Σελίδα 10 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 260

Θέμα: Οι προβληματισμοι του rezequet

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Ο τύπος και αυτός που αναφέρεσαι έχει όνομα. Είναι τουλάχιστον αγενές για να μη χρησιμοποιήσω χειρότερη λέξη και πέσω στο γαιδουρινό σου επίπεδο, να αναφέρεσαι με τέτοιο απαξιωτικό τρόπο στους συνομιλητές σου.

Αν μη τι άλλο σε ό,τι με αφορά, έχω προσπαθήσει παρά το διαρκώς προσβλητικό και επιθετικό σου ύφος κατά πάντων, να είμαι κομψός απέναντι σου και να μην τονίζω το μέγεθος της αμέτρητης βλακείας που σε διακατέχει.

Είσαι τόσο ανόητος που από ένα ολόκληρο κείμενο το οποίο αποδεικνύει τις ανοησίες που εδώ και μέρες κατεβάζεις εδώ μέσα, τουλάχιστον ως προς το ένα θέμα, εσύ κράτησες ένα κομμάτι που με λίγη δόση φαντασίας την οποία ομολογουμένως διαθέτεις μπόλικη, το έφερες πάλι στα μέτρα της κοτσανολογίας σου.

Παρένθεση θα κάνω σχετικά με την ορθογραφία που εύκολα μπορείς να απαξιώσεις με ένα τόσο φθηνό και βλακώδες επιχείρημα λέγοντας σου ότι η μόρφωση και οι γνώσεις δεν είναι θέμα ταχύτητας. Η αγραμματοσύνη και ημιμάθεια σου φαίνεται πρώτα απ'όλα απ'τον γραπτό σου λόγο και λέγε όσα τραγούδια θέλεις.

Όσο για το αν θα έκανα ορθογραφικά λάθη γράφοντας ένα τέτοιο κείμενο... Αφενός δεν θα έμπαινα στον κόπο να μονολογήσω σε τέτοιο βαθμό γιατί είναι αγένεια σε μία συζήτηση, αφετέρου μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι γράφω πολύ πιο γρήγορα απ'όσο μπορείς να φανταστείς και δεν κάνω λάθη. Μη γίνεσαι φαιδρός.

Μετά απ'όλα αυτά θα κλείσω μαζί σου το κεφάλαιο μιας και παρά τις προσπάθειες μου δεν μπορώ να σου αναγνωρίσω ούτε αυτό το ελαφρυντικό της εφηβίας.

Αν θέλεις και μία συμβουλή από ένα μεγαλύτερο...

Παράτα το στοχασμό και ασχολήσου με την ήβη σου μπας και βρεις τον εαυτό σου... :a31:
    βεβαιως βεβαιως δεν θα φτασω ποτε το κομψο σου επιπεδο. Αφου εισαι τοσο κομψος που λες στους αλλους οτι εχουν γαιδουρισιο επιπεδο και να τους υπενθυμιζεις κομψα κομψα οτι τους διατρεχει μια αμετρητη δοση βλακειας ΧΩΡΙΣ φυσικα φυσικα κομψα μομψα να αναφερει ουτε ΜΙΑ απο αυτες τις βλακειες που ανεφερα και να πει ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ βρισκεται η βλακεια. Φυσικα εισαι απολυτα δικαιολογημενος να γραφεις ετσι και να προσβαλλεις χωρις λογο και επιχειρηματα τον οποιονδηποτε αφου εισαι Ροκ σταρ (καλα απο το φειμ στορυ ξεπηδησες? αυτες μαλον ειναι οι σπουδαιες σπουδες σου που θα με κανουν να φανω ανοητος? Αχ ναι τι ανοητος που αισθανομαι τωρα)

Τωρα εδω γελαμε η κλαιμε με την καταντια μερικων?

