Και αναρωτιομουνα τοσο καιρο τι ειναι αυτη η θηλια που κρεμεται απο το μπατζακι μουΑρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
αφρούλι, αμα πηδήξω από τον γκρεμό,θα πέσουν κι άλλοι μαζί μου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και αναρωτιομουνα τοσο καιρο τι ειναι αυτη η θηλια που κρεμεται απο το μπατζακι μουΑρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
isaste megali parea?Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
![]()
![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Και αναρωτιομουνα τοσο καιρο τι ειναι αυτη η θηλια που κρεμεται απο το μπατζακι μου![]()
![]()
![]()
esy braxos
(se metafrash : u rock ):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
isaste megali parea?![]()
εεεε άμα σου λέω![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Τι πινεις; θελω και γω.Δεν ντρεπεσαι ρε να το πινεις μοναχος σου και να μην δινεις στους συμφορουμιτες σου.αισχοςΑρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
sosta den pidas ton gkremo ke stin poria vlepis ti kanis more...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και για να μεινω στο θεμα του ποστ:
Να υποθεσω οτι οποιος καβαλαει africa ειναι σαν τον Αfrotwin;;;;;;!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Nai, alla merikoi dernoume kiolasΑρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Τι πινεις; θελω και γω.Δεν ντρεπεσαι ρε να το πινεις μοναχος σου και να μην δινεις στους συμφορουμιτες σου.αισχος
Και για να μεινω στο θεμα του ποστ:
Να υποθεσω οτι οποιος καβαλαει africa ειναι σαν τον Αfrotwin;;;;;;!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaΑρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Nai, alla merikoi dernoume kiolas
![]()
kalooooooooooooooooooooooooooooooooooo
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ενταξει και καλα κανεται ,το ξυλο ειναι υγεια,αλλα αυτο που κολαει;;;Ειπα κατι κακο;Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Nai, alla merikoi dernoume kiolas
![]()
oxi man mhn pareksigiese, apla dieykrinisa oti se genikes grames eimaste ligo aimodipseis kai eveksaptoi kai strimena antreraΑρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
ενταξει και καλα κανεται ,το ξυλο ειναι υγεια,αλλα αυτο που κολαει;;;Ειπα κατι κακο;
eipame paei me to mixanaki pou leei kai o Nimbas
ΟΚ, ουτε και εγώ δεν εβγαλα άκρη απο το κείμενο (μάλλον εγώ φταίω) αλλά το μήνυμα στο ΥΓ σου μου φαίνεται ολίγον τι παράδοξο...
Παράδειγμα:Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
Υ.Γ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ-ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ-ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ.
Εγώ λοιπόν είμαι ασχετος και χρειάζομαι να απευθυνθώ σε έναν ανθρωπο που έχει καλή γνώση των αναρτήσεων...ρωτάω λοιπόν και βγαίνουν ας πουμε 3 άτομα και απαντάνε...
Ορολογίες, επιστημονικές διατυπώσεις και δεν συμμαζευεται...εγώ λοιπόν που είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ πως μπορώ να ΚΡΙΝΩ ποιος απο ολους αυτους τους είναι πραγματικός ΓΝΩΣΤΗΣ και όχι φαμφάρας???
Αν είχα την ΓΝΩΣΗ να ΚΡΙΝΩ ποιος απο ολους αυτούς είναι πραγματικός γνώστης (αρα μπορώ να θέσω κριτήρια και να αξιολογήσω) δεν θα ήμουν και εγώ γνώστης μεχρις ενός σημείου???
Στα 30 μου χρόνια ειλικρινά δεν μπορώ να θυμηθώ πόσοι και καλά "γνώστες" αρχικά με είχαν εντυπωσιάσει με τις "γνώσεις" τους και μετά απο λίγο καιρό κατάλαβα τι πραγματικά ήταν και τί "γνώσεις" είχαν...γιατί είχα αποκτήσει την στοιχειώδη κριτική ικανότητα για να "δω" πλέον τι ήταν...
Τουτέστιν "η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα" μου φέρνει κάπως...
Αν έγραφα εγώ ένα τετοιου τύπου "μήνυμα" θα το έθετα ώς εξής:
Οταν ΔΕΝ έχουμε γνώσεις για ένα αντικείμενο, ζητάμε γνώσεις απο οσο περισσότερους μπορουμε...βαζουμε το μυαλό μας να δουλεψει (γιατί πολύ λίγοι, καλοπροαιρετα και ανιδιοτελώς θα σου δώσουν πραγματική καθαρή γνώση), διασταυρώνουμε, φιλτράρουμε, ψάχνουμε, εμβαθύνουμε...ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΥΦΛΑ...
Τα ενστικτα μας κάποιες φορές είναι επικίνδυνα και αντι να μας βοηθούν μας καταστρέφουν (survival reactions για να μείνουμε και στο topic "μοτοσυκλέτα")...Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
...ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΑΣ, ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ, ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ.
Το ενστικτο θα το χρησιμοποιήσω εκούσια όταν μου έχει "τελειώσει" ο σκεπτικισμός/λογική και δεν θα μου έχει μείνει κανένα άλλο διαθέσιμο "εργαλείο" για να εκτιμήσω και να ΚΡΙΝΩ μια κατάσταση ουτως ώστε να πάρω μια απόφαση...
Καθαρά υποκειμενικές οι απόψεις μου...
EDIT και προσθέτω...και καλό είναι κατα τακτά χρονικά διαστήματα γνώστες/ή μή γνωστες να κάνουμε την αυτοκριτική μας...προτιμώ να κάνω την αυτοκριτική μου και να ΜΕ θεωρώ ΑΣΧΕΤΟ (αγνοώντας τι γνώμη έχουν οι άλλοι για μένα) ουτως ώστε καθε μέρα να προσπαθώ να γίνω καλύτερος απο οτι ήμουν χθες (και όχι καλύτερος απο κάποιον άλλον) παρά να μείνω στην ασφάλεια οτι είμαι "γνώστης" και να πέσω σε τέλμα...γιατί η γνωση ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ...
http://img214.imageshack.us/img214/2570/cyborgfenderyv2.jpg
"That's what happens when Earth fucks with Space... never forget that..."
E τοτε Juliusπαρδον.
Modeerf.O Μπρεχτ προτεινει μια καλη συμβουλη:Να συμβουλευεστε τους επυτηχημενους στο καθε τι που θελετε.
Αν θες πληροφορια για χρηματηστηριο ,μη ρωτησεις ενα κατεστραμενο,Αν θες να μαθεις πληροφορια για οδηγηση ρωτα εναν
αποδεδειγμενα καλο οδηγο,οχι εναν που εχει πεσει πχ 30-40 φορες(δηλαδη εμενα).
αν θες να μαθεις να φτιαχνεις μαματη ομελετα να ρωτησεις εναν που την φτιαχνει(δηλαδη εμενα).![]()
re nimbus kita ti kalos pou ine sou apantise ke sovaraΑρχικά δημιουργήθηκε από modeerf
ΟΚ, ουτε και εγώ δεν εβγαλα άκρη απο το κείμενο (μάλλον εγώ φταίω) αλλά το μήνυμα στο ΥΓ σου μου φαίνεται ολίγον τι παράδοξο...
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ...
re nimbus
den ta ftiaxnete re?
.....................................................................
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΙΚΟ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...Αρχικά δημιουργήθηκε από modeerf
Παράδειγμα:
Εγώ λοιπόν είμαι ασχετος και χρειάζομαι να απευθυνθώ σε έναν ανθρωπο που έχει καλή γνώση των αναρτήσεων...ρωτάω λοιπόν και βγαίνουν ας πουμε 3 άτομα και απαντάνε...
Ορολογίες, επιστημονικές διατυπώσεις και δεν συμμαζευεται...εγώ λοιπόν που είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ πως μπορώ να ΚΡΙΝΩ ποιος απο ολους αυτους τους είναι πραγματικός ΓΝΩΣΤΗΣ και όχι φαμφάρας??? ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ, ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ. Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
Αν είχα την ΓΝΩΣΗ να ΚΡΙΝΩ ποιος απο ολους αυτούς είναι πραγματικός γνώστης (αρα μπορώ να θέσω κριτήρια και να αξιολογήσω) δεν θα ήμουν και εγώ γνώστης μεχρις ενός σημείου??? ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...
Στα 30 μου χρόνια ειλικρινά δεν μπορώ να θυμηθώ πόσοι και καλά "γνώστες" αρχικά με είχαν εντυπωσιάσει με τις "γνώσεις" τους και μετά απο λίγο καιρό κατάλαβα τι πραγματικά ήταν και τί "γνώσεις" είχαν...γιατί είχα αποκτήσει την στοιχειώδη κριτική ικανότητα για να "δω" πλέον τι ήταν...ΕΙΔΕΣ? ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ!
