Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 212

Θέμα: Μαζί τα φάγαμε ! (?) ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Γιατί όχι; Βουλευτές δεν είναι;
    Ο βουλευτής κάνει το ρουσφέτι σε συνεργασία με τον υπουργό της κυβέρνησης και λοιπούς κυβερνητικούς ή τον κομματικά διορισμένο διοικητή υπηρεσίας.Μόνος του δεν μπορεί...

Το μόνο <<ρουσφέτι>> που μπορεί να κάνει ένας βουλευτής,ανεξάρτητα το κόμμα,είναι να αποσπάσει δημόσιο υπάλληλο στο γραφείο του...Όχι να διορίσει ούτε να δώσει προαγωγές και αυξήσεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Ο βουλευτής κάνει το ρουσφέτι σε συνεργασία με τον υπουργό της κυβέρνησης και λοιπούς κυβερνητικούς ή τον κομματικά διορισμένο διοικητή υπηρεσίας.

Το μόνο ρουσφέτι που μπορεί να κάνει ένας βουλευτής,ανεξάρτητα το κόμμα,είναι να αποσπάσει δημόσιο υπάλληλο στο γραφείο του...Όχι να διορίσει ούτε να δώσει προαγωγές και αυξήσεις...
    Έγκυρο αυτό; Και ποιος μου λέει ότι δεν κάνουν συνεργασίες για ρουσφέτια και διορισμούς;

Έγκυρο αυτό; Και ποιος μου λέει ότι δεν κάνουν συνεργασίες για ρουσφέτια και διορισμούς;

Κανεις δεν στο λεει, κανουν.

Εννοειται οτι δεν κανει το οποιο ρουσφετι (μονο) με την ιδιοτητα του βουλευτη.

Ενα τηλεφωνο κανει κ ο διοικητης καθεται σουζα.

εν το μεταξύ παλιότερα κάνανε ρουσφέτια για μεταθέσεις, τα τελευταία χρόνια έχουν αποθρασυνθεί τόσο που κάνουν ρουσφέτια και στις υπηρεσίες, ,μη δουλέψει ο κανακάρης μας Πάσχα πχ και του πέσει ο κώλος.

Ναι...Το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω ούτε εγώ,απλά δεν έχω ακούσει τίποτα και μαθαίνω τα του ΣΥΝ από μέσα...

Ναι...Το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω ούτε εγώ,απλά δεν έχω ακούσει τίποτα και μαθαίνω τα του ΣΥΝ από μέσα...
    μισό... ποιο από όλα τα κομμάτια του ΣΥΝ? (χιουμοράκι... )

ΣΥΝ,όχι ΣΥΡΙΖΑ

Να μου πεις και εκεί δεν είναι ακριβώς ενιαίο κόμμα αλλά τέσπα

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Σε αυτο που ειπε ο χοντρος εχει δικιο, δεν δικαιουται να το πει αυτος ομως..

Το 95% των πολιτων εχουν γλυψει κομματικα αρχιδια ειτε για δουλεια ειτε στο στρατο ειτε να παρουν μεταθεση εκει που τους βολευει....

Ευτυχως που στο μοτο.γρ μπαινει μονο το 5%
    ευτυχως.... :a13: φτου φτου φτου
    Keep on rocking in a free world !!!

Δεν διορίστηκαν όλοι οι ΔΥ με ρουσφέτι....Μην τους τσουβαλιάζεις όλους....Ούτε μπορεί να διορίσει η Αλέκα και ο Αλέξης...

Οχι βεβαια , αλλα οσοι διοριστηκαν με ρουσφετι , πιστεψε με , το ρουσφετι ηταν διακομματικο...

οσο για την Αλεκα....τολμησε να πειραξεις ΚΚΕ στο δημοσιο και θα δεις...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Οχι βεβαια , αλλα οσοι διοριστηκαν με ρουσφετι , πιστεψε με , το ρουσφετι ηταν διακομματικο...

οσο για την Αλεκα....τολμησε να πειραξεις ΚΚΕ στο δημοσιο και θα δεις...
    Δυο φιλοι μου υπαλληλοι της ερτ,ο ενας διευθυντης φωτογραφιας με περγαμηνες κι ο αλλος πολυ καλος και παληος οπερατερ,φαγανε αποσπαση απο την ερτ και ο ενας εβγαζε φωτοτυπιες κι ο αλλος εγινε επιστατης σε δημοτικο σχολειο.Και οι δυο τους ειναι ενεργα μελη του κκε.Επανηλθαν στη θεση τους (κι ολοι οσοι ειχαν αποσπαστει αλλου) ΜΟΝΟ με προεδρικο διαταγμα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Δεν ειναι διακομματικό το ρουσφέτι....Αν το κάνει ένας ψηφοφόρος του ΚΚΕ ή του ΣΥΝ τότε θα το κάνει με μέσο στην κυβέρνηση ή με προσωπικές γνωριμίες σε κάποιο οργανισμό...Δεν θα υπογράψει κανένας στο κόμμα του διότι δεν έχουν τέτοιες αρμοδιότητες και εξουσία...Ούτε οι βουλευτές του ΛΑΟΣ μπορούν...Μόνο όσοι κυβέρνησαν...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Δεν ειναι διακομματικό το ρουσφέτι....Αν το κάνει ένας ψηφοφόρος του ΚΚΕ ή του ΣΥΝ τότε θα το κάνει με μέσο στην κυβέρνηση ή με προσωπικές γνωριμίες σε κάποιο οργανισμό...Δεν θα υπογράψει κανένας στο κόμμα του διότι δεν έχουν τέτοιες αρμοδιότητες και εξουσία...Ούτε οι βουλευτές του ΛΑΟΣ μπορούν...Μόνο όσοι κυβέρνησαν...
    Χτες το βραδυ κατι ακουσα για διορισμους που εχουν γινει μεσα στο 2010 αλλα νυσταζα και δεν καλοκαταλαβα.Αν καποιος ξερει κατι ας βαλει ενα λινκ.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Δεν άκουσα κάτι...

Διάβασα όμως,μόλις τώρα,αυτό...

<<Την πόρτα του υπουργείου Εθνικής Αμυνας για τους εισαγγελείς άνοιξε η χθεσινή δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Μπεγλίτη για «κατασκευασμένες αμυντικές ανάγκες», «πανηγύρι εξοπλισμών» από τους οποίους «φτιάχτηκαν περιουσίες, ενδεχομένως και πολιτικές καριέρες». >>

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=207946

Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην Ελλάδα του 2010 και ακόμα δεν έχει πάει εισαγγελέας....

ρε παιδια....

τις υπογραφες τις βαζουν οι κυβερνωντες...

οι λιστες ομως φτιαχνονται με συννενοηση....οι βουλευτες εκει στο καφενειο της βουλης τα κανονιζουν.....τη μεριδα του λεοντος παιρνει το κυβερνων κομμα , μετα η αξιωματικη αντιπολιτευση και μετα οι υπολοιποι....ετσι γινονται οι προαγωγες , οι προσληψεις , οι μεταθεσεις , ολα τελος παντων....και δεν κανουν ρουσφετια μονο οι βουλευτες και οι υπουργοι....κανουν και οι συνδικαλιστες , και οι νομαρχες , δημαρχοι , δημοτικοι συμβουλοι , εξυπηρετησεις ο ενας στον αλλον και γενικοτερο αλισιβερισι.....και δεν εξυπηρετουνται/διοριζονται μονο δημοσιοι υπαλληλοι αλλα και ιδιωτικοι υπαλληλοι (ναι ναι μεσο να δουλεψεις σε σουπερ μαρκετ) και "δικες μας " εταιριες με συμβασουλες των 30.000? , λιγο απο δω λιγο απο κει , και λεει ο δημαρχος θα παρουμε αυτην την εταιρια , και του λεει ο μειοψηφων δημοτικος συμβουλος "δωσε και απο κει να μην μιλαω" κλπ κλπ

αν επιμενετε βεβαια...οκ....μονο ο παγκαλος....κανεις αλλος.....ευτυχως δηλαδη....

Δεν διαφωνώ σε αυτά που λες,εκτός από την μοιρασιά στο καφενείο της Βουλής..

Στον τρόπο που γίνεται διαφωνώ...Ό,τι και να είναι από τη λίστα που γράφεις θα γίνει μέσω κυβέρνησης ή διορισμένου από την κυβέρνηση υψηλόβαθμου κρατικού υπαλλήλου.

Ο Πάγκαλος,πχ,μπορεί να μην έβαλε ποτέ την τζίφρα του για πρόσληψη ρουσφετιού.Θα έχει πάρει όμως άπειρα τηλέφωνα και έχει σαν υπουργός όλη την ευθύνη για τις πράξεις των υφιστάμενων είτε επειδή πράξανε κατόπιν διαταγής είτε επειδή το κάνανε από μόνοι τους.Όπως έχει ευθύνη ο ΓΑΠ για τις πράξεις και τα λεγόμενα του Πάγκαλου και όλων των υπουργών του...

Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μαζί τα φάγαμε...αλλά...
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2011, 11:42
  2. Μαζί τα φάγαμε?
    από idomeneas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 08:24
  3. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΕΟ!!
    από Konti στο forum Στραβά κι ανάποδα