Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Αράουντ Πήλιον 2010

Μέλος Το avatar του/της FJ
    @Gi_4ce
    Φιλε μου δεν σε γνωριζω, αλλα απο αυτα που γραφεις η Βολο δεν εχεις παει η Κερατσινι. Εχει καμια σχεση η παραλια του Βολου με τους φοινικες και το τεραστιο αλσος καθως και ολο το παρκο μετα την μαρινα του αγ. Κωσταντινου μεχρι τον Αναυρο? Ολοι οι δρομοι εχουν δεντρα. Υπαρχουν ακομα αμετρητες μονοκατοικιες με αυλες ιδιαιτερα απο την Αναληψεως και πανω.
    Εχει βρωμια ο Βολος και που? Δεν εχω δει κατι και το κεντρο και ολη την παραλια τα εχω περπατησει πολυ.
    Τι αλλο να πω, δεν εχω ξενοδοχειο εδω αλλα με αυτα που διαβασα κουφαθηκα, εχω ταξιδεψει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στη ζωη μου και τους πιο αγενεις ανθρωπους τους συναντησα στην Σκιαθο. Ο Βολος ειναι ισως η καλυτερη και σιγουρα η ομορφοτερη πολη της Ελλαδας.

Ειμαι στο Βολο με το μηχανακι απο τις 15 του μηνα η
    και εχω γυρισει τα παντα και παρα πολυ το Πηλιο, πουθενα δεν ,ειδα κακες συμπεριφορες, μπορει να μην ετυχε.
    Τελος αυτη η ομαδοποιηση σιγουρα δειχνει εσφαλμενη κριση η προσωπικη ευθυνη. Οι βολιωτες δεν εχουν σχεση με τους πηλιοριτες και οι πηλιοριτες δεν ειναι στο συνολο τους σκαρτοι.

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Giannis FJ
    @Gi_4ce
    Φιλε μου δεν σε γνωριζω, αλλα απο αυτα που γραφεις η Βολο δεν εχεις παει η Κερατσινι. Εχει καμια σχεση η παραλια του Βολου με τους φοινικες και το τεραστιο αλσος καθως και ολο το παρκο μετα την μαρινα του αγ. Κωσταντινου μεχρι τον Αναυρο? Ολοι οι δρομοι εχουν δεντρα. Υπαρχουν ακομα αμετρητες μονοκατοικιες με αυλες ιδιαιτερα απο την Αναληψεως και πανω.
    Εχει βρωμια ο Βολος και που? Δεν εχω δει κατι και το κεντρο και ολη την παραλια τα εχω περπατησει πολυ.
    Τι αλλο να πω, δεν εχω ξενοδοχειο εδω αλλα με αυτα που διαβασα κουφαθηκα, εχω ταξιδεψει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στη ζωη μου και τους πιο αγενεις ανθρωπους τους συναντησα στην Σκιαθο. Ο Βολος ειναι ισως η καλυτερη και σιγουρα η ομορφοτερη πολη της Ελλαδας.

Ειμαι στο Βολο με το μηχανακι απο τις 15 του μηνα η
    και εχω γυρισει τα παντα και παρα πολυ το Πηλιο, πουθενα δεν ,ειδα κακες συμπεριφορες, μπορει να μην ετυχε.
    Τελος αυτη η ομαδοποιηση σιγουρα δειχνει εσφαλμενη κριση η προσωπικη ευθυνη. Οι βολιωτες δεν εχουν σχεση με τους πηλιοριτες και οι πηλιοριτες δεν ειναι στο συνολο τους σκαρτοι.
    Τι να σΕ πω...

Ίσως να τα βλέπω και εγω λιγο μονόπλευρα. Εχω καταγωγή απο εκει και παω αρκετά χρόνια, αλλα ΜΟΝΟ φέτος προσπάθησα να δω τον Βόλο με άλλο μάτι, μιας και θέλω να αποκεντρωθώ. Προσπάθησα να δω πως ειναι να μένω στον Βόλο. Ισως γι αυτό να μην μου αρέσανε αυτά που είδα...

Υ.Γ. Καλά, όντως, στην Σκιάθο δεν παιζονται...
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Μέλος Το avatar του/της FJ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
    Τι να σΕ πω...

Ίσως να τα βλέπω και εγω λιγο μονόπλευρα. Εχω καταγωγή απο εκει και παω αρκετά χρόνια, αλλα ΜΟΝΟ φέτος προσπάθησα να δω τον Βόλο με άλλο μάτι, μιας και θέλω να αποκεντρωθώ. Προσπάθησα να δω πως ειναι να μένω στον Βόλο. Ισως γι αυτό να μην μου αρέσανε αυτά που είδα...

Υ.Γ. Καλά, όντως, στην Σκιάθο δεν παιζονται...
    Ok. Μπορει να ηρθες και λιγο ''φορτωμενος'' αυτη τη φορα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pakosgemistos
    πολύ ωραία η εκδρομή σου.Οντως πήγατε στα καλύτερα μέρη,αν και εγω δεν θα άφηνα την παραλία για τη νυχτερινή ζωή του Βόλου.
    όσο για τις συμπεριφορές που αντιμετώπισες,εγώ τόσα χρόνια που βολτάρω στο Πήλιο,δεν έχω δεί τέτοια αγένεια,απλώς ήταν πολύ τυπικοί-ψυχροί επαγγελματίες!
    αλλά αφού σου έμειναν μόνο οι καλές εικόνες,όλα τα άλλα περισσεύουν!

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Πηγαινω στο Πηλιο καθε χρονο απο 8 χρονων.Καποιες φορες μπορει να παω και δυο φορες μεσα στην ιδια χρονια.Για τις τιμες που επικρατουν εκει συμφωνω αλλα αυτο που λετε για τους ανθρωπους δεν το εχω παρατηρησει.

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Φίλε Τάσο, μένω στον Βόλο τα τελευταία 9 χρόνια μετά απο 10 χρόνια στο Λονδίνο....να σου πω απλά πτο βλέπεις την πόλη με πολύ λάθος μάτι και ίσως θα έπρεπε να μείνεις μόνιμα για να καταλάβεις την διαφορά. Άμα δεν ζείς καθημερινά μια πόλη δεν είναι σωστό να σχολιάζεις την καθημερινότητά της....έρχεσαι, βλέπεις 3 πράγματα που έβλεπες οταν ήσουν σχολείο και τα θυμάσαι αλλιώς και δεν ξέρεις τίποτα απο όλα τα καινούργια που γίνονται.

Ο κόσμος παντού είναι και καλός και κακός, παντού υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες....και στο Μονακό να πας ο μαλάκας είναι παντού ανίκητος.....

Εγώ ζώ την πόλη με την οικογένεια μου, έχω την επιχείρηση μου εδώ και επέτρεψε μου να έχω διαφορετική αλλά και πιο εμπεριστατωμένη άποψη. Επίσης δεν νομίζω οτι και το θέμα της ανεργείας είναι όπως έχει τεθεί....δουλειές έχει αρκετές αρκεί φυσικά να θέλεις να δουλέψεις και όχι να γίνεις διευθυντής....

Anyway, την επόμενη φορά που θα είσαι Βόλο, χτύπα ένα ΠΜ για να δείς λίγο και την άλλη πλευρά....

Νέο μέλος
    εχει δουλειες ο Βολος Argy?????????????
    τι να πω
    αν εχω στειλει βιογραφικα...Δεν το πιστευω,βλεπω απο τα ξαδερφια μου που μενουν εκει οτι ειναι πολυ δυσκολα.
    Ισως να μην προσπαθησα αρκετα..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΝΕΟ Vfr απο το 2010..
    από TDM900A στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2009, 12:08
  2. Yamaha MT-01SP (2010)
    από makis206 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2009, 22:50
  3. ktm enduro 2010