Τα παξιμάδια στα βολάν και στις καμπάνες αριστερόστροφα δεν είναι;
Τα παξιμάδια στα βολάν και στις καμπάνες αριστερόστροφα δεν είναι;
οχι. δεξιοστροφα ειναι. αλλα αν το βγαλεις προτιμησε να εχεις εξωλκεα. θα πληρωσεις μεν κατι αλλα θα βγει γρηγορα κι απλα. μην κανεις πατεντες γιατι θα κανεις ζημια.
ανακατασκευη κανεις;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Δεξιόστροφο είναι όπως λέει και ο Σπύρος. Προσωπικά δεν έχω δεί κανένα σε καμία μοτο να είναι αριστερόστροφο, για να σφίγγει και όχι να λύνει με την φορά κίνησης του γραναζιού.
![]()
![]()
![]()
![]()
φτιαξε κανα "παραθυρο" εσυ
στα harley κλπ μοτο που εχοθν δεξια την καδενα.... για να μην λασκαρει....![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
οχι. δεξιοστροφα ειναι. αλλα αν το βγαλεις προτιμησε να εχεις εξωλκεα. θα πληρωσεις μεν κατι αλλα θα βγει γρηγορα κι απλα. μην κανεις πατεντες γιατι θα κανεις ζημια.
ανακατασκευη κανεις;![]()
Γρανάζια και αλυσίδα θέλω να αλλάξω κάποια στιγμή.
Εξολκέα ε; Δεν το είχα σκεφτεί, καλή ιδέα.![]()
παρε τα αλυσιδογραναζα παραμασχαλα και ελα απο υπογα πλευρα να τα αλλαξουμε παρεα.δεν χρειαζεται εξωλκεαςΑρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
![]()
Ναι ρε καταλάβατε τι είπα, άλλωστε μίλησε για Ιάπωνα και όχι για παρτάλι. Σ' ένα Benelli που είχα κάποτε και είχα το γρανάζι αντίθετα, ήταν αριστερόστροφο ακριβώς για να μην λύνει.Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
![]()
![]()
φτιαξε κανα "παραθυρο" εσυ
στα harley κλπ μοτο που εχοθν δεξια την καδενα.... για να μην λασκαρει....![]()
Αγάπη μου. Εν τάξη ο φορτιστής ή ακόμη βουίζουν τ' αυτιά σου από τα μπινελίκια της γλυκύτατης συμβίας σου?????
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
παρε τα αλυσιδογραναζα παραμασχαλα και ελα απο υπογα πλευρα να τα αλλαξουμε παρεα.δεν χρειαζεται εξωλκεας![]()
Σπύρο σε ευχαριστώ πολύ για τη πρόταση, όταν έρθει η στιγμή θα δούμε.
Έχω ένα χού'ι' ξέρεις, μου αρέσει να τα φτιάχνω μόνος μου αλλά και πάλι ευχαριστώ, θα έρθω για καφεδάκι κάποια στιγμή.![]()
Ελα και θα τα κανεις ολα μονος σουΑρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Σπύρο σε ευχαριστώ πολύ για τη πρόταση, όταν έρθει η στιγμή θα δούμε.
Έχω ένα χού'ι' ξέρεις, μου αρέσει να τα φτιάχνω μόνος μου αλλά και πάλι ευχαριστώ, θα έρθω για καφεδάκι κάποια στιγμή.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Αγάπη μου. Εν τάξη ο φορτιστής ή ακόμη βουίζουν τ' αυτιά σου από τα μπινελίκια της γλυκύτατης συμβίας σου?????
![]()
![]()
δεν θα σου απαντουσα:rotflmao: :rotflmao:
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
δεν θα σου απαντουσα:rotflmao: :rotflmao:
Κι οι παντρεμένοι έχουν ψυχή λέμε.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
τον εξολκεα το ειπα για το βολαν και την καμπανα. το γραναζι δεν θελει εξολκεα. θα με παρουν με τις πετρες. απλα ξεκαθαριζω!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
τον εξολκεα το ειπα για το βολαν και την καμπανα. το γραναζι δεν θελει εξολκεα. θα με παρουν με τις πετρες. απλα ξεκαθαριζω!!!!
Είπα κι εγώ...![]()
Να'σαι καλά.![]()
Γιοτί προφανώς ποτέ δεν είχες μηχανάκι με κίνηση στα δεξιά ...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Προσωπικά δεν έχω δεί κανένα σε καμία μοτο να είναι αριστερόστροφο,
(και αριστερή μανιβέλα..)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
αντιμετωπιζω προβλημα με το δικο μου παξιμαδι κι εγω!Οχι για το αν ειναι δεξιοστροφο η αντιχοιχα,αλλα με το οτι δεν λυνει.Δεν ελυσε ουτε με ενα ζωο αεροκλειδο![]()
![]()
![]()
Σπυρο μαλλον ειμαστε κοντοχωριανοι αν καταλαβα καλα ποιος εισαι
.Σου στελνω πμ
Ολα τα θεριζω....
Α ρε πτν Honda, δώσε πάλι τεχνογνωσία στην ανθρωπότητα...
Μπαίνει το γρανάζι στο πολύσφηνο, μπαίνει από πάνω η ασφάλεια που περιστρέφεται λίγο και έτσι συγκρατεί το γρανάζι και μετά σφίγγουν οι δύο βίδες με 10-12Nm.
Φωτο ΕΔΩ
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"