Παντως απλα πληροφοριακα σου λεω οτι εχω μαθει καποια πραγματα απο την ζωη μεταξυ αλλων το οτι να απανταω οπως μου μιλανε. Οταν εσυ με προσβαλλεις και με βριζεις εγω θελεις να σου πω και ευχαριστω?
    Και οσο για το αλλο με την λεξη ''τυπος'' την εγραψα απλα επειδη δεν θυμομουνα το ονομα του. Προφανως ο ενας απο τους δυο τυπους ησουν εσυ... Δεν την χρησημοποιησα σαν υποτιμητικο.
    Και το ποσο γργορα γραφεις δεν με ενδιαφερει. Οταν εγω εχω 15 λεπτα χρονο να γραψω το κειμενο και να φυγω ενω δεν εχω δυνατοτητες ταχυγραφου τοτε θα αρκεστω σε ενα κειμενο με μερικα ορθογραφικα λαθη.

O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    Τελικα εχει δικιο καποιος εδω μεσα που μου ειπε οτι σου δινουμε και αξια που ασχολουμαστε μαζι σου.
    Θα'χεις ακούσει, φαντάζομαι, την έκφραση "don't feed the troll"...

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

Τελικα εχει δικιο καποιος εδω μεσα που μου ειπε οτι σου δινουμε και αξια που ασχολουμαστε μαζι σου.
    Αρκετα με σενα, keep up the good work.
    ναι εχεις δικιο απολυτα η αξια δεν ειναι αντικειμενικο πραγμα. Ενα πραγμα εχει παντα οση αξια του δινεις εσυ

Εισαι απολυτα ελευθερος να μην δωσεις καμια σημασια σε μενα η τα λεγομενα μου αλλωστε για την κατηγορια που ανηκεις εσυ ακριβως αυτο ηθελα απο την αρχη ωστε να μην γινει ολοκληρη διαμαχη εδωπερα πραγμα που δυστυχως δεν εγινε. Αμα μπορουσαν μερικοι να μιλησουν απλα ΕΥΓΕΝΙΚΑ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ολη η διαμαχη πολυ απλα δεν θα ηταν διαμαχη αλλα συζητηση (σπανιο πραγμα, αληθεια) που θα οφελουσε ΟΛΟΥΣ. Και οπως ειπα πιο πανω οπως μου μιλας σου μιλαω, αν εσυ με βρισεις σου μιλαω αναλογως. Αν εσυ δεν με βρισεις και μου μιλησεις κομψα θα σου απαντησω αναλογως και ετσι υπαρχει μια συζητηση. Οταν ομως οι βρισιες και προσβολλες ειναι γεγονος στην πρωτη σελιδα του θεματος τοτε η συζητηση ειναι καταδικασμενη. Απλα μερικοι δεν το εχουν καταλαβει ακομα αυτο. Υπαρχουν και ανθρωποι που μπορουν να συζητησουν πολιτισμενα και λογικα, απο τους οποιους ομως (δυστυχως) μονο πολυ λιγοι εμφανιστηκαν να γραψουν κατι εδω. Ελπιζω να μην χρειαζεται να γραψω οτιδηποτε αλλο και ας θεωρησουμε αυτη τη συζητηση αποτυχημενη και χωρις ουσιαστικο αποτελεσμα εκτος απο την εξαγωγη συμπερασματων για τον χαρακτηρα του καθενος. Πραγματικα σε καμια αλλαη συζητηση μεχρι τωρα δεν εχω βγαλει πιο πολλα συμπερασματα για τοσα ατομα εδωμεσα... καλως η κακως, αυτο ειναι αδιαφορο...

Πιειτε μια μπυρα να χαλαρωσετε, και θεωρηστε με απων απο την συζητηση που δεν ειναι συζητηση πια

O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Ειναι γεγονος οτι δεν τιθεται θεμα συζητησης.

Υπαρχουν ανθρωποι σ αυτο το forum που δεν ειναι ικανοι να συζητησουν θεματα taboo, καποιοι αλλοι που δεν μπορουν να συζητησουν με καποιον οταν τους χωριζουν καποια χρονια (ρατσιστικο) και τελος υπαρχουν και καποιοι που πολυ απλα ... δεν ειναι ικανοι να συζητησουν

Ε, ολοι αυτοι οι ... 6 , συμμετειχαν ενεργα στο thread. Ολοι οι υπολοιποι που δεν απαντησαν? Αραγε αυτοι ολοι συμφωνουν με τους 6? συμφωνουν με το Rezeguet? ειναι καπου αναμεσα? δεν τους νοιαζει?

Εγω, καλως ή κακως, πιστευω ελαχιστα σε οτι εχω διαβασει και αφορα την ελληνικη ή παγκοσμια ιστορια. Πιστευω πως, οτι εχουμε μαθει (ειτε απο σχολικα βιβλια ή απο ανεξαρτητες ιστορικες πηγες), ειναι διαστρεβλωμανο σε τετοιο βαθμο που δεν αξιζει να λεγεται ιστορια πλεον. Βλεπω πως διατρεβλωνονται τα γεγονοτα που ζουμε (τα οποια θα μεταφερθουν ως ιστορικα στα παιδια μας) πως δηλαδη αλλαζουν στην "μεταδοση" (απο τα ΜΜΕ και ΟΧΙ μονο...).

Αυτο για το οποιο ειμαι σιγουρος, ειναι οτι ο ανθρωπος δεν μαθαινει απο τα λαθη του παρελθοντος και συνεχιζει να χωριζει και να χωριζεται. Ζουμε στην απειροελαχιστη πουτσοτριχα του συμπαντος και ακομα προσπαθουμε να διαχωρισουμε το τσιφλικι μας απο του διπλανου αλλα και να του κλεψουμε και λιγο (δεν βγαζω τον εαυτο μου απ εξω)...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ ... ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ...... ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ... ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ... ΕΣΥ ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ή ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ... ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ??? ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΉΕΣΤΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ... ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ... ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ... ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ... ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΛΠ , ΑΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ... ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ... ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΑΣ ... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ....... ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ .....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ .... ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΛΥΣΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ........ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ....
    :a31: :a31: :a31:
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Ρε τρεζεγκε πολύ θα ηθελες, φανταζομαι, να απανταω στα «επιχειρήματα» σου αλλα απαξιώ πέρα ως περα γιατι η συλλογιστική(?) σου είναι αβάσιμη και δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικότητα όπως καταγράφεται με ιστορικα γεγονοτα

Εισαι της σχολης afrotween: ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ - ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΟΣ και ουσιαστικά γραφεις ΠΙΠΕΣ που βγαζεις από το μυαλο σου κανοντας ένα αχταρμα σκεψεων για το πώς θα μπορουσε ή από το πώς θα ηθελες να είναι τα πράγματα παρα πως εγιναν στην πραγματικότητα!

KALE KOPELES TREXATE O IDI KATALAVE TI INE O AFROTWEEN?
    (afrotwin re mapa)
    ke kseri ti ine elinas to diavase stin egkiklopedia....
    :rotflmao: :rotflmao:
    ine egkiklopedikos tipos
    re idi ise vlakas mexri simpa8ias pragmatika omos...:rotflmao:
    asxolisou me to pou na xonis to tsoutsouni sou ke ase tis pnevmatikes anazitisis se alous.....
    ela agori ke exoume ke doulies.:rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

koritsi min treleneste
    to 8ema ine oti imaste oloi to apotelesma mias sinousias tora pou ksempoukarame apo tin mitra den exi ke toso simasia
    etsi ke alios den kserame pou geni8ikame oute mas endiefere
    ola afta pou papagalizete sas ta fitepsan ston egkefalo aloi den geni8ikate me afta ta dedomena oute to ema sas ixe kati idietero to mono pou sas eniaze itan na arazete stin vizara sas me galataki ke ksapla meta ipno ksekourasi kana xesimo ke ka8os megalonate sas milagan ke sas ma8enan diafora tora pou ta vrikan pioi tiposan tis grafes tou idi? kato apo pia simferonta ipan tin ali8ia afto ine alo 8ema mia fora esis isaste sigouri oti isaste elines exete ta tade gonidia ke agapate tin patrida sas giati mesa se aftin 8a mpite kapia stigmi:rotflmao:
    8a sas dexti stis agkales tis
    meta 8a sinousiastite ke esis me kamia elinida agnostou proelefseos... 8a ksepetaksete kana vizaniariko ke 8a to arxisete o elinas mou ke ala tetia..
    diladi iste elines epidi kapios sas to ema8e afto opos 8a to ma8ete keesis sto pedi sas

