Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: Μαζί τα φάγαμε?

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
    σωστος......
    αλλα για να τους αφησουμε να τα κανουνε ολα αυτα....δεν θα πρεπει καθε λιγο και λιγακι να κανουνε απεργειες οι Ελεγκτες εναεριας κυκλοφιοριας, οι υπαλληλοι του αεροδρομιιου, ο Προαστιακος, το Μετρο, οι λιμενεργατες,, οι συμβασιουχοι της Ακροπολης, του υπουργειου πολιτισμους, οι μεταφορεις και οι φορτηγατζηδες, οι ναυτικοι, ...δυσκολο.......
    Γιατι?
    Μια χαρα τον εχουν πετυχει το σκοπο τους.
    Και δεν ειναι τι κανουν οι αλλοι, παρε παραδειγμα απο 3-4 θεματα σημαντικα εδω μεσα στο φορουμ,μια συμφωνη γνωμη δεν υπαρχει,ο καθενας εχει μια προτωποριακη ιδεα ωστε να μην ειμαστε ενωμενοι για να αντιδρασουμε σε τιποτα.

Βλεπεις την καραμελα τους οχι μονο την φαγαμε αλλα διαφημιζουμε και ποσο σουπερ ειναι.

μπορει να το κακο σχολιάσετε, να κανετε οτι θέλετε αλλα η αλήθεια ειναι πικρή!

Οταν βγαινει ο πάγκαλος και λεει ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ! Λεει απλα την αλήθεια....και μπραβο του που τόλμησε να μηλισει σαν ανθρωπος κ οχι σαν πολιτικός για να μην εκτεθεί!

αυτο δεν θέλουμε??? ε? τι γκρινιάζετε ολη την ωρα???

γκρινιάζουν τα νησάκια μας? οι επαγγελματίες ??οι υπάλληλοι?? πιοι ρε ? να πανε να πνηγουν ολοι ,,,,που εκμεταλλεύτηκαν τον ελληνικο τουρισμό μαζι με της κυβερνήσεις κ κλαίγονται!!!!

οταν το 2002-2004 (δεν θυμαμαι ακριβώς) κατι ήμουνα στην σκιαθο με ενα charter απο σουηδια.....πηγα στης κουκουναριές....και ερχετε ενας αγγλος και μου λεει 8 ευρο για την ξαπλωστρα.......φυσικα εγινε της πουτανας....!

παω επανω στο μπαρακι και πιανω το αφεντικό κ του λεω δεν ντρεπεσε ρε 8 ευρο η ξαπλώστρα ....και μου λεει οτι δεν ευθύνεται αυτος για της ξαπλώστρες αλλα η κοινότητα!

και του λεω ,,,καλα και εσυ που εχεις το μαγαζάκι σου εδω τι κανεις?
    δεν παραπονεθηκες? δεν πρεπει να κανεις κατι???

μου λεει τι να κανω?.....δεν ειναι δικο μου ασ κανουν οτι θελουν!

....... ε τοτε του λεω σε κανα 2-3 χρονακια που θα βλεπεις τους τουρίστες με τα κιάλια να μην παραπονιέσαι!

τωρα αυτο το ατομο θα παραπονιέται οπως κανεις κ εσυ!!!

τουλαχιστον θα δεχτο τα παράπονα σου, αλλα θα δεχτείς κ εσυ το ¨μαζι τα φαγαμε¨!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
    είναι ολοφάνερο ότι ορισμένοι είστε εντελώς άσχετοι...
    μην το πάρετε προσωπικά, αλλά σας το είπα εξαρχής,
    το θεμα το ξεκινησα εγω....και ειπα απομονος μου οτι δεν ειμαι του χωρου και ουτε οτι κατεχω τα προβληματα του κλαδου...αλλα η απλη μου λογικη βλεπει το εξωτετρικο πιο φτηνο...

