βεβαιως βεβαιως δεν θα φτασω ποτε το κομψο σου επιπεδο. Αφου εισαι τοσο κομψος που λες στους αλλους οτι εχουν γαιδουρισιο επιπεδο και να τους υπενθυμιζεις κομψα κομψα οτι τους διατρεχει μια αμετρητη δοση βλακειας ΧΩΡΙΣ φυσικα φυσικα κομψα μομψα να αναφερει ουτε ΜΙΑ απο αυτες τις βλακειες που ανεφερα και να πει ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ βρισκεται η βλακεια. Φυσικα εισαι απολυτα δικαιολογημενος να γραφεις ετσι και να προσβαλλεις χωρις λογο και επιχειρηματα τον οποιονδηποτε αφου εισαι Ροκ σταρ (καλα απο το φειμ στορυ ξεπηδησες? αυτες μαλον ειναι οι σπουδαιες σπουδες σου που θα με κανουν να φανω ανοητος? Αχ ναι τι ανοητος που αισθανομαι τωρα)Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Ο τύπος και αυτός που αναφέρεσαι έχει όνομα. Είναι τουλάχιστον αγενές για να μη χρησιμοποιήσω χειρότερη λέξη και πέσω στο γαιδουρινό σου επίπεδο, να αναφέρεσαι με τέτοιο απαξιωτικό τρόπο στους συνομιλητές σου.
Αν μη τι άλλο σε ό,τι με αφορά, έχω προσπαθήσει παρά το διαρκώς προσβλητικό και επιθετικό σου ύφος κατά πάντων, να είμαι κομψός απέναντι σου και να μην τονίζω το μέγεθος της αμέτρητης βλακείας που σε διακατέχει.
Είσαι τόσο ανόητος που από ένα ολόκληρο κείμενο το οποίο αποδεικνύει τις ανοησίες που εδώ και μέρες κατεβάζεις εδώ μέσα, τουλάχιστον ως προς το ένα θέμα, εσύ κράτησες ένα κομμάτι που με λίγη δόση φαντασίας την οποία ομολογουμένως διαθέτεις μπόλικη, το έφερες πάλι στα μέτρα της κοτσανολογίας σου.
Παρένθεση θα κάνω σχετικά με την ορθογραφία που εύκολα μπορείς να απαξιώσεις με ένα τόσο φθηνό και βλακώδες επιχείρημα λέγοντας σου ότι η μόρφωση και οι γνώσεις δεν είναι θέμα ταχύτητας. Η αγραμματοσύνη και ημιμάθεια σου φαίνεται πρώτα απ'όλα απ'τον γραπτό σου λόγο και λέγε όσα τραγούδια θέλεις.
Όσο για το αν θα έκανα ορθογραφικά λάθη γράφοντας ένα τέτοιο κείμενο... Αφενός δεν θα έμπαινα στον κόπο να μονολογήσω σε τέτοιο βαθμό γιατί είναι αγένεια σε μία συζήτηση, αφετέρου μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι γράφω πολύ πιο γρήγορα απ'όσο μπορείς να φανταστείς και δεν κάνω λάθη. Μη γίνεσαι φαιδρός.
Μετά απ'όλα αυτά θα κλείσω μαζί σου το κεφάλαιο μιας και παρά τις προσπάθειες μου δεν μπορώ να σου αναγνωρίσω ούτε αυτό το ελαφρυντικό της εφηβίας.
Αν θέλεις και μία συμβουλή από ένα μεγαλύτερο...
Παράτα το στοχασμό και ασχολήσου με την ήβη σου μπας και βρεις τον εαυτό σου... :a31:
Τωρα εδω γελαμε η κλαιμε με την καταντια μερικων?
Παντως απλα πληροφοριακα σου λεω οτι εχω μαθει καποια πραγματα απο την ζωη μεταξυ αλλων το οτι να απανταω οπως μου μιλανε. Οταν εσυ με προσβαλλεις και με βριζεις εγω θελεις να σου πω και ευχαριστω?
Και οσο για το αλλο με την λεξη ''τυπος'' την εγραψα απλα επειδη δεν θυμομουνα το ονομα του. Προφανως ο ενας απο τους δυο τυπους ησουν εσυ... Δεν την χρησημοποιησα σαν υποτιμητικο.
Και το ποσο γργορα γραφεις δεν με ενδιαφερει. Οταν εγω εχω 15 λεπτα χρονο να γραψω το κειμενο και να φυγω ενω δεν εχω δυνατοτητες ταχυγραφου τοτε θα αρκεστω σε ενα κειμενο με μερικα ορθογραφικα λαθη.
![]()