Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 49

Θέμα: δε με παει...Επεσα...

-------------------- Το avatar του/της jfx

δε με παει...Επεσα...

ΕΠΕΣΑ. η μαλλον με εριξαν...

Με εριξαν... και ισα που εκλεισα ενα μηνα μαζι της....
    Σωματικά εγω δεν επαθα τιποτα. ενα μικρο εγκαυματακι τριβης για το οποιο θα γραψω καποια αλλη στιγμη.
    Ψυχολογικά ομως... χαλια, οταν βλεπεις αυτο το θεαμα και ξερεις οτι κατω απο το κουτι ειναι τοσων ημερων δουλεια και ενα μηχανακι με το οποιο εχω αρχισει να δενομαι.

Τραγικη ειρωνεια... πηγαινα βολτιτσα με αφορμη να παρω το κρανακι που ηθελα τοσο πολυ(φωτογραφια εδώ λιγα ποστ πιο κατω.)...

Περασε μια μερα πλεον κι εχω ηρεμησει αρκετα. επειδη πηγε ο γερανος το μηχανακι στο συνεργειο τωρα, δεν ξερω ποια ακριβως ειναι η διαδικασια. πρεπει να παρω την ασφαλιστικη για να ερθει ο πραγματογνωμονας? θα ερθει οποτε θελει αυτος? σε περιπτωση που τα βρουμε με τον πραμγατογνωμονα τι χαρτια πρεπει να παω στην ασφαλιστικη για να αποζημιωθω?(υπ'οψιν ο αλλος υπεγραψε οτι εχει υπαιτιοτητα 100%)

Ακομα παρακαλω οποιος ξερει καλα τις διαδικασιες αυτες με τις ασφαλιστικες ας μου στειλει ενα pm για καποιες παραπανω ερωτησεις...

ας μη ξανατυχει σε κανεναν...

...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	963 
Μέγεθος:	97,3 KB 
ID:	132061

Παλαιό μέλος

Που είσαι εκεί; Τροχαία ήρθε; Επικοινώνησες με την ασφαλιστική σου;

ημουν περιπου στη σελλα σαν να καθομουν καπως. η ολοσωμη εκανε δουλεια, σαν να ξαπλωσα σε στρωμα οταν επεσα.

ηρθε και η τροχαια και η ασφαλιστικη. συγκεκριμενα η φροντιδα ατυχηματος. εβγαλαν ολοι φωτογραφιες και υπογραψαμε και οι δυο και σε χαρτια της τροχαιας και της ασφαλιστικης)

Και μια λεπτομερεια, οι μπροστινοι τροχοι του αυτοκινητου ειναι στο αερα. παταγε φρενο ο οδηγος αλλα λογω του οτι το ABS εβλεπε κοκκαλομενους τροχους, δεν φρεναρε καθολου. και ενω δεν ειχαμε μεγαλη ταχυτητα, συρθηκαμε, εγω η μηχανη και το αυτοκινητο για καμια πενηνταρια μετρα. η μηχανη φρεναρε πρακτικα το αυτοκινητο...
    το μεγαλυτερο μερος του μανιταριου της, ελιωσε, και το ψαλιδι εγινε καπως ετσι...

(ετοιμαζω ποστ για τα γαντια...)

...

Όνομα:	2.jpg 
Προβολές:	933 
Μέγεθος:	99,1 KB 
ID:	132066

Παλαιό μέλος
    Σε πήγε 50m και δεν σε πήρε από κάτω!

Από την στιγμή που έχει έρθει ασφαλιστική-Τροχαία, δεν θα ανησυχούσα. Συνεχή επικοινωνία μαζί τους και θα σε πληρώσουν μέσω φιλικού διακανονισμού.

Φιλε εσυ εισαι καλα???Αυτο μετραει τελικα.Για τα υπολοιπα υπομονη....

προσφατα ειχα παρει και Φοραγα τα γαντια RICHA GP TOP. Υποτιθεται τα πιο RACING γαντια της εταιρειας. Και υποτιθεται και αρκετα ασφαλη...

Μετα απο το ατυχημα ειδα οτι εγω δεν εχω χτυπησει πουθενα ΕΚΤΟΣ απο τα αριστερο χερι οπου το γαντι ειχε σκιστει. Εμεινα εκπληκτος καθως ειδα οτι το γαντι Δεν ειχα συρθει τοσο πολυ ωστε να τρυπησει το δερμα απο το οποιο ειναι φτιαγμενο αλλά ειχαν σκιστει οι ραφες μεταξυ των δερματων.
    σημειωνω οτι η ταχυτητά μας δεν ηταν πολυ μεγαλη(γυρω στα 70 πιστευω) καθως μπροστα μας ηταν 2 νταλικες.

Το αποτελεσμα ειναι ενα μικρο εγκαυμα απο την τριβη του χεριου με την ασφαλτο.Θεωρω οτι τα γαντια δεν ανταποκριθηκαν οπως επρεπε.

Μερικες φωτογραφιες...

(εβαλα ενα κομματι χαρτι μεσα για να φαινεται...

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	922 
Μέγεθος:	39,1 KB 
ID:	132074

...

Όνομα:	2.jpg 
Προβολές:	920 
Μέγεθος:	72,7 KB 
ID:	132083

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Περαστικα σου...

Απιστευτο που τη "πηδηξες" μονο με εγκαυμα στο χερι!

Στειλε ενα mail στη richa δειχνοντας μερικες φωτο να δουμε τι θα σου πουν

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΙΛΕ

...Αυτα.
    θα επικοινωνησω και με τη Richa να τους εκφρασω τα παραπονα μου απλά τα αναφερω εδω για να ακουσω καποια γνωμη παραπανω και αν αυτο ειναι φυσιολογικο για ενα τετοιο γαντι...

Όνομα:	3.jpg 
Προβολές:	907 
Μέγεθος:	72,7 KB 
ID:	132087

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    ...Αυτα.
    θα επικοινωνησω και με τη Richa να τους εκφρασω τα παραπονα μου απλά τα αναφερω εδω για να ακουσω καποια γνωμη παραπανω και αν αυτο ειναι φυσιολογικο για ενα τετοιο γαντι...

Δεν μου μοιαζει φυσιολογικο μιας και εχει ανοιξει ολη η ραφη του.

Αν θελεις κρατα μας ενημερους με την επικοινωνια σου με τη ριτσα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    περαστικα!
    πας εγινε αυτο;
    παραβιασε καποιος απ'τους δυο σας προτεροτητα;
    και τα δερματα αλιμονο αν αντεχαν σαν υλικο(δερμα) και σκιζοντουσαν στις ραφες.δωρον αδωρο.δεν μπας και απτην ελληνικη αντιπροσωπια εκτος απτο μειλ;;

εννοειται οτι θα κραταω ενημερωση για την επικοινωνια μου με την εταιρεια. η αντιπροσωπεια ειναι η μοτοδυναμικη (αντιπροσωπος και της γιαμαχα). θα επικοινωνησω και με αυτους.

οι αποψεις μας διίστανται στο πως εγινε ακομα κι αν υπογραψε οτι φταιει 100%. γενικά παντως
    με χτυπησε απο πισω και μετα πατησε τη μηχανη και το συστημα αυτο με εσπρωχνε εμενα που ημουν μπροστα. δεν ηταν μετωπική. στο ιδιο ρευμα ημασταν...

σημειωνω οτι εγινε στο εθνικο οδικο δικτυο, οχι μεσα σε πόλη.

Φίλε εσύ δεν έπεσες, ο τύπος σε πήγε κούρσα!!!
    Φρόντισε να ελεγχθεί η μηχανή στο έπακρον και αν χρειαστεί να αντικατασταθεί! Τα παιδιά που έχουν το εξουσιοδοτημένο ( κάτω από την Κορίνθου αν θυμάμαι καλά) κάνουν πολλή καλή δουλειά!
    Να θυμάσαι οτι είσαι πολύ τυχερός!
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF