Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 68

Θέμα: Αλλαγη μηχανης Hornet vs Fz6 vs Bandit 650 vs Sv650

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    για μενα με 3.500 φειζερ του 2005-06 και μονο ντυμενο.

καλη αγορα οποια και αν ειναι αυτη!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    αν ειναι ετσι παρε το fz6n, 05+ ομως (με το μαυρο μοτερ)

οπως http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/723346/

καλο φαινεται και αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/893614/ αλλα θα πρεπει να κανεις γερο παζαρι

πουλαγε ο lspiros ενα πορτοκαλι 06' πριν 1-2 μηνες, αλλα μαλλον το εδωσε

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
    Με προβληματιζει λιγο και το γεγονος οτι το sv650 ειναι εντελως αντιεμπορικο.
    To Bandit είναι χειρότερο σε αυτόν τον τομέα.
    Το έχω, το ξέρω.
    Άσε που θα σε κράζει και το μισό σύμπαν, χωρις να γνωρίζει γιατί μιλά!

Πάντως το βάρος του δεν θα σε προβληματίσει ποτέ, πέραν τον "στατικών" μετακινήσεων (θέλει 4κέφαλο για να το μανουβράρεις και σκέψη πως θα το παρκάρεις σε ανηφορο-κατηφόρες).

Από κει και πέρα, στην σύγκριση ντυμένου-γυμνού, πάρε ντυμένο κατ'εμέ. Χάνεις λίγα, κερδίζεις πολλαπλάσια.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Εχουμε ακομα λιγο δρομο.

Πιστευω οτι μεχρι το τελος του μηνα θα εχω ξεμπερδεψει με το θεμα μηχανη.

Προεχει να φυγει το cb μου σε νορμαλ τιμη και οχι σε κατι αστειες τιμςες που μου το ζητανε. Γνωριζω οτι η εποχη ειναι δυσκολη αλλα 1500 τα αξιζει και με το παραπανω. Ειναι και εμπορικο μηχανακι ευτυχως και ανα πασα στιγμη πωλειται.

Προς το παρον κερναω καφε οποιον κατοχο sv650 και bandit εχει ορεξη για συζητηση περι μηχανων

@dmf τα εχω δει και τα 2 μηχανακια που μου δειχνεις. Πολυ αξιολογα και τα εχω στο υποψην. Θεμα χρονου να τα δω και απο κοντα. Ευχαριστω παντως

Επαναλαμβανω πως η μηχανη θα κινειται εντος πολης διοτι για τις εκδρομες και τις εκτος πολης διαδρομες εχω το αμαξι μου που ειναι ανετο-οικονομικο-σπορ. Vtec rulez
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Λοιπον, νεα απο το μετωπο

Σημερα οδηγησα ενα ομορφο sv ενος παιδιου απο το φορουμ κι ολας.

Ωραιο τραβηγμα χαμηλα, ωραια εμφανιση. Ο ιδιοκτητης του μαλιστα μου ειπε οτι μετρα πολυ χαμηλες καταναλωσεις, της ταξης 5-6 λιτρων ανα 100χλμ μεσα στην πολη. Οποτε πλεον στο θεμα καταναλωσης δεν ξερω τι να πιστεψω...

Η ερωτηση μου ειναι αν χαμηλωνει το sv γιατι πραγματικα δεν εφτανα καλα να πατησω. Η θεση οδηγησης δε μ φανηκε κουραστικη αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βολεψει μεσα στην πολη. Παντως το βαρος του δε με ενοχλησε καθολου, και το λενε οτι ειναι και ελαφρυ ολοι.

Απο ροπη ενα εχω να πω. ΡΟΠΗ!!!!

Απο ηχο...ε ξενερωτα πραμματα.... Ανεβηκα μετα στο cbακι μου και συνηλθα.

Στις λακουβες επισης το ενιωσα πολυ σκληρο.. Και σα να κοπαναγε λιγακι. Ολα ετσι ειναι η το χε σκλυρηνει αυτος?

Επισης λεω να σβησω απο τη λιστα το πανεμορφο Hornet διοτι ακουσα κι απο αλλους οτι καιει τα κερατα του.

Ακουω τις αποψεις σας.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

Λοιπον σημερα οδηγησα και το bandit το προηγουμενο το γυμνο

Παιδια τα 200κιλα ουτε που του φαινονται. Για την ακριβεια οδηγησα αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/689920/ αλλα τα χλμ ειναι 38000 και τα λαστιχα σε μετρια κατασταση. Αριστα συντηρημενο αλλα 3500 ακατεβατα...

Επισης το εφτανα πολυ ανετα και εκοβε πολυ ωραια το τιμονι του και παρα το μεγεθος μου (174υψος 70 κιλα) το χειριζομουν οπως ακριβως το cb. Στο sv650 εφτανα οριακα και δεν το ειχα και τοσο ευκολα.. Επισης ειανι το πρωτο 4κυλινδρο που οδηγαω με τοσο ξενερωτο ηχο.... Πολυ ωραια λειτουργια ομως και με ροπη απο πολυ χαμηλα.

Μενει να δουμε και το fazer. Ελπιζω να μην ειναι πολυ ψηλο...

πολυ ψηλο δεν ειναι αν και μερικους ποντους μπορεις να φας και απο την σελα να θυμασε.. και θυμησου με το φαιζερ βολτα πανω απο τις 8000 σαλ αρχιζει το παρτυ!
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Σε αυτα τα λεφτα τσεκαρε και το Ζ750S.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
    Σε αυτα τα λεφτα τσεκαρε και το Ζ750S.

Δε μου αρεσει καθολου.... Αν θα επαιρνα Ζ θα επαιρνα το γυμνο. Δεν το εχω ψαξει ομως καθολου.. Απο καταναλωση τι γραφει..??

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Δε μου αρεσει καθολου.... Αν θα επαιρνα Ζ θα επαιρνα το γυμνο. Δεν το εχω ψαξει ομως καθολου.. Απο καταναλωση τι γραφει..??

Αναλογως το χερι σου.Εχει περισσοτερη ροπη χαμηλα και αν δεν το σκιζεις ειναι πολυ καλο.
    Πηρε ενας φιλος την προηγουμενη εβδομαδα 05 αψογο 3000Ε.Για τσεκαρε το.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
    Αναλογως το χερι σου.Εχει περισσοτερη ροπη χαμηλα και αν δεν το σκιζεις ειναι πολυ καλο.
    Πηρε ενας φιλος την προηγουμενη εβδομαδα 05 αψογο 3000Ε.Για τσεκαρε το.

Με χασλαρο χερι γραφει 5-6 λ/100 στην πολη? Γτι αυτα που κοιταω το κανουν.

Ηδη εχω απορριψει το hornet λογω κακης καταναλωσης. Θελω η μηχανη να καιει πιο λιγο απ το αμαξι.

Τα κουσουρια το Ζ τα γνωριζω. Ομως στα δικα μου χερια δε θα φτασει στα ορια μαλλον ποτε οποτε και τα φρενα του και το πλαισιο του μαλλον μου επαρκουν. Θα το ψαξω, θενκς

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cptm
    Λοιπον σημερα οδηγησα και το bandit το προηγουμενο το γυμνο

Παιδια τα 200κιλα ουτε που του φαινονται. Για την ακριβεια οδηγησα αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/689920/ αλλα τα χλμ ειναι 38000 και τα λαστιχα σε μετρια κατασταση. Αριστα συντηρημενο αλλα 3500 ακατεβατα...

Δεν ξέρω αν είναι το ιδιο που αναφέρεται εδώ : http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=111430 . Έχε το νου σου πάντως μην πέσεις πάνω στο συγκεκριμένο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από cptm
    Δεν ξέρω αν είναι το ιδιο που αναφέρεται εδώ : http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=111430 . Έχε το νου σου πάντως μην πέσεις πάνω στο συγκεκριμένο.

στα 3300 πουλιεται ενα στην πατρα που μαλλον εινια τρακαρισμενο και δεν το εχω δει. Και δε νομιζω να παω να το δω.

Αυτο που ειδα απο κοντα ηταν πολυ καθαρο αλλα δεν αξιζουν 3500 για καρμπυρατερ. Προτιμω το καινουριο με injection και υδροψυξη και να το μετατρεψω σε γυμνο με μικρο κοστος. Και μαλλον αυτο θα κανω.

Επισης γλυκοκοιταω και το Ζ750 που διαβαζω καλα λογια.

Ανανεωνουμε τη λιστα σε

Bandit new - Ζ750 - sv650 - fazer

Φίλε μου δεν ξέρω αν αποφασισες-αγόρασες τελικα μηχανή,αλλα εγω θα σου πω να αγοράσεις μηχανή με κριτήρια το γουστο σου και τα "ονειρά" σου και οχι την κατανάλώση!Ουτως ή αλλως ολες αυτες οι μηχανες μέσα στη πόλη λιγο-πολυ θα στα τρώνε!Διότι αν πχ αγοράσεις το bandit ενώ απο παλιά γούσταρες hornet αυτο δε θα αλλαξει,ακόμα θα το γουστάρεις και θα σκεφτεσαι για την επιλογή σου!
    Γνώμη μου παντα,μπορει και μην ισχύει!

Καλες αγορές!

Σε αυτο που λες εχεις δικιο.

Εμφανισιακα το γυμνο bandit μου αρεσει πολυ και το προτιμω απο το hornet. Το οδηγησα κι ολας και πραγματικα δεν το περιμενα να μου κατσει τοσο κουτι. Το γυμνο bandit ειναι το επομενο σκαλοπατι απο το cb400. Το hornet ειναι πιο αγριο ομως μπορω να πω οτι το ξεπερασα. Ανασταλτικος παραγοντας ειναι τα καρμπυρατερ που θελουν πολυ μεγαλυτερη φροντιδα αρα και κοστος σε σχεση με τον ψεκασμο. Τελος το bandit το βρισκω στα 3500 για μοντελο του 07 και μπορω να το κανω ευκολα γυμνο. Επισης ολα τα bandit εχουν βιβλια σερβις και τουλαχιστο απο οσο εχω δει οι κατοχοι τους δεν τα κυνηγανε και εχουν το προφιλ του 35αρη που το πηρε για να του βγαλει χλμ αλλα δεν τον βολεψε. Δεν τα σκιζουν δηλαδη. Ενα bandit το απεριψα λογω ιδιοκτητη παρολο που φαινοταν καθαρο.

Αν κοιτουσα μονο την εμφανιση θα επαιρνα το sv650. Με το full fairing ειναι ερωτας ομως το μηχανακι δεν κανει για τη χρηση που το θελω. Δεν κατεβαινει ενα πεζοδρομιο στην αναγκη και δεν κοβει το τιμονι του ωστε σε γινει ενας ελιγμος σε πολλη κινηση. Ασε που το οδηγησα και επειδη ειμαι κοντος δεν το εφτανα καλα κατω. Και ειναι και εντελως αντιεμπορικο.

Κρυφοκοιταω και το Ζ750 μιας και ειναι το μοναδικο γυμνο που δεν ειναι στρογγυλοφαναρο και μου αρεσει. Ειναι ομως πυραυλος για μενα και δεν ξερω κατα ποσο θα βρω καθαρο μηχανακι. Book service δεν κραταει κανεις σε αυτο το μηχανακι αρα η πιθανοτητα να ειναι κακοσυντηρημενο και γυρισμενα τα χλμ ειναι μεγαλη. Επισης δεν το εχω οδηγησει ακομα αλλα απ οτι μ παν κοβει κι αυτο λιγο το τιμονι του.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