Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 212

Θέμα: Μαζί τα φάγαμε ! (?) ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    .....

"Τα κομματικά μέλη που απασχολούνται στον «Ριζοσπάστη» και στον «902» δεν είναι δημοσιογράφοι στο επάγγελμα που βρήκαν δουλειά στην εφημερίδα, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΚΚΕ. Είναι κομμουνιστές, μέλη του ΚΚΕ. Εντάχθηκαν εθελοντικά στο Κόμμα, στην οργανωμένη πολιτική πρωτοπορία της εργατικής τάξης. Στον αγώνα για την ανατροπή του καπιταλισμού και την οικοδόμηση του σοσιαλισμού – κομμουνισμού. Η συμμετοχή τους στο ΚΚΕ είναι συνειδητή επιλογή ζωής. Αξίες τους είναι η ανιδιοτέλεια, η αυτοθυσία, η αδιαλλαξία στον ταξικό αντίπαλο, η κομμουνιστική ηθική. Αυτές οι αξίες καμιά σχέση δεν έχουν με υλικά κίνητρα για την προσφορά και δράση τους"

.....

Μπορεί ρε να πεινάμε, να μην έχουμε δουλειά αλλά θέλουμε πράσινο πάρκο και πράσινα άλογα
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

[...]Πειράζει που η απάντηση μου θυμίζει Μαρία Αντουανέτα που απορούσε γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι οι φτωχοί που πεινούν? Και οι εργαζόμενοι στα όργανα προπαγάνδας του ΚΚΕ, αν δεν τους φτάνουν τα λεφτά μπορούν να χορτάσουν με τις ηθικές αξίες του κομμουνισμου. Τα λεφτά της μείωσης του μισθού πάνε για καλό σκοπό άλλωστε.
    Το ίδιο θύμιζε και η απάντηση της κυρα-Αλέκας στο θέμα των απολυσεων στην "Τυποεκδοτική" (εταιρία του Περισσού)

φοβερή κωλοτούμπα...

@LsKostas, εαν ο τρόπος να φύγει ο - όποιος - Πάγκαλος ειναι αρθρα του Μπογιόπουλου, μην απορείς που ειναι ακόμα εκει που ειναι.

Πάντως ευθυνη για τα πεπραγμένα του παππου του δεν έχει
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

κατι εμβολιμο εδω...

ο μπαμπας παγκαλος ειχε δικη του σχεδον ολη την οδο πειραιως...

τα χε λοιπον ο χοντρος τα φραγκα ανεκαθεν...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αφήνοντας στην άκρη τα αυτονόητα που γνωρίζουμε και καταδικάζουμε όπως μπορούμε όλοι, στέκομαι μόνο στις ζουμί του άρθρου που ονομάζει "αλήθεια"

Τα παραπάνω στοιχεία που χρησιμοποιεί ο Μπογιόπουλος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ μπούρδες με μοναδικό σκοπό να εντυπωσιάσουν τον κοσμάκη που δεν μπορεί να κάνει δεύτερες σκέψεις.
    Το μοντέλο διακυβέρνησης που ονειρεύονται οι κρατιστές του ΚΚΕ είναι γνωστό. Και το συνοψίζουν στην αόριστη κοτσάνα "Καμμία θυσία για την πλουτοκρατία". Πιάσε το αυγό και κούρευτο....

Δεν έιμαι και στα κέφια μου για επιπλέον πολιτική ανάλυση, αλλά το κόμμα του λαού και οι τρόμπες του ΠΑΜΕ που κόπτονται για τις απολύσεις και τις μειώσεις μισθών, ας ξυπνήσουν λίγο γιατί η γλώσσα τους δεν είναι μόνο ξύλινη αλλά απολιθωμένη. Και ο κοσμάκης που τους ακούει και θα ήθελε κάποιες λύσεις δεν είναι "της γης οι κολασμένοι".
    Ενδιαφέρον έχει με ποιό τρόπο οι μειώσεις μισθών των υπαλλήλων στον Ριζοσπάστη και του 902 βαφτίζονται απ΄το κόμμα. Βαφτίζονται ώς εισφορά προς το κόμμα και όποιος διαφωνεί παιρνει την άγουσα.

"Τα κομματικά μέλη που απασχολούνται στον «Ριζοσπάστη» και στον «902» δεν είναι δημοσιογράφοι στο επάγγελμα που βρήκαν δουλειά στην εφημερίδα, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΚΚΕ. Είναι κομμουνιστές, μέλη του ΚΚΕ. Εντάχθηκαν εθελοντικά στο Κόμμα, στην οργανωμένη πολιτική πρωτοπορία της εργατικής τάξης. Στον αγώνα για την ανατροπή του καπιταλισμού και την οικοδόμηση του σοσιαλισμού – κομμουνισμού. Η συμμετοχή τους στο ΚΚΕ είναι συνειδητή επιλογή ζωής. Αξίες τους είναι η ανιδιοτέλεια, η αυτοθυσία, η αδιαλλαξία στον ταξικό αντίπαλο, η κομμουνιστική ηθική. Αυτές οι αξίες καμιά σχέση δεν έχουν με υλικά κίνητρα για την προσφορά και δράση τους"

http://www.freecity.gr/index.php?opt...edia&Itemid=16

Πειράζει που η απάντηση μου θυμίζει Μαρία Αντουανέτα που απορούσε γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι οι φτωχοί που πεινούν? Και οι εργαζόμενοι στα όργανα προπαγάνδας του ΚΚΕ, αν δεν τους φτάνουν τα λεφτά μπορούν να χορτάσουν με τις ηθικές αξίες του κομμουνισμου. Τα λεφτά της μείωσης του μισθού πάνε για καλό σκοπό άλλωστε.
    Το αν εγώ ή εσύ ή ο οποιοσδήποτε διαφωνεί με τον Μπογιόπουλο πολιτικά δεν σημαίνει ότι ότιδήποτε γράφει είναι μαλακία. Αυτό που έκανες quote δεν είναι αληθές? Έχει σημασία αν το ΚΚΕ δεν εφαρμόζει αυτά που πρεσβέβει στα εσωτερικά του?

Δηλαδή είναι μαλακία το ότι στην περίοδο που διανύουμε οι μόνοι κερδισμένοι είναι οι τράπεζες , οι δανειστές της χώρας και οι γνωστές οικογένειες που λυμαίνονται την Ελλάδα εδώ και 50 χρόνια?
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    .... Έχει σημασία αν το ΚΚΕ δεν εφαρμόζει αυτά που πρεσβέβει στα εσωτερικά του?

....
    Δεν έχει; Αυτό κι όλα τα υπόλοιπα κόμματα
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Το αν εγώ ή εσύ ή ο οποιοσδήποτε διαφωνεί με τον Μπογιόπουλο πολιτικά δεν σημαίνει ότι ότιδήποτε γράφει είναι μαλακία. Αυτό που έκανες quote δεν είναι αληθές? [...]
    Δεν είναι αληθή, ειναι φουσκωμένα νουμερα για να "τσιμπήσει" ο αναγνωστης...

Μπορεί να λέει και σωστά ο Μπογιόπουλος, αλλα δε θα αγοραζω ριζοσπαστη μεχρι να πετύχω το σωστό, όπως δε βλέπω τηλεάστυ περιμενοντας μπας και πει κατι σωστό ο Αδωνις

Δεν μπορεί το ΚΚΕ να κόπτεται υπέρ των εργαζομένων παντοτε και στο θεμα των απολυσεων να κάνει την παπια με φτηνές δικαιολογίες "ειμαστε σε καπιταλιστικο περιβάλλον"

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σαν να γραφω εδω μεσα για την αδικια κατα των εργαζομανων και να ειμαι εργοδοτης @ρφιδι...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Δεν έχει; Αυτό κι όλα τα υπόλοιπα κόμματα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Μπορεί να λέει και σωστά ο Μπογιόπουλος, αλλα δε θα αγοραζω ριζοσπαστη μεχρι να πετύχω το σωστό, όπως δε βλέπω τηλεάστυ περιμενοντας μπας και πει κατι σωστό ο Αδωνις

Δεν μπορεί το ΚΚΕ να κόπτεται υπέρ των εργαζομένων παντοτε και στο θεμα των απολυσεων να κάνει την παπια με φτηνές δικαιολογίες "ειμαστε σε καπιταλιστικο περιβάλλον"
    Σαν να λέμε δηλαδή ότι δεν ακούμε τι λέει ο άλλος αλλά κρίνουμε μόνο το ποιός είναι...

Όσο για τα νούμερα, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν είναι σωστά ή φουσκομένα. Στην χώρα αυτή ούτως ή άλλως κανένα νούμερο δεν μπορεί να είναι αξιόπιστο από οποιαδήποτε πηγή και αν προέρχεται.
    Το ζήτημα είναι ότι οι ομάδες που ανέφερε ο Μπογιόπουλος στο άρθρο είναι αυτές που έφαγαν τα λεφτά, διότι περι αυτού η συζήτηση. Και όχι όλοι οι Έλληνες μαζί με τον Πάγκαλο.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    An telika ta fagame mazi giati mono aytos egine ypervaros mpouxesas/kouradomixani apo to poli fae fae?
    Keep spamming!!!:a13:

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Το αν εγώ ή εσύ ή ο οποιοσδήποτε διαφωνεί με τον Μπογιόπουλο πολιτικά δεν σημαίνει ότι ότιδήποτε γράφει είναι μαλακία. Αυτό που έκανες quote δεν είναι αληθές? Έχει σημασία αν το ΚΚΕ δεν εφαρμόζει αυτά που πρεσβέβει στα εσωτερικά του?

Δηλαδή είναι μαλακία το ότι στην περίοδο που διανύουμε οι μόνοι κερδισμένοι είναι οι τράπεζες , οι δανειστές της χώρας και οι γνωστές οικογένειες που λυμαίνονται την Ελλάδα εδώ και 50 χρόνια?
    Προσωπικά τουλάχιστον θα μείνω σε ένα κείμενο και σε έναν λόγο που θα με πάει λίγο παρακάτω. Να μου πει κάτι που δεν έχω σκεφτεί. Και να ξέρω ότι αυτός που γράφει είναι σοβαρός και τεκμηριώνει τον λόγο του.
    Το κείμενο οποιουδήποτε Μπογιόπουλου που αναλώνεται σε ένα ανάθεμα που ρίχνουμε όλοι μας χωρίς να χρειαστούμε κάποιο έντυπο, δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Ναι σαφώς ξέρω όπως και όλοι μας ότι έπεσε φαγοπότι τρελλό, τα τελευταία 30 χρόνια. Φτάσαμε σε ένα σημείο που το παρακάτω δεν υπάρχει. Προτείνει κάτι που δεν κατάλαβα?
    Καταδικάζει τις μειώσεις μισθών και τις απολύσεις του μνημονίου, και τις εφαρμόζει απαράλακτες σε επιχειρηματικό επίπεδο, βαφτίζοντας τες "εισφορά υπέρ πολέμου του κεφαλαίου". Δεν είναι αναντιστοιχία λόγου και έλλειψη σοβαρότητας αυτό?

*Πετάει ένα 600 δις συσσωρευμένου πλούτου (!!) που έχουν οι τράπεζες. ΓΤΠΚ λέμε..... Η κεφαλαιοποίηση των τραπεζών είναι 20 δις και το σύνολο των καταθέσεων ΜΑΣ στις τράπεζες είναι 220 δις. Ακόμα και αν συμπεριλαμβάνει (μαλακωδώς) τα λεφτά που έχει ο καθένας μας σε μια τράπεζα, τα 600 δις είναι ένα νούμερο εξωπραγματικό.
    *700 δις συσσωρευμένου πλούτου των πολυεθνικών (!!) Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω τι εννοεί ο ποιητής.
    *Τα 450 δις που έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός σε τόκους την τελευταία 10ετία. Αλλη μαλακία αυτή.... Το εξωτερικό χρέος της χώρας είναι 310-320 δίς. Και αυτό τρέχει με ένα μέσο επιτόκιο ίσως λίγο πάνω από 3% ετησίως. Οι τόκοι υπολογίζονται επί του τι χρωστάς μεσοσταθμικά την δεκαετία που αναφέρεις, επί το μεσοσταθμικό επιτόκιο που έχεις δανειστεί. Εκτός και στον περισσό έχουν άλλα μαθηματικά.
    *Τα 60δις που αναφέρει σε private banking δεν μπορώ να ξέρω από που τα γνωρίζει. Μπορεί να είναι 60 μπορεί 10 μπορεί 120. Γιατί δεν αναφέρει από που αντλεί την πληροφορία?

Αν ο Μπογίοπουλος δεν γνωρίζει τίποτα απ΄όσα αναφέρει, και αρέσκεται στον φτηνό εντυπωσιασμό ας κάνει άλλη δουλειά γιατί εκτείθεται. Αν γνωρίζει και λέει εις γνώση του ψέμματα για τον ίδιο σκοπό είναι προβοκάτορας, όπως συλλήβδην βαφτίζει το ΚΚΕ κάθε διαφωνούντα.

Στο τελευταίο που λες, αν έχει σημασία που δεν σκολουθεί ότι φωνάζει στα μπαλκόνια.....τι να σου ρε φίλε. Δώσε την απάντηση μόνος σου.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Προσωπικά τουλάχιστον θα μείνω σε ένα κείμενο και σε έναν λόγο που θα με πάει λίγο παρακάτω. Να μου πει κάτι που δεν έχω σκεφτεί. Και να ξέρω ότι αυτός που γράφει είναι σοβαρός και τεκμηριώνει τον λόγο του.
    Το κείμενο οποιουδήποτε Μπογιόπουλου που αναλώνεται σε ένα ανάθεμα που ρίχνουμε όλοι μας χωρίς να χρειαστούμε κάποιο έντυπο, δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Ναι σαφώς ξέρω όπως και όλοι μας ότι έπεσε φαγοπότι τρελλό, τα τελευταία 30 χρόνια. Φτάσαμε σε ένα σημείο που το παρακάτω δεν υπάρχει. Προτείνει κάτι που δεν κατάλαβα?
    Καταδικάζει τις μειώσεις μισθών και τις απολύσεις του μνημονίου, και τις εφαρμόζει απαράλακτες σε επιχειρηματικό επίπεδο, βαφτίζοντας τες "εισφορά υπέρ πολέμου του κεφαλαίου". Δεν είναι αναντιστοιχία λόγου και έλλειψη σοβαρότητας αυτό?

*Πετάει ένα 600 δις συσσωρευμένου πλούτου (!!) που έχουν οι τράπεζες. ΓΤΠΚ λέμε..... Η κεφαλαιοποίηση των τραπεζών είναι 20 δις και το σύνολο των καταθέσεων ΜΑΣ στις τράπεζες είναι 220 δις. Ακόμα και αν συμπεριλαμβάνει (μαλακωδώς) τα λεφτά που έχει ο καθένας μας σε μια τράπεζα, τα 600 δις είναι ένα νούμερο εξωπραγματικό.
    *700 δις συσσωρευμένου πλούτου των πολυεθνικών (!!) Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω τι εννοεί ο ποιητής.
    *Τα 450 δις που έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός σε τόκους την τελευταία 10ετία. Αλλη μαλακία αυτή.... Το εξωτερικό χρέος της χώρας είναι 310-320 δίς. Και αυτό τρέχει με ένα μέσο επιτόκιο ίσως λίγο πάνω από 3% ετησίως. Οι τόκοι υπολογίζονται επί του τι χρωστάς μεσοσταθμικά την δεκαετία που αναφέρεις, επί το μεσοσταθμικό επιτόκιο που έχεις δανειστεί. Εκτός και στον περισσό έχουν άλλα μαθηματικά.
    *Τα 60δις που αναφέρει σε private banking δεν μπορώ να ξέρω από που τα γνωρίζει. Μπορεί να είναι 60 μπορεί 10 μπορεί 120. Γιατί δεν αναφέρει από που αντλεί την πληροφορία?

