τότε, όπως είχε πει και ο Γιώργος Αλκαίος σε ένα του τραγούδι, καλύτερα μόνος μου εγώ κι ο πόνος μου, να κάνουμε παρέα,............... κι η ζωή είναι ωραία.Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
ΜΠΡΑΒΟ Κ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ !!!!!
Πολυ ωραιο ταξιδι.... κατι αντιστοιχο ειναι στο πλανο μου το συντομοτερο, χαιρμαι πολυ που τα βρισκεις με τη γυναικα γιατι εγω οπως κ πολλοι αλλοι τα ακουμε οποτε αναφερουμε τετοιου ειδους ταξιδια, γιαυτο κ την κοπαναμε μονοι μας!!!:rotflmao: :rotflmao:
Και να πω και κάτι άλλο και στην τελική. Δε λέω ωραίες οι γυναίκες και τις θέλουμε μαζί να περπατάμε κάπου όμορφα να τις κρατάμε και από το χέρι, αλλά ρε φίλε, κάποιες στιγμές είναι και μόνο για εμάς.
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...
Γιώργο ότι και να γράψω για το ταξίδι σου θα είναι λίγο.
Όταν με το καλό επιστρέψουμε στις βάσεις μας θα κανονιστεί συνάντηση και έχουμε να πούμε πολλά.
Τους χαιρετισμούς μου στο ταίρι σου (το KTM ντε)![]()
Πολλά respect και πάλι και ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΝΤΕ και στα επόμενα![]()
(αλήθεια, αν η προετοιμασία των πραγμάτων της μοτοσυκλέτας έγινε απο εσένα....είσαι παιδί για σπίτι ρε !!!!!!!!!!!!!!)
Το blog μου:
http://northcape2010.blogspot.com/
Βάση Δεδομένων:
http://www.earthexplorer.weebly.com/
Στα λεγα εγω το εργαλειο "σκοτωνει", ειδικα σε τετοιες βολτες! Να στε καλα να ξαναβγειτε στους δρομους!![]()
Σημάδι του άρχοντα δεν είναι η δύναμη, αλλά το ήθος.
Σωκράτης
συμφωνω φιλε μου .... κ εμεις καμια φορα τα θελουμε ολα δικα μας!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
Μερικές φορές φίλε μου, από το να έχουμε σε όλο το ταξίδι γκρίνια, με στενεύει το μπουφάν, με σφίγγει το κράνος, κρυώνω, πιάστηκε ο κώλος μου, θέλω πιπί μου δις την ώρα, θέλω τσιγάρο και εκεί που είσαι πάνω σε μια προσπέραση ή σε μια στροφή να σε σκουντάει για να σου δείξει ένα πουλί που είδε ή μια παπαρούνα, ε τότε, όπως είχε πει και ο Γιώργος Αλκαίος σε ένα του τραγούδι, καλύτερα μόνος μου εγώ κι ο πόνος μου, να κάνουμε παρέα,............... κι η ζωή είναι ωραία.
Και να πω και κάτι άλλο και στην τελική. Δε λέω ωραίες οι γυναίκες και τις θέλουμε μαζί να περπατάμε κάπου όμορφα να τις κρατάμε και από το χέρι, αλλά ρε φίλε, κάποιες στιγμές είναι και μόνο για εμάς.
J.T.R
They'll talk to ya and talk to ya and talk to ya about individual freedom. But they see a free individual, it's gonna scare 'em.
Πολύ καλό ταξίδι.:a19:![]()
![]()
![]()
Έχω πάει και εγώ σε αυτά τα μέρη , αλλά όχι με μοτο και ζήλεψα .
Μπράβο ,πάντα τέτοια .
Μπράβο στην δικιά σου που είναι μέσα στη φάση .
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
...Πρωινό τρεξιματάκι με ψιλόβροχο στο στάδιοΑρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
... καλύτερα να ακολουθάτε την μύτη σας παρά τις οδηγίες τουριστικών οδηγών...
Από τα καλύτερα τίπ,
.
.
...για λίγους!
Ευχή?
Να ταξιδεύεις πάντα με το μωρό σου.
Καλούς δρόμους στα ταξίδια σας!
![]()
![]()
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα σχόλια που κάνετε...
aelean ελπίζω να έρθεις σύντομα μαζί, στο επόμενο ίσως, για καλή παρέα...![]()
![]()
roufianos, το θέμα της συνάντησης πρέπει να κανονιστεί σύντομα... διάλεξε το μαγαζί για την μάσα και δώσε το στίγμα του...![]()
![]()
![]()
PERIPETEIAS ήμουν σίγουρος ότι είχες δίκιο...![]()
![]()
Uriah Heep έχω ήδη πει το πολυπόθητο "Ναι" στην πρόταση που δέχτηκα από το μωρό και από εδώ και πέρα έχει καβατζώσει σε μόνιμη βάση την πίσω θέση στο "θηρίο"...![]()
![]()
![]()
Να΄στε καλά παίδες![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Και πολύ καλά έκανες φίλε μου! Μας γέμισες με όμορφες εικόνες και σχέδια για το μέλλον και αυτό δεν είναι λίγο...Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
...Πήρα τελικά την απόφαση να "εκτεθώ"...
Πολύ ωραίο ταξίδι συν-ΚΤΜά !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
δείτε και ολίγο Μοντενέγκρο...
Τι μου θύμισες με τη φωτογραφία από το νησάκι Sveti Stefan...![]()
Πριν το πουλήσει ο Τζουγκάνοβιτς στους ιδιώτες, είχα περάσει στο hotel εκεί ( 1997), ένα καταπληκτικό τριήμερο, με το καλύτερο service...![]()
Πάντα τέτοια και καλύτερα !!!
![]()
![]()
![]()
Πράγματι, το οδικό κομμάτι αυτό, στον κολπίσκο του Κότορ είναι πολύ γραφικά και αξίζει τον κόπο η παράκαμψη.Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Για να κερδίσω χρόνο πήρα και ένα φέρρυ αν και θα έχανα ένα όμορφο κομμάτι διαδρομής... την επόμενη φορά ...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Η συνάντηση...
Παντου υπαρχει μια africa!!!!!!![]()
τωρα ξεκινησα να διαβαζω,αφου δεν εχεις κανει προβλη ακομη.........
KAI LOUKOUMAKIA EXOUME KAI XALVADOPITES EXOUME!!!!!
SYROS!!!!
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ Η ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ??
SOLMAN