τα Απρίλια ειδικά είναι τόσο για τον πούτσο που σου ζητάνε μέχρι και pin!!!
τα Απρίλια ειδικά είναι τόσο για τον πούτσο που σου ζητάνε μέχρι και pin!!!
Ποσο δυσκολο ηταν να κανουν τον αισθητηρα να κουμπώνει μονο με εναν συγκεκριμενο τροπο , και οχι αναποδα ?
![]()
αντε αυτό πες είναι δύσκολο.... το να τον βάλουν αλλού δεν έπαιζε;Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ποσο δυσκολο ηταν να κανουν τον αισθητηρα να κουμπώνει μονο με εναν συγκεκριμενο τροπο , και οχι αναποδα ?
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Νευρίασα μόνο που το διάβασα ο τύπος είναι και μ@λ@κ@ς και βλ@κ@ς .........![]()
Τα ιταλικά είναι μπουρδέλα όταν τα πάμε σε άχρηστους μηχανικούς και ηλεκτρολόγους
όταν άλλαξα μηχανικο στον πήγασο απο εκει και πέρα δέν έκανε κίχ
για τόν bill τί να πείς .....πρέπει να του στήσουμε άγαλμα έχει βοηθήση πολύ κόσμο (εγώ ο μ@λ@κ@ς αντί απο τήν αρχή να ρωτήσω αυτόν πλήρωσα κερατιάτικα αρκετά με το κόμπλερ ...αλλά τώρα πια βρήκα τήν γαλήνη )
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ναι ρε ΄σεις.....έχει βελάκι, έχει up, το γάτακι του SVX λείπει αν το βάλει κάποιος αναποδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
αντε αυτό πες είναι δύσκολο.... το να τον βάλουν αλλού δεν έπαιζε;
![]()
UP yours ρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ναι ρε ΄σεις.....έχει βελάκι, έχει up, το γάτακι του SVX λείπει αν το βάλει κάποιος αναποδα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
δες το θετικο της ολης ιστοριας...
ο αισθητηρας πτωσης δουλευει...![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Καλά για τον ηλεκτρολόγο δεν σχολιάζω αλλά για τους αντιπροσώπους που έχουν την επωνυμία είναι τραγικοί και επικίνδυνοι συνάμα .
Να βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει για να βρουν τη βλάβη δε μπορούσαν αλλά να βάλουν το μυαλό τους να κάνει σενάρια για πωλήσεις εγκεφάλων ...κτλ ήταν πρώτη και καλύτεροι ....
Ο καλύτερος και ο πιο κοντινός μάστορας για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο είναι ο bill και μόνον !!!![]()
μαγκα μου εισαι θεος λεμε,δεν το ξερα αυτο αλλα τωρα καταλαβα γιατι μου κανει διακοπες οταν στριβω!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα βρε Αντώνη. Τα 3μπούρδελα μας, έχουν έναν ηλεκτρονικό αισθητήρα πτώσης που κόβει το ρεύμα στον κινητήρα αν ξεπεράσει τις 70 μοίρες νομίζω
καλύτερα τώρα?![]()
γκοντ μπλες γιου ρε....
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
για κλαματα![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...