Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
Σε αυτο που λες εχεις δικιο.
Εμφανισιακα το γυμνο bandit μου αρεσει πολυ και το προτιμω απο το hornet. Το οδηγησα κι ολας και πραγματικα δεν το περιμενα να μου κατσει τοσο κουτι. Το γυμνο bandit ειναι το επομενο σκαλοπατι απο το cb400. Το hornet ειναι πιο αγριο ομως μπορω να πω οτι το ξεπερασα. Ανασταλτικος παραγοντας ειναι τα καρμπυρατερ που θελουν πολυ μεγαλυτερη φροντιδα αρα και κοστος σε σχεση με τον ψεκασμο. Τελος το bandit το βρισκω στα 3500 για μοντελο του 07 και μπορω να το κανω ευκολα γυμνο. Επισης ολα τα bandit εχουν βιβλια σερβις και τουλαχιστο απο οσο εχω δει οι κατοχοι τους δεν τα κυνηγανε και εχουν το προφιλ του 35αρη που το πηρε για να του βγαλει χλμ αλλα δεν τον βολεψε. Δεν τα σκιζουν δηλαδη. Ενα bandit το απεριψα λογω ιδιοκτητη παρολο που φαινοταν καθαρο.
Αν κοιτουσα μονο την εμφανιση θα επαιρνα το sv650. Με το full fairing ειναι ερωτας ομως το μηχανακι δεν κανει για τη χρηση που το θελω. Δεν κατεβαινει ενα πεζοδρομιο στην αναγκη και δεν κοβει το τιμονι του ωστε σε γινει ενας ελιγμος σε πολλη κινηση. Ασε που το οδηγησα και επειδη ειμαι κοντος δεν το εφτανα καλα κατω. Και ειναι και εντελως αντιεμπορικο.
Κρυφοκοιταω και το Ζ750 μιας και ειναι το μοναδικο γυμνο που δεν ειναι στρογγυλοφαναρο και μου αρεσει. Ειναι ομως πυραυλος για μενα και δεν ξερω κατα ποσο θα βρω καθαρο μηχανακι. Book service δεν κραταει κανεις σε αυτο το μηχανακι αρα η πιθανοτητα να ειναι κακοσυντηρημενο και γυρισμενα τα χλμ ειναι μεγαλη. Επισης δεν το εχω οδηγησει ακομα αλλα απ οτι μ παν κοβει κι αυτο λιγο το τιμονι του.
Αν εισαι σίγουρος οτι ξεπέρασες το hornetακι τότε προχώρα στην επόμενη...![]()
![]()
Το hornet το έχεις οδηγήσει??Δε νομίζω οτι θα έχει τόση μεγαλη διαφορά στην απόδοση απο το επίσης 4κύλινδρο bandit που να σε τρομάζει!Το Ζ από την άλλη είναι ακόμη πιο δυνατό και κούκλα...(και KAWASAKI πάνω απ'ολα...![]()
)
Δε χωράει λογική πάντως,πάρε αυτο που σκεφτεσαι πιο πολύ το βράδυ πριν κοιμηθείς!!![]()
![]()
![]()