Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 41

Θέμα: Μαζί τα φάγαμε?

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas

Μαζί τα φάγαμε?

Σήμερα το πρωί μόλις τελείωσα από την δουλειά,
    πήγα για καφεδάκι με ένα φίλο έτσι να τα πούμε που είχαμε καιρό...
    και τι νέα του λεω?
    να η γυναίκα μου πήγε να πάρει το ταμείο ανεργίας,
    και αντί για χρήματα, τους έβαλαν να υπογράψουν ένα χαρτί...
    Όταν θα μας τα στείλουν μπορεί να τα πάρετε της είπαν...

Αρχίσανε τα όργανα λέω...
    930 ευρώ είναι οι κρατήσεις μου κάθε μήνα, τόσα μου μασουλάνε...
    σε λίγο καιρό θα παίρνουν περισσότερα και από εμένα...
    Επειδή εργάζομαι στον τουρισμό αναγκαστικά δουλεύω έξι μήνες,
    και άλλους έξι κάθομαι...
    Βλέπεις η Ισπανοί που μπήκαν στο παιχνίδι 20 χρόνια μετά από εμάς,
    έχουν 11 μήνες τουρισμό το χρόνο, εμείς ένα εξάμηνο και πολύ είναι,
    αυτα για τις δυνατές μονάδες, οι μικροί δουλεύουν το πολύ ένα τρίμηνο....
    Σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα πάω να γραφτώ στον ΟΑΕΔ,
    για να μπω ταμείο να πάρω ουσιαστικά τα μισά από αυτά που έχω προκαταβάλει (450 ευρώ το μήνα)...
    Όπως φαίνετε θα πάρω τα αρχίδια μου...
    Αυτά είναι τα χάλια μας....
    Αλλά σωστά τα είπε ο χοίρος, μαζί τα φάγαμε...
    Εσείς πλερώστε το λογαριασμό τώρα...
    Εντελώς τυχαία στο μαιλ μου σήμερα το πρωί μου 'χαν στείλει
    αυτό --> http://www.market-talk.net/index.php/id/9518
    Μια ερώτηξης έχω να κάνω...
    Αφού βρε καραγκιόζηδες δεν είστε ικανοί ούτε δυο δεμάτια άχυρα να χωρίσετε,
    τι θέτε επιτέλους και δεν πάτε στα τσακίδια να ξεβρωμίσουμε?
    Είμαι εκνευρισμένος, όχι με αυτούς, αυτοί εκτελούν εντολές και μάλιστα πολύ καλά μέχρι τώρα...
    Εκνευρισμένος είμαι με όλους εσάς, που πάτε και τους ψηφάτε,
    που φιλάτε κατουρημένες ποδιές, και αναρωτιέμε... γιατί...
    Made in Greece...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    για να παρουν τις κρατησεις σου...ανα μηνα....

γαμησετα!
    money cant buy me love !!!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Μπαινω στο ταμειο ανεργιας με απολυση.Μετα απο 10 μερες το κοβω γιατι εκανα συμβαση στην ερτ.Τελειωνει η συμβαση(δελτιο παροχης υπηρεσιων με ΙΚΑ) και ξαναπαω στο ταμειο.Απαντηση:
    - Τι λετε κυριε,εσεις εισαστε ελευθερος επαγγελματιας.Δεν δικαιουστε ταμειο ουτε το επιδομα των παιδιων που κι αυτο δεν το εδινε η ερτ.

καλα χριστουγεννα
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Την ώρα που ο ΟΑΕΔ βρίσκεται αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να μην είναι σε θέση να καταβάλλει επιδόματα ανεργίας τους τελευταίους μήνες του 2010 και αναζητεί εναγωνίως 500 εκατ. ευρώ, πόροι ύψους 660 εκατ. ευρώ από ευρωπαϊκά προγράμματα για την απασχόληση «λιμνάζουν» εξαιτίας της γραφειοκρατίας. Όπως αποκαλύπτει Το Βήμα, το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού έχει εγκρίνει από τον Ιούνιο 11 προγράμματα, αλλά κινδυνεύουν να ακυρωθούν επειδή δεν έχουν υπογραφεί οι αποφάσεις από τα υπουργεία Ανάπτυξης, Οικονομικών και Εργασίας για να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο ΟΑΕΔ μετά βίας διασφαλίζει τις παροχές του Οκτωβρίου, ενώ το ΙΚΑ, που οφείλει σημαντικά ποσά από εισφορές προς τον Οργανισμό, βρίσκεται επίσης σε οικονομικό αδιέξοδο.

Η αναστολή πληρωμής των επιδομάτων ανεργίας αποτελεί εφιαλτικό για την κυβέρνηση σενάριο, με σοβαρές κοινωνικές επιπτώσεις, σε μια χρονική περίοδο που αναμένεται περαιτέρω έξαρση των απολύσεων.

Ωστόσο, την ίδια ώρα, 660 εκατ. ευρώ από κοινοτικά προγράμματα και «λιμνάζοντα αποθεματικά» του υπουργείου Ανάπτυξης παραμένουν στα αζήτητα, ενώ ο ΟΑΕΔ έχει επανειλημμένως υποβάλει προγράμματα και προτάσεις «για την αξιοποίησή τους στην αντιμετώπιση της ανεργίας την κρίσιμη περίοδο που διέρχεται η χώρα».

Συγκεκριμένα, 11 εγκεκριμένα προγράμματα από το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού, προϋπολογισμού 440 εκατ. ευρώ, που αφορούν 108.000 θέσεις εργασίας, καθυστερούν επί τέσσερις μήνες επειδή δεν έχουν υπογραφεί οι απαραίτητες υπουργικές αποφάσεις.

«Αποτέλεσμα αυτού είναι να υπάρχει σημαντικός κίνδυνος να αυτοακυρωθούν», όπως σημειώνει σε έγγραφό του προς τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης Μ.Χρυσοχοΐδη ο διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλ.Κικίλιας.

Ταυτοχρόνως, στο ίδιο έγγραφο σημειώνεται η ύπαρξη 220 εκατ. ευρώ από πόρους της Ευρωπαϊκής Ενωσης που «λιμνάζουν» στο ειδικό «αποθεματικό απροβλέπτων» του υπουργείου Ανάπτυξης επί σειρά ετών, ενώ θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για την αντιμετώπιση της ανεργίας στην παρούσα οικονομική κρίση.

Ο διοικητής του ΟΑΕΔ εξηγεί στον νέο υπουργό Ανάπτυξης ότι «επί μήνες έχει υποβληθεί πρόταση για τη διάθεση των πόρων αυτών προκειμένου να υλοποιηθούν δράσεις για την τόνωση της απασχόλησης, αλλά οι προτάσεις προσκρούουν στη διαρκή και ακατανόητη άρνηση των υπηρεσιών σας».

Για το ζήτημα που έχει προκύψει, το μέλος της ΠΓ του ΣΥΝ και της Επιτροπής Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Στρατούλης δήλωσε: «Η κυβέρνηση όταν πρόκειται να εξασφαλίσει ταχύτατες και απρόσκοπτες διαδικασίες επενδύσεων fast track στα κερδοσκοπικά κεφάλαια καταργεί όλες τις συνταγματικές και νομικές εγγυήσεις για το περιβάλλον και την εργασία, ενώ όταν πρόκειται να στηρίξει με προγράμματα τους ανέργους οι υπουργοί της ξεχνούν να βάλουν την υπογραφή τους για την εκταμίευση διαθέσιμων γι’'αυτό το σκοπό πόρων. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την κυβέρνηση να ξεμπλοκάρει άμεσα τις όποιες αποφάσεις απαιτούνται για την προώθηση προγραμμάτων αντιμετώπισης της ανεργίας και στήριξης των ανέργων».

Newsroom ΔΟΛ

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231062214
    Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    αυτο που βλεπεις φιλε idomenea ειναι η καταστροφη της μεσαιας ταξης... τωρα γιατι γινεται αυτο στο μυαλο μου υπαρχουν 2 σεναρια...1ο το κανουν απο παντελη ελλειψη οργανωσης και ολοκληρωτικη εγκεφαλικη μαλακια η 2ο το κανουν να μας γονατισουν κι'αλλο,κι'αλλο οσο μπορουν χαμηλοτερα ωστε να μην εχουμε απαιτησεις απο την δουλεια που θα βρουμε(λεμε τωρα),να τα πουλησουν ΟΛΑ σε τιμη ευκαιριας(οπως εχουν αρχισει ηδη) και να μας κανουνε ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ χωρις δικαιωματα και με το σκεπτικο"αν δεν ουσταρεις υπαρχουν αλλοι 1.000.000 που θα το κανουν" τωρα που το ξανασκεφτομαι,ειναι και τα 2 σεναρια μαζι...

και για να σου απαντησω το πιο απλο ερωτημα,θυμησου πριν λιγα καλοκαιρια που καηκε ολη η Ελλαδα και ανθρωποι που τους καηκανε τα σπιτια,ολακερα χωρια,τα ιδια ψηφισανε τον χοντρο μετα απο 1 μηνα χωρις να τρεχει τιποτα...μαλλον το εριξαν και οι ιδιοι στον στρατηγο ανεμο
    οποτε βγαλε ακρη για τι επιπεδο λαου μιλαμε...

κατσε να δεις τι θα γινει στις δημοτικες τωρα...ελπιζω να διαψευστω γιατι η καραμπινα θελει γερο σερβις...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
    αυτο που βλεπεις φιλε idomenea ειναι η καταστροφη της μεσαιας ταξης... τωρα γιατι γινεται αυτο στο μυαλο μου υπαρχουν 2 σεναρια...1ο το κανουν απο παντελη ελλειψη οργανωσης και ολοκληρωτικη εγκεφαλικη μαλακια η 2ο το κανουν να μας γονατισουν κι'αλλο,κι'αλλο οσο μπορουν χαμηλοτερα ωστε να μην εχουμε απαιτησεις απο την δουλεια που θα βρουμε(λεμε τωρα),να τα πουλησουν ΟΛΑ σε τιμη ευκαιριας(οπως εχουν αρχισει ηδη) και να μας κανουνε ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ χωρις δικαιωματα και με το σκεπτικο"αν δεν ουσταρεις υπαρχουν αλλοι 1.000.000 που θα το κανουν" τωρα που το ξανασκεφτομαι,ειναι και τα 2 σεναρια μαζι...

και για να σου απαντησω το πιο απλο ερωτημα,θυμησου πριν λιγα καλοκαιρια που καηκε ολη η Ελλαδα και ανθρωποι που τους καηκανε τα σπιτια,ολακερα χωρια,τα ιδια ψηφισανε τον χοντρο μετα απο 1 μηνα χωρις να τρεχει τιποτα...μαλλον το εριξαν και οι ιδιοι στον στρατηγο ανεμο

κατσε να δεις τι θα γινει στις δημοτικες τωρα...ελπιζω να διαψευστω γιατι η καραμπινα θελει γερο σερβις...
    Το πρωτο σεναριο ειναι απολυτα εναρμονισμενο με το δευτερο.Να χαρω τους μαλακες που θα πανε να ψηφισουν στις δημοτικες.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Re: Μαζί τα φάγαμε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas

Επειδή εργάζομαι στον τουρισμό αναγκαστικά δουλεύω έξι μήνες,
    και άλλους έξι κάθομαι...
    Βλέπεις η Ισπανοί που μπήκαν στο παιχνίδι 20 χρόνια μετά από εμάς,
    έχουν 11 μήνες τουρισμό το χρόνο, εμείς ένα εξάμηνο και πολύ είναι,
    αυτα για τις δυνατές μονάδες, οι μικροί δουλεύουν το πολύ ένα τρίμηνο....
    Σορρυ για το σπαμ...και χωρις να ειμαι στον χωρο...νομιζω οτι οι Ισπανοι δουλευουν 11 μηνες γιατι δεν πανε να βγαλουνε σε 3 μηνες ολο τον χρονο...λεμε για τελειως διαφορετικες τιμες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD

έχουνε υποθηκεύσει την χώρα μέχρι το 2060 απλά δεν έχει βγει στη φόρα ακόμα...
    Ουσιαστικά για τα επόμενα 50 χρόνια θα κάνουμε ότι λένε οι "Μεγάλες Δυνάμεις"... κάτι μου θυμήζει αυτό...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Σορρυ για το σπαμ...και χωρις να ειμαι στον χωρο...νομιζω οτι οι Ισπανοι δουλευουν 11 μηνες γιατι δεν πανε να βγαλουνε σε 3 μηνες ολο τον χρονο...λεμε για τελειως διαφορετικες τιμες...
    Οι Ισπανοί είναι πολύ ποιο ακριβοί, το έχω ψάξει αρκετά...
    απλά είναι ψυχροί επαγγελματίες και παίζουν το παιχνίδι πολύ σωστά...
    Στην Ισπανία για να σου δώσω να καταλάβεις δεν παίζει να συννενοηθείς στα αγγλικά παντού όπως εδώ...
    ξέρεις Ισπανικά, κέρδισες, αν όχι τον ήπιες...
    Ακούγετε μαλακία αλλά από την μεριά του μάρκετινγκ είναι πολύ σωστό...
    Made in Greece...

Στην Ισπανία για να σου δώσω να καταλάβεις δεν παίζει να συννενοηθείς στα αγγλικά παντού όπως εδώ... ξέρεις Ισπανικά, κέρδισες, αν όχι τον ήπιες...
    Ακούγετε μαλακία αλλά από την μεριά του μάρκετινγκ είναι πολύ σωστό... [/B]
    Αυτό το τελευταίο "από την μεριά του μάρκετινγκ είναι πολύ σωστό" μπορείς να το κάνεις λίγο πιο λιανά? Κάπου το έχασα το νόημα!
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
    έχουνε υποθηκεύσει την χώρα μέχρι το 2060 απλά δεν έχει βγει στη φόρα ακόμα...
    Ουσιαστικά για τα επόμενα 50 χρόνια θα κάνουμε ότι λένε οι "Μεγάλες Δυνάμεις"... κάτι μου θυμήζει αυτό...

Στην Ισπανία για να σου δώσω να καταλάβεις δεν παίζει να συννενοηθείς στα αγγλικά παντού όπως εδώ...
    ξέρεις Ισπανικά, κέρδισες, αν όχι τον ήπιες...
    Ακούγετε μαλακία αλλά από την μεριά του μάρκετινγκ είναι πολύ σωστό...
    δεν ειναι καθολου ετσι.και αγγλικα ξερουν και μιλανε και απο τιμες ειναι μια χαρα.και μιλαω και για τουριστικα(ibiza) Και για λιγοτερο,Μαδριτη(για τουριστα πολυ κοντα στην Αθηνα απο τιμες),Βαλενθια.Βαρκελωνη δε πηγα προσωπικα αλλα πηγαν 5 φιλοι μου τελη Αυγουστου και μου ειπαν τα ιδια.κι εδω ΔΕΝ συνεννοησαι στα αγγλικα παντου,πολυ μετρια γνωση γλωσσας για τουριστικα.μονο την δουλεια σου να κανεις.απο την μερια του μαρκετινγκ(σοβαρη επιστημη αλλα τελοσπαντων),μονο εσυ λες πως ειναι σωστο
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    εγω ακουσα εναν διαλογο σημερα στο λεωφορειο μεταξυ

ενα τουρκαλά και κατι βαλκανιους

που λεγανε ποσο καλητερα ειναι στην τουρκια που περνας σε ξενοδοχειο 5 αστερων πολυ περισσοτερες μερες
    απο τι σε ξενοδοχεια της κακιας ωρας στην ελλαδα για λιγοτερες μερες
    και εχεις και τα ιδια νερα

ριχτε τις τιμες αλλιως θα παρετε πολλα @@

που ηδη εχετε αρχισει να παιρνετε

και οχι μονο απο τους ξενους αλλα και απο τους ελληνες πλεον
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gsman
    Είμαι εκνευρισμένος, όχι με αυτούς, αυτοί εκτελούν εντολές και μάλιστα πολύ καλά μέχρι τώρα...
    Εκνευρισμένος είμαι με όλους εσάς, που πάτε και τους ψηφάτε,
    που φιλάτε κατουρημένες ποδιές, και αναρωτιέμε... γιατί...

Φιλε να ξερεις σε καταλαβαινω--αυτο είναι το σύστημα στο οποίο ζουμε--είμαστε όλοι μικρα μικρα γραναζακια.
    Θελει πολυ προσπάθεια να βγει, ο καθένας ξεχωριστα, από το κέφυλος της προσωπικής του ασφάλειας και ματαιοδοξίας. Είναι δύσκολο...
    Ο τροπος που μεγαλώνεις και μπολιάζεσαι, αυτος, καθοριζει και την πορεία σου... Μαθαμε σε ενα σάπιο συστημα, ψηφιστρονια του κερατα, ο καθένας για την παρτη του.
    Μαθαμε σε μια χωρα που καλλιεργει οπαδηληκι... είμαστε λοιπον οπαδοι σε κομματα, ομαδες, στον κάθε κερατα...
    Και οι ανθρωποι κρινονται στα δυσκολα και οχι στα ευκολα. Και η ωρα της ψηφου είναι δυσκολη ωρα--είναι εκει που πρεπει να τα φέρεις ολα αυτα τουμπα, είναι εκει που κατι ξέρεις, κατι εχεις υποψιαστει και ακουσει, κατι σου βρωμαει...όμως το χερι δεν παει αλλού... παλι τα ιδια...??

Αλλα να σου πω κιόλας, μηπως τελικα συμβαινει τπτ αλλο που δεν μπορουμε να αντιληφθουμε και παμε (όσοι ακομα παμε) όλοι σαν τα ζωα και ψηφίζουμε..????

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
    Αυτό το τελευταίο "από την μεριά του μάρκετινγκ είναι πολύ σωστό" μπορείς να το κάνεις λίγο πιο λιανά? Κάπου το έχασα το νόημα!
    Φιλαράκι για να στο αναλύσω πλήρως πρέπει να ξέρεις μάρκετινγκ και πέντε πράγματα για τον τουρισμό...
    Με απλά λόγια, φαντάσου τον εαυτό σου σαν τουρίστα...
    πηγαίνεις σε μια χώρα ακριβώς ίδια με την Ελλάδα,
    μιλάς ελληνικά, τρως ελληνικά, και μαλακίζεσε ελληνικά...
    πηγαίνεις όμως σε μια άλλη χώρα, τρως τα δικά τους φαγητά,
    μιλάς την γλώσσα τους, ζεις τα εθιμά τους...
    Πουγουστάρεις πιο καλά? Τι θα έχεις να πεις μόλις γυρίσεις...
    Αναμνήσεις κλπ...
    Αυτά χοντρά χοντρά γτ σηκώνει πολύ ανάλυση...
    Made in Greece...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    δεν ειναι καθολου ετσι.και αγγλικα ξερουν και μιλανε και απο τιμες ειναι μια χαρα.και μιλαω και για τουριστικα(ibiza) Και για λιγοτερο,Μαδριτη(για τουριστα πολυ κοντα στην Αθηνα απο τιμες),Βαλενθια.Βαρκελωνη δε πηγα προσωπικα αλλα πηγαν 5 φιλοι μου τελη Αυγουστου και μου ειπαν τα ιδια.κι εδω ΔΕΝ συνεννοησαι στα αγγλικα παντου,πολυ μετρια γνωση γλωσσας για τουριστικα.μονο την δουλεια σου να κανεις.απο την μερια του μαρκετινγκ(σοβαρη επιστημη αλλα τελοσπαντων),μονο εσυ λες πως ειναι σωστο
    μην κάνετε το λάθος να συγκρίνετε της διακοπές ενός Έλληνα στην Ελλάδα με τις διακοπές ενός τουρίστα... απλώς καμία σχέση...
    Επίσης στην Ισπανία για να πιεις ένα ποτό σε ένα μπαρ θέλεις τουλάχιστον 5-7 ευρώ...
    Μάλια-Χερσόνησσο στην Κρήτη με 7 ευρώ πίνεις τρία...
    Made in Greece...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