ΕΛΕΟΣ !!!!!
![]()
![]()
:rotflmao:
Ουααααα ΧΑΧΑΧΑ !!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΛΕΟΣ !!!!!
![]()
![]()
Ουααααα ΧΑΧΑΧΑ !!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Τελικά δεν περνάτε άσχημα βλέπω! Πάντα τέτοια!
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές!
Μπράβο παίδες. Άντε και του χρόνου. Συγχαρητήρια, στον τυχερό.![]()
![]()
Φίλε Prince να σας ζήσει και να τον χαίρεστε !!!
Απολαυστική βόλτα, τρομερή παρέα, ΤΟΥΜΠΑΝΟ το καινούργιο μοτόρι του κάγκ... εεεε.. του Θάνου, ο οποίος με συνόδευσε στις στροφές της Παλιάς Εθνικής
Μεγειές ρε φίλε !!
Μπορεί να μην κέρδισα το φλουρί αλλά ο φίλος μου ο Binzis με έφτιαξε, δωρίζοντάς μου ένα από τα απίστευτα δημιουργήματά του που θα κοσμήσει την Dark Lady μου.![]()
Να οργανώσουμε, σιγά-σιγά, (βλέπε avatar Inpas:rotflmao: ) την επόμενη!!
Τα λέμε παίδες !!![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
και του χρόνου μάγκες.Πάντα τέτοια.
Inpas συγχαρητήρια ρε φίλε, τώρα θα αργείς περισσότερο στις βόλτες αφου θα ξέρεις ότι η επιστροφή θα είναι "ανώδυνη"....![]()
![]()
Theprince, welcome to the club. να σου ζήσει,..!![]()
Ρε billy αποφάσισε, είναι black bitch ή dark lady το xjr?Αρχικά δημιουργήθηκε από XJR_Billy
...........που θα κοσμήσει την Dark Lady μου..............
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Ρε billy αποφάσισε, είναι black bitch ή dark lady το xjr?![]()
![]()
Lady ρε...:a07:![]()
![]()
![]()
Άκου bitch η XJR μου...:a17: :o![]()
XR
XTR
XJR
Αρχικά δημιουργήθηκε από XJR_Billy
...Άκου bitch η XJR μου...:a17: :o![]()
Δε φταίω εγώ, η δικιά μου με πίεσε να το πω επειδή σκύλιασε που την προσπέρασε η άλλη με 180+ στην ΕΟ![]()
![]()
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Δε φταίω εγώ, η δικιά μου με πίεσε να το πω επειδή σκύλιασε που την προσπέρασε η άλλη με 180+ στην ΕΟ![]()
![]()
![]()
είστε άπαιχτοι!
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Εγώ το'χω πει...Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
![]()
![]()
Οι Γιαπωνέζες είναι εκδικητικές...
Η καημένη η ΧΤ μου... είχε αρχίσει τα μπερδέματα... ζήλευε...
Όταν σήκωνες τη δικιά σου λαμπάδα, με 100+, στη διαδρομή Ναύπλιο-Άργος.
Παλιο-κάγκουρα !!! :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Η δικια σου ντεν εχει ohlins.Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
![]()
![]()
![]()
Και τωρα μεταξυ μας για πες, Ο πλαστης με το νεοπρεν ποναει αρκετα λιγοτερο???![]()
![]()
![]()
Να παρω εναν και για το σπιτι??? Θα τον εχεις δοκιμασει φανταζομαι μετα απο 4 μερες...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Πολύ λασπωμένο το βλέπω.Μάλλον δεν έχει ξεφύγει από τις συνήθειες του XTR ακόμη.
![]()
Love my dorotheti :a07:Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Και τωρα μεταξυ μας για πες, Ο πλαστης με το νεοπρεν ποναει αρκετα λιγοτερο???![]()
![]()
![]()
Να παρω εναν και για το σπιτι??? Θα τον εχεις δοκιμασει φανταζομαι μετα απο 4 μερες...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ψιτ ταμίες βοηθοί και λοιποί παρατρεχάμενοι Φεβρουάριος μπαίνει την άλλη εβδομάδα για να κανονίσουμε τίποτις![]()
Ημερομηνίες, διαδρομή κλπ κλπ για να μπορέσουμε να κανονίσουμε τα της οικογένειας εγκαίρως
![]()