Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 43

Θέμα: τι γινεται σε περιπτωση κακιας ωρας

Παλαιό μέλος

τι γινεται σε περιπτωση κακιας ωρας

παιδια γεια χαρα σε ολους,

...θα ηθελα την αποψη σας σε καποιο θεμα, μια πολυ καλη μου φιλη ειχε παντρευτει,
    στο γαμο της μεσα αγορασε ο συζυγος της ενα αμαξι με δανειο οπου το δανειο ειναι στο ονομα της, του σηζηγου της και εγκυητης μπηκε και ο πατερας της,
    μετα απο καποιο χρονικο διαστημα χωρισαν και ο συζυγος της ειπε οτι θα παρει μαζι του το αμαξι και θα πληρωνει κανονικα τις δοσεις, μπουρδες πληρωσε γυρω στις 5 δοσεις και μετα σταματησε,

τα εξοδικα ερχοταν σηνεχεια στο σπιτι της φιλης μου και δεν ξερει τι να κανει, κατα καιρους ο τυπος πηγαινε στην τραπεζα, εβαζε μεσα ενα ποσο στην δοση που ειχε λυξει, και ξανα μανα απ την αρχη,

τωρα την πηρε τηλ και της ειπε οτι δεν μπορει καθολου να το πληρωνει και οτι θα το παρει ενας φιλος του οπου θα δινει αυτος λεει τις υπολοιπες δοσεις
    μιλαμε για ενα υπολοιπο γυρω στα 3200
    ο συζυγος πηγε με τον φιλο του αυτον που θελει να αγορασει το αμαξι σε ενα κεπ,και μπορουν λεει να βγαλουν ενα χαρτι που θα λεει οτι μολις αποπλυρωσει τις δοσεις να ειναι υποχρεωμενοι οι σημερινοι ιδιοκτητες να του κανουν αμεσως μεταβιβαση,

οκ, το θεμα ειναι οτι η αδεια του αμαξιου ειναι στο ονομα του συζυγου και της φιλης μου και το δανειο, η καημενη φοβαται φυσικα να δωσει το αυτοκηνιτο που εχει και παρακρατηση απο την τραπεζα γιατι αν ο μελοντικος αγοραστης το τρακαρει η τον τρακαρουνε θα εχει μπλεξιματα,

μηπως υπαρχει καποια λυση,καποιο χαρτι να βγαλει απο καπου ωστε να ειναι καλυμενη σε περιπτωση κακιας ωρας?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Είναι ανθρωπίνως αδύνατο να διαβάσει κάποιος το κείμενό σου.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Είναι ανθρωπίνως αδύνατο να διαβάσει κάποιος το κείμενό σου.
    γιατι

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    παιδια γεια χαρα σε ολους,

...θα ηθελα την αποψη σας σε καποιο θεμα, μια πολυ καλη μου φιλη ειχε παντρευτει,
    στο γαμο της μεσα αγορασε ο συζυγος της ενα αμαξι με δανειο οπου το δανειο ειναι στο ονομα της, του σηζηγου της και εγκυητης μπηκε και ο πατερας της,
    μετα απο καποιο χρονικο διαστημα χωρισαν και ο συζυγος της ειπε οτι θα παρει μαζι του το αμαξι και θα πληρωνει κανονικα τις δοσεις, μπουρδες πληρωσε γυρω στις 5 δοσεις και μετα σταματησε,

τα εξοδικα ερχοταν σηνεχεια στο σπιτι της φιλης μου και δεν ξερει τι να κανει, κατα καιρους ο τυπος πηγαινε στην τραπεζα, εβαζε μεσα ενα ποσο στην δοση που ειχε λυξει, και ξανα μανα απ την αρχη,

τωρα την πηρε τηλ και της ειπε οτι δεν μπορει καθολου να το πληρωνει και οτι θα το παρει ενας φιλος του οπου θα δινει αυτος λεει τις υπολοιπες δοσεις
    μιλαμε για ενα υπολοιπο γυρω στα 3200
    ο συζυγος πηγε με τον φιλο του αυτον που θελει να αγορασει το αμαξι σε ενα κεπ,και μπορουν λεει να βγαλουν ενα χαρτι που θα λεει οτι μολις αποπλυρωσει τις δοσεις να ειναι υποχρεωμενοι οι σημερινοι ιδιοκτητες να του κανουν αμεσως μεταβιβαση,

οκ, το θεμα ειναι οτι η αδεια του αμαξιου ειναι στο ονομα του συζυγου και της φιλης μου και το δανειο, η καημενη φοβαται φυσικα να δωσει το αυτοκηνιτο που εχει και παρακρατηση απο την τραπεζα γιατι αν ο μελοντικος αγοραστης το τρακαρει η τον τρακαρουνε θα εχει μπλεξιματα,

μηπως υπαρχει καποια λυση,καποιο χαρτι να βγαλει απο καπου ωστε να ειναι καλυμενη σε περιπτωση κακιας ωρας?
    Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Έχει δίκιο, κάνε edit και βάλε παραγράφους.

Αν έχω καταλάβει καλά το αυτοκίνητο είναι στο όνομα της κοπέλας. Επειδή δεν ξηγιέται και πολύ σωστά ο πρώην ας αφήσει τις ευγένειες και ας του πει φέρε εδώ το αμάξι μου. Αν όχι ας δηλώσει κλοπή να της το φέρει η αστυνομία.

Με τις δόσεις δεν το έπιασα τι γίνεται, πάντως μέχρι να εξοφλειθεί δεν νομίζω να μπορεί να γίνει μεταβίβαση γιατί υπάρχει παρακράτηση κυριότητας.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
    γιατι
    γιατι ειναι ολα κολλημενα μεταξυ τους και κουραζει για να διαβαστει
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    οι παραγραφοι και τα σωστα κενα κοματα και τελειες σε ενα αρθρο βοηθουν στην καλυτερη και ξεκουραστη αναγνωση

ποσο γαματος παιζει να ειμαι; :rotflmao:
    Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650

επειδη δε διαβαζετε με τιποτα το κειμενο .
    συμφωνα με την αδεια σε ποιον ανηκει το αμαξι?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Έχει δίκιο, κάνε edit και βάλε παραγράφους.

Αν έχω καταλάβει καλά το αυτοκίνητο είναι στο όνομα της κοπέλας. Επειδή δεν ξηγιέται και πολύ σωστά ο πρώην ας αφήσει τις ευγένειες και ας του πει φέρε εδώ το αμάξι μου. Αν όχι ας δηλώσει κλοπή να της το φέρει η αστυνομία.

Με τις δόσεις δεν το έπιασα τι γίνεται, πάντως μέχρι να εξοφλειθεί δεν νομίζω να μπορεί να γίνει μεταβίβαση γιατί υπάρχει παρακράτηση κυριότητας.
    ο πρωην την εβαλε και πηραν και δανειο σπιτιου εχτισαν το σπιτι, και μετα δεν πληρωνε ουτε την δοση του σπιτιου και την αφησε στην τυχη της

afrikanos paliouras Το avatar του/της miscelano
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    γιατι ειναι ολα κολλημενα μεταξυ τους και κουραζει για να διαβαστει
    μηπως σε λενε και πανο????
    http://www.youtube.com/watch?v=No8kKiZ8ZkU
    τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolas1709
    επειδη δε διαβαζετε με τιποτα το κειμενο .
    συμφωνα με την αδεια σε ποιον ανηκει το αμαξι?
    στην φιλη μου και στον αντρα της

Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
    ο πρωην την εβαλε και πηραν και δανειο σπιτιου εχτισαν το σπιτι, και μετα δεν πληρωνε ουτε την δοση του σπιτιου και την αφησε στην τυχη της
    Κατσε να δουμε τι θα γινει με το αυτοκινητο και μετα θα πιασουμε το σπιτι. Ακομα και στον Αυτια, ενας-ενας παιρνουν τηλέφωνο

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
    μηπως σε λενε και πανο????
    http://www.youtube.com/watch?v=No8kKiZ8ZkU
    δε το πιασα...
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    παιδια χιλια συγνωμη για το κειμενο εχετε δικιο θα το μαζεψω σιγα σιγα

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Κατσε να δουμε τι θα γινει με το αυτοκινητο και μετα θα πιασουμε το σπιτι. Ακομα και στον Αυτια, ενας-ενας παιρνουν τηλέφωνο

το αμαξι αυτη τη στιγμη ειναι στο ονομα της και στο ονομα του,το εχει παρει αυτος,,αν γινει καποιο ατυχημα η κοπελα θα βρει τον μπελα της χωρις να φταιει

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι γίνεται σε τροχαίο με ποδήλατο;
    από Ζεύκας στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 157
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2012, 16:08
  2. Τρακαρα..... Σε αυτη την περιπτωση ομως τι γινεται???
    από trelos_paros στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2011, 21:55
  3. τι κανεις σε αυτη τη περιπτωση?
    από johndoe στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2010, 18:33
  4. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2007, 11:25
  5. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2007, 13:44

Κανόνες δημοσιεύσεων