Η ιστορια εχει ως εξης.Εχω μεινει μονο με το παπι για να κυκλοφορω κι εχω ραντεβου με μια κοπελα στις δυο τη νυχτα για ποτο.
01.30 Ειμαι στη δουλεια ακομη...
-Ρε φιλε τι να κανω να παω με το παπι??? Δεν ειναι καπως?? Δηλαδη εμενα δε με πειραζει αλλα οι γυναικες ξερεις τωρα...
-Παρε το KTM το δικο μου αν θες
-Οχι ρε φιλε ασε ευχαριστω...
-Παρτο ρε να το δεις κιολας, εχει ενα προβλημα (περιεργο...) στη μιζα κατι ειναι να μου πεις και τι νομιζεις για το μηχανακι...
-Λες ε?? Δεν εχω ξανακανει βολτα με lc4 prestige...
-Ναι ρε που να πας με το παπι...
-Ενταξει πως θα γινει...
-Θα αφησω τα κλειδια στο σπιτι κατω στο περιπτερο και περνα να το παρεις απο το παρκιγκ..
02.20 Ειμαι σπιτι γρηγορο μπανιο και τηλ την κοπελια...
-Ξερεις κατι θα αργησω λιγο...
-Δε πειραζει κι εγω γιατι εχω μπλεξει στο μαγαζι...(σε καφε δουλευει)
-(Καλυτερα να κανω και καμια βολτα το μηχανακι μονος να δω τι παιζει)
03.00 Εχω παρει το ΚΤΜ και τα εχω βρει με τη μανιβελα μια χαρα, νομισα πως θα ειναι πιο δυσκολο...Μικρη βολτα και βενζιναδικο (Οταν περνουμε μηχανακι το γυρναμε γεματο παντα)
03.20 Εχω παθει πλακα με το μηχανακι, πολυ παιχνιδι η Αθηνα αδεια και ενα μαγικο πραγμα αποψε δεν εχει κρυο και υγρασια οπως τις αλλες βραδυες.Σταματαω Πατησιων και Αλεξανδρας να παρω τσιγαρα, δε καπνιζω αλλα εδω το θελω. Αραγμενο το μηχανακι να γυαλιζει στα φωτα της νυχτας και τσιγαρακι. Σουπερ....
03.30 Τυχαια βρισκω συναδελφο
-Τι κανεις ρε μα...κα τι ειναι αυτο??
-Του Σπυρου ειναι εχω ραντεβου και το πηρα
-Καλο????
-Κ@υλα... εχω παθει πλακα...κατσε λγιο να τα πουμε αλλα μισο να παρω τηλ
Τηλεφωνο ξανα στη κοπελια
-Αργεις πολυ να σχολασεις????
-δε ξερω αν θα προλαβω σημερα εχει πολυ κοσμο ακομη
-Καλα αν τελειωσεις πριν τις 4 παρε τηλ...
Να μη τα πολυλογω δε βγηκα ποτε με αυτη εκεινο το βραδυ και δε την ξαναπηρα τηλ αλλα εκανα μονος μου βολτες σχεδον ως τις 5 με το ΚΤΜ....
Με αυτα τα μηχανακια θα καταστραφουμε μου φαινεται....
Αρρωστια...
Υ.Γ.Δε ξερω αν ειναι ακριβως ιστορια του δρομου αλλα εγω ολη τη νυχτα μυο στο δρομο την περασα...