Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 58

Θέμα: Φρενα Adv. 990

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Μια χαρά για χώμα...στην άσφαλτο λίγα ή αίσθηση πως είναι λίγα (θέλει αρκετά πιο δυνατό πάτημα)...λέω γω τώρα

The most Bin's WINS !!! Το avatar του/της lkol
    Γενικώς τα φρένα του Adv είναι αδύναμα, αλλά μάλλον αυτό έχει να κάνει με τον χωμάτινο προσανατολιμό της μηχανής.

Επειδή κ εγώ το σκεφτόμουυν, μπορείς να βάλεις μια τρόμπα από R6 ή R1, η οποία ταιριάζει γάντι, κ να ησυχάσεις μια κ καλή, αφού το υπόλοιπο σύστημα είναι επαρκές

Δεν ξέρω βέβαια μήπως γίνει πολύ ξερό κ απότομο μετά.

Εγώ είμαι ακόμη με τη μαμά τρόμπα, αλλά τώρα που έβαλα τα Continental, έχω αρχίσει κ το σκέφτομαι πάλι μπας κ καταφέρουμε κ βγάλουμε κάνα αξιοπρεπές έντο...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lkol
    ...

Δεν ξέρω βέβαια μήπως γίνει πολύ ξερό κ απότομο μετά....

μπά δεν θα χει πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα θα είναι οτι θα τρώει γρηγορότερα τους δίσκους

ΓΤΠ είναι τα φρένα του.

Ένας που ξέρω έβαλε τρόμπα μπρέμπο και το λύσε μια και καλή. (κανα 400αρι νομίζω)
    άμα λέει ο λεό ότι ταιριάζει από R6 ή R1 μια χαρά θαναι.. και φρένα θα αποκτήσεις και πολύ φτηνότερα απ' ότι με τη μπρέμπο. Βάλτη.

άσχετο.

ρε λεό σ αρέσουν τα continental;;

έχω την αίσθηση ότι αργούν να ζεσταθούν.. και γενικότερα νιώθω ότι σε καγκουριλίκια μες στην αθήνα με τα pirelia είχα πιο πολύ πρόσφυση. τι πιέσεις βάζεις; πάμε καμια βόλτα το σουκου να μου λύσεις τα ψυχολογικά;;

το μόνο καλό είναι οτι στριγγλίζουν ακόμη και σε παντιλίκι μόνο γκάζι.. και δημιουργείς εντυπώσεις :rotflmao: :rotflmao:
    Fuck the universe.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Ψαξε ebay για τρομπιτσα,παιζουν πολλες και σε πολυ καλες τιμες. Αν και εχουν παιξει και αρκετες εδω στις αγγελιες,για ριξε καμια ματια...

The most Bin's WINS !!! Το avatar του/της lkol
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
    ....
    ρε λεό σ αρέσουν τα continental;;

έχω την αίσθηση ότι αργούν να ζεσταθούν.. και γενικότερα νιώθω ότι σε καγκουριλίκια μες στην αθήνα με τα pirelia είχα πιο πολύ πρόσφυση. τι πιέσεις βάζεις; πάμε καμια βόλτα το σουκου να μου λύσεις τα ψυχολογικά;;

το μόνο καλό είναι οτι στριγγλίζουν ακόμη και σε παντιλίκι μόνο γκάζι.. και δημιουργείς εντυπώσεις :rotflmao: :rotflmao:

Είναι μακράν καλύτερα από τα Πιρέλλια ρε... Βασικά είναι εντελώς άλλο πράγμα. Αυτά είναι σα γόμα.
    Κ μόνο που βλέπω την κορώνα τους όταν πάω να καβαλήσω, γελάω... χαχαχα δρομίσια εντελώς βέβαια...
    Εγώ τι να σου πω... τα φοράω 2 βδομάδες τώρα κ δε μπορώ ούτε να τα ντριφτάρω. Μιλάμε για αστεία πρόσφυση...

Από όσα μου έχουν πει, είναι κ πιο σταθερά στην απόδοση σε σχέση με τα πιρέλλια που από τα 5k χλμ κ μετά γλύστραγαν αρκετα (όχι επικίνδυνα, κλασσικό προβλέψιμο πιρέλλι)

Την Κυριακή έχουμε δουλειές, γιατί ετοιμάζω τον Ντούκο για Σέρρες.
    Όταν γυρίσουμε με το καλό, πάμε καμια βόλτα να χαβαλεδιάσουμε...

Το ερωτημα ειναι το εξης: χωμα πας? αν ναι αστο ως εχει, ο λογος φανταζομαι ειναι κατανοητος.
    δεν πας χωμα και σ αρεσει η σβελτη ασφαλτινη οδηγηση? κανε το 19/17 μετατροπη τροχου και αλλαξε την τρομπα που προτεινουν και οι παραπανω

υγ.: τι πλακα που εχουν οι μπεμβεδακηδες, ακου αισθηση
    Σημάδι του άρχοντα δεν είναι η δύναμη, αλλά το ήθος.
    Σωκράτης

Νέο μέλος
    Σκεφτομαι να ξεκινησω με τακακια, και λεω να δοκιμασω τα EBC HH Sintered pads. Τα εχει δοκιμασει καποιος να μου πει τη γνωμη του?

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    δε τα ξερω τα ebc...παντως η μπεμπο βγαζει 2 σειρες τακακια για τα μοντελα της...ψαξε να παρεις την ''καλη'' σειρα, δε θυμαμαι πως ακριβως τα λεει για να σου πω...

Ρε αυτό το ταλαίπωρο το KTM, όλα τα θέλουμε.

Άσφαλτο, ταξίδι 2κάβαλο, χώμα, εντούρο, μονοπάτι, σούζες, έντο.

Εμένα μου φαίνεται πολύ λογική η κίνηση της ΚΤΜ να μην βάλει την τρελή τρόμπα μπροστά, δεν λυπήθηκε τα λεφτά προφανώς. Αλλά με 21 μπροστά τροχό με 90 λάστιχο και χωμάτινο προσανατολισμό τί να βάλει?

Να πατάει ο άλλος φρένο στο χώμα και να μπλκοκάρει με τη μία?

Λάθος είμαστε εμείς που παίρνουμε μια μηχανή όπως το 950-990 με σκοπό τα 2κάβαλα ασφάλτινα ταξίδια και καθόλου χώμα.

πρόταση: Αφού δεν πας χώμα, αντί να αλλάζεις τρόμπα δεν κοιτάς να αλλάξεις το ΚΤΜ με ένα triumph Tiger 1050 π.χ. να βρεις την υγειά σου..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mtsop
    Υπάρχουν και ΚΤΜ επιλογές όπως τα SM και SMT

One KTM to rule them all Το avatar του/της Ravendark
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JOHNY_S
    Σκεφτομαι να ξεκινησω με τακακια, και λεω να δοκιμασω τα EBC HH Sintered pads. Τα εχει δοκιμασει καποιος να μου πει τη γνωμη του?
    αν εννοείς αυτά

http://cgi.ebay.de/KTM-RC8-1190-EBC-...item45f08270b3

τα έχω στο RC8 στο πίσω. Καλύτερα από τα brembo της μάνας του
    A wise man never plays leapfrog with a unicorn.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mtsop
    Υπάρχουν και ΚΤΜ επιλογές όπως τα SM και SMT

με απίστευτα φρένα!

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagXT
    Ρε αυτό το ταλαίπωρο το KTM, όλα τα θέλουμε.

Άσφαλτο, ταξίδι 2κάβαλο, χώμα, εντούρο, μονοπάτι, σούζες, έντο.

Εμένα μου φαίνεται πολύ λογική η κίνηση της ΚΤΜ να μην βάλει την τρελή τρόμπα μπροστά, δεν λυπήθηκε τα λεφτά προφανώς. Αλλά με 21 μπροστά τροχό με 90 λάστιχο και χωμάτινο προσανατολισμό τί να βάλει?

Να πατάει ο άλλος φρένο στο χώμα και να μπλκοκάρει με τη μία?

Λάθος είμαστε εμείς που παίρνουμε μια μηχανή όπως το 950-990 με σκοπό τα 2κάβαλα ασφάλτινα ταξίδια και καθόλου χώμα.

πρόταση: Αφού δεν πας χώμα, αντί να αλλάζεις τρόμπα δεν κοιτάς να αλλάξεις το ΚΤΜ με ένα triumph Tiger 1050 π.χ. να βρεις την υγειά σου..
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά δυστυχώς η ευτυχώς τις περισσότερες φορές αγοράζουμε με κριτήρια τελείως υποκειμενικά. Δεν βάζω μπροστά στο ΚΤΜ τίποτα άλλο (σαν γενικό πακέτο) και απλά προσπαθώ να το βελτιώσω στα σημεία. Τελικα έβαλα τα παραπάνω τακάκια (ΕBC) και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Ακόμα ειναι άστρωτα και το μπροστά ηδη είναι πολυ καλύτερο απο πριν, το πίσω δεν με ενθουσίασε αλλα μάλλον είναι νωρίς ακόμα. Για μπροστά τουλάχιστον τα συστήνω ανεπιφύλακτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από JOHNY_S
    Τελικα έβαλα τα παραπάνω τακάκια (ΕBC) και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Ακόμα ειναι άστρωτα και το μπροστά ηδη είναι πολυ καλύτερο απο πριν, το πίσω δεν με ενθουσίασε αλλα μάλλον είναι νωρίς ακόμα. Για μπροστά τουλάχιστον τα συστήνω ανεπιφύλακτα.
    Για πες κι άλλα τώρα που τα έχεις δουλέψει και λίγο παραπάνω!
    make love not work

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. KTM ADV 990 06'
    από alex85 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2009, 15:09
  2. ΚΛΑΠΗΚΕ ΚΤΜ Adv 990
    από Psaxtiris στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2009, 14:31
  3. Ktm Adv.990-dl 1000-xl 1000v;;;;;;
    από steliosb στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2008, 18:20
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2007, 18:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