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    παλικάρια εγώ προσωπικά δεν έχω τπτ με κανέναν σας οπότε μην μου επιτίθεστε...
    Επειδή δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα λίγα λογάκια για να πάρετε μία ιδέα...
    Φίλος μου νοικιάζει παραλία με ένα ριμαδομπαράκι από τον δήμο,
    και επειδή είχε και το μπαράκι (μια ψευτοκατασκευή εντελώς) το πλήρωσε χρυσάφι...
    Έρχετε το λιμενικό ένα μήνα μετά και του βάζει πρόστιμο για το μπαρ,
    ενώ δεν ήταν δικό του 25000 ευρώ, και 250 ευρώ για κάθε μέρα που το έχει ανοιχτό...
    Η κατάσταση είναι εντελώς γιούχου...
    Άλλο φιλαράκι ενοικιάζει μαγαζί στον παραλιακό, και ανοίγει πιτσαρία...
    Στο οίκημα υπάρχει άδεια για σουβλατζίδικο, άρα υποτίθετε ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για κατάστημα εστίασης...
    Καταθέτει σαν μαλάκας όλη την χαρτούρα που του ζητησαν για άδεια λειτουργίας και ανοίγει (όταν καταθέσεις είσαι νομικά καλυμένος)
    Ρίχνει φράγκα στην επιχείρηση και το μαγαζί επειδή είναι πολύ σωστός επαγγελματίας πάει μπάλα...
    Βλέπουν τα κοράκια το λιλι να ρέει και του κόβουν την άδεια...
    Αναγκαστηκε λοιπόν να κλείσει, μια υγιής επιχείρηση που απασχολούσε πέντε άτομα...
    Εκτός αυτού, αυτός χρεωκόπησε, μεροκαματιάρης ήτανε και τον φάγανε τα χρέη...
    Περνάω την επόμενη χρονιά και το βλέπω πιτσαρία, ρωτάω ποιος το έχει και είναι ένας κολητός του δημάρχου...
    Η πίτσα άθλια και φυσικά καμία σχέση η δουλειά με πριν...
    Άλλος φίλος με πιτσαρία στο Ηράκλειο μέσα στην πόλη, επειδή δεν είχε πεζοδρόμιο και φαινόταν άσχημα, πιάνει και το φτιάχνει με δικά του έξοδα εντός του οικοπέδου της επιχείρησης...
    Αφού είναι δική του ιδιοκτησία λοιπόν βάζει και δυο τραπεζάκια και ένα ψηγείο...
    Σκάει ο δήμος και του την ρίχνει στα αυτιά...
    Τι την άδεια τους έδειξε, ότι και να έκανε, στα παπάρια τους...
    Του λένε πλήρωσε και μετά κάνε δικαστήριο να δικαιωθείς... τρελοκομείο εντελώς...
    Επειδή ειμαι από μικρός κοντά στο χώρο, έχω πολλές ιστορίες να σας πω...
    Άκρη με αυτό το κολοκράτος δεν βγάζεις...
    Εγώ είμαι σχετικά βολεμένος, και λόγω σπουδών, εμπειρίας και γνωριμιών βρίσκω δουλειά εύκολα...
    Σας πληροφορώ ότι είμαι έτοιμος να τα παρατήσω όλα και να την κάνω για έξω...
    Made in Greece...

παλικάρια εγώ προσωπικά δεν έχω τπτ με κανέναν σας οπότε μην μου επιτίθεστε...
    τα δικα μου δεν ειναι επιθεση...ειναι διαπιστωση με το τι πιστευω οτι γινετε...εσυ μπορει να εισαι ο καλυτερος επαγγελματιας...αλλα δυστηχως δεν ειναι ολοι (οι περισσοτεροι)ετσι...
    και βεβαια τα παραδειγματα που δινεις στο τελευταιο ποστ δεν εχει καμμια σχεση (κατα την γνωμη μου) με το ποσο επαγγελματιας ειναι καποιος απεναντι σε αυτον που του δινει δουλεια/λεφτα...τον τουριστα δηλαδη...

απο την αλλη για να βγαινει ενα λαμογιο δημαρχος δεν γινετε απο μονο του...

φιλικα (και σοβαρα) παντα...

καμμια κοντρα θα δουμε ηηηηηηηηη???

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    δεν απαντησες ομως σε τιποτα απο αυτα που ειπωθηκαν πριν,σχετικα με ισπανους και γιατι πρεπει οι ελληνες να πληρωνουν πιο ακριβα τις διακοπες στην ελλαδα απ'οτι οι ξενοι
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    @mikros boudas