ke elinas amerikanos marokanos ine tampeles pou eksiperetoun sinoriaka ofeli ikonomikopolitika ofeli ke ala

kati san stani me provata:rotflmao: :rotflmao:

entometaksi afto to sinoro opos ke ta ala ine pano se ena planiti
    oi an8ropoi metakinounte pano se afton edo ke xiliades xronia edo se afto to sinoro ixame tourkous gia 400 xronia genika ke prin apo afto exoun er8i edo enetoi araves ke oti alo mpori na fantasti kanis ke as min miliso gia tous misous aftis tis xoras pou exoun arvanitikes rizes prosoxi oxi alvanikes arvanitikes genika valkanikes

an eprepe na psaksoume gia verous elines katagogi apo arxeous elines mono emena 8a vriskame ke kana dio alous
    sigoura oxi ton idi pou katagete apo tous ounous..

opote min psaxneste parafora den iparxi elinas pia
    iparxoun an8ropoi pou milane tin idia glosa ke xorevoun ton idio xoro..

ase ke gia tous arxeous elines apo pou ir8an ke aftoi....:rotflmao:

gia afto pate kamia volta na kseskasete ke afiste tin saxlampourda....

kapoioi (kai den anaferomai anagkastika se atom apo edwmesa) exoun xasei tin bala kai psaxnun na vrune kapoio stirigma gia na min tus parei to potami...
    kai epidei genithikan se mia xwra pou leget ellada kai epidei edw eixan perpatisei kai milisei kapoioi apo tus simantikoterus anthrwpous pu genithikan pote, vriskei stirigma stous anthrwpous autous...
    kati san thriskia...
    alloi exoun tin omadara tous gia stirigma or kapoio idolo/idalma
    kai o kathe reze tous xalaei to dogma... ara einai logiko na ton apokalun airetiko kai alla omorfa...

to thema einai na matheis na kolimpas oxi na meneis stasimos i na parasirese...

to na leei kapoios emeis oi ellines or o ellinismos, perilamvanei kai emena kai to reze kai olous... ara kalitera na milate mono gia parti sas kai afiste tous allous stin isixia tous...
    giati an to psaxume ligo ute ta adera sas den adexete merikoi...

se polla apo osa eipe o reze den simfwno alla dexomai tin apospi tou... einai mia (arketa tekmiriwmeni malista) apopsi tis istorias...
    na simplirwso akoma oti apo kanen den eida antitheta kai ousiastika stoixia enantia se auta pu leei (ektos apo to thema tou kafe)

telos oi isotrikoi/arxaiologoi borun na su pun ti peripou egine kai pote egine... to giati apla to ipothetun/fantazonatai...

opws eipe kai o afro parte paradigam to simera...
    an den to exete katalavi mia ekdoxi tis istorias tha pei oti simetixame ston vomvardismo tis servias os melos tou nato kai alla tetoia..

xalarwste epitelus... kaneis den sas pire ta themelia tu spitiu sas... apla leme pws isos kai na exei mpei poli amos sto xarmani otan ftiaxnotan ekei pros tin mia akri..

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    χαχαχαχα

νατος-νατος ο προθυπουργος

(της μαλακιας!!!!)

afroTWEEN :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

εγώ παλι ..

ειμαι με τον αφρο 100% και ετσι τα βλέπω και εγώ.

αυτο μεσιε ιντι..με κάνει τουλάχιστον...ενα υπουργο μαλακίας κατι ???

η παμε για ανασχηματισμο??

