Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: Έλεος με τα "μπιμπ-μπιμπ"..

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Φαντασου να ακολουθουσες φοβισμενο φορτηγατζη τι θα ειχες παθει ομως :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    - Omnia mea mecum porto -

Παλαιό μέλος
    Καλύτερα πάντως κόρνα παρά πατημένος από κάποιον που δεν έκανε τον κόπο να ελέγξει πριν αλλάξει λωρίδα (ή έστω πριν στρίψει τη μούρη του για να αλλάξει λωρίδα μόλις ξεκινήσει η λωρίδα να κινείται)
    Ή δε σας έχει συμβεί ποτέ ή απλά δεν μπαίνετε στη θέση του μικρού μηχανακιού
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
    Καλύτερα πάντως κόρνα παρά πατημένος από κάποιον που δεν έκανε τον κόπο να ελέγξει πριν αλλάξει λωρίδα (ή έστω πριν στρίψει τη μούρη του για να αλλάξει λωρίδα μόλις ξεκινήσει η λωρίδα να κινείται)
    Ή δε σας έχει συμβεί ποτέ ή απλά δεν μπαίνετε στη θέση του μικρού μηχανακιού
    Εφόσον η διήθηση είναι παράνομη, την κάνεις με δικό σου ρίσκο. Δεν έχεις την απαίτηση ο άλλος να κοιτάει συνέχεια τον καθρέφτη μπας και πεταχτεί κανά παπί από το πουθενά και σφηνώσει. Συνήθως όσοι βαράνε κόρνα έχουν την απαίτηση ο άλλος να κάνει άκρη θεωρώντας πως είναι υποχρέωση του και όχι για να τον "ξυπνήσουν".

Παντα ηθελα να ανοιξω ενα θεμα με αντικειμενο αυτο ακριβως.

Στην εθνικη με "πιγμενο" δρομο (κ οχι μονο) πως μπορουν μερικοι να πηγαινουν ταπα αναμεσα απο τα αυτοκινητα, κ εγω το κανω, αλλα με την μιση ταχυτητα, αφου καθε τοσο κανω στην ακρη για να με περασουν τα παπια κ καθε λογης μηχανες. Μα καλα μαλακες ειναι ? Οσο καλος οδηγος κ να εισαι... Αν ειναι βλαξ ο "αμαξακιας" πηρες τον πουλο.

Για το θεμα τωρα, γιατι δεν τον πλακωσες στο ξυλο τον ηλιθιο... Μας χαλαει την ησυχια

Εγώ ξέρω ότι αν με βρίσουνε, με έχουνε δει σίγουρα.

Ακόμα και με τα μεγάλα φώτα αναμένα, πόσες φορές ο τύπος -ισα που σε κοιτά και στα μάτια
    παρόλ' αυτά ξεκινάει, αλλάζει λωρίδα κλπ. σαν να μην υπάρχεις;

Δυστυχώς, αν και απείρως εκνευριστικό, τη συνήθεια που δεν είχα ποτέ στο αυτοκίνητο και
    μάλιστα έκανα και ομηρικούς καυγάδες να μην κορνάρουν διάφοροι γνωστοί παρά μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης,
    την άλλαξα ελέω μηχανής και κορνάρω πια με τη παραμικρή ένδειξη ότι δεν έχω γίνει αντιληπτός.

Βέβαια, αυτό που περιγράφεις είναι σαν να έχει βάλει κανά αυτοκόλλητο στη κόρνα και σίγουρα
    ξεπερνάει το όριο του λογικού.

Ελπίζω να μην ανοίκω σε αυτή τη κατηγορία και σίγουρα με έβαλες σε σκέψεις.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Γιάννη... δεν το έκανε μία φορά ή για 10 μέτρα... το έκανε ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, απο την Κηφησιά σχεδόν , μέχρι το Μαρούσι που τον άφησα και μάλιστα τον άκουγα ακόμα και κάτω απο την γέφυρα καθώς έστριβα στο δαχτυλίδι.

Αν το έκανε για μια δύο φορές θα το καταλάβαινα.. είναι μια προειδοποίηση που το κάνουμε όλοι μας σχεδόν. Όχι όμως συνεχώς λες και τον κυνηγάει το Coyote.

transalpblack... δεν ήταν 10 δεύτερα φίλε. Εκτός αυτού δεν βιαζόταν... απλά πήγαινε κανονικά και επειδή ήταν πηγμένος ο δρόμος και έμπαιναν αναγκαστικά Ι.Χ. μπροστά του πάταγε κόρνα. Μόλις άνοιγε ο δρόμος (σε 1 σημείο για την ακρίβεια) ούτε άνοιγε το γκάζι , ούτε φυσικά κόρναρε. Και σου λέω... εμένα σκασίλα μου... δεν με ενοχλούσε , καθώς ίσα-ίσα μου άνοιγε και τον δρόμο ώς "λαγός". Αλλά αυτό που λέω είναι πως μπαίνοντας στην θέση οδηγού Ι.Χ. να είσαι ακινητοποιημένος και να μην μπορείς να κουνηθείς και να έχεις τον άλλον να σου κορνάρει συνέχεια... ε ... καταλαβαίνεις γιατί μετά μας "στολίζουν" με διάφορα επίθετα ως αναβάτες μηχανών.
    Καλα ρε φιλε,εισαι και μαγος.Το κογιοτ δεν το ειδες που κυνηγαγε το μπιπ-μπιπ?:rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
    Εφόσον η διήθηση είναι παράνομη, την κάνεις με δικό σου ρίσκο. Δεν έχεις την απαίτηση ο άλλος να κοιτάει συνέχεια τον καθρέφτη μπας και πεταχτεί κανά παπί από το πουθενά και σφηνώσει.
    Είναι λεπτή αυτή η γραμμή Elesun.
    Μπορεί να είναι παράνομο όμως γίνεται από ΟΛΟΥΣ που καβαλάνε μηχανή.
    Ποτέ δεν έχω δει μηχανή κολλημένη πίσω από αυτοκίνητο στην κίνηση δλδ.
    Έχω δει πιο παλιά Ζετά να κράζει οδηγό αυτοκινήτου επειδή άλλαξε λωρίδα
    την ώρα που αυτός έκανε διήθηση. Στην τελική λοιπόν όλοι γνωρίζουμε ότι
    οι μηχανές κάνουν διήθηση. Το ότι ίσως να είναι παράνομο δεν δίνει το
    δικαίωμα σε κανέναν να μην προσέχει. Βέβαια έχω δει μηχανές δίχως αύριο
    να κάνουν διήθηση με 80+ στην κίνηση. Εκεί τι να πεις....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
    Βέβαια έχω δει μηχανές δίχως αύριο
    να κάνουν διήθηση με 80+ στην κίνηση. Εκεί τι να πεις....
    Οι περισσοτεροι το κανουν...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    transalpblack... δεν ήταν 10 δεύτερα φίλε. Εκτός αυτού δεν βιαζόταν... απλά πήγαινε κανονικά και επειδή ήταν πηγμένος ο δρόμος και έμπαιναν αναγκαστικά Ι.Χ. μπροστά του πάταγε κόρνα. Μόλις άνοιγε ο δρόμος (σε 1 σημείο για την ακρίβεια) ούτε άνοιγε το γκάζι , ούτε φυσικά κόρναρε. Και σου λέω... εμένα σκασίλα μου... δεν με ενοχλούσε , καθώς ίσα-ίσα μου άνοιγε και τον δρόμο ώς "λαγός". Αλλά αυτό που λέω είναι πως μπαίνοντας στην θέση οδηγού Ι.Χ. να είσαι ακινητοποιημένος και να μην μπορείς να κουνηθείς και να έχεις τον άλλον να σου κορνάρει συνέχεια... ε ... καταλαβαίνεις γιατί μετά μας "στολίζουν" με διάφορα επίθετα ως αναβάτες μηχανών.
    Φίλε μου δεν ήμουν εκεί για να το δω το συμβάν.
    Υποθετικά μίλησα χωρίς να ξέρω το μέγεθος της υπερβολής σου.
    Τώρα αν ήταν όντως τόσο υπερβολικός ο παπάκιας, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
    Μπρός στην ασφάλεια, δε μαμιέται... κόρνα και πάλι κόρνα.
    Απλά, άστο να περάσει, κλείσε τα τζάμια, βάλε λίγο πιο δυνατά τη μουσική και άστον να πάει...
    Τώρα όσο για το πως μας χαρακτηρίζουν μερικοί εμάς τους μηχανόβιους λόγω κάποιων άλλων ανεγκέφαλων, το ίδιο ισχύει και από εμάς για τους κουτάκιδες.
    Και πάλι όμως, ΔΕΝ είναι όλοι ίδιοι και ΔΕΝ είναι όλα τα δάχτυλα του χεριού ίδια.
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Δεν φοβούνται;;;; Εδώ και με 40 αν πηγαίνεις δεν το γλιτώνεις αν ο άλλος
    στρίψει την ώρα που περνάς.

Εκτος απο αυτο, παρα πολλοι ανεγκεφαλοι σε προσπερνανε στην αριστερη λωριδα απο δεξια, ταπα μεσα στην κινηση ετσι... Ζωα.

Τι να κανεις... φλας ακομα κ μεσα στην λωριδα σου πρεπει να βαζεις οταν ειναι να μετακινηθεις 10 cm. (με μηχανη οταν εισαι εννοω)

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Κόρνα σε διήθηση μόνο όταν βλέπω ότι το κουτί κάνει ζιγκ ζαγκ ανεξέλεγκτα προς την πλευρά μου και στο ένα χέρι το κινητό. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να σε αντιληφθεί. Πολλές φορές ούτε καν με κόρνα δε σε αντιλαμβάνονται.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Με τα scooter έχω βολευτεί τρομερά με την κόρνα, στο dorso όλο λέω οτι θα κάνω πατέντα να είναι στον αντίχειρα ακριβώς για να τους μιλάω και από κεί με ηχιτικά σήματα μορς!

:μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: :μπίπ:

έρχομαι, περνάω, με πήρες χαμπάρι κWλόπαιδo με τα κλαμπατσίγκαλα και τα βούφερ, εσύ μπίμπο με το clap κινητό με το κρεμαστό αξεσουάρ, εσύ αναποφάσιστε σε ποιά λωρίδα θα κάτσω και εσύ που παραμονεύεις στην διασταύρωση απόγευμα χωρίς αναμένα φώτα;

:μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: :μπίπ: 1000άδες φορές παρά ξερογκαζιά δίπλα σου να πάθεις συγκοπή.

Όλα άλλαξαν
    "..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."

H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Γιάννη... δεν το έκανε μία φορά ή για 10 μέτρα... το έκανε ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, απο την Κηφησιά σχεδόν , μέχρι το Μαρούσι
    εγώ διαβάζω για μια κουλάτζα με XT660 που δεν μπορούσε να περάσει ένα σκουτεράκι.

τώρα όλα τ'άλλα είναι λεπτομέρειες....

ό,τι και να λέτε, όσο εκνευριστικά και να είναι,
    τα μπιπ σώζουν από τα μπαπ (σε καπό, πόρτες, προφυλακτηρες etc.)

Viva les beep!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έλεος με τα ψέμματα των ΜΜΕ!!!
    από trumpet στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 216
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2008, 14:43
  2. Η..ωραια..με..τα..κοκκινα
    από jimbar στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 06:40
  3. Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 80
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2004, 15:16
  4. Επειδη εγινε πανικος με τα πολλαπλα ποστ για το ιδιο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2004, 17:35
  5. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 13:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