Οι έλληνες πληρώνουν πολύ ποιο ακριβά γτ δεν ψάχνονται γενικώς...
    πες το ντροπή, πες το βαρεμάρα, η αλήθεια είναι ότι σαν λαός δεν την
    ψάχνουμε την δουλειά, και αυτό είναι σε όλη μας την ιστορία όχι μόνο τώρα...
    Είναι βέβαια και η απλή αναλογική...
    ο Εγγλέζος πράκτορας θα έρθει στον ξενοδόχο και θα του πει,
    τι τιμή δίνεις για να είσαι γεμάτος όλη τη σεζόν, (οι Ευρωπαίοι πάνε διακοπές όλο τον χρόνο)
    αναγκαστικά λοιπόν οι τιμές θα πέσουν...
    Ο Έλληνας πράκτορας ποτέ δεν λέει κάτι τέτοιο,
    σου λέει απλά δώσε μου τιμές, γτ ξέρει ότι δεν μπορεί να σου στείλει κόσμο Απρίλη, Μάη και Ιούνιο... παρά μόνο 15 Ιουλίου με 15-20 Αυγούστου... το ίδιο και οι Ιταλοί, και για αυτό και αυτοί παίρνουν υψηλές τιμές...
    Όποιος πάντως θέλει να πάει φτηνά διακοπές μπορεί να κλείσει από πράκτορα του εξωτερικού...
    ένας αρκετά καλός είναι αυτός --> http://www.lowcostholidays.com/ (τον δούλεψα πέρυσι και είναι πολύ σοβαρός επαγγελματίας προς το παρόν)
    και για τσεκάρισμα των διαμερισμάτων και των ξενοδοχείων τι ρόλο τραβάνε μπορεί οποιοσδήποτε να δει εδώ --> http://www.tripadvisor.com/

@blackbusa

τα παραδείγματα που δίνω είναι για να καταλάβετε ότι όποιος είναι σοβαρός επαγγελματίας βρίσκει πολύ μεγάλες δυσκολίες για να δουλέψει σωστά...
    Οπότε ή γίνετε λαμόγιο (κακώς κατ' εμέ) ή τα παρατάει και την κάνει για αλλού...
    όσοι μένουν και παλεύουν με τον σταυρό στο χέρι (και είναι πολύ αυτοί) χωρίς κολητιλίκια και λαδώματα να προσφέρουν υπηρεσίες ποιότητας πίστεψε με είναι ήρωες...
    Όσον αφορά την κόντρα, προς το παρόν δεν μπορώ λόγω πένθους...
    Made in Greece...

Όσον αφορά την κόντρα, προς το παρόν δεν μπορώ λόγω πένθους...
    για πλακα το εγραψα...αλλα...

«Να μου κοπούν τα χέρια αν ξανανοίξω εγώ επιχείρηση στην Ελλάδα»... μου έλεγε χθες κάποιος. Ο άνθρωπος άνοιξε μια ΕΠΕ το 2000, την έκλεισε το 2003 γιατί δεν πήγε καλά. Πριν την κλείσει φρόντισε να εξοφλήσει μέχρι και το τελευταίο ευρώ προς το δημόσιο και τους ιδιώτες...

Μετά από 8 χρόνια λαμβάνει επιστολή από το ΙΚΑ για να εμφανιστεί για έλεγχο. «Μου ζητάνε να προσκομίσω έγγραφα που αποδεικνύουν ότι έχω καταβάλει τις εισφορές του 2000»... (Τα έγγραφα είναι στη διάθεση οποιασδήποτε δημόσιας αρχής...) Τα ίδια συμβαίνουν και στον ΟΑΕΕ και χειρότερα είναι τα πράγματα στις εφορίες, όπου γραφειοκράτες και διεφθαρμένοι αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε επιχείρηση σαν όχληση και υποψήφιο θύμα...

Ο ιστός του δημοσίου που έχει να κάνει με τις επιχειρήσεις, αλλά και τους ιδιώτες ασφαλισμένους και φορολογούμενους, θα πρέπει να διαλυθεί και να επανασυσταθεί εκ του μηδενός με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

«Για να ανοίξω μια επιχείρηση στις ΗΠΑ ή την Κύπρο μπορώ να το κάνω μέσω ίντερνετ σε δεκαπέντε λεπτά. Το ίδιο και για να την κλείσω... Στην Ελλάδα οκτώ χρόνια μετά την επίσημη διάλυση της εταιρείας μου στέλνουν ειδοποιητήρια για ελέγχους»...

Φαστ Κραχ...

Πέρυσι μιλούσαν για επανακρατικοποίηση του ΟΤΕ και του ΟΛΠ. Η πραγματικότητα τούς ξύπνησε με άγριο τρόπο από το λήθαργο.

Ένα χρόνο μετά, και αφού έχουν προηγηθεί χρεοκοπίες και μνημόνια, μιλάνε για κρατικό τραπεζικό πυλώνα με 2,5 τράπεζες.

Μιλάνε για διακρατικές συμφωνίες που θα εξασφαλίσουν μεγάλες επενδύσεις από το Κατάρ, τη Λιβύη του Καντάφι και άλλες προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις τις παγκόσμιας επενδυτικής κοινότητας...

Η ιστορία του Αστακού είναι ενδεικτική της κατάληξης που μπορεί να έχει αυτή η φιλοσοφία τριτοκοσμικού σοσιαλιστικού υπερρεαλισμού... Από fast track σε fast crash όπως έλεγε χθες ο τίτλος της Καθημερινής...

Έχουμε να κάνουμε λοιπόν με μια φτωχή επανέκδοση ενός τριτοκοσμικού κρατικού καπιταλισμού σε συνθήκες χρεοκοπίας. Λέω τριτοκοσμικού και όχι νοτιοευρωπαϊκού, γιατί η διαφθορά και η αναποτελεσματικότητα του κρατικού τομέα δεν το επιτρέπει...

Θα τα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τον ύφαλο της χρεοκοπίας;

Η Κούβα απολύει 500.000 κρατικούς υπαλλήλους, η Βρετανία μειώνει τις θέσεις εργασίας στον δημόσιο τομέα κατά περισσότερο από 490.000 προκειμένου, σε συνδυασμό με άλλα μέτρα, να μειώσει το έλλειμμα από 11% του ΑΕΠ σε 2% μέσα σε τέσσερα χρόνια.

Εμείς φιλοδοξούμε να αποφύγουμε τη χρεοκοπία ανακυκλώνοντας υπεράριθμους δημοσίους υπαλλήλους από τη μια υπηρεσία στην άλλη, επιχειρώντας να τους κόψουμε διάφορα επιδόματα όπως αυτό για ζέσταμα της μηχανής ή το άλλο για πλύσιμο των χεριών...

Οι μεγάλες επενδύσεις από το εξωτερικό είναι καλές για να γεμίζουν πρωτοσέλιδα. Αν δεν υπάρξει θετικό περιβάλλον για νέες επενδύσεις γενικότερα, ούτε μεγάλες επενδύσεις θα προκύψουν, αλλά και όσες έχουν απομείνει θα συνεχίσουν να φυλλοροούν...

Η κυβέρνηση δείχνει σύγχυση και αναποτελεσματικότητα (με επιεικείς χαρακτηρισμούς). Η αξιωματική αντιπολίτευση ρητορεύει σαν να μην πρόκειται για το ίδιο κόμμα που "δραπέτευσε" πέρυσι από την κυβέρνηση, έχοντας φέρει τη χώρα σε χρεοκοπία. Η μικρή αντιπολίτευση μοιάζει παντελώς ανεύθυνη και αφερέγγυα. Στην ουσία πρόκειται για μηχανισμούς στελεχών που βιοπορίζονται από την πολιτική καταγγέλλοντας τα πάντα για χάρη συσπείρωσης του εκλογικού ποιμνίου.

Η μόνη εγγύηση ότι θα λειτουργεί η κρατική μηχανή το επόμενο εξάμηνο είναι τα 110 δισ. του μνημονίου.

Πηγή:www.capital.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    μπορει να το κακο σχολιάσετε, να κανετε οτι θέλετε αλλα η αλήθεια ειναι πικρή!

Οταν βγαινει ο πάγκαλος και λεει ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ! Λεει απλα την αλήθεια....και μπραβο του που τόλμησε να μηλισει σαν ανθρωπος κ οχι σαν πολιτικός για να μην εκτεθεί!

!
    Τα ουσιαστικα ανθρωπος και πολιτικος δεν μπαινουν στην ιδια προταση με το παγκαλος.Τωρα αν εσυ ολα αυτα τα χρονια που τα ετρωγες μαζι του εχεις καμμια πενηνταρια ακινητα και εισοδημα 1μυριο το χρονο,δικαιολογημενα αυτομαστιγωνεσαι.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ..........

Αύτοί τρώγαν τίς μπριζόλες καί πετούσαν τά κόκκαλα καί τίς φλούδες
    άπό τίς πατάτες όπως κάποτε στά φέουδα πού τά πέταγαν άπό
    τά τείχη....!!
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.
    Καί ό λαός ΒΛΑΚΑΣ καί ΡΑΓΙΑΣ όπως πάντα,καλείται τώρα νά πάει
    στίς κάλπεις καί νά ψηφίσει γιά μιά άκόμα φορά αύτόν........
    πού τόν ΠΗΔΗΞΕ,
    αύτόν πού τόν παραμύθιασε καί τού άρπαξε τά 50 τά 100 τά 200....!!!
    Αύτόν τόν ξεδιάντροπο πού δέ δοκίμασε ποτέ στή ζωή του νά ζήσει
    μέ 50 μέ 30 εύρώ τή μέρα.
    ΕΙΣΑΙ ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΕΛΛΗΝΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ...!!
    60 ΧΡΟΝΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ....!!!
    Όλη ή Εύρώπη φλέγεται ,συγκλονίζεται καί ή Έλλάδα τών συνδικαλιστοπατέρων
    κοιμάται τόν ύπνο τού δικαίου.
    Βουβαμάρα,σιωπή καί όλοι έτοιμάζονται νά πάνε στίς κάλπεις νά
    ψηφίσουν γιά μία άκόμα φορά τήν.............ΚΙΚΗ ή τήν ΚΟΚΟ....!!!
    Αύτό σέ ταίζουν ραγιά.........ΦΑΤΟ...!!!
    Τό μοναδικό όπλο σου πετάς μόνος σου.
    Τί άλλο νά σού κάνουν...??
    Σέ μιά νύχτα σού πήραν αύτά πού έκανες 100 χρόνια νά κατακτήσεις....
    Πάνε καί ξαναπές τους ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΗΔΑΤΕ.......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....!!
    Όχι όπως νομίζεις βλάκα Έλληνα γιά νά σώσουν τήν πατρίδα σου,
    άλλά γιατί κατάλαβαν ότι ό κύκλος δέ βγάζει στό ίδιο σημείο.
    Γιατί στέλνοντας όλη τήν παραγωγή στίς τριτοκοσμικές χώρες χάριν τής
    άπληστίας γιά τό κέρδος όπου τό μηνιάτικο είναι ένα πιάτο ρύζι έφτασαν
    στό άδιέξοδο.............
    Νά μή μπορούν νά πουλήσουν αύτά πού παράγουν, στήν Εύρώπη τών
    300ων μυρρίων έπειδή ξευτέλισαν τό μέσο είσόδημα τού Εύρωπαίου πολίτη
    δημιουργώντας τεράστια άνεργία.
    Τί περιμένετε βρέ γκόλντεν μπόυς...??
    Νά πάτε τό μέσο είσόδημα τού Εύρωπαίου ,όπως καί τού Άσιάτη...??
    Γιά νά έλέγχετε έκτός άπό τό σώμα μας καί τήν ψυχή μας...??
    ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ.........ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ τότε μόνο
    σκέφτεσαι...??
    Καί είναι πολύ κακό πράμμα νά σκέφτεσαι...!!!!
    ΑΝΤΕ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΙ..........ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ
    ΟΡΜΑΤΕ Η 7η ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΡΧΕΤΑΙ.
    ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ.........πού σάς πέταξαν,καί κατά
    πώς είπε καί κάποιο λαμόγιο μή βγαίνετε έκδρομές αύτά τά 2 Σαββατοκύριακα
    κρατήστε τά λεφτά σας ,διότι άν ψηφίζετε μακρυά άπό τόν τόπο κατοικίας
    σας θά τά χρειαστείτε.........ΚΟΡΟΙΔΑ...!!!

Όσο γιά τόν τουρισμό.....
    Ό ποιοτικός τουρισμός είναι παντού ό ίδιος,ή τουριστική βιομηχανία όμως
    τής Ίσπανίας άκόμα καί τής Τουρκίας τελευταία μέ τίς ξενοδοχειακές μονάδες
    τών 10000 κλινών ,ναί είναι πολύ πιό οργανωμένη άπό τό Έλληνικό άλλαλούμ.
    Καί πολύ πιό συμφέρουσα οίκονομικά μέ μιά μέση ποιότητα,
    χωρίς όμως φαντασία.........
    Είναι οί διακοπές τής μελαγχολίας,είδικές γιά Άμερικανούς καί Γερμανούς
    τής τρίτης ήλικίας έτοιμους νά άφήσουν αύτόν τόν μάταιο κόσμο...!!
    Άσε τά μπουλούκια τών νεαρών στύλ Μάλλια ,Κέρκυρας κ.λ.π....
    Διακοπές γιά νά λές ότι πήγες ναί συμφέρει έξω άλλά διακοπές γιά νά κάνεις
    διακοπές είναι παντού τά ίδια.
    Κάποτε ύπήρχε μάρκο καί δολλάριο.....τώρα εύρώ.
    Τώρα άν ό καφές στή Βαρκελώνη είναι 2,5 άντί γιά 4 σιγά τ'αύγά....!!
    Καί στό Σαίν Τροπέζ κάνει 30...!!!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