Re: εγώ παλι ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ειμαι με τον αφρο 100% και ετσι τα βλέπω και εγώ.

αυτο μεσιε ιντι..με κάνει τουλάχιστον...ενα υπουργο μαλακίας κατι ???

η παμε για ανασχηματισμο??
    αμα συνεχισεις να συμφωνεις σε πολλα θεματα μαζι του δικαιούσαι το τιτλο του υπουργου επικρατείας χαλαρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

χαχαχαχα

νατος-νατος ο προθυπουργος

(της μαλακιας!!!!)

telika mou aresi o dialogos mazi sou mou 8imizi tote pou ixa di katala8os tin 8eia mou gimni na plenete sto mpanio mas giati ixe xalasi to diko tis. i opia itan 200 kila xontri ke ena esxos mia aidia ke misi
    opos ke esi:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

fantasou oti anti gia tin sinousia me sinevresi ixe simvi aftoikanopioisi se oti afora esena...
    poso tixeri 8a imastan simera...

gia afto filoi mou kalitera na tin pezete moni sas pote den kseris ti 8a vgi afto pou 8a genisis

prolipsi filoi mou prolipsi...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    telika mou aresi o dialogos mazi sou mou 8imizi tote pou ixa di katala8os tin 8eia mou gimni na plenete sto mpanio mas giati ixe xalasi to diko tis. i opia itan 200 kila xontri ke ena esxos mia aidia ke misi
    opos ke esi:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

fantasou oti anti gia tin sinousia me sinevresi ixe simvi aftoikanopioisi se oti afora esena...
    poso tixeri 8a imastan simera...

gia afto filoi mou kalitera na tin pezete moni sas pote den kseris ti 8a vgi afto pou 8a genisis

prolipsi filoi mou prolipsi...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    εγω μπορει να ειμαι αισχος ....αλλα εσυ δε ξερεις τι χρωμα εχει το μουνι!!!!

αλλα αφου ειδες τετοιο θεαμα σε τρυφερη ηλικια ...βλεπω το παιδικο τραυμα σου και την καταληξη του 40 χρονια μετα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

hi

δηλαδη ο REZ σταματησε να γραφει;;;;;;;

και δεν θα συνεχισει;;;;;;;;
    ααααααααα

οοοοοοοοο

δεν το πιστευω με τιποτα αυτο.........

ελα γραψε γραψε pleaeaeaeaeaease.

σε λιγο θα γραψω και αλλη ιστοριουλα για τον αρχαιο αθανατο που σημερα ξερει ολη την ιστορια αλλα επειδη οι αρχαιοι δεν τον επαιρναν σημερα τους εκδικειται παιρνοντας ολη την ιστορια τους.
    οπου παιρνω βαλε ακτι σχετικο με sex.
    fyle esy ta isioses ola den ekanes mia syzhthsh gia kati sygekrimeno. sevastes oi apopseis sou alla epiases polla uemmata mazi . sorry
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

εγω μπορει να ειμαι αισχος ....αλλα εσυ δε ξερεις τι χρωμα εχει το μουνι!!!!

αλλα αφου ειδες τετοιο θεαμα σε τρυφερη ηλικια ...βλεπω το παιδικο τραυμα σου και την καταληξη του 40 χρονια μετα
    tora as paroume tin gnomi tou kinou
    opios to 8eori eksipno afto as sikosi to xeri tou
    :rotflmao: :rotflmao:

αλλα εσυ δε ξερεις τι χρωμα εχει το μουνι!!!!

ma ke vevea ksero ka8e fora pou se kitao to epiveveono malista....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 10 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Που πάνε οι βίδες του Sv μου;
    από pksv στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2006, 00:58
  2. Afro και οι γυναίκες του...
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2005, 15:09
  3. Οι γελοίοι του υπουργείου
    από toyota στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2005, 12:56
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2005, 23:07
  5. O ANEMOΣ και οι φίλοι του πάνε στην Δημητσάνα...
    από ΑΝΕΜΟΣ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2005, 07:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF