παιδια γεια χαρα σε ολους,
...θα ηθελα την αποψη σας σε καποιο θεμα, μια πολυ καλη μου φιλη ειχε παντρευτει,
στο γαμο της μεσα αγορασε ο συζυγος της ενα αμαξι με δανειο οπου το δανειο ειναι στο ονομα της, του σηζηγου της και εγκυητης μπηκε και ο πατερας της,
μετα απο καποιο χρονικο διαστημα χωρισαν και ο συζυγος της ειπε οτι θα παρει μαζι του το αμαξι και θα πληρωνει κανονικα τις δοσεις, μπουρδες πληρωσε γυρω στις 5 δοσεις και μετα σταματησε,
τα εξοδικα ερχοταν σηνεχεια στο σπιτι της φιλης μου και δεν ξερει τι να κανει, κατα καιρους ο τυπος πηγαινε στην τραπεζα, εβαζε μεσα ενα ποσο στην δοση που ειχε λυξει, και ξανα μανα απ την αρχη,
τωρα την πηρε τηλ και της ειπε οτι δεν μπορει καθολου να το πληρωνει και οτι θα το παρει ενας φιλος του οπου θα δινει αυτος λεει τις υπολοιπες δοσεις
μιλαμε για ενα υπολοιπο γυρω στα 3200
ο συζυγος πηγε με τον φιλο του αυτον που θελει να αγορασει το αμαξι σε ενα κεπ,και μπορουν λεει να βγαλουν ενα χαρτι που θα λεει οτι μολις αποπλυρωσει τις δοσεις να ειναι υποχρεωμενοι οι σημερινοι ιδιοκτητες να του κανουν αμεσως μεταβιβαση,
οκ, το θεμα ειναι οτι η αδεια του αμαξιου ειναι στο ονομα του συζυγου και της φιλης μου και το δανειο, η καημενη φοβαται φυσικα να δωσει το αυτοκηνιτο που εχει και παρακρατηση απο την τραπεζα γιατι αν ο μελοντικος αγοραστης το τρακαρει η τον τρακαρουνε θα εχει μπλεξιματα,
μηπως υπαρχει καποια λυση,καποιο χαρτι να βγαλει απο καπου ωστε να ειναι καλυμενη σε περιπτωση κακιας ωρας?