Αν ο Μπογίοπουλος δεν γνωρίζει τίποτα απ΄όσα αναφέρει, και αρέσκεται στον φτηνό εντυπωσιασμό ας κάνει άλλη δουλειά γιατί εκτείθεται. Αν γνωρίζει και λέει εις γνώση του ψέμματα για τον ίδιο σκοπό είναι προβοκάτορας, όπως συλλήβδην βαφτίζει το ΚΚΕ κάθε διαφωνούντα.

Στο τελευταίο που λες, αν έχει σημασία που δεν σκολουθεί ότι φωνάζει στα μπαλκόνια.....τι να σου ρε φίλε. Δώσε την απάντηση μόνος σου.

Βυρωνα οταν θα εχεις χρονο ριξε μια ματια εδω, για το τη λεει ο συγκεκριμενος δημοσιογραφος.
    δινει και την δικη τους λυση στο τελευταιο βιντεακι.

http://www.youtube.com/watch?v=tJQsA...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=xh1mQ...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=5QZpM...eature=related

Υ.Γ1 αν μπορεις εξηγησε μου η λυση του ΔΟΝΗΤΗ,του πασοκ,της νδ,του λαος,ακομη και του τρισδιαστατου συριζα. πια ειναι, γιατι ποναει ο λωλος μου και δεν ξερω ακομα για ποσες γενιες, θα τους ποναει και αυτους.

Υ.Γ2 μακαρι να βγει ενας Ανθρωπος μπροστα χωρις ταμπελες! να σωσουμε οτιδοιποτε και αν σωζεται.

Υ.Γ3 συνφωνω μαζι σου για την ''ξυλινη γλωσσα τους''
    Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
    Βυρωνα οταν θα εχεις χρονο ριξε μια ματια εδω, για το τη λεει ο συγκεκριμενος δημοσιογραφος.
    δινει και την δικη τους λυση στο τελευταιο βιντεακι.

http://www.youtube.com/watch?v=tJQsA...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=xh1mQ...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=5QZpM...eature=related

Υ.Γ1 αν μπορεις εξηγησε μου η λυση του ΔΟΝΗΤΗ,του πασοκ,της νδ,του λαος,ακομη και του τρισδιαστατου συριζα. πια ειναι, γιατι ποναει ο λωλος μου και δεν ξερω ακομα για ποσες γενιες, θα τους ποναει και αυτους.

Υ.Γ2 μακαρι να βγει ενας Ανθρωπος μπροστα χωρις ταμπελες! να σωσουμε οτιδοιποτε και αν σωζεται.

Υ.Γ3 συνφωνω μαζι σου για την ''ξυλινη γλωσσα τους''
    Νομίζω ότι το θέμα έχει συζητηθεί πάλι εδώ και δεν το θυμόμουν....
    Ο μονόλογος στηρίζεται σε ανακριβείς ανοησίες, ενώ η λύση που προτείνουν είναι μια χαρά για Μίκυ Μάους.
    Εθνικοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών λέει και τρία πουλάκια κάθονταν? Κάτι ποιό συγκεκριμένο ίσως?

ΥΓ. Λύση για τον δονητή δεν ξέρω. Του κώλου τα 9χρονα τα έχουμε σίγουρα πάντως....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Εγω την κρινω σαν μια εκφραση ακραιου λαϊκισμου. Ξερουν οτι ο κοσμος τους τα χωνει κι αυτοι απλα συμφωνουν και τα χωνουν στον εαυτο για λαθη του "παρελθοντος"! Δηλαδη φτασαμε να συγχωρουμε εναν τεος ψευτη για το αμαρτημα του κλεφτη? Αντι να τον κρεμασουμε και για τα δυο αμαρτηματα?
    Ασε που οταν λεει τα φαγαμε (στο πρωτο πληθυντικο) δεν εννοει τους βουλευτες μονο. Πολλοι πιστευω θα κοιταξαν με αναποληση το ταβανι και θα ειπαν "αααααααχχχ" σκεφτομενοι τις ομορφες εποχες που τα αρπαζανε απο εδω και απο κει ή που συνεχιζουν να τα αρπαζουν βεβαιως-βεβαιως!

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Captain και Byron

Θα ηταν παρα πολυ σωστο πιστευω , η οποια κριτικη με το ΚΚΕ να μην μηδενιζει τα οσα λενε

Λετε παραφουσκωμενα νουμερα ? Δεν ειναι 27 τα δισ των τραπεζων και ειναι 20 ...

Δεν ειναι 100% το οριο των απολυσεων ??? Ειναι ...

Ειμαι φυσικα εναντια στις απολυσεις της Τυποεκδοτικης , και το εχω ξαναπει και δημοσια

Μπορεις να το περιμενεις απο τις εταιριες του Πασοκ ή της ΝΔ απο το ΚΚΕ οχι ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και κακως οι εργαζομενοι τους εκει δεν τα εχουν κανει ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ

Αλλα οτι ο Ριζοσπαστης παραθετει στοιχεια που καταδυκνυουν την αδιαμφισβητιτη διαφθορα
    ολου του Πολιτικου συστηματος ειναι αληθεια.

Τα ξερα απ τα χλωρα λοιπον...ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ να λεμε οτι θελουμε να τιμωρηθουν οσοι γλεντησαν με το δημοσιο χρημα και να αντιπαραθετουμε οτι τα στοιχεια αυτα
    δεν ειναι ακριβη...

Αν δεν πιστευεται το ΚΚΕ , πιστεψτε τα ματια σας γυρω σας

Το θεμα εχει παψει απο καιρο να ειναι "κομματικο" ... η διαφθορα στα δυο μεγαλα κομματα
    (και στο ΚΚΕ αν θελετε μαζι σας ) εχει κοστισει ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ...

και να καλα το μαντεψατε ...οτι σας ζητανε σημερα για περαιωση , εξοφληση ,ΦΠΑ , διοδια
    ειναι τα ιδια τα ποσα που καταχραστηκαν οι
    Παγκαλος,
    Τσοχατζοπουλος,
    Βουλγαρακης,
    Καραμανλης ,
    Αγγελου και το λοιπο ΣΚΥΛΟΛΟΙ Προβοπουλοι,Κοκκαλης ,Βγενοπουλος και λοιποι...

Εκτος πια και αν το χρεος το δημιουργησαν οι Φορτηγατζηδες που λεει και το mega
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Σαν να λέμε δηλαδή ότι δεν ακούμε τι λέει ο άλλος αλλά κρίνουμε μόνο το ποιός είναι...

Όσο για τα νούμερα, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν είναι σωστά ή φουσκομένα. Στην χώρα αυτή ούτως ή άλλως κανένα νούμερο δεν μπορεί να είναι αξιόπιστο από οποιαδήποτε πηγή και αν προέρχεται.
    Το ζήτημα είναι ότι οι ομάδες που ανέφερε ο Μπογιόπουλος στο άρθρο είναι αυτές που έφαγαν τα λεφτά, διότι περι αυτού η συζήτηση. Και όχι όλοι οι Έλληνες μαζί με τον Πάγκαλο.
    Εχεις ακουσει το "η γυναικα του Καισαρα πρεπει να ειναι και να δειχνει τιμια?".Το ΚΚΕ αυτο δεν το εκανε,δεν το κανει και δεν θα το κανει ποτε.
    Δεν προκειται να ξεχασω το λογιστη του 902 που οταν πηγα αγανακτισμενος μετα απο κανα τριμηνο να του ζητησω τα λεφτα μου με ρωτησε:
    -Καλα εισαι κομμουνιστης εσυ ρε και ζητας τα λεφτα σου?

-Τι να σου πω ρε φιλε?Εγω δεν ειμαι αλλα ο πατερας μου που ειναι αυτο μου εχει μαθει.

Ξεκολληστε επιτελους.Το ΚΚΕ φωναζει για να κραταει την πελατεια του οπως και τα υπολοιπα κομματα.Πολλες απο τις θεσεις του ειναι 100% σωστες αλλα ας δωσει το παραδειγμα πρωτα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μαζί τα φάγαμε...αλλά...
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2011, 10:42
  2. Μαζί τα φάγαμε?
    από idomeneas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 07:24
  3. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΕΟ!!