Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: Διπλη ζωνη μεσης σε full armour

και εδω οταν πλεον το φορεσα κανονικα....η προστασια που αποπνεει ακομα και ''στατικα'' ειναι ασυγκριτη με οτιδηποτε αλλο....

Εχουμε γραψει και εχουμε ξαναγραψει για τετοια εξαρτηματα στον εξοπλισμο μας πολλες φορες... Προσωπικα αυτα τα ''full armour'' τα συνιστω ανεπιφυλακτα σε ολους , καθως η προστασια που παρεχουν ειναι μεγαλυτερη του κοστους τους κατα την γνωμη μου.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p1130584.jpg 
Προβολές:	233 
Μέγεθος:	86,5 KB 
ID:	222554
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

αναφορικα λεω απο τωρα οτι λειπει ακομα ενα μικρο αλλα σημαντικο στοιχειο για να ολοκληρωθει η προστασια στο armour μου ...

Το επομενο που σκοπευω να κανω ειναι να προσαρτησω το extra προστατευτικο για την περιοχη του αυχενα της dainese (αυτο με τους σπονδυλους που παει απο την πλατη μεχρι το κρανος)....

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    polu kalo apla den kserw pws olo auto tha empaine mesa apo ena derma mpoufan ths bering me hdh sklhra prostateutika se agkwnes kai wmous pou exw.....
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
    polu kalo apla den kserw pws olo auto tha empaine mesa apo ena derma mpoufan ths bering me hdh sklhra prostateutika se agkwnes kai wmous pou exw.....
    οταν χρησιμοποιεις armour υποτιθεται αφαιρεις τα προστατευτικα της φορμας και διατηρεις αυτα του armour....

(εγω εχω κανει ενα διαφορετικο ''κολπακι'' , αλλα δεν εχω ποσταρει επι τουτου γιατι ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη...)

... δειχνω στο ποστ την ''πεπατημενη'' - με μερικες βελτιωσεις επιπλεον.

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    aaaaaaaa......ok...kalo pantws fainetai...
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

μπραβο ρε μαγκα πολυ καλο φαινεται! αχρειαστο βεβαια να ναι!

στη φωτογρφια στο αβαταρ σου το δερματινο φαινεται να σου πεφτει κομματακι μεγαλο...
    βεβαια μπορει να ειναι το σχεδιο του μπουφαν ή να ειναι και ιδεα μου

edit μαυρο το μπουφαν μαυρη και η μηχανη μαλλον ιδεα μου ειναι

Αρχικά δημιουργήθηκε από benny
    μπραβο ρε μαγκα πολυ καλο φαινεται! αχρειαστο βεβαια να ναι!

ευχαριστω φιλε....οντως αχρειαστο!...φτου φτου στον κορφο μας! :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από benny
    ..στη φωτογρφια στο αβαταρ σου το δερματινο φαινεται να σου πεφτει κομματακι μεγαλο...
    βεβαια μπορει να ειναι το σχεδιο του μπουφαν ή να ειναι και ιδεα μου

edit μαυρο το μπουφαν μαυρη και η μηχανη μαλλον ιδεα μου ειναι
    αν και εκανες edit , αναφορικα λεω οτι η συγκεκριμενη φορμα ειναι διαιρουμενη (ασχετο) και εχει μεταποιηθει απο τον αντωνη τον ''δερματα'' στον νεο κοσμο ακριβως στα μετρα μου.
    ...η φωτο μαλλον σε ξεγελαει!

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    ενδιαφερον θα ελεγα
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

παιδια.....2 πραγματα μονο μπορουμε να κανουμε:

α) να οδηγαμε με τα ματια μας 14!

β) προστασια!...οσο γινεται δηλαδη και χωρις τσιγκουνιες στον τομεα του εξοπλισμου.

edit: και ενα 3ο ακομα .......φυσικα η μοτοσυκλετα σε αριστη κατασταση σε αναρτησεις/λαστιχα/φρενα

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    αναφορικα λεω απο τωρα οτι λειπει ακομα ενα μικρο αλλα σημαντικο στοιχειο για να ολοκληρωθει η προστασια στο armour μου ...

Το επομενο που σκοπευω να κανω ειναι να προσαρτησω το extra προστατευτικο για την περιοχη του αυχενα της dainese (αυτο με τους σπονδυλους που παει απο την πλατη μεχρι το κρανος)....
    ...αυτό που χρειάζεσαι είναι το leatt brace , πανάλαφρο , χωρίς να σε εμποδίζει στις κινήσεις .

Μετά από λίγο καιρό δεν γίνετε να πας βόλτα χωρίς να το φορέσεις ....

Καλά κάνεις και ασχολείσαι με το τομέα της ασφαλειας και μακάρι να υπάρξουν και άλλοι μιμητές . Εγώ έχω ξεκινήσει από την αντίθετη μεριά ....δλδ πήρα το leatt για να προστατέψω τον αυχένα μου και τώρα προσανατολίζομαι στην αγορά κάποιου body armor !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    ...αυτό που χρειάζεσαι είναι το leatt brace , πανάλαφρο , χωρίς να σε εμποδίζει στις κινήσεις .

Μετά από λίγο καιρό δεν γίνετε να πας βόλτα χωρίς να το φορέσεις ....

Καλά κάνεις και ασχολείσαι με το τομέα της ασφαλειας και μακάρι να υπάρξουν και άλλοι μιμητές . Εγώ έχω ξεκινήσει από την αντίθετη μεριά ....δλδ πήρα το leatt για να προστατέψω τον αυχένα μου και τώρα προσανατολίζομαι στην αγορά κάποιου body armor !!
    Λες για το ''κολλαρο'' ετσι?...λεω να προτιμησω το προστατευτικο για τον αυχενα της dainese...ακομα δεν εχω αποφασισει ....... οτι θα το κανω , θα το κανω ΣΙΓΟΥΡΑ!

Τα εχω παραθεσει και τα δυο στην φωτο .........ακουω προτασεις!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	leatt brace-neck protector.jpg 
Προβολές:	189 
Μέγεθος:	26,1 KB 
ID:	222556

Το έψαξα πολύ πριν πάρω το leatt . Και σου μεταφέρω την εμπειρία μου .

Επειδή δεν έχει κομμάτια τα πάνω από τους ώμους είναι πολύ πιο άνετο και σου δίνει μεγαλύτερο εύρος κινήσεων , είναι πανάλαφρο ( όπως ήδη έχω γράψει ) και με απλούστατο μηχανισμό ασφάλισης -απασφάλισης , δεν χρειάζεται να δεθεί επάνω σε θώρακα απλά κάθεται πάνω από το μπουφάν και είναι ακλόνητο σε οποιοδήποτε ταχύτητα ( καλά μέχρι τα 180 το έχω δοκιμάσει ) .

Βγαίνει σε δύο version ( σε τρεις βγαίνει βασικά απλά η τρίτη δεν έχει νόημα ) ,

η πρώτη η οικονομική στα 200+ ? δεν σου δίνει καμμία δυνατότητα ρύθμισης , κοινός ή σου καθεται σωστά ή όχι και τέλος ,

η δεύτερη ( την οποία έχω ) gp club ( λέγεται ) σου δίνει τη δυνατότητα να το ρυθμίσεις ανάλογα με τις διαστάσεις του θώρακα σου του λαιμού σου ...κτλ και κοστίζει 380 ? .

Η γνώμη μου είναι , πως πρώτα δοκιμάζεις το απλό ( χωρίς ρυθμίσεις) και αν σου κάθεται καλά είσαι από τους τυχερούς το παίρνεις και είσαι κομπλέ ,
    αν όχι τα 380 του gp club είναι μονόδρομος .

Να σου πω εδώ πως ψάχτηκα πολύ πριν το πάρω και δοκίμασα κανά δύο ακόμα αλλα΄μόλις έβαλα το leatt κατάλαβα και τη διαφορά του έναντι των άλλων .
    Δεν είναι τυχαίο πως πωλείτε και απο τα επίσημα δίκτυα της bmw και της ktm .

Αυτά!!!

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    γκουντ τζομπ

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Ωραίος !
    Give me fuel, Give me fire

Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    Το έψαξα πολύ πριν πάρω το leatt . Και σου μεταφέρω την εμπειρία μου .

Επειδή δεν έχει κομμάτια τα πάνω από τους ώμους είναι πολύ πιο άνετο και σου δίνει μεγαλύτερο εύρος κινήσεων , είναι πανάλαφρο ( όπως ήδη έχω γράψει ) και με απλούστατο μηχανισμό ασφάλισης -απασφάλισης , δεν χρειάζεται να δεθεί επάνω σε θώρακα απλά κάθεται πάνω από το μπουφάν και είναι ακλόνητο σε οποιοδήποτε ταχύτητα ( καλά μέχρι τα 180 το έχω δοκιμάσει ) .

Βγαίνει σε δύο version ( σε τρεις βγαίνει βασικά απλά η τρίτη δεν έχει νόημα ) ,

η πρώτη η οικονομική στα 200+ ? δεν σου δίνει καμμία δυνατότητα ρύθμισης , κοινός ή σου καθεται σωστά ή όχι και τέλος ,

η δεύτερη ( την οποία έχω ) gp club ( λέγεται ) σου δίνει τη δυνατότητα να το ρυθμίσεις ανάλογα με τις διαστάσεις του θώρακα σου του λαιμού σου ...κτλ και κοστίζει 380 ? .

Η γνώμη μου είναι , πως πρώτα δοκιμάζεις το απλό ( χωρίς ρυθμίσεις) και αν σου κάθεται καλά είσαι από τους τυχερούς το παίρνεις και είσαι κομπλέ ,
    αν όχι τα 380 του gp club είναι μονόδρομος .

Να σου πω εδώ πως ψάχτηκα πολύ πριν το πάρω και δοκίμασα κανά δύο ακόμα αλλα΄μόλις έβαλα το leatt κατάλαβα και τη διαφορά του έναντι των άλλων .
    Δεν είναι τυχαίο πως πωλείτε και απο τα επίσημα δίκτυα της bmw και της ktm .

Αυτά!!!
    ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΟΣ! ΦΙΛΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

...βεβαια μια μικρη σκεψη που εκανα.....δεν εχω φορεσει leatt brace στον δρομο , εχω δοκιμασει ''στατικα'' ενα στον ΤΖ στην φραντζη.....

Καλο μου φανηκε , καθησα στην μηχανη (παλι ''στατικα'') , αλλα νομιζω οτι παρεμποδιζε (πολυ ελαχιστα) κατα το σκυψιμο (''ψαρωμα'') στην σπορ θεση οδηγησης που απαιτει η μοτοσυκλετα μου (R1)...

...μετα πατησα το προφιλ σου....και ειδα οτι εχεις capo!
    Αυτο σηματοδοτει μια τεραστια διαφορα μεταξυ των δυο μοτοσυκλετων οσον αφορα την θεση οδηγησης!

...η μοτοσυκλετα σου παρεχει στον αναβατη μια πολυ πιο ορθια (και ξεκουραστη) θεση για τον αναβατη απο οτι η δικη μου....

...ας αφησουμε το ''ξεκουραστη'' γιατι ειμαι παληκαρακι ακομα και αντεχω:rotflmao: και παμε στο ''ορθια''...

Ειναι λογικο να μπορεις να χρησιμοποιεις leatt brace με χαρακτηριστικη ευκολια στις κινησεις σου.....σε εμενα υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να εχω ''θεμα''....

Βεβαια αν δεν το εχεις δοκιμασει με το capo , αλλα με αλλη μοτοσυκλετα διορθωσε με.....και βασικα ενημερωσε με για το μοντελο που οδηγησες οταν φορεθηκε το leatt γιατι με ενδιαφερει πολυ το θεμα!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζωνη μεσης
    από suzukimaniac στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2012, 21:29
  2. Ζώνη μέσης: Αξίζει;
    από Infini στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2007, 19:43
  3. ΔΙΠΛΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΣΕ Vstrom 650