Τουτέστιν "η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα" μου φέρνει κάπως...ΚΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ!!!
Αν έγραφα εγώ ένα τετοιου τύπου "μήνυμα" θα το έθετα ώς εξής:
Οταν ΔΕΝ έχουμε γνώσεις για ένα αντικείμενο, ζητάμε γνώσεις απο οσο περισσότερους μπορουμε...βαζουμε το μυαλό μας να δουλεψει (γιατί πολύ λίγοι, καλοπροαιρετα και ανιδιοτελώς θα σου δώσουν πραγματική καθαρή γνώση), διασταυρώνουμε, φιλτράρουμε, ψάχνουμε, εμβαθύνουμε...ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΥΦΛΑ...
Τα ενστικτα μας κάποιες φορές είναι επικίνδυνα και αντι να μας βοηθούν μας καταστρέφουν (survival reactions για να μείνουμε και στο topic "μοτοσυκλέτα")...ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ. ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΛΙ ΟΧΙ...
Το ενστικτο θα το χρησιμοποιήσω εκούσια όταν μου έχει "τελειώσει" ο σκεπτικισμός/λογική και δεν θα μου έχει μείνει κανένα άλλο διαθέσιμο "εργαλείο" για να εκτιμήσω και να ΚΡΙΝΩ μια κατάσταση ουτως ώστε να πάρω μια απόφαση...
ΔΙΑΦΩΝΩ.ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ...
Καθαρά υποκειμενικές οι απόψεις μου...
EDIT και προσθέτω...και καλό είναι κατα τακτά χρονικά διαστήματα γνώστες/ή μή γνωστες να κάνουμε την αυτοκριτική μας...προτιμώ να κάνω την αυτοκριτική μου και να ΜΕ θεωρώ ΑΣΧΕΤΟ (αγνοώντας τι γνώμη έχουν οι άλλοι για μένα) ουτως ώστε καθε μέρα να προσπαθώ να γίνω καλύτερος απο οτι ήμουν χθες (και όχι καλύτερος απο κάποιον άλλον) παρά να μείνω στην ασφάλεια οτι είμαι "γνώστης" και να πέσω σε τέλμα...γιατί η γνωση ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ...
ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Πάμε πάλι...Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ, ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ. Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...
Αν εσύ ΔΕΝ ξέρεις ένα αντικείμενο τότε ΠΩΣ ξέρεις ποιος είναι ο γνώστης??? ΠΩΣ θα το διακρίνεις εγκαιρά χωρίς την διαδικασία που περιέγραψα??? Θέλεις να μάθεις κιθάρα...βλέπεις ένα παλικάρι να παίζει "παπάδες"...που ξέρεις οτι αυτός είναι γνωστης??? (απο ενστικτο??? και αν τελικά το ενστικτο δεν είναι ενστικτο αλλά ένα μείγμα απο συναισθήματα από αυτό που απλά βλέπεις/ακούς/μπορείς να καταλάβεις εκείνη την στιγμή με τις συγκεκριμένες γνώσεις σου???) Επειδή ΕΣΕΝΑ σου φαίνεται οτι παίζει "παπάδες"??? Αν με κάποιον τρόπο αρχίζεις ψάχνεις απο δώ, ψάχνεις απο εκεί, παίρνεις bits'n'parts απο τον καθένα (και απο τον ίδιο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΛΛΑΣ), διαβάζεις και κυρίως παίζεις και εξασκείσαι...πιστευεις οτι μετά απο λίγο καιρό είναι απίθανο να απομυθοποιήσεις τον μάγκα που επαιζε "παπάδες" καταλαβαίνοντας οτι τελικά επαιζε μόνο ασκησουλες και τίποτα παραπάνω??? (όχι τυχαίο παράδειγμα). Πρίν λοιπόν που δεν είχες ίδέα και ήθελες να μάθεις κιθάρα θα πήγαινες καρφί σε αυτόν...τώρα που έχεις στοιχειώδη κριτική ικανότητα γιατί πολυ απλά έχεις μέρος της γνώσης δεν θα απευθυνόσουν ποτέ σε αυτόν...το καταλαβαίνεις???
Παροτρύνεις: " ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ-ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ-ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ. "
Και σου απαντώ οτι αν ΔΕΝ έχεις καμιά γνώση για ενα αντικείμενο πολλες φορές ΔΕΝ μπορείς να κρίνεις ουτε καν ποιος είναι ο γνώστης και που να απευθυνθείς και ποιον να εμπιστευτείς...
Αρα θεωρώ την άνωθι δήλωση σου λίγο "λούπα"...και φυσικά την κρίση την αποκτάς με την παροδο του χρόνου...και περιέγραψα πιο πάνω και πως κατά την γνώμη μου γίνεται αυτό...σίγουρα όχι μόνο με την πάροδο του χρόνου...
Εγώ πάλι το διαχωρίζω ανάλογα τον ανθρωπο αλλά και ανάλογα την κατάσταση...και μένω στο δευτερο...Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ. ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΛΙ ΟΧΙ...
ΔΙΑΦΩΝΩ.ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ...
Είσαι σε έναν δρόμο...εχεις μια αφετηρία Α και έναν προορισμό Β (οπότε δεν μιλάμε για βόλτα του στύλ "πάμε οπου μας βγάλει" που μου αρέσει κιόλας)...ο δρόμος λοιπόν στο τέλος του χωρίζεται σε άλλους 3...ποιον θα ακολουθήσεις και γιατί??? Αρχικά υποθέτω οτι θα το δείς "λογικά" το θέμα...θα σκεφτείς, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΣ...θα ψάξεις να βρείς στοιχεία που θα σε κάνουν να πάρεις την σωστή απόφαση ωστε να διαλέξεις τον κατάλληλο δρόμο που θα σε οδηγήσει στον προορισμό σου...αν υπάρχουν 3 πινακίδες "Φαρσαλα 50χλμ", "Μονζαβίκη 1100χλμ", "Ταμτούμ 5000χλμ" θα σκεφτείς ποιος δρόμος θα σε κατευθύνει στον προορισμό σου...και θα διαλέξεις τον ανάλογο...ή θα γυρίσεις πίσω αν κρίνεις οτι κανένας δεν σε πάει στον προορισμο σου...
Βγάζουμε τώρα τις πινακίδες απο το σενάριο...τώρα ποιον δρόμο θα ακολουθήσεις??? Πάλι θα προσπαθήσεις να βρείς άλλα στοιχεία...που πάω...απο που έρχομαι??? Νοτο...που πάω...βορειο-ανατολικά...ωραία, ας πάρω τον πιο δεξιό δρόμο και ίσως να ειναι ο σωστός...
Βγάζουμε τώρα και τον προσανατολισμό...ποιον δρόμο θα διαλέξεις τώρα που δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο για να πάρεις μια απόφαση??? Θα διαλέξεις κάποιον στην τύχη, ή κάποιον απο ενστικτο ή θα μείνεις για πάντα εκεί ή θα γυρίσεις πίσω (είτε μετα απο σκέψη οτι αφου δεν έχω στοιχεία μπλα-μπλα-μπλα...είτε απο ενστικτο)...
Για μένα προσωπικά θέλω να αποτελεί την έσχατη λύση (και ειδικά στην οδήγηση μιλώντας καθαρά για τα survival reactions)...θα το χρησιμοποιήσω μόνο οταν δεν έχω αρκετά δεδομένα για να πάρω λογικά μια απόφαση ή αν τα στοιχεία είναι τετοια που πάλι δεν μπορουν να με οδηγήσουν να πάρω μια λογική απόφαση (οπότε τύχη ή ενστικτο) ή αν δεν έχω την γνώση να αξιολογήσω τα οποια στοιχεία και ΠΡΕΠΕΙ να πάρω μια βεβιασμένη απόφαση (αν δεν είναι ανάγκη να πάρω σωνει και καλά μια απόφαση ακολουθώ τον δύσκολο δρόμο που περιέγραψα)
Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κάνεις μια ενέργεια απο ενστικτο...και αργότερα οταν το σκεφτεσαι βάζοντας όλα τα δεδομένα επι τάπητος καποιες φορές καταλαβαίνεις οτι ισως θα μπορούσες να κάνεις μια άλλη πολύ πιο σωστή ενέργεια...αν είχες τουλάχιστον τα απαραίτητα δεδομένα ή την ψυχραιμία να τα αναλύσεις ή την ικανότητα νατα αξιολογήσεις (αναρρωτιέμαι αν είμαι ο μόνος που έχω τετοιου τύπου βιώματα)...
Συμφωνώ....Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΙΚΟ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...
ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ![]()
Θα της τα μεταβιβάσω...
![]()
http://img214.imageshack.us/img214/2570/cyborgfenderyv2.jpg
"That's what happens when Earth fucks with Space... never forget that..."