Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: carbon ή ΑΙΜ???

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    +πως τα πιο ακριβα κρανη εχουν καλυτερο φινιρισμα/βαψιμο,καλυτερα υλικα στο εσωτερικο,καλυτερη αεροδυναμικη,λιγοτερο θορυβο και καλυτερο εξαερισμο.
    μπορει σε ασφαλεια σε μια συγκρουση να εισαι το ιδιο καλλυμενος,αλλα για τα παραπανω πληρωνεις μαρκα
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Τσαντισμενο Μελος Το avatar του/της Buenaventura
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Που το λέει αυτό ρε παιδιά? 1/10/10 γράφει το link

"Motorcycle Helmet Performance: Blowing the Lid Off
    Searching for the truth behind motorcycle helmet design, helmet standards and actual head protection
    From the June, 2005 issue of Motorcyclist
    Photography by Jim Brown
    Hatz Ld Xl

How good is your helmet? Will it actually protect your brain in your next crash?

These seem like easy questions, ones......"
    The Ace of Spades

εχω το hq1

είναι πανάλαφρο(η διαφορά αυτή είναι παραπάνω από αισθητή),η τιμή του είναι πολύ καλή, κάθεται καλά στο κεφάλι μου( τα hjc έχουν περίεργη φόρμα), ικανοποιητικό αερισμό.

απ την άλλη, είναι θορυβώδες και η ζελατίνα στο συγκεκριμένο δεν εφαρμόζει τέλεια με αποτέλεσμα να μπάζει από κάποιο σημείο.

δεν το επέλεξα (μόνο) γι αυτό, αλλά προσωπικά εμπιστεύομαι τα SHARP περισσότερο από οποιονδήποτε κατασκευαστή. Απλούστατα, ελέγχονται από κρατικό φορέα μιας χώρας-ναό του motosport.
    Suzuki+Suzuki-Nipponia+ΚΤΜ-Husqvarna=

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400

Re: carbon ή ΑΙΜ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
    Καλησπέρα σε όλους
    Τι ξλερω το θέμα έχει χιλιο ειπωθεί αλλο πoυθενά δ βρήκα ξεκάθαρη απάντηση....
    Βρίσκομαι ένα βήμα πρίν την αγορά καινούργιου κράνος και το ερώτημα μου είναι το εξής:να προτιμήσω carbon ή AIM(shoei) ή το αντίστοιχο της arai υλικό κατασκευής???Ποιο είναι καλύτερο για την ασφάλεια μου???δεν με νοάζει αν το Α κράνος έχει λιγότερο θόρυβο ή καλυτερα γραφικά, με νοιάζει μόνο η ασφάλεια που προσφερουν αυτά τα 2 υλικά.
    Τα κράνη από τα οποία θα επιλεξω είναι τα carbon uvex onyx, marushin rs2,, lazer carbon, hjc hq1 και τέλος xr1000 kai arai viper gt.
    Ευχαριστώ προκαταβολικά
    από την στιγμή που τα κράνος θα καλυπτει τις προδιαγραφές ασφαλείας να αγοράσεις εκέινο που θα σου κάτσει πιο σωστά στο καφάλι σου.
    η φιλολογία για τα υλικά είναι τόσο ανεπτυγμένη που μάλλον σε μπερδεύει παρα βοηθάει.... εάν το ΑΙΜ ή το carbon ή όποιο άλλο εξωτικό υλικο σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερο ασφαλείς από το άλλο, πάρε εκείνο το κράνος (εφόσων εφαρμόζει σωστά στο κεφάλι σου)...
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις σας!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Odin#9681
    εχω το hq1

είναι πανάλαφρο(η διαφορά αυτή είναι παραπάνω από αισθητή),η τιμή του είναι πολύ καλή, κάθεται καλά στο κεφάλι μου( τα hjc έχουν περίεργη φόρμα), ικανοποιητικό αερισμό.

απ την άλλη, είναι θορυβώδες και η ζελατίνα στο συγκεκριμένο δεν εφαρμόζει τέλεια με αποτέλεσμα να μπάζει από κάποιο σημείο.

δεν το επέλεξα (μόνο) γι αυτό, αλλά προσωπικά εμπιστεύομαι τα SHARP περισσότερο από οποιονδήποτε κατασκευαστή. Απλούστατα, ελέγχονται από κρατικό φορέα μιας χώρας-ναό του motosport.
    αλλαξα 4 τετοια και τελικα πηρα αραι βαιπερ τζιτι!
    τα αλλαξα γι'αυτ το λογο που λες,για τον αερα που περνει απο πανω.ειχα βρει την πατεντα αλλα τα πηγα πισω γιατι ειχα σπαστει,μου αρεσε πααααρα πολυ σαν κρανος,εφαρμογη,ορατοττητα,φοβερη..αλλα εμπαζε ασχημα και με χτυπουσε ακριβος στη μυτη και με αυτο το γαμιστερο επιρυνιο απο μεσα...αλλα,εχω κανει δυο φορες επεμβαση στις ρινικες κογχες και δεν το εψυνα για τριτη...
    λοιπον...βρες σπαγκο,απο αυτους που πεταμε αετους..και βαλε μεσα απο το λαστιχακι που ερχετε με επαφη με τη ζελατινα!!!ενα χιλιοστο να βγει πρως τα εξω θα εισαι κομπλε!!η αν μπαζει ακομα πιο πολυ βαλε ακομα λιγο...εγω εκανα το τεστ,αν μπαζει δηλαδη,με ενα χαρτονομισμα..
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

δε θαταν πιο πρακτικό να βάλεις λίγη σιλικονίτσα?
    εισαι σίγουρος ότι παίρνει από πάνω? στο δικό μου μάλλον από κάτω παίρνει ρε γμτ..
    Suzuki+Suzuki-Nipponia+ΚΤΜ-Husqvarna=

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    εισαι σίγουρος ότι παίρνει από πάνω? στο δικό μου μάλλον από κάτω παίρνει ρε γμτ..
    τοτε οταν το ειχα κανει το κρανος δεν ηταν "ολο" δικο μου,απλα ειχε πεσει μονο η προκαταβολη και γι αυτο δεν εβαλα σιλικονη...
    100% σιγουρος οτι περνει απο πανω
    και τα 4 απο πανω επερναν..κανε το τεστ με το χαρτονομισμα!!
    απο κατω περνουν ολα τα κρανη αερα!!
    κανε και αλλο ενα τεστ.οταν οδηγεις βαλε την παλαμη σου στην καροτιδα σου και "ταπωσε"το κατω μερος,θα δεις οτι κοβει αερα μες στο κρανος αλλα απο πανω μπαινει κανονικοτατα!
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Εχω το κράνος αυτό εδώ και 18 μήνες και δεν μπάζει καθόλου απο πάνω, μόνο απο κάτω απο το σαγόνι - και απο εκεί λιγότερο απο άλλα που έχω- αλλά αυτό συμβαίνει σε όλα τα κράνη, επίσης έχει σημασία και η στάση σου κατά την οδήγηση........
    Ενας φίλος που έχει κι αυτός το ίδιο έχει ακριβώς την ίδια άποψη, το άσχημο του κράνους αυτού πάντως είναι ότι χωρίς λόγο ξεβάφουν οι αεραγωγοί

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    το ARAI πάντως κάνει πολύ θόρυβο-βούισμα...
    χωρίς ωτοασπίδες είναι επικύνδυνο...
    καλύτερα shoei και ας είναι κατώτερο ποιοτικά...
    Made in Greece...

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    Ολα τα αγωνιστικα-σπορ κρανη εχουν πολλους αεραγωγους για εξαερισμο και κανουν θορυβο.
    Αν επιλεξεις τα πιο 'πολιτικα" μοντελα της γκαμας των 2 μεγαλων εταιριων, που ειναι και φθηνοτερα, θα ειναι πιο αθορυβα. Τωρα απο που και ως που τα shoei ειναι κατωτερα απο τα Αραι, μαλλον κατι περισσοτερο θα ξερεις.

...ex 88 SS 600 GR

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Προστατευτικά carbon/kevlar
    από SF στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2006, 13:35
  2. Carbon Fiber Wheels
    από L.A.x6x9x στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 10:08
  3. Carbon Parts για τα Ζ και όχι μόνο!!
    από darkwing στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2005, 07:51
  4. Ζητώ να μου χαρίσουν CARBON WHEELS ....
    από SeNNinhA στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2005, 22:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF