Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Απατεώνας μάστορας στην Πάτρα Νο.2

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    βρε αυτο σε λεω
    ενταξει του επεσε λιγο παραπανω η εβαλε πιο δυνατη!!
    καλυτερα αυτο παρα να μην εβαζε!!
    απο την αλλη αμα εσυ δεν τον γουσταρεις,
    καλα εκανες και εφυγες!!
    και καλα κανεις και τον ξεμπροστιαζεις,
    αφου λες οτι ποτε δεν σου γρασαρε την μηχανη!
    ετσι για να μαθαινουν και οι ενδιαφερομενοι!!

αλλα γενικα οταν μιλας για μηχανικο,να κρατας
    μικρο καλαθι!
    και να τον εχεις τσεκαρει αρκετα!!(και σε μεγαλο διαστημα)
    οι πιο πολλοι απλα το πορτοφολι σου κοιτανε!!
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Ταξιδιάρα ψυχή Το avatar του/της ArgyP
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor

αλλα γενικα οταν μιλας για μηχανικο,να κρατας
    μικρο καλαθι!
    και να τον εχεις τσεκαρει αρκετα!!(και σε μεγαλο διαστημα)
    οι πιο πολλοι απλα το πορτοφολι σου κοιτανε!!
    Σωστά, δεν αποκλείω τίποτα. Παντού μπορεί να γίνει βλακεία, απλά μέχρι τώρα ο τελευταίος μάστορας είναι αυτός που έχει κάνει την πιο προσεκτική δουλειά, σε αντίθεση με τον άλλον.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ArgyP
    Σωστά, δεν αποκλείω τίποτα. Παντού μπορεί να γίνει βλακεία, απλά μέχρι τώρα ο τελευταίος μάστορας είναι αυτός που έχει κάνει την πιο προσεκτική δουλειά, σε αντίθεση με τον άλλον.

Ο Φελουντζης λενε οτι ειναι εγγυηση... Προσωπικα δεν τον εχω επισκεφτει ποτε γτ λενε οτι οσο καλος ειναι αλλο τοσο φαρμακειο ειναι...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    παλι για συνεργεια λετε ρπμ?

Λοιπόν...
    20 ευρώ για κάτι που μπορώ να το κάνω μόνος μου; Γιατί; Είναι κάτι εξιδεικευμένο; Χρειάζεται ειδικά εργαλεία; Ειδικές γνώσεις; Νομίζω πως όχι.

Εισαι τελειως λαθος σε αυτο το θεμα, παρολο που ειναι κατι "απλο" οπως λες, σε αυτον πηγες, την ωρα που ασχολιοταν μαζι σου θα μπορουσε να κανει κατι αλλο...

Μην εισαστε τοσο υπερβολικοι ρε πουστη μου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    Λοιπόν...
    20 ευρώ για κάτι που μπορώ να το κάνω μόνος μου; Γιατί; Είναι κάτι εξιδεικευμένο; Χρειάζεται ειδικά εργαλεία; Ειδικές γνώσεις; Νομίζω πως όχι.
    λοιπον,για να καταλαβεις κατι το οποιο για πολλους ειναι κατανοητο,για καποιους αλλους οχι.Οταν παμε σε ενα μαστορα να πραγματοποιησουμε μια εργασια,οποια κι αν ειναι αυτη,παμε γιατι ζηταμε τις υπηρεσιες του,οποιες και αν ειναι αυτες.Το θεμα ειναι οτι αφου βαζεις καποιον να ασχοληθει με το μηχανακι σου,αυτος θα πρεπει να πληρωθει.Αν πιστευεις οτι μπορεις να κανεις ορισμενες εργασιες μονος σου πανω στο μηχανακι σου ,καλο ειναι να τις κανεις οποτε θα γλυτωνεις και τα μαστορικα.Δεν μπορω να καταλαβω μονο το σκεπτικο,ηταν κατι απλο,θα το εκανα και μονος που λες,δηλ αν πας σε καποιον,με δικα σου λαδια,παραφλου,υγρα φρενων,γραναζι και δεν ξερω κι εγω τι αλλο,και του πεις να στα περασει,εκεινος δεν πρεπει να πληρωθει;ολες απλες δουλιτσες ειναι,στο κατω κατω αλλη η χαρα και η σχεση που αποκτας με το μηχανακι σου οταν ασχολεισαι και λιγο μαζι του..........Δικιο ομως δεν εχεις σε καμια περιπτωση
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Ταξιδιάρα ψυχή Το avatar του/της ArgyP
    Αρχικά δημιουργήθηκε από motoexelixis
    .Το θεμα ειναι οτι αφου βαζεις καποιον να ασχοληθει με το μηχανακι σου,αυτος θα πρεπει να πληρωθει.
    Αν κάνεις σωστά τη δουλειά; Κανένα πρόβλημα να σε πληρώσω! Μη με κοροιδεύεις όμως... Εγώ έρχομαι και σου αφήνω το μηχανάκι μου και 1) δεν κάνεις καλή δουλειά και 2) μου παίρνεις και λεφτά; Άδικο.
    Όπως καταλαβαίνεις, τα έδωσα τα λεφτά χωρίς παράπονο! Δηλαδή ουσιαστικά δεν του έφερα αντίρρηση σε αυτό που λες κι εσύ, οτι αφιέρωσε χρόνο. Όμως, θεωρώ τον εαυτό μου αδικημένο, γι'αυτό άλλωστε γράφω εδώ.

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από motoexelixis
    λοιπον,για να καταλαβεις κατι το οποιο για πολλους ειναι κατανοητο,για καποιους αλλους οχι.Οταν παμε σε ενα μαστορα να πραγματοποιησουμε μια εργασια,οποια κι αν ειναι αυτη,παμε γιατι ζηταμε τις υπηρεσιες του,οποιες και αν ειναι αυτες.Το θεμα ειναι οτι αφου βαζεις καποιον να ασχοληθει με το μηχανακι σου,αυτος θα πρεπει να πληρωθει.Αν πιστευεις οτι μπορεις να κανεις ορισμενες εργασιες μονος σου πανω στο μηχανακι σου ,καλο ειναι να τις κανεις οποτε θα γλυτωνεις και τα μαστορικα.Δεν μπορω να καταλαβω μονο το σκεπτικο,ηταν κατι απλο,θα το εκανα και μονος που λες,δηλ αν πας σε καποιον,με δικα σου λαδια,παραφλου,υγρα φρενων,γραναζι και δεν ξερω κι εγω τι αλλο,και του πεις να στα περασει,εκεινος δεν πρεπει να πληρωθει;ολες απλες δουλιτσες ειναι,στο κατω κατω αλλη η χαρα και η σχεση που αποκτας με το μηχανακι σου οταν ασχολεισαι και λιγο μαζι του..........Δικιο ομως δεν εχεις σε καμια περιπτωση

20 euro για μια αλλαγη γραναζιου μπροστα ???

να κανει 5 τετοιες αλλαγες να βγαλει οσα βγαζουν αλλοι σε 2 8ωρα......

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